Tankarna står stilla och raderna går inte att fylla ut med ord. Alla tankar om allt som händer med denna värld runt om kring oss, alla tankar mellan himmel och jord.
På sociala medier ser man allt som händer, dag in och dag ut. Meningarna där det står att "detta är början på något stort och något hemskt."
Allt jag kan tänka är
vad händer med världen??

Förutom alla dessa tankar rullar ens liv på. Praktik på dagarna/kvällarna och resten utav tiden spenderas med sömn i tankarna. Ljuger inte när jag skriver att sängen och sömn snurrar runt i huvudet många timmar under praktiken.
Annars förutom det så har jag fullt upp i stort sett varje dag i två veckors tid, vilket jag tycker är otroligt skönt.
Har precis kollat färdigt på kvällens paradise hotel och ska nu ta och försöka få lite sömn.
Har även lite tankar på inlägg som förhoppningsvis kommer upp inom kort.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här ekar det tomt... Inte lika lätt som sagt att hålla löftet om att bli bättre på att uppdatera.

Har iallafall sen sist varit hos tatueraren, börjat min praktik på netto, kollat fotbollsgalan, skrivit på papper till vikariejobb inom dagis, fixat på rummet och bara varit. Händer inte mycket mer i mitt liv för tillfället. Känner just nu mest för en månad utomlands också.. Det skulle verkligen inte sitta fel!!

Känner att detta inlägg är helt meningslöst, men samtidigt är det bättre de än att det ska fortsätta eka tomt.

Likes

Comments

Haft en helt perfekt helg, det behöver verkligen!! Var på halloween fest i fredags tillsammans med gamla klassen + några till. Vaknade upp på lördagen med trevligt sällskap och blev sedan upphämtad utav mamma. Väl hemma vart det snabbt duscha av sig och sedan för familjen till Eskilstuna för en sväng på Tuna park. Avslutade dagen på kyrkogården med pappa, va otroligt fint med alla ljus!!
Denna dag bestod utav en sväng till mormor, för att åka till kyrkogården igen och tänds ljus hos morfar o sedan blev det en fika hos mormor. Resten utav dagen har bestått utav städningen och film tittande.

Ska nu ta och sova för att imorgon börjar jag min praktik på netto i en månad.

Likes

Comments

Denna helg har varit riktigt bra. Allt från en spontan tur till Linköping, en dag i Norrköping med en saknad vän, till en dag hos mormor. Älskar helger när det händer saker hela tiden. Har även tänkt att eventuellt sätta mig ikväll och testa lite halloween sminkningar till nästa helg. Annars blir det att bara vara och ladda upp för en ny vecka.

Likes

Comments

Utbildning mån-fre, trött är nog bara förnamnet på dagarna.

Dock är det otroligt skönt när man känner att allt går åt rätt håll. Denna dag har som sagt bestått utav utbildning, jobbsök och en kort vistelse hos mormor. Resten utav dagen har jag varit vilsen i mina egna tankar och allt där emellan.

Har även lämnat min dator till en som förhoppningsvis kan hjälpa mig med problemet till den. Vill kunna göra bättre inlägg och verkligen känna att jag kan satsa, vilket inte är lika lätt när man får göra alla inlägg via mobilen.
Men får hålla tummarna helt enkelt!!

Likes

Comments

Fredag idag och humöret är faktiskt rätt så bra! Förutom att jag dock är väldigt hungrig atm. 40 min kvar tills vi slutar för dagen.
Har inga direkt planer för denna dag heller, förutom att kolla fotbollsträning. Vad som händer resten utav dagen får jag helt enkelt se.

Vad händer annars då i mitt liv? Allt bara rullar på och går åt rätt håll. Utbildningen funkar kanon, praktikplats är fixad till november månad, en trip med en god vän är planerad inom kort och är omringad utav underbara människor. Precis så som det ska vara. Självklart finns det även dagar då allt inte är lika bra, men det är lite så det bör vara.

Likes

Comments

Kan inte påstå att uppdateringen har varit så bra jag velat. Men är på utbildning hela dagarna och på helgerna njuter jag av varenda ledig minut. Har alltid bloggen i tankarna men blir inte riktigt att jag tar mig tid till att uppdatera.

Förutom att uppdateringen varit kass så har allt annat rullat på och varit rätt bra. Utbildningen rullar på, fixat praktikplats idag till november, roliga saker planerade och massor utav annat skoj.
Slänger in lite bilder från senaste tiden som avslut på inlägget.

Likes

Comments

Dagen har bestått utav vara på Serviceutbildning som startade idag. Vilket innebär en början till praktik och sedan förhoppningsvis jobb. Skönt när det går åt rätt håll!! Denna utbildning är tre månader så får se hur det blir med uppdateringen då det slutar kl16 varje dag, sedan hemma ska jag ta tag i körkortet igen. Men sjävklart kommer jag uppdatera när jag kan.
Annars idag åkte vi en snabbis till Norrköping då jag var tvungen att köpa jeans, passade även på köpa lite underkläder.
Ska nu ta och invänta paradise hotel innan det blir att sova.

Likes

Comments

Har inte haft någon motivation till att blogga de senaste dagarna. Men nu kände jag att det var dags igen.

Sen sist jag uppdaterade så har jag träffat en kompis, kollat fotboll, samt varit på möten ang jobb. Skönt när man känner att det går åt rätt håll. Nästa vecka börjar en utbildning om att söka jobb och hitta praktik, vilket känns väldigt bra.
Kvällens planer är att invänta paradise hotel och äta nybakad kladdkaka.

Likes

Comments

Denna dag har bestått utav en promenad och även kollat fotbollsträning. Var väldigt skönt att gå ut en sväng då det var ett bra tag sedan. Har nu krupit ner i soffan och kollar idol. Blir att försöka sova tidigt ikväll o försöka gå upp lite tidigare imorgon. Kyrkogården och Järna står på schemat.

Har även skaffat videofyme för att kunna filma lite på dagarna och lägga upp istället för att endast skriva. Har dock inte riktigt förstått hur jag ska få in det på bloggen, men det löser sig väl.

Likes

Comments