Är solen!🌞

Alltså är det bara jag som mår iaf lite bättre när man sitter i solen och bara släpper allt o njuter?🌝 Förr hatade jag sol o värme för det gav mig mer ångest och panik när jag svettades men nu är det tvärtom, blir mer deprimerad av vinter, snö o regn o älskar solen☀️

Hoppas ni har en underbar dag!🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er💕
Jag vet att bloggen ekar tomt just nu och så kommer det tyvärr vara hur länge vet jag inte då jag är inne i en djup depression och just nu är det värre än vanligt då en sak hänt i mitt liv som jag inte kan dela med mig av men som tar mycket på min energi och framförallt mitt mående..
Jag har funderat på om jag ska skriva ett sista inlägg och avsluta bloggen då det inte finns en tidsgräns för när jag kommer må bra igen.. Men jag vill verkligen inte det för som jag sagt innan är det skönt för mig o kunna skriva av mig och även att andra som kanske är i liknande situation som jag kan läsa o känna att dom inte är ensamma..💕 Men samtidigt är det ingen bra blogg om man bara lägger upp inlägg 1gång/vecka men jag orkar inte så mycket just nu och när jag är i denn mörka perioden kan jag inte dela med mig av roliga studer i livet osv då jag mest är hemma o de är inte så kul för er att läsa 😕 Jag ska fundera lite mer på detta!
Ta hand om er så ska jag försöka va så aktiv jag kan/orkar..❤️

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska säga, är i chock.. Stockholm, vem är så sjuk och gör något sånt här? Mina tankar går till de offren som mist livet, till de anhöriga som förlorat sin vän/familjemedlem..❤️
Ta hand om varandra, man vet aldrig när livet är slut..❤️🙏🏻

#prayforstockholm

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra :)
Själv mår jag fortfarande inte bra men lite bättre, fick gråta ut igår o prata ut så det lättade lite☺️
Hoppas ni får en fortsatt bra vecka så "hörs" vi, ha de bäst😘

Likes

Comments

Hej på er. förlåt för att jag inte bloggat på över 1vecka.. Det är för jag helt ärligt inte mår så bra just nu, det är mycket som har hänt och som ska hända så har inte haft energi eller motivation till någonting.. Därav tomhet här på bloggen.. Tror de kommer bli luckor mellan varje inlägg ett tag framöver, men ska verkligen försöka så att bloggen rullar på med massa glada, peppande o positiva inlägg!
Just nu är inte ångest en känsla, det är en livsstil..😞

Likes

Comments

Hej på er!:)
Har precis kommit hem från skolan, ska ta en kopp kaffe o sätta mig ute i solen, tänkte bara slänga upp en liten uppdate:)
Har varit i skolan, sen blev jag bjuden på en Chailatte som belöning eftersom jag har så svårt med skolan för att jag inte gått ordentligt på 4/5år.. Ska nog till bup senare i em också men vet inte om jag pallar då jag mår skit, men det är väl också därför man går dit.. Men men får se hur jag gör. annars händer inte mycke idag:)

Likes

Comments

Hej på er! 😌 Hoppas allt är bra
Sitter just nu o dricker kaffe i solen o lyssnar på musik, försöker dämpa ångesten.. Har bara lagt upp 1inlägg (?) denna veckan för ångesten är rent ut sagt ett helvete just nu.. Fick reda på något i torsdags som bröt ner mig totalt..🙁 Något som kommer ske ganska snart i mitt privatliv, kan inte dela med mig, inte än iaf..😞
Hoppas ni haft en bra vecka iallafall!

Likes

Comments

Hej på er, förlåt för dålig uppdatering❤️ Har haft fullt upp med mycke stress och ångest. Bland annat så har rättegången varit, kan inte säga något om det då jag själv inte vet så mycket om hur det blir i nuläget. Vet överhuvudtaget inte om jag kommer dela med mig om beskedet sen, tror inte det. Men ni ska inte dömma själva utan fakta, bara för jag inte kommer skriva om det så betyder det inte att de gått dåligt :) Ingen som har sagt något dumt än men bara så jag får det sagt.
Måendet är inte på topp då det som sagt är mycket som händer i livet just nu, därav min frånvaro. Men ska försöka blogga så gott det går.💕 Hoppas ni har en fin vecka, puss!😘

Likes

Comments

Hej! Ett inlägg skulle egentligen komma upp igår men såg att det inte "skickats"...
Som rubriken lyder så har jag långhelg sen igår, har skött skolan och alla möten ganska bra faktiskt ;) Nästa vecka börjar min utredning på BUP. Idag förutom ett möte har jag bara tagit de chill, har sovit 8h inatt men e heelt slut 😂 inget nytt med andra ord😂 Imorgon blir det Gokart och eventuellt en annan aktivitet för mig o min kontaktperson men det är inte helt 100 än.
Just nu ligger jag i soffan o kollar på film o bara myyser😌❤️

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! 💕 Själv är jag superförkyld men ändå på bra humör ☺️
Igår köpte jag en ny telefon, iPhone 5s 😍 Suuuper nöjd❤️ Har haft en innan och utan tvekan den bästa telefon jag haft❤️
Iddg händer inte så mycket, bara dricka massa te med honung o förhoppningsvis bli frisk fort❤️ Ha en bra Onsdag☺️

Likes

Comments