Hej bloggen💗

Idag vil jeg bare sige undskyld. Jeg har ikke lagt et indlæg op i meget lang tid. Og i går missede jeg også monday music. Men jeg vil bare lave en update. Fordi der er sket mange ting på det seneste.Så lad os starte med det første;-). For lidt siden var jeg i zoo med min søster smilla og min far. Det var skide skægt og mega hyggeligt. Vi rørte tapiren og den begyndte at prutte imens jamen det var så sjovt. Så var i ude og bowle men det var knapt så hyggeligt selvom jeg vandt begge gange;-) Men det der skete var at min gamle far skulle “skyde” og hans ryg sagde “knæk”. Så ja mig og smilla spillede sammen. Men det var ikke sjovt fordi jeg er jo 100 gange bedre end smilla:-) Så i dag var jeg ude på skejby sygehus. Fordi jeg har været til røntgen. Jeg forklare lige lidt om selve undersøgelsen. Altså jeg startede d. 7 marts, hvor jeg begyndte at tage nogle piller. Jeg skulle tage de her piller i 6 dage. I hver pille var der 10 “kugler” så i alt var der 60 kugler. Når du har en normal tarm er der under 20 af de her kugler tilbage. Jeg har lavet denne undersøgelse to gange før hvor det slet ikke var normalt. Men denne gang var der kun 9 eller 10 tilbage. Så det er jeg rigtig glad for. Hun sagde så vores læge at hun ville gerne finde grunden til at jeg kaster op og har ondt i maven. Så hun vil ringe til en professor og høre hvad vi kan gøre, for lige nu skyller vi bare og ikke rigtig andet. Jeg bliver selvfølgelig ked af at tænke på at vi har snart ikke flere muligheder tilbage. Men nok for det. Så var mig, min mor, min far og min lillesøster smilla til fastelavn på vores skole. Jeg syntes det var rimelig plat men det var nice at se alle mine venner:-)


Nå bloggen jeg tror det var det for idag:-)


Bye bloggen

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

💗-Hej bloggen;-)

Så idag er det mandag og tid til moday music!. Så nu skal jeg snakke om 5 sang elsker eller har hørt meget på det seneste:-)

1. Shape of you

Denne sang er lavet af Ed sheeran. Der så meget rytme og arh ja den er bare så god!!! Jeg personligt danser til alle sange, men den her gør bare et eller andet som for mig til at gå amok:-)!!

2. Rehab

Denne fantastiske sang er lavet af Amy winehouse. Der er nok mange der ikke kender hende, men hun laver de mest fantastiske sange ever! Hun laver mest pop jazz. Det er en af de sange du bare for på hjernen og ikke danser til men bare sidder og fyrre den af!;-)

3. Water under the bridge

Denne smukke sang er lavet af Adele. Den her sang er så god!! Men det er nu ikk en jeg danser meget til, bare en jeg sidder og synger til:-) Jeg elsker bare alle Adele´s sange!!

4. I would like

Denne sang er lavet af smukke Zara larsson. Den er så rytmisk og så nice!!. Ja jeg har ikke andet at sige end bare gå ind og hør den her sang!:-)

5. 24k magic

Denne sang er lavet af Bruno mars. Den er så sjov og en sang jeg 100% ville gå amok til! Jeg tror nok det her er den sang jeg har hørt mest her på det seneste. Så vis du mangler en sang der er pisse sjov og 100% en sang du ville gå op og danse til så bare hør den her sang nu! :-)

Nå bloggen det var det for idag:-)

Bye bloggen💗

Likes

Comments

Hej bloggen;-) Så jeg har ikke rigtig lagt noget op i et stykke tid. Men nu kommer der noget og jeg tænkte det her kunne være meget spændene at høre om måske?. Men jeg ELSKER at tegne!. Så jeg tænkte jeg ville snakke lidt om hvorfor jeg begyndte at tegne, hvornår jeg begyndte at tegne og hvad det her med at tegne gør ved mig. Så lad os starte med hvorfor jeg begyndte at tegne?. Som i nok ved er jeg "syg" og nogen gange bliver jeg virkelig sur eller meget ked af det. Og når jeg tegner bliver jeg bare mega afslappet. Og så har jeg faktisk bare været meget kreativ hele mit liv så jeg har altid elsket at tegne. Hvornår begyndte jeg at tegne?. Som sagt har jeg altid elsket at være kreativ og tegne. Men hvis man siger hvornår begyndte jeg at tegne "seriøst". Jeg begyndte at tegne seriøst omkring for et år siden. Hvad at tegne gør ved mig? Det gør mig så afslappet og glad?. Det er så hyggeligt at tegne. Bare sidde at tegne åh jeg elsker det:-) Når men tak fordi du læste mit indlæg! Husk at følg mig for at læse mere!;-)

Bye bloggen💗

Likes

Comments

Hej bloggen;-) Ja jeg har gået og tænkt på at lave det her i et stykke tid. Så ja det det her Monday Music går ud på er at hver mandag laver jeg et indlæg med 5 sange jeg har hørt mest fra den forrige uge:-) Så jeg håber i vil tage godt imod det;-) Og i må meget gerne skrive til mig om sange i også har hørt eller elsker:-)

Bye bloggen;-)

Likes

Comments

1 2 3 4

1. Nerve

Filmen er utrolig god og mega spændene! Altså det hele starter med det her spil. Spillet går ud på at anonyme personer kan betale dig for at gøre nogle forskellige ting. Og det er altså ikke bare råb ud af vinduet det er skyd en person og du for 5000 kr. Men se den for dig selv og sig hvad du syntes om den;-)

2. My sister´s keeper

Denne film er så rørende og så dramatisk på samme tid. Filmen handler om at kate har leukaemia. Det har de kæmpet med i mange år. Kate er ved at dø. Så de beslutter sig for at få et barn mere. Et genetik barn. Det hele er lidt svært at forklare men se den! Men HUSK et eller mange flere lomseklæder:-)

3. Twilight

Du skal bare se ALLE twilight filmene! Nu har jeg bare sat en ind. Men de handler om at hende her Bella hun forelsker sig i Edward. Men Edward er vampyr og han er bange for at skade Bella. Og husk der er mange twilight film. Jeg mener at de fleste er på viaplay?. Men når du først har set en twilight film kan du ikke stoppe;-)

4. Allegiant

Denne serie af film hedder divergent. Alle filmene er simpelthen så dramatiske og så godt lavet. Når jeg sidder og ser dem venter jeg ikke på der skal ske noget fordi der sker noget hele tiden!. Jeg vil helst lade vær med at fortælle om dem fordi så bliver oplevelsen bare ret kedelig når du ser dem. Men gå ind og se dem!.

Bye bloggen:-)

Likes

Comments

Nå ja som sagt har jeg en sygdom og jeg tænkte at jeg kunne snakke lidt om det. Altså det hele startede d.31 december. Og ja der er sådan set ikke nogen forklaring på hvordan det startet. Så i starten troede vi jo bare at jeg var helt normal syg. Men så gik der 2 uger. Og vi var mere bekymret så vi tog til lægen. Og de troede bare at jeg havde en virus. Så tog vi så til OUH og de troede at min tarm var snoede. Også derfra har det bare været undersøgelser og intet har rigtig vist det helt store. Men det vi ved er at min tarm er rigtig langsom. Og på et tidspunkt havde jeg sonde. Altså det hjalp lidt. Men ikke det helt store. Så lige nu bliver min tarm skyllet. Men det har jeg ikke rigtig lyst til at snakke for meget om. Så for jeg også piller hver dag som hjælper min mave med at komme igang. Vi skal også igang med ikke noget nyt men noget som vi har prøvet før og det skal vi så prøve igen.

Bye bloggen💗

Likes

Comments

Hej Bloggen;-) Wow det var mere mærkeligt at sige end jeg troede. Nå men altså hej. Jeg starter en blog. Øhm ja mit navn er isabella. Jeg er 11 år gammel og jeg har en sygdom..Ja jeg kan jo lige så godt sige det. Jeg har været syg i 1 år. Og min sygdom gør sådan jeg kaster op hver gang jeg spiser eller drikker. Det gør også at jeg har ondt i maven sådan cirka hele tiden. Så når jeg bevæger mig eller løber så for jeg ondt i maven. Altså for ikke ondt i maven af at komme op at gå eller nået det er når jeg går ret langt eller løber for meget. Så jeg kommer nok til at lave et par indlæg omkring det. Det gør også at jeg ikke kommer ret meget i skole. Eller det kommer meget an på Jeg bor med min mor, far og lillesøster. Vi har også nogle dyr. Vi har en hund der hedder Bailey. 2 katte Mads og Timmy. Og så har vi nogle heste. Vi bor nemlig på en gård;-)

Så ses vi på mit næste indlæg?

Bye bloggen.

Jeg har ingen ide om hvordan afslutter det her indlæg;-)

Likes

Comments