Ledig dag, välbehövligt!!
Snart tar jag semester tills den 15 januari, ska bli så himla skönt.

Blev även att jag drog hem till pappa en sväng tidigare idag & städa ur det sista i mitt rum så nu äntligen är jag färdig med det.

Avslutade kvällen med pepparkaks bakning, några blev brända & sen kavla vi inte ut degen ordentligt så några blev ganska tjocka!! Misslyckat men vi får hoppas allt annat julbak framöver slutar bättre!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags var det dags!! Starta dagen med jobb från 6.00 till 13.00, Sebastian hämtade nycklarna vid cirka 13.00, o sedan var han igång, när jag kom hit började vi diska allt & ställa i skåp & Sebastian o hans pappa bärde in alla möbler, hela helgen har varit full späckad men nu äntligen börjar lägenheten bli fin & se ut som ett hem!!

Älskar att allt är nytt, slippa städa eftersom lägenheten var nybyggd allt är så himla fint!!

Kom på en super smart grej i september & de va då att jag skulle skapa en kalender med super bra saker som behövs i lägenheten, så nu har Sebastian öppnat 5 paket, kristall krona,lampa till hallen, tapas bricka & ljuslyktor. Han hakade även på idén om kalender bara att jag ska få lite finare saker varje advent, så nu i Söndags fick jag en super fin micro i vit färg & silvrig öppning, blev så himla nöjd!!

Likes

Comments

Fyllt 19, varit på möte, packat & shoppat, så har min senaste tid sett ut, fyllde 19 i tisdags & hade även ett möte på morgonen med min handläggare eftersom jag ska starta eget så fort som möjligt.

Nu när jag fått min lägenhet är planen att jag ska börja arbeta hemma, fransar & hårförlängning & om nått år eller några år så vill jag öppna egen salong eller hyra in mig hos någon.

Nu är det inte långt kvar tills flytten!! Tänk så sjukt endå?! Packat massor av flyttkartonger & kastat massor av skräp som jag samlat på mig under mina 19 år.


Under denna veckan står jobb på schemat, tog ledigt nu till helgen för vi hämtar nycklarna klockan 13.00 på Fredag, ska bli så himla skönt & få en ledig helg för har jobbat cirka 9 helger på raken, helt underbar chef jag har va??? :-)))

Likes

Comments

I lördags trodde jag vi skulle till fynda i Falkenberg men blev vi åkte till Familia i Helsingborg istället + Ikea, Bättre val tyckte jag.
Köpte ännu mer julpynt, 2 stora stjärnor bland annat som vi ska ha vid våra fönster, ville ha sånna som hängde i taket men sedan såg vi att dom hade sånna man ställde på golvet & tyckte dom va väldigt fina så blev 2 sånna, insåg precis nu att en kommer inte kunna användas för mitt smink bord kommer att stå i vägen.
Sedan köpt vi massor av andra saker, hade inte riktigt tänkt spendera så mycket pengar men det blev som det blev, Fick iallafall det jag var ute efter frisör schampoo + kläder till Milo + massor av annat välbehövligt.

Fick även bokat ett möte idag, så Tisdag ska jag äntligen träffa en handläggare så jag kan sätta igång med mitt företag, ska bli så himla skönt & kunna bestämma sina egna tider & få jobba med det jag vill o är utbildad till.

Likes

Comments

Förra veckan bokade jag tid för att fixa läpparna för det hade gått 2 månader sen senast, Så igår fyllde jag med 1ML igen. Har gjort det 3 gånger nu men första gången väntade jag för länge så allt försvann tyvärr men nu ska jag bygga dom till en fin form så dom håller länge, använde mig av ett tjockare material nu eftersom jag gjort det tidigare så ska bli spännande & se hur dom utvecklas när svullnaden har lagt sig, ska boka en tid innan nyår också tänkte jag.

Fått lite frågor på Instagram så tänkte skriva svaret på dom här också, ange mitt namn & efternamn så kostar det 2500kr för 1 Ml.
Hon är läkare & hon använder sig av tandläkarbedövning så det gör inte lika ont men det känns det gör det verkligen men så värt endå.

Likes

Comments