Hej! Nu va det ett tag sen jag gjorde inlägg. Det beror på att jag prioriterat andra saker. Ex mitt mående osv..

Jag har varit på polisförhör, vilket gick jättebra :) Tänker inte gå in på vad som sas osv :) Men det gick bra o de är huvudsaken! Ska inte dölja att jag va supernervös innan.. :P Man brukar säga "Men har du inte gjort något har du inget att va nervös över" vilket är sant men jag med socialfobi hatar att sitta i möte så det var de som va nervöst för mig :)

Annars då, som rubriken lyder går det bra nu. Jag har bättre kontroll över mig själv och jag mår mycket, mycket bättre :) Det känns verkligen som det går sakta men säkert framåt nu:) Känns toppen! :D Annars har jag inte så mycket mer att berätta i nuläget. Tänkte snart skriva ett inlägg om typ fakta om mig eller saker ni inte visste om mig. Men svårt o veta om jag ska göra de eftersom min blogg inte är så aktiv med läsare så överväger att strunta i det samtidigt som det känns som en bra ide då gamla som nya läsare lär känna mig bättre. Vad tycker ni?

Nä nu ska jag göra en kopp te, sen blir det bara chill framför youtube/musik innan sängen kallar.

Hoppas ni har en fin kväll! <3 Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! 

Här är det mindre bra... Fick spendera lördagskvällen på akuten... Fick jättejobbig allergichock som gick så långt att vi fick åka till akuten :( Och dom kan inte ge svar på vad jag reagera mot... Jag fick iaf ny allergimedicin o salva så svullnaden kan lägga sig... Hoppas det blir bättre snart, ser ut som ett monster haha... :( 

Har inte så jättemycket mer att säga just nu.. Vill bara att allergin ska försvinna o aldrig komma tillbax.. :( 


Kram <3 

Likes

Comments

Igår fick jag ett samtal från polisen. Jag ska dit på förhör nästa vecka. Alltså är det bara jag som tycker det är sjukt att det tagit nästan 5månader innan polisen kallat till förhör? Känns ju inte direkt som att jag va så allvarligt "huvudmistänkt" för branden.. Men men.. Polisen o läkare är ju nästan lika långsamma på att skicka tider osv ;)

Självklart blev jag super nervös nu inför förhöret, men jag tar de lugnt, går igenom allt. Kollar så allt är klart inför den dagen. Egentligen har jag ju inget att va nervös för, eftersom jag inte gjort något men det är själva mötet jag är nervös för då min socialfobi gör så att det är såå jäkla jobbigt att sitta på "möten" där all fokus är på mig o det är jag som ska prata mycket.. Men men, jag ser det som en övning :)

Hoppas iallafall att det kommer gå bra<3

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas all är bra med er. Här är det bara bra.

Idag skulle de ju varit skolmöte som jag skrivit om, men det är snö kaos i hela Stockholm så hon jag skulle träffa kunde inte ta sig till jobbet idag! Så synd för nu va dagen kommen o jag såg framemot av att få det överstökat.. Men men, inget man kan hjälpa. Har fått en ny tid nästa vecka :) Hoppas bara snön lagt sig då!

Asså det är såå sjukt mycket snö! Igår gjorde vi årets första stora snögubbe, vi använde mycket snö men det syns inte för det bara kom ny snö xD

Sjukt oxå att nyheterna varnar att inte köra bil om man bor i Sthlm, asså så här mycket snö har jag aldrig vart med om i mitt liv förutom när jag va liten då de ärligt talat va en halv meter snö.. Jag gillar snön men hatar att det är sååå kallt!

haha nu blev det bara ett inlägg om snö typ men jaja, lev med det ;)


Hoppas ni har en fin dag! <3 KramLikes

Comments

Jag har inte gått i skolan på snart 4år, av privata anledninga. (nej inge skolk).
Och nu nästa vecka har jag fått tid till ett möte på en skola. Så förhoppningsvis kommer jag in på den skolan o snart är igång m skola igen :) Är såå nervös o stressad då jag har socialfobi så mår så dåligt när jag sitter på möte, sitter o skakar o tappar ord bla.. och tänk då att jag sen ska gå i skola varje dag med massa folk 😨 Är så stressad o känner mig så stressad men hoppas de ska gå bra så jag kan börja utbilda mig till de jag vill :)
Bara viljan finns där så går de mycket bättre❤

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra, jag mår bättre, nästan helt fri från denna förkylning.. Annars e allt bara bra här.

Som rubriken lyder: Nu är de ny vecka o nya tag, det du inte uppnådde/åstakomm förra veckan kan du alltid göra denna veckan! Och viktigast: Glöm inte att ta hand om dig o dina kära. Berätta VARJE DAG hur mycket du uppskattar att ha de i ditt liv o hur mycket du älskar dom.

Hittade även en jättebra bild och som verkligen beskriver hur mycket en kram betyder!❤

Maaassa kramar!!💕

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra! :)

Ville bara kika in o önska er en trevlig helg! Jag har riktigt helg moode, vet inte varför men känner ingen ångest just nu iaf o känner mig bara allmänt glad :D

Enjoy the weekend!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra. Vill bara kika in o önska alla en bra dag med mycket kärlek. Glöm inte berätta för era nära o kära hur mycket Du älskar dom! imorgon kan det vara försent. ❤

Likes

Comments

Alltså gud vad svårt detta med rubriker är.. "Onsdag" nämen gud vad kul, som att alla inte redan vet att det är onsdag xD Tycker det är så svårt att komma på passande rubriker till inlägg så lovar jag sitter alltid här i hundra år o funderar på bra rubrik :P

En sak jag vill ta upp. Eller ta upp o ta upp, vill berätta. Jag vet att min blogg ser helt stel o trist ut, jag vill gärna kunna lägga ut fräscha o fina bilder, men svårt då jag har världens sämsta kamera på datorn.. Och blogga från mobilen är inte riktigt min grej, håller på att lära mig det. Men vissa saker tar lite tid :P Men ska försöka göra så intressanta o roliga inlägg så att ni fortsätter kika in :) Som jag sagt förut så får ni jättegärna dela med er av bloggen så andra hittar hit men inget tvång :) Jag ska försöka att verkligen satsa allt jag kan på bloggen, uppdatera så den ser mer intressant o inbjudande ut. Det kommer fixas så småningom :)

Annars då? Jag fightas fortfarande med denna jäkla förkylningen men det håller på att bli bättre iaf. Känner mig inte alls febrig längre. Näsan rinner inte lika mycket så joorå jag håller på o bli bättre :D

Har inte så mycket mer o skriva. Blev ett väldigt rörigt inlägg men bara låter fingrarna glöda lite nu när jag inte skrivit regelbundet på ett tag. Så ursäkta röran men det överlever ni kanske? ;)

ta hand om er! Kram

Likes

Comments

 Hej! Sjukstuga här igen..

Kraftigt förkyld, täppt näsa och halsont. Har ingen feber men känns som jag har de då 

jag inte orkar va uppe längre stunder, helt utmattad i kroppen o känner mig kok het. 

Att man aldrig kan få bli frisk.. -.- 


Varit sjuk sen i fredags men tänkte inte på de så mycket då min syster kom tidigt på lördag morgon

från skåne :D Vi fick en hel helg tillsammans! Vi hade de så roligt. Vi bodde på hotell, åt ute, 

upptäckte stockholm lite då det var första gången för min syster<3 Vi hade många skratt och har 

skapat ännu fler fina o roliga minnen<3 En underbar helg enkelt sagt<3 

Hon åkte hem sent söndag kväll, det var jättejobbigt då vi inte setts på 4månader men tänker istället

på hur kul vi haft istället för att deppa. Och att vi snart kommer ses igen :) <3 


Det var min helg. Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Likes

Comments