​Vill tillbaka till Frankrike nu nu nu, finns inget bättre än Frankrike på sommaren. 

Likes

Comments

I fredags påväg hem så gick jag igenom zara och kollade lite snabbt, fick med mig denna kjolen hem! Ni har kanske redan sett den från outfit inlägget i måndags men här är en lite tydligare bild.

Likes

Comments

I måndags så hade jag barbent och frös knappt men nu är det nästan -0 grader och det känns som att mina händer ska falla av. Håller dessutom på att bli sjuk igen, som tur är har vi studiedag på måndag eftersom att vårat case tar slut nu på fredag så jag får iallafall en extra dag helg. 

Likes

Comments

​Kollade lite snabbt inne på COS i lördags när jag väntade på Vilda, är inte inne där speciellt ofta men har några plagg, bl.a en wool tröja som jag älskar. Såg bl.a att dem hade 30-50% på massa fina plagg så tycker absolut att ni borde gå dit och kolla. 

Likes

Comments

​I lördags så bestämde jag och Vilda oss för att äta lunch på Avalon. Jag beställde hamburgare och Vilda beställde gravad lax och gick båda två därifrån jätte nöjda. 

Likes

Comments

Imorgon så slutar jag redan vid 13.55 eftersom att spanskan är inställd hela veckan, planerna för imorgon är att först vara med Alice och Donya en stund efter skolan och efter det så ska jag möta upp Sofia när hon slutat. Jag har inga speciella planer på kvällen bortsett från att äta middag med pappa och min syster och bara vara hemma med Liam. 

Likes

Comments