Øv altså hvor har vi bare haft nogle trælse dage herhjemme.
Som det er hos så mange andre her om vinteren, ja så har vi også bare haft sygdom, på sygdom, på sygdom. Ja nogle gange føler jeg, at de unger ikke er andet end syge.
Kender i det?
Isabella fik noget ala omgangssyge natten til fredag, og den ramte så mig om mandagen, øv bøv og det er først idag at jeg er sådan okay igen. Heldigvis tager M, bare over med ungerne og får det til at fungere. Så har jeg kunne kramme min dyne og bare have ondt af mig selv. Men idag er jeg oppe og nogenlunde frisk igen.
Og sidder netop nu, og håber Viktor ikke er ved at blive syg også, for han har haft en gevaldig skrigetur her til aften, og jeg synes jeg så ham tag sig til ørerne. Så krydser alt hvad krydses kan og håber det bedste. Men for nu er der ro, og det er med at udnytte det.

Om ikke så frygtelig længe så hopper jeg i seng og imorgen, så den på oprydning og en masse computertid.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Sponsoreret.

Mange ville jo nok mene, at man som blogger jo er helt vildt god til at redigere sine billeder og alt det der, men det er jeg altså ikke. Og har faktisk ofte overvejet, om man burde tage et kursus i det, så man ville blive bedre til det. Tænker at sådan et Photoshop kursus, kunne være meget godt, og kan bruges i flere sammenhæng.
Jeg kunne godt tænke man at lære at fjerne ting der ikke skal være der, ændre farve og alt det der smarte. For selvom ens mobil kan ret så meget idag, så er der stadig nogle ting som bare kunne være meget smart at gøre på computeren.
Det ville jo også se flot ud, at lave de der flotte collage til jer helt selv.
Og jeg tænker mit nytårsforsæt skal være at lære det, så derfor vil jeg på sådan et kursus. Og hvis i også har lys, kan jeg hjælpe lidt her.

Find dit photoshop kursus her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Reklame Links.

Man kan jo ikke komme udenom, at vi netop har ramt julemåneden, en måned hvor vi kan stresse over alt og intet, men også en måned hvor alt kan ske. 

Efter jeg har fået børn, har lysten til julehyggen kommet tilbage for alvor. Det er hyggeligt at finde på juleglæde og hygge til dem, og se Isabellas glade ansigt, når hun ser nissen har været der med en pakke.

Men jeg synes så tilgengældt, at det med at finde på juleønsker til en selv, det er da bare mega svært, og især også at huske, hvad var det nu lige jeg så, som jeg ønskede mig. 

Så derfor har jeg forsøgt at finde lidt ideer til julegaveønsker, som i kan ønske jer. Det er også noget jeg ønsker mig :-) HINT HINT til familien og til M ;-) 

Likes

Comments

Reklame.

Så kom vi til den 1. Dec, og jeg er simpelthen så glad for alle dem der har deltaget på min lille blog, det er noget der giver lykke helt ned i maven.

Faktisk, så er jeg så glad for det, at jeg har besluttet, at der skal være hele 2 der vinder en bamse, derfor bliver der trukket en vinder på bloggen, og en vinder på facebook.

Jeg håber at dem, der modtager deres lille nye og mega bløde ven, bliver rigtig glade for dem. Herhjemme elsker vi bamser, og især bløde bamser. Isabella har ihvertfald arvet hendes mors kærlighed til bamser, og har da også lige en helt del.

Nå men nu til det, i alle gerne vil vide, hvem har vundet to bamser.

Facebook Vinderen:


Blog Vinderen:

Signe,

Bluebell til min datter Athene. Den er så fin! 😍

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Send mig en mail på isabellasmor.dk@gmail.com med adresse oplysninger til den der skal modtaget bamsen.

Tak for deltagelse til jer alle andre, og håber i fortsat vil følge bloggen.

Kram Lisbeth :-)

Likes

Comments

Reklame.

Nogen gange skal man altså, bare huske sig selv. Også selvom det kan være svært st gøre, af den ene eller den anden grund. Herhjemme er det svært for mig for tiden, for der er ikke rigtig plads til det, at have meget mig tid, og det er også okay, når jeg ved det er en periode, men for st gøre det lidt mere nemmere og udholdeligt for mig, så gør jeg nogle små ting, som måske kan virke overfladisk for nogle, men det giver lige mig en snert af lykke.

Jeg så denne her julekalender fra Clinique for et par uger siden, tror faktisk det var en ven der sendte en snap af den, og den så bare så lækker ud, så jeg blev nysgerrig og googlede den lige, og Wow den er bare så lækker. Så da den kom på tilbud, ja så slog jeg til.
Og jeg kan da næsten ikke vente med at åbne sådan en forkælelseslåge hver dag indtil juleaften.

Så den bliver min lille lykke til mig selv hver dag.

Likes

Comments

Idag er det jo viktors fødselsdag, og som i kan læse dette indlæg , hvor der en masse fødselsdagsbilleder, så kommer der nu en Giveaway, i dagens anledning.

Viktor fik her til morges en rigtig fin Jellycat med navn på. Og jeg synes, at der også er en heldig dreng eller pige, der skal vinde en jellycat kanin med navn på.

I kan vælge imellem to farver, den der agua( viktors bamse) eller den der hedder Bluebell( isabellas bamse)

Sådan deltager man:

1: Skriv hvilken farve og hvilket navn i kommetarfelt på facebook eller bloggen.

2: Tag gerne flere af dine venner, det giver god karma ;-) og jeg bliver så glad.

3: Ha en god fredag.

Konkurrencen slutter den 1 Dec. 2017.

Vinder bliver trukket tilfældigt ved digital lodtrækning, blandt alle kommentar.

Konkurrencen er sponsoret af Isabellasmor.dk

Likes

Comments

Lillebror herhjemme, bliver idag 1 år.

Vi har startet morgen med gaver, fødselsdagssang, balloner, morgenmad( of course ;-) ) En rigtig dejlig morgen, med masser af hygge og samvær, nu er ungerne i dagpleje og børnehaven, imens skal jeg lige bage nogle boller, og lave lidt snacks, til hygge i dagplejen.

Resten, af dagen, skal vi et smut op i gågaden, og finde lidt gode tilbud, og så skal vi se juletræet blive tændt på torvet, det er noget jeg ved ungerne vil elske. Her i ringkøbing, er det julemanden, der kommer sejlende ind i havnen, der tænder det store juletræ.

Og så skal vi til aftensmad have noget så simpelt som hotdogs idag, det skal være nemt og hurtigt, nu hvor vi skal bruge eftermiddagen oppe i byen.

Viktor blev til morgen forkælet med en ny bamse fra hans søster. Det er en jellycat kanin, vi har fået sat navn på. Isabella har den samme bare i lilla. Så fik han lidt tøj, og resten får han senere.

han fik allerede da vi var på fyn, han gave fra min side af familien, det var krokodille og kyllinge bobles. Dem er begge unger godt nok vilde med.

Husk at tjekke alle Black friday Tilbuddene ud her

Og så starter der i aften en Giveaway i anledningen, af Viktors fødselsdag. Den kommer online kl 20.00, og i kan godt glæde jer :-)


Likes

Comments

Contains affiliate links

Reklame Links.

Det er vel ingen hemmelighed, at der allerede er fuld gang i Black Friday. Og jeg tror det er meget få webshops, og butikker, som ikke er med på denne dag, faktisk er der ret mange butikker, der har tyvstartet, og gjort det til black week. Lidt synd hvis du spørg mig, men derfor skal i jo ikke snydes for nogle af de gode links jeg har fundet frem til jer, i dagens anledning.

Jeg tjener nogle små procenter på disse links, og det gør jeg fordi, det tager tid at lave sådan et indlæg med alle de links.

Jeg håber det kan skabe, et overblik til jer :-)

BØRN:

Børnebiksen.

Lykkeleg.

Børnenes Kartel

MinBedstebog Personlig børnebøger.

WoodlandWonders : Rabatkode BLACKFRIDAY Giver 50%

Ditværelse

Pixizoo

WithWite: Baby legestativ.

Smartkidz

Babytoys

Abeungen

Mollyogmy: 25% på udvalgte styles fra marmar,rabat på mange mærker.

Littleroom

Sansegynge: 20 %

Babyfryd

Babygear

Barnets verden

Dreamsforkids

Eurotoys: Meget forskelligt legetøj, som lego, paw patrol osv.

LirumLarumleg

Må jeg se dit værelse

Only4kids

Ovellie : Rabatkode med 15%: blackfriday15%

Parcellet : Rabatkode BF20

Smartkidz

Kids-world

Houseofkids

Booztkids

Stylepitkids

Sovedyret

Ollifant : 25% med koden BLACK FRIDAY

Andre gode links:

Littlethings

Coolstuff

Wupti

Saxo

Unoliving

Dubuy

KopK 24% bla på royal copenhagen.

Lampemesteren: Ret gode tilbud på deres side.

BrodersenKobborg: Smykker med 20% med rabatkoden: Sort

Carriealong: tasker med mindst 25%

Duglemmeraldrig. op til 30% rabat

Boozt

Stylepit

Vissevasse: 20 % rabatkode: BF17 Flotte plakater.

Emmalys : 27% på b.la royal copenhagen

Goodiebox : CYBER25 giver 25% på alt

Nicehair: Rabatkode 20 %: B20

Det var godt nok, en masse links, jeg opdatere siden løbende, som jeg får fat i flere links. Skulle i have en god side med rabat, som i synes skal med, så del den endelig med mig.

God shoppe dag :-)


Likes

Comments

Igår var den internationale præmature dag.

Det er en dag hvor man mindes dem der tabte kampen, og fejre dem som lever idag. Alle præmatur forældre har ar på sjælen, både gode og dårlige, og det er lige meget hvor meget man har været igennem eller hvordan man har oplevet. en graviditet og en fødsel som ikke blev som forventet, så sætter det sine spor.

Hele dagen igår, er det væltet ind med billeder på diverse præmatursider på facebook, hvor forældre stolt viser deres børn frem, alle børn er jo skønne og et mirakel i sig selv. Men ved præmaturbørn gemmer der sig en lille helt, man kunne jo blive ved med at skrive om, at mange børn, er helte når de kæmper mod sygdom og alt muligt andet. Men de fortjener et andet indlæg.

Det her indlæg er for at fortælle om min præmatur. Vi kender andre præmature, alle så seje børn og især deres forældre er seje, de har oplevet en masse, skulle sluge en masse, men samtidig ligner de alle andre.

Min præmatur hedder Isabella, hun er nu 3,8 år. Hun kom til verden sidst i marts 2014, men skulle faktisk først være ankommet midt i Maj måned. Sådan blev det ikke, om hendes ankomst har sat meget dybe spor i mig.

Hele den der glæde man normalt har i en graviditet, har jeg ikke oplevet, lidt i min graviditet med Viktor, det jeg glædede mig til var det jeg fik til slut, et barn.

Man kan læse min fødselberetning her: graviditets og fødselsberetning.

Isabella kom til verden, ved en lynfødsel og har siden haft fuld fart på. Nemlig i hendes eget tempo. Da hun blev født, vejede hun 1970g, og var 42 cm.

Nu hold nu fast, er vi oppe på 15 kilo( det stort jeg er glad inde i, hver gang vi rammer en ny milepæl) og så er hun cirka 95 cm. Hun har siden i sommers taget et kæmpe spring i højde og vægt. Og bare siden hun startede i børnehave, har hun udviklet sig helt vildt. Hun kan nu løbe, hoppe og har fået en bedre balance. Hun er stadig bagefter med grovmotorikken, men den er klart blevet bedre.

Jeg tror at uanset hvor gammel hun bliver, så vil hun altid være mit mirakel. Ikke at sige, at Viktor ikke er mit mirakel, for det er han bestemt, det er bare på en anden måde.

Og selvom hun aldrig vil kunne huske tiden på sygehuset, så er det en fortælling som skal fortælles, og som aldrig bliver glemt.

Og på en måde, har jeg aldrig kæmpet så meget for noget, som hende. Faktisk kæmpet så meget at jeg satte mit liv en lille smule på spil, men det var det værd. Hun var det værd.

Likes

Comments

Sponsoreret.

I mit liv, har jeg perioder, hvor jeg taber mere hår end andre tider. Men ofte står det på, imens jeg er stresset, og måske har jeg ikke selv opdaget, at jeg er stresset, men min krop reagere på det ved at jeg taber håret.

Efter at jeg har været gravid, har jeg begge gange mistet en hel del hår, et par måned efter fødselen. Ved min datter, vidste jeg ikke der var produkter man kunne bruge i mod hårtab. Men det fandt jeg heldigvis ud af efter Viktors fødsel. Så jeg denne her gang fik startet på hårtab behandling.

Dog vidste jeg ikke, at der fandtes sådan noget smart noget her: behandling af hårtab, og havde jeg vidste det var det nok den jeg havde valgt, for det serum jeg brugte var ret så dyrt.

Men jeg synes det er genialt at man ved så få midler kan få nyt liv til ens hår.

Stop hårtab, så enkelt kan det siges, eller i det her tilfælde skrives. Og så er det jo ikke kun til de damer, men også mændene derude.

Likes

Comments