Lige nu, er der stille. Det eneste jeg kan høre er min serie, der kører i tv'et og M der spiller computer. Men i baghovedet ligger der hele tiden, hvornår vågner han? Hvornår starter den lange skrigetur?

I rigtig lang tid, er Viktor konsekvens vågnet 2 timer efter han er blevet lagt i seng og bare skreget og skreget. Jeg har formået at danse, hoppe, vugge, gynge i gyngestolen med ham, jeg har endda været ude og gå med barnevognen kl 00.30 om natten i mega blæsevejr og 2 gange været ude og kører en lille tur i bilen, for så at bære et sovende barn ind.

Oveni det har begge unger on and OFF været syge, og Isabella fik så igen idag feber, og Viktor ja han er bare et brokkehoved hele dagen😳 åh for pokker, den er hård den her ferie. Vi har selvfølgelig også gode stunder, hvor vi har været ude af huset.

Men lige nu føles det som om jeg gør alt for at holde jeg selv og familie oven vande. Min kære M, børnenes far har det ikke så godt i øjeblikket, og har derfor brug for ro.

Det er hårdt, men man formår jo som mor, på en eller anden måde at holde sig oppe og holde fast i kanten. Jeg drukner ikke, jeg er bare træt, udkørt og skræmmer ganske lidt blomsterbudet, der kom med en buket fra M, lige som jeg var ved at tabe det hele, og give slip på tårerne. Det var bare en Timing, som var helt perfekt, og så lige gav et skud energi, til at klare resten af dagen.

Og lige nu, tror jeg virkelig Viktor ikke vågnet, altså jeg håber inderligt, og vil snart gå i seng, og få indhentet lidt søvn.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Reklame Links.

Er der noget bedre end shopping, på sådan en dejlig søndag, hvor solen endelig skinner. Efter hvad der føles som alt for lang tid, hvor det bare har regnet og regnet.

Her er mine søndags favoritter, vis man gerne jeres i kommentar, det kunne jo være der var noget helt fantastisk jeg slet ikke har opdaget.

Likes

Comments

Sponsoreret.

Hvis der er noget, der kan gøre min mave glad og ja hele kroppen glad. Så er det rigtig lækker og god mad.

Faktisk synes jeg, det er allerbedst når man sætter sammen med nogle man holder af og kan hygge sig. Og som alderen nu stiger, det gør den jo, man kan ikke komme udenom det. Men bliver ældre og ældre, men i takt med at jeg har fået flere år på bagen, så er jeg også. Begyndt at sætte mere pris på godt samvær og især god mad( det kan måske også godt ses😝)

Og hvis jeg idag, skulle holde en stor middag, eller der var en særlig anledning, så ville beg altså ikke stå med det selv, lige for tiden med to små børn og en mindre mængde søvn, ja så er det altså ikke det store overskud til at få lavet det store middagsbord.

Men så kan man jo vælge mad ud af huset, altså bestille en dejlig gang mad fra f.eks italienske restauranter.
Der er er flere steder man kan få buffet århus, og mad ud af huset Århus, man skal jo selvfølgelig være i nærheden af århus, men hvis man er det så: Se her  så kan man nemt bestille maden til ens næste middag, men man kan jo selvfølgelig også vælge at tage sine gæster med ud i byen og spise, og hvis det var mig der skulle det, ville jeg helt sikkert vælge at tage dem med ud og få den italienske stemning på Restaurant Italia

Årh jeg får da helt lyst til italiensk mad nu, mon jeg kan få M, med på den snart😊

Likes

Comments

Måske er det lidt dybe, mørke, triste, spekulative, anderledes tanker der kommer nu, men okay jeg sidder også i mørket og venter på Viktor overgiver sig til søvnen, og den lidt tunge vejrtrækning fortæller mig st han snart er ved at falde hen.

Det har været en kaos eftermiddag, tror Isabella har haft uheld 6 gange, og allesammen inden for halvanden time. Hun må simpelthen have drukket helt meget vand i børnehaven sådan som hun tisser. Og Viktor kæmper med de fortænder, som bare har svært ved at bryde igennem, gode råd er kærkommen.

Men alt imens jeg sætter her i mørket, så flyder tankerne, bare derud af. Imorgen skal vi ud og kigge på et hus, som vi måske skal leje, men vi ved faktisk ikke om lysten er der, vi vil gerne til den lille by der ligger her i Ringkøbing, men gider vi rykke det hele op, hvis det kun er en tidsbegrænset leje, og for hvad der svarer til knap en uge, ja der var vi måske på vej til Hjørring.

Og det var en ting, som gav en hel del tanker, og bekymring, men da M ikke fik det job, så skal vi så ikke til Hjørring alligevel. Så nu skal vi have fundet ud af det næste skridt. Skal vi blive boende i det rækkehus, som føles lidt lille, eller skal vi rykke til et andet sted.

Samtidig sidder jeg og har taget beslutningen, om at starte på sosu assistenten, men er noget bekymret om det hele kan hænge sammen. Og faktisk er jeg inderst inde bange for jeg igen tager et forkert valg, som jeg har gjort så tit. Jeg er sku træt af at være den der leder efter arbejde, som forsvinder i mængden, fordi man har passet og født børn de sidste par år.
Hvornår bliver det min tur til at prøve det der med glæden ved at skulle på job, det er meget lang tid siden jeg har haft den, og jeg savner den.

Og ja jeg elsker at være mor, og være sammen med mine børn, men hvem lære de mor er, hvis jeg bare altid er den samme mor. Ja mor er der altid, men hvem er mor?? Hvem er Lisbeth?

Det er sku ved at være lang tid siden, jeg sidst har følt det hele bare var i balance, og nu skal jeg snart ud i den hvide verden igen, eller i hvertfald til Herning, på skole. Men jeg skal lige pludselig ud og være sammen med andre voksne mennesker, og hvad tror i jeg tænker, fuck shit, argh skulle man lade være, fordi jeg ganske simpel er pisse nervøs. Hvordan begår man sig derude nu, har verden forandret sig i de mange år, jeg bare har gået og været mor? Kan jeg overhovedet finde ud af at gå i skole, og er det nu det helt rigtige.

Årh som i kan læse, så er jeg pisse forvirret og lidt måske, bare en lille smule bange og på grådens rand, men kun fordi jeg skal til at prøve noget nyt, for fanden jeg er jo et kæmpe trygheds menneske, som ikke kan lide forandringer.

Nå nu sover han Viktor, så jeg lister ud, og planter mig med en god film.

Likes

Comments

Altså, når man stadig er i gang med at vende sig, til en baby der er meget aktiv, og kravler/maver sig overalt, så giver det altså sved på panden, både fordi jeg render efter ham, men også fordi vi ikke kan have døren åben når der er varmt.

Som baby, var Isabella en meget stille baby, der ikke farede for langt væk, hun sad primært der hvor hun sad. Ja man kan godt sige at hun var en rolig baby.

Men ham her lille Viktor, som vi fik for lidt over 10 måneder siden, kan ham er der sku gang i, er han ikke efter sin søster, hvor det altså giver lidt bagslag, for hun gider ikke altid lege, for han er jo bare mega træls, og som mor, høre jeg nok sætningen, "mor flyt viktor væk" "mor han driller mig" mindst 10 gange på en eftermiddag. Men er han ikke efter hende, så er han i fuld 4 spring, så snart han ser sit snit til at kunne komme udenfor.

Og forleden dag, da jeg tænkte haha mor laver da en barrikade så han ikke kan komme i ud haven, det var så lækkert vejr og ville gerne have terrasse døren åben. Det går fint, og de første 20 min er der ingenting, så jeg tænker hey så går jeg da i køkkenet, og BUM isabella kalder, " mor viktor spiser det" ???? øhh hvad spiser viktor??? " han spiser din blomster"

blomst, blomst jamen der er da ingen blomster på gulvet, må lede efter viktor, som jeg så finder meget begejstret ude i haven, oppe ved mit blomster, faktisk så hviner han af glæde, da han siger jeg kommer hen i mod ham. Den lille skid ;-)

Ind med ham, og få lukket døren, for så at finde ud af hvordan han kom ud, jamen han kravlede da bare uden barnevognen, som stod så fint som blokering. 1-0 til viktor.

Han bliver stiktosset, hvis vi når at lukke døren inden han kommer ud af den. Men engang imellem når han ud, som her, da jeg skulle sætte Isabellas græskar ud.

Likes

Comments

Sponsoreret.

På de her tider på året, hvor det langsomt bliver mere gråt og vådt udenfor, og den hjemlige hygge bliver mere intens indenfor. Det er de her tider jeg elsker helt vildt.

Igår søndag, havde vi en rigtig hyggelig dag, formiddagen stod på indkøb, hvor Isabella fik en del Paw patrol ting( Paw patrol og My little pony er et hit herhjemme) Vi fandt et flot græskar, som skulle have et ansigt.

Isabella har ventet på, at vi kunne skulle bruge hendes nye græskar sæt, jeg har nemlig fundet det fineste græskarsæt til udskæring, og det passede ret godt til nogle små ivrige hænder, der gerne ville igang og lave det hele på en gang.

Først så tænkte jeg, hvor god den der græskar ske, dog kunne være, og havde også taget en alm ske med ind, men hold nu op den overraskede meget posostivt.

Isabella var ellevild med den lille kniv, som var ganske nem at bruge, og vi fik lavet et græskar der blev så fint.

Hvis i gerne vil finde det lille udskærings sæt, kan i finde det her: halloween, lav dit eget græskarhoved.

Jeg elsker når isabella og jeg går i gang med at lave noget, som vi begge to bare gerne vil, stod det til hende skulle vi have lavet mega mange græskar. Men vi lavede et og når det ikke kan mere, nok omkring efterårsferien, så laver vi et mere.

I får lige lidt billeder fra vores hyggedag.Likes

Comments

Sponsoreret.

Pirat feer, rock feer og ihvertfald slet ikke en sommerfugl, som moren her troede.

Vi har haft en lille smule klæd ud eftermiddag idag, fordi Isabella og jeg fik en stor pakke idag, med alt muligt halloween relateret udklædning.

Der er jo ikke længe til at det er halloween, men nu hvor Isabella, er startet i børnehave, og her bliver hun jo bekendt med de forskellige højtider, sæsoner, og hvad det nu ellers kaldes.

Det eneste vi lavede sidste år med Halloween, det var at vi skar græskar ud. Og det skal vi helt sikkert også i år, for det var rigtig hyggeligt, og isabella synes det var sjovt.

Men idag har vi leget, med klæde ud tøjet, der er intet uhyggeligt i det vi har fået, for tror ikke hun er gammel nok til det endnu, og jeg vil hellere have en god oplevelse med det.

Isabella har været med til at vælge det hun gerne ville have, og jeg er ikke overrasket over hendes valg. Hun valgte et rock outfit, og et fe sæt med vinger og tryllestav.

Mor her, valgte så en lilla paryk, pirat hat og klap for øjet( hun har længe ville lege pirat) sminke, så hun kan få lavet ansigtsmaling, og et græskarsæt til udskæring.

Og nu her hvor begge unger sover, så kan jeg se at både jeg og M, har glimmer overalt for den der tryllestav og vinger.

Hun er så smart i det, og hun synes det var fantastisk med den lilla paryk, og har alligevel leget en del med. Var faktisk spændt på om hun, bare ville kigge lidt på det og så lægge det væk, men det blev det ikke.

Alt hvad vi har fået, og meget mere til. Kan i finde her: Halloween, udklædning og sminke. skab din egen hyggelige uhygge

Jeg kommer til at vise jer, meget mere halloween hygge og måske også lidt uhygge, nu må vi se.

Under alle omstændigheder, så er jeg tilbage på skrivepinden, fyldt med glimmer og lilla hår.

Ha en dejlig aften. :-)


Likes

Comments

Ingen click bait her.
Jeg kunne måske have lavet en smart overskrift eller noget, men overskriften passer meget godt, for jeg har altså rod i mine skuffer.
Vi har et lille køkken, og da det ikke er et vi kan/må lave om, så skal der gøres noget ved rodet.

Har i derhjemme, noget helt vildt smart til jeres skuffer, så der er styr på ungernes snack, bageting( ikke mel og det) pasta, kiks, og alt sådan noget man nu engang har i køkkenet.
Jeg kan rydder op i skuffen og det ser pænt ud, men kort tid efter så er det et rod igen, fordi det ikke har en plads.

Hjælp😝

Likes

Comments

Det lyder spændende ikke😝
Men det er hvad formiddagen er gået med herhjemme, lillemanden tog en kort formiddagslur idag, så tiden skulle jo bruges fornuftigt. Så imens han gnaskede kiks, så lavede jeg krukker som passer til efteråret.

Og så blev der lagt tulipanløg i jorden, synes faktisk det er lidt træls med det blomsterløg der, for man kan jo ikke se udbyttet med det samme. Men det bliver jo forhåbentligt flot senere.

Jeg har flere planer med haven, og som jeg plejer vender jeg det nok ikke med manden, for vil helst tro han er ligeglad😝🙈 ej nogen gange bliver han spurgt. Men der hvor vi bor nu, der er det mit løb, jeg kan få lov at gøre det jeg gerne vil😀 og jeg nyder det, det bliver nok primært til krukker, men har da også fået lavet et lille bed.

Mega stolt af mig selv, mit allerførste bed😝

Likes

Comments

Contains affiliate links

Reklame Links.

Søndagens shopping herhjemme, er af den praktiske del, der er shoppet, dagpleje udstyr til Viktor, jeps den der barsel, er meget snart slut. Og så er der shoppet lidt til hans værelse, et lille navnetog, samt en natlampe med lys i 7 forskellige farver. Er elevild med hans nye dagplejetaske, synes den er så kær.

Isabella gror jo skidt lige i øjeblikket, hvad er det med de børn, de vokser og vokser jo. Så hun er snart ved at vokse ud af sin autostol, vi mangler lige et lille bitte kilo, så kan hun skifte, og det er meget godt, for lillebror er så klar til at overtage den stol, hun bruger nu. Og fandt ud af da vi var i legoland, at hun trænger til nyt regntøj, og som den kedelige mor jeg er, er det købt i sort, så lillebror kan arve. Jeps i know mega kedeligt.

Og så har hun fået en Skye, fra paw patrol. Den fik hun fordi hun var så mega dygtig ved tandlægen. Jeg var klar til at købe hele butikken til hende, så stolt var jeg.

Men det var hvad shoppingen blev til herhjemme.


Likes

Comments