Bedst som jeg lige troede, at det bare kørte derudad, og alt var godt. Isabella var ved at komme tilbage i hendes rytme, og det samme var Viktor og jeg.
Så er Isabella idag, hentet hjem fra børnehave med 39,3 i feber, og bare virkelig dvask.
Så hun er blevet installeret på sofaen, med så lidt tøj som muligt og hendes elskede gia( en putteklud fra teddykompaniet) og så My little pony på tv'et.

Årh jeg kan snart den sang til ugenlighed. Men når man er syg, så falder reglerne lidt væk og derfor må der gerne ses længere end 1 times tegnefilm her til eftermiddag.

Håber det bliver en kort virus for hende, men nu ved jeg da, at dagen imorgen skal bruges herhjemme sammen med begge unger.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Ferien er helt sikkert slut nu, og Isabella er startet op i børnehaven igen, dog med lidt korte dage og fridage ind imellem.

Hun er ikke så god, til en alt for hård start lige til at begynde med. Men vi kan desværre ikke komme udenom den børnehave, for vi tæller snart ned til at barslen er slut. Det er den nemlig først i oktober, og Viktor starter allerede her den 18 september.

Jeg havde faktisk tænkt jeg ville have blogget i ferien, men på den campingplads vi boede, var der virkelig dårligt net, og det var ikke stabilt nok til at kunne skrive et indlæg, det var faktisk ikke stabilt nok til at kunne facetime med M, der jo var herhjemme og arbejde.

Vi havde en dejlig ferie, uden alt for meget sol ;-) ej det regnede en hel del, så var da glad for den hytte, jeg havde booket. Vi boede på als, en lille camping plads der hedder sønderby.

Siden vi kom hjem, har jeg dagligt haft sådan en lille utilregnelig baby, der det ene øjeblik skriger og det næste smiler og er glad, for så at blive dybt ulykkelig.

Viktor er ved at få tænder, og han er noget mærket af dem, MEEEEEN så er han også samtidig i 6 tigerspring, og nøj det er en hård en for den lille mand, og hans forældre. Isabella mener egentligt bare at han larmer.

Men jeg satser på at nu, er vi oppe og køre igen, og der skal til at være lidt hverdag her på bloggen. Håber i stadig hænger med derude, og jeg er snart klar med nye opskrifter og måske jeg kan få stablet en giveaway på banen også :-)

I får lige lidt billeder fra ferien.


Likes

Comments

Ingredienser:

En rulle/pakke pizzadej( i kan også lave den selv, hvis i virkelige seje)

En pakke smøreost( jeg brugte philidelphia med hvidløg og urter)

100-150 g røget laks.


Sådan gør man:

Rul dejen ud, og smør osten på i det lag man nu ønsker, fordel laksen på dejen, og fold den sammen på midten.

Den skal kun foldes en gang, der efter skære du strimler af dejen, og snurre den, og folde til små snegleagtige ting.

Pensl med æg, og bag i ovnen, 5-10 min alt efter tykkelsen.

Likes

Comments

Om ikke så mange dage, nærmere betegnet på lørdag, skal ungerne og jeg afsted på ferie.

Vi skal ud på en knap 3 timers lang køretur. vel og mærket, jeg skal alene ud med dem. Så der skal forberedes lidt til sådan en tur. Heldigvis har vi M´s bil, så vi ikke skal med det offenlige.

Så jeg tænker at jeg pakker så meget som muligt fredag aften, sådan at det kun lige er os selv vi skal pakke lørdag formiddag.

Turen regner jeg med vi deler op i to, sådan at vi kører til en lur, og så holder en pause, når Viktor brokker sig meget. Om vi så skal finde en rasteplads, eller vi skal finde noget vi kan se/prøve har jeg ikke helt bestemt. Det bliver helt klart Viktor der bestemmer tempoet på turen, og tænker at så længe han sover, så kører vi bare derud af.

Vi skal bo på Sønderby camping i Kegnæs. Og har ingen ide hvor det er henne, men slår gpsen til og så stoler jeg på den ;-)

Det er sammen med min familie, vi skal afsted, og de skal bo i hver deres campingvogn, men da vi ikke ejer, sådan noget fint noget. Ja så har vi booket en hytte. Det skulle være sådan en lille campingplads, med dejlig natur tæt på, men hvor der også er legemuligheder for ungerne.

Jeg har gang i en liste, så jeg forhåbenligt husker alt hvad der skal bruges. Meeeen det er jo alligevel ikke nogen garanti ;-)

Der skal alligevel bruges en hel del til ungerne, og især når man så har en lille baby med.

Isabella glæder sig helt vildt til camping, og tvivler faktisk på hun vil sove i hytten, for hun er ret så stor fan er campingvogne, især mormor og morfars campingvogn. Så det kan være hun sover i smørhul ved dem.

Det bliver dejligt at komme lidt væk hjemmefra, bare synd M ikke kan deltage, men sådan er det nu en gang.

Håber vejret bliver fantastisk, med dejlig sov og varme hele uden, HOv må hellere lige skrive regntøj og gummistøvler på listen også :-)

Den er snart lang den listen.

I får lige lidt billeder fra campingturen sidste år. Der var hytten et hit, for den lignede et legehus.


Likes

Comments

De dage, hvor der er rigtig stille herinde, sker der som regel mest på instagram.

Så er i ikke søde, at følge med derover også. I finder mig som Isabellasmor

der bliver postet lidt af hvert, derover. En del mad billeder ;-) Elsker at tage billeder af maden, og gøre det mere appetitlig, så er det mere hyggeligt at skulle spise, når nu man går hjemme på barsel

Likes

Comments

Ikke så langt fra hvor vi bor, har vi et skønt område, med lidt skov, og et lille park område.

Det ligger lige op af togskinnerne, og en tæt befærdet vej. Men som naturen nu en gang er, så når man kommer ind i parken til legepladsen, så er der ganske stille. Synes faktisk ikke man lægger mærke til støjen fra trafikken.

Men kan både lege på legepladsen, fodre ænder, og dase den på plænen under solen.

Hjemmefra havde jeg gjort mad klar til os alle 3, så da M tog på arbejde, pakkede vi os sammen i cyklen, og tog først hen og købt en billig parasol i jem og fix.

Og så var det ellers hen og hygge i parken. Og her fik vi og snakket lidt med en fra mødregruppe med Viktor. Så hyggeligt, og mig der så troede at Viktor var godt træt og ville sove en god lur. Næ nej 30 min, og så er vi igang igen.


Likes

Comments

Så vidt det er muligt, prøver jeg at få lidt alenetid, med Isabella.

En tid hvor det kun er hende og jeg, hvor der ikke er en lillebror der skal tages hensyn til hele tiden, men hvor det kune drejer sig om os og hygge os.

Sådan en dag havde vi forleden, og har slet ikke fået delt det med jer.

Det var kun et par timer, men det var så hyggeligt.

Vi kørte ind til byen, og meningen var at vi skulle finde sko, men der var så ingen sko i byen, som kunne bruges eller som havde hendes str.

Allerførst, støtte vi på et lille tog, som køre igennem byen. Det skulle vi da prøve, og rigtig bumlende trillede vi af sted og så lidt af byen fra toget af.

Isabella var noget nysgerring på at vide, hvad damen der kørte toget hed. Så da hun lukkede os ud, spurgte vi hende hvad hun hed. Hun fortalte Isabella hvad hun hed, og hun hed Bibi. Isabella blev spurgt hvad hun så hed. Og rigtig fint blev der fortalt at hun hed Isabella.

Vi sluttede dagen af, med at tage på cafe, eller restaurant, som Isabella kalder det. Jeg bestilte børneburger til hende med pom frites, og en gang nachos med kylling til mig selv, men det var altså kun mors mad, der blev spist af. Så næste gang får vi vidst bare det samme.


Likes

Comments

Kender i det, med at bedste som man tænker nu sover ungerne. Og nu kan jeg flade ud og smide mig selv i sofaen.

Så høre man nogle små grin eller lidt snak ;-)

Her da troede jeg Isabella sov tungt, men nej nej hun havde sat hendes bamser hele vejen rundt i kanten af sengen, og sad og legede med dem.

Havde faktisk enormt svært ved at holde masken, for det var da en hyggelig leg. Og kan da tydeligt huske, at jeg selv gjorde dette som lille.

Hun elsker sin seng, og har også altid brug sengen som et hyggested, hvor man også gerne må lege i løbet af dagen. Og selvom kl her var halv ni, og hun har ferie, så blev hun altså puttet en til gang. For hun sover ikke længere af den grund, hun vågner stadigvæk tidligt. Og har hun ikke fået nok søvn, så er det bare en sur og pylret Isabella. Som jeg hele dagen skal høre på.

Gerne at hun vil bæres, fordi hun har lange ben(aner ikke hvor hun har det der lange ben, men det bruger hun når hun er træt i kroppen)

Likes

Comments

Hvad gør man, når man har 3 bananer der er alt for modne. Man bager da en lækker banankage.

Ingredienser:

6 Æg.

350g Sukker

2 Tsk vaniljesukker

250g Hvedemel

2 tsk bagepulver

3 modne bananer.

Glasur:

flormelis

kakaopulver(den rigtige)

2 tsk nutella.


Sådan gør man:

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en æggesnaps, den skal være luftigt.

Put mel og bagepulver forsigtigt i, og det hele vendes sammen. Til en god ensartet masse, herefter kommer de mosede bananer i massen, og vend dem forsigtigt i med en dejskraber.

Hæld dejen i en form( jeg brugte et stort tærtefad, men du kan også bruge 2 rugbrødsforme)

og bag kagen i ca 55 min ved 175 grader. alm.

Når kagen er kølet af, kan du blande flormelis og kakaopulver sammen med lunken vand og derefter tilsætte nutella. Lav den konsistens du bedst kan lide, jeg kan bedst lige en tyk glasur, der ikke løber ned af kagen.

Likes

Comments

De fleste af os herhjemme, holder ferie lige nu. Den eneste der ikke gør det, er M(ungernes far, min mand) Han har mega travlt på sit arbejde i øjeblikket, det er højsæsonen og han er primært hjemme for at spise lidt og sove.

Og sådan er det lige nu, og det har vi som sådan vendet os til.

Isabella startede ferien med at være mega syg, med rigtig høj feber. Og det har lige taget hende et par dage at komme oven på igen. Igår der "tvang" hendes onde mor, hende med ud og gå/cykel en tur og på legepladsen. Hun ville altså hellere blive på sofaen og se tegnefilm. Men da vi ligesom havde gjort dette i et par dage, så skulle vi altså afsted. Og det var åbenbart så hårdt at hun faldt i søvn efter frokost.

Viktor er lige begyndt på et nyt tigerspring, spring nr. 6. Og han er begyndt at blive lidt jaloux. Vi opdagede det især en dag, hvor M stod med ham, og jeg stod med Isabella og krammede. Det brokkede han sig højtlydt over, og ville over til mor. De er som regel lidt hårde at komme igennem, de her spring. Og man kan aldrig helt regne med noget, men det er hyggeligt og fedt at se, den udvikling der kommer.

Jeg har ikke været aktiv på bloggen overhovedet, og har faktisk lidt mistet fodfæstet med den, og tænkt om man skulle blive ved eller opgive den. MEN jeg er kommet frem til at jeg ikke er klar til det endnu, for kan rigtig godt lide at skrive og dele ting med jer.

I får lige et par billeder, fra de sidste uger :-)


Likes

Comments