Header
View tracker

Vi kom hem först vid 20. 00 tiden från träningen men det var det värt. Riktigt fina hästar idag. Övningarna vi gjorde var ett räcke med bom före och efter. Och en serie med 2 cavaletti, 3 galoppsprång, 2 cavaletti, tre galoppsprång och en oxer i slutet.

Bobby- avslappnad och mjuk men hade bra stöd och snabb för hjälperna. Gjorde övningarna bra och var lydig. Snabb i benen också och han rev inte ett enda hinder.

Masha- mjuk och ställbar redan från uppvärmningen. Gjorde den första övningen bra och lugnt. Serien gick också bra med henne och hon rundade ryggen och hoppade lätt och runt över oxern.

Imorgon blir det antagligen banhoppning😉

Tb till sommaren😍😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är kl. Halv 8 och jag steg just upp. Ska snart gå ner till stallet och morgonfodra. Tänker också mocka och packa ner det sista.

Har inga riktiga planer för förmiddagen men kl. 1 tiden ska vi starta hemmifrån till träningen.

Focus

Likes

Comments

View tracker

Så skönt med helg nu. Imorgon blir det hoppträningar för båda hästarna vid Nurk. Idag checkades båda hästarna igenom. Riktigt fina båda 2. Båda reds dressyr/lösgörande. Efter ridningen packade och fixade jag med utrustningen och kvällsfodrade.

Vädret är dock inte lika fint som hästarna😉 typ snöslaskat blandat med regn hela kvällen😯

Trött tjejj redan före träningen idag😂😂

Likes

Comments

Haft så mycket att göra senaste veckorna så bloggen har lämnat oaktiv. De närmaste 2 veckorna kommer också vara ganska stressiga men men.. Ska försöka uppdatera lite mer om träningarna nu fram till inomhus mästerskapet. Ska hoppa både ponny och children mästerskapet💕

Sitter i skolan och har halva dagen kvar ännu😴 planen är att rida båda idag. Ska försöka ha lite bommar om ridbanan är i bra skick. Imorgon blir det lösgörande igen och på lördag-söndag blir det hoppträningar vid Nurk.

Dejj tycker jag om🔒👑💝ig @Teamsjoblom 

Likes

Comments

Godmorgon! Tidig väckning idag igen. Ska just ut till stallet och fixa till träningen. Tänker skriva ett inlägg om träningen här efter så in o läs i eftermidda😉


Olivias b- ponny Grynet❤

Likes

Comments

Har varit i stallet nästan hela dagen idag.. Ridit Bobby och städat upp. Bobby gick jättfiint. Vi tränade mycket på att samla galoppen och övergångar. Han var väldigt avslappnad och lydig👌💗

Igår klippte vi Masha då hon fått så läng päls. Blev ganska bra men vi klippte inte benen. Tänker att dett kanske blir för kallt men vill ju ändå inte att hon blir svettig på träning oså och lämnar att att stå med fuktiga ben..

Imorgon blir de hoppträning för Bobby. Planen är att först att lösgöra honom ordentligt och hoppa fram. Sedan en kortare bana.

Likes

Comments

Har haft så mycket att göra senaste veckan därav nästan ingen uppdatering här. Flera prov i skolan varje vecka så min dagar har varit kaos.. Först skola, hem och stallet till kl. 20 och sen läxor och middag😴Nu har jag en ganska chill torsdag kväll och fredag framför mig. Idag ska båda ridas och Masha ska badas och trimmas. Båda hästarna ska gå markarbete idag. Till helgen ska vi hoppa och imorgon dressyr.

Insagram: Teamsjoblom

Likes

Comments

Igår red jag båda hästarna. Vi var till Hubertus och hoppade Masha. Hoppade inte så många hopp men vi hade en studdslinje som vi höjde till 115cm.

Bobby red jag igenom ordentligt. Mycket övergångar, nedsittning i traven och Ställningar ut och in på volten.

Idag ska båda ridas igen. Masha av min kompis då vi ska bort. Och Bobby av mig ikväll.

Likes

Comments

Eftermiddagen och kvällen har spenderats med mina älsklingar igår i stallet. Jag red båda hästarna igår. När jag kom hem från skolan fixade jag en del i stallet och ställde i ordning Bobby. Sen red jag honom och det gick jättebra. Jag testade gramanen igen och den funkar så bra👍💕

Masha var också så fiin😍 jag ville se hur hon skulle bli med gramanen och det blev sån skillnad. Hon fick mycket rundare steg och aktivare bakben. Även halsen blev jämnare och hon höll en stadig form.

Idag är planen att Masha ska åka och hoppas och Bobby ska ridas igenom här hemma.

Likes

Comments

Igår reds båda hästarna. Masha  blev jättefiin i slutet och vi jobbade mycket med övergångar. Bobby var också jätteavslappnad igår och vi provade rida honom med graman.

Idag ska båda hästarna ridas. Masha ska gå markarbete med lite bommar och lydnad och Bobby ska mest joggas igenom lite lättare.

Likes

Comments