Header

Var till manegen ikväll och gjorde ett sista pass före regionträningen med Masha och Bobby. Båda var superfina och snabba för hjälperna.
Med Masha gjorde vi även en liten övning med 2 bommar för att stretcha galoppen.

Imorgon vid lunch startar vi mot träningen och så kommer vi hem nån gång på kvällen🐴

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var vi till manegen med Masha och Bobby. Båda trimmades igenom ganska ordentligt. Jag red Bobby och min kompis Masha.
Idag ska vi till manegen med Bobby och Grynet. Jag ska trimma båda då min Olivia opererat handen. Jag kommer antagligen rida grynet en del de närmsta veckorna.

Likes

Comments

Jag var ju på Jan Jönssons träning vid Nurk senaste helgen. Det var en träning och föreläsning på lördag och en träning på söndag.

Lördag: bra övningar med mycket fokus på lydnad och snabbhet för hjälperna. Bobby var sjukt pigg och rätt stark och het. Jag själv red lite sämre en vanligt och Bobby var ganska spänd. Blev dock bättre i slutet.
På kvällen var vi på föreläsningen. Det handlade om hur man lägger upp en långsiktig träning och tävlingsplanering och vägen mot OS.

Söndag: först var det rätt fri uppvärmning och Bobby gick ganska avslappnat och fint. Sedan hoppade vi banan några ggr. Först på låg höjd och sedan på tävlingshöjd. Bobby var så fiin. Inte het men ivrig och framåt. Han lyssnade även fint för små hjälper. Många fina hopp av honom och bra flyt genom banorna. Sista banan låg på 1- 1.10.

Likes

Comments

Vad ska man säga? 2016 har varit ett galet år med massa förändringar, speciellt inom min ridning och sport. Min ridning har utvecklats mycket det här året, och gått från att mest "åkt med" på ponny till att verkligen sätta sig ner och rida.

Sen köpte vi min första storhäst. Han kom från Holland i juli. Nu fick jag lära mig rida på en helt ny nivå.

Vissa mål har uppnåtts och vissa har inte det. Nu ska planen läggas för 2017, vilka tävlingar och träningar vi ska åka på. Det blir antagligen mitt sista år på c- ponny och jag ser framemot en sista tävlingsäsong. Med Bobby är planen att klättra i klasserna till 120cm till våren/sommaren.

Likes

Comments

Vi kom hem först vid 20. 00 tiden från träningen men det var det värt. Riktigt fina hästar idag. Övningarna vi gjorde var ett räcke med bom före och efter. Och en serie med 2 cavaletti, 3 galoppsprång, 2 cavaletti, tre galoppsprång och en oxer i slutet.

Bobby- avslappnad och mjuk men hade bra stöd och snabb för hjälperna. Gjorde övningarna bra och var lydig. Snabb i benen också och han rev inte ett enda hinder.

Masha- mjuk och ställbar redan från uppvärmningen. Gjorde den första övningen bra och lugnt. Serien gick också bra med henne och hon rundade ryggen och hoppade lätt och runt över oxern.

Imorgon blir det antagligen banhoppning😉

Tb till sommaren😍😍

Likes

Comments

Nu är kl. Halv 8 och jag steg just upp. Ska snart gå ner till stallet och morgonfodra. Tänker också mocka och packa ner det sista.

Har inga riktiga planer för förmiddagen men kl. 1 tiden ska vi starta hemmifrån till träningen.

Focus

Likes

Comments

Så skönt med helg nu. Imorgon blir det hoppträningar för båda hästarna vid Nurk. Idag checkades båda hästarna igenom. Riktigt fina båda 2. Båda reds dressyr/lösgörande. Efter ridningen packade och fixade jag med utrustningen och kvällsfodrade.

Vädret är dock inte lika fint som hästarna😉 typ snöslaskat blandat med regn hela kvällen😯

Trött tjejj redan före träningen idag😂😂

Likes

Comments

Haft så mycket att göra senaste veckorna så bloggen har lämnat oaktiv. De närmaste 2 veckorna kommer också vara ganska stressiga men men.. Ska försöka uppdatera lite mer om träningarna nu fram till inomhus mästerskapet. Ska hoppa både ponny och children mästerskapet💕

Sitter i skolan och har halva dagen kvar ännu😴 planen är att rida båda idag. Ska försöka ha lite bommar om ridbanan är i bra skick. Imorgon blir det lösgörande igen och på lördag-söndag blir det hoppträningar vid Nurk.

Dejj tycker jag om🔒👑💝ig @Teamsjoblom 

Likes

Comments

Godmorgon! Tidig väckning idag igen. Ska just ut till stallet och fixa till träningen. Tänker skriva ett inlägg om träningen här efter så in o läs i eftermidda😉


Olivias b- ponny Grynet❤

Likes

Comments

Har varit i stallet nästan hela dagen idag.. Ridit Bobby och städat upp. Bobby gick jättfiint. Vi tränade mycket på att samla galoppen och övergångar. Han var väldigt avslappnad och lydig👌💗

Igår klippte vi Masha då hon fått så läng päls. Blev ganska bra men vi klippte inte benen. Tänker att dett kanske blir för kallt men vill ju ändå inte att hon blir svettig på träning oså och lämnar att att stå med fuktiga ben..

Imorgon blir de hoppträning för Bobby. Planen är att först att lösgöra honom ordentligt och hoppa fram. Sedan en kortare bana.

Likes

Comments