Gokväll!

Tips på en underbart god smoothie/açaibowl passar perfekt till kvällsmål.

I smoothien har jag lagt havreyoghurt, banan, blåbär, hallon och açaipulver.

Som toppning valde jag de jag hade hemma, banan, päron, granola och kokosflingor. Det är supergott och dessutom fullproppad med nyttigheter.

Likes

Comments

Hej på er.

Ja, jag skrev ju igår att jag hade en tråkig lördagskväll. Det varade inte på speciellt länge. Halv 11 ringde min vän Heidi och tvinagde i princip ut mig och så fick det bli. Nicoline som annars bor i Åbo var i Vasa i helg så hon kom också med oss, Joni och hans kompisar va också ute så det var kul. Vi hade tänkt fara till ollis men det var ingen vitts att köa dit så det blev leipis istället, är nästan aldrig där. Men det blev en riktigt lyckad kväll.

Idag har jag mått konstigt dåligt med tanke på att jag inte drack nästan nånting. Har en sista tent på tisdag för dethär året men jag ingen lust att läsa.. Har bara en skoldag nästa vecka, känns löjligt men endå skönt. Efter denna vecka så blir det praktik för mig enda till jullov. Jag ska vara vid malmska i Jakobstad, så får bo hemhemma i några veckor då. Nåja nu ska jag försöka läsa om gastrointestinal och endokrinologisk ohälsa.

Trevlig söndag.

Bilden är för några veckor sen när jag, Nicoline, Heidi och Julia hade tacopajs myskväll. 

Och förresten, jag har lagt upp min julstjärna redan. 

Likes

Comments

Vad har jag lagt mig in på? jaha man märker vell att jag har haft en lite tråkig lördagskväll summa summarum jag har skaffat en blogg. Låt oss se hur detta blir.

För de som inte känner mig så heter jag Isabella men Isa går också bra. Jag är tillsammans med Joni sedan 5 år tillbaka. Vi bor i Vasa och här studerar vi båda två. Jag är lite smått galen och det lär ni säkert märka. Med det sagt, välkommen hit!

Likes

Comments

Instagram@iisasten