View tracker

Postad i: Allmänt, DAILY OUTFITS

Jacka - Topshop // Jeans - Nudie Jeans // Halsduk - HM // Väska - Mulberry // Skor - Axel Arigato

Idag gick jag i skolan från 8.25 till 13.25, super kort dag så väldigt behagligt sätt att starta veckan på! Idag så hade jag dessutom bara tre lektioner, matte, engelska och case, däremot hade vi en gruppredovisning på caset som gick riktigt riktigt dåligt.. Direkt när jag slutat så åkte jag och pluggade matte, har prov nästa vecka och för en gångs skull så fattar jag faktiskt något, vilket är så så skönt! Har alltid haft super svårt för matte så det känns så bra att det äntligen klarnar lite iallafall haha.

Imorgon så har jag inga direkta planer bortsett från skola och sen ska jag nog försöka träna på eftermiddagen, vi slutar kl 16 så det beror väl lite på ifall jag orkar eller inte!

Puss!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Allmänt

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Jag har inget överhuvudtaget planerat förutom att plugga, köpa en födelsedagspresent till min mamma och jobba hela helgen så bortsett från mammas födelsedag har jag faktiskt inget alls att se framemot.

2. Vilken tid på morgonen vaknar du?

6.30 ungefär, beror på ifall jag snoozar eller inte.

3. Vad åt du till frukost idag?

En kopp kaffé med soyamjölk och ett glas vatten, spännande eller hur?

4. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Jag läser typ aldrig nya bloggar utan håller mig alltid till samma haha, rätt tråkigt men har lite svårt att komma in i att läsa nya.. Men mina favorit bloggar är iallafall Chloés, Andous, Olivia Hageús, Vegas, Jannis och Maria Kragmans!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Allmänt

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon tills kl 10 men var uppe vid halv 8 för att duscha och sen hinna ta det lugnt bara. Just nu har jag precis gjort mig i ordning och hällt upp en kopp kaffe ska försöka undvika mjölk/mejeri?produkter ett tag så just nu dricker jag kaffe med soya mjölk eller havredryck!

Idag går jag till skolan tills 16 och efter det ska jag försöka gymma och även plugga lite, vi har ett grupparbete som ska vara klart på fredag och för första gången sen skolan började så ligger jag efter så jag ska försöka få gjort så mycket som möjligt idag!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej på er! Har inte uppdaterat på ett tag, bl.a för att min dator gick sönder så har varit tvungen att använda skoldatorn i några veckor och sen så har jag helt enkelt inte orkat.

Just nu så händer inte så jätte mycket bortsett från plugg och ja typ serietittande, inget speciellt har hänt sen senast jag uppdaterade. I helgen så jobbade jag för första gången, var jätte nervös och är rätt så nervös fortfarande men förhoppningsvis kommer man in i det snart, har sökt jobb hur länge som helst så är jätte glad över att jag äntligen fick ett! Vad jag vet just nu så ska jag däremot inte jobba så jätte mycket framöver utan bara nästa och nästnästa helg men förhoppningsvis får jag några fler pass ändå.

Idag så var jag även på gymmet, efter en evighet haha! Har inte tränat på hur länge som helst men ska försöka komma igång med träningen igen och äta lite nyttigare.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

​Vill tillbaka till Frankrike nu nu nu, finns inget bättre än Frankrike på sommaren. 

Likes

Comments

Postad i: KLÄDER, skönhet ETC

I fredags påväg hem så gick jag igenom zara och kollade lite snabbt, fick med mig denna kjolen hem! Ni har kanske redan sett den från outfit inlägget i måndags men här är en lite tydligare bild.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

I måndags så hade jag barbent och frös knappt men nu är det nästan -0 grader och det känns som att mina händer ska falla av. Håller dessutom på att bli sjuk igen, som tur är har vi studiedag på måndag eftersom att vårat case tar slut nu på fredag så jag får iallafall en extra dag helg. 

Likes

Comments