​Gosigaste vovven som snart bott hos oss 4 månader. Lätt bästa investeringen för ett lyckligt liv 😘😘

Likes

Comments

Ni har väl inte missat att jag är veckans utmanare i Dalatoppen!?
Blev nämligen uppringd av Sophia Adler tidigare den veckan och hon ville sedan ha med mig som veckans utmanare i dalatoppen med min låt "Deleting Time". Haha! Min morfar hade alltså varit i farten och anmält mig.
Fram till torsdag 5 mars kan man ringa och rösta på mitt bidrag så att jag eventuellt kommer in på listan, vilket skulle vara jättekul!

Antagligen är det inte så många fler än släkt och vänner som ringer och röstar på någon som är ganska okänd, så att komma in på listan på torsdag skulle såklart bara vara ett superroligt plus, men jag är glad att jag bara har kommit såhär långt. Att få sitt musikintresse bekräftat än bara familj och vänner känns toppen, och att åka och göra radiointervju var såklart också superspännande! 😉

Här är mitt bidrag "Deleting Time" (scrolla ned för att lyssna!)

Här är radiointervjun (spola fram till 2:03:20, programmet som sändes 26 feb)

Vill man rösta på mig ringer man 099-555-06


Likes

Comments

Spenderade somsagt några dagar hos farmor med min kusin under jul och på annandagen är det tradition att ta sig till kupolen på mellandagsrean. Jag förstår inte ens varför vi fortfarande gör det, det är ju så himla mycket folk! Knappt ens värt att kriga sig in till reaställningarna för att kanske hitta ett plagg och sedan stå i kö i en halvtimme. Men men, det gjorde jag iallafall, köade i en halvtimme. Hittade dessa två plagg, båda nedsatta till halva priset vilket gjorde mig mer än glad, fattig student som man är. 

Nu ska jag gå och göra mig en kopp te, fundera över någon sminkning tills imorgon och invänta en springtur, kram

Likes

Comments

Är glad att julen är över för denna gång. Har varit ofokuserad och opeppead på hela grejen detta år. Så himla tråkigt eftersom det brukar vara min favorithögtid. Det har varit annat som kommit i vägen och jag har lagt vikt och uppmärksamhet på helt fel saker. Menmen, allt blir inte alltid som man tänkt och det är bara att inse att det blir en jul till nästa år. Det bästa var iallafall att träffa släkt och kusiner och att bo hos farmor några nätter som är en årlig tradition. Är lika trött på julmat som alltid annars denna tid på året och det är jag nog inte ensam om haha. 
kramkram

Likes

Comments

Jag dör Kodaline-döden till detta FANTASTISKA nya verk av mitt absoluta favoritband. Hur kan man inte älska det här? Så äkta❤❤❤


Likes

Comments

Idag var det min tur att bjuda på middag. Kycklingwraps stog på menyn och det blev faktiskt riktigt gott!
Nu tänkte vi till fots bege oss till donken för att använda både dagens och morgondagens lucka i deras julkalender haha. Glad lucia på er alla tärnor och tomtenissar

Likes

Comments

Åker strax i väg på det årliga julbordet med alla på Volvo som vi går på varje år. Det är alltid så himla mysigt, och julmat för första gången på året slår ju seriöst inget.
Jag hoppas att kvällen bjuder på mer trevligheter, ska på femtioårsfest en sväng och sen till farmor och träffa min kusin, men planerna kan ändras, vilket jag dock hoppas att dom inte gör. 
life goes on, kramkram ​

Likes

Comments