Mitt hjärta smälter för denna hunden. Titta hur söt han är?? För tillfället sitter jag på en obekväm stol på jobbet i en sjukhusmiljö med händer som luktar handsprit, medan de allra flesta ligger och sover. Jag har börjat räkna ner timmarna tills jag slutar, det får man göra när mer än halva tiden har gått. Ikväll/inatt har klockan sprungit iväg och jag har endast tre timmar kvar tills jag slutar. Yey yey! Då blir det raka vägen hem till min fina sambo och Prince chapo och sussa lite.

Senare mot dagen när jag har vaknat till liv kommer min bästa vän Emma till mig och då ska vi uträtta lite ärenden. Mot kvällen blir det utgång med dom två som står mig varmt om hjärtat. Jag är så himla lycklig och tacksam för det jag har!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så då har vi tagit oss genom en natt. Nu väntas sista nattjobbet och sedan får jag ta helg och dricka alkohol. Yeyy mig! Hämtade "hem" Prince chapo också som kommer att spendera sig helg här hos oss. Myspys med lite hund sällskap!

Likes

Comments

Yey yey yey!! Idag kom mina efterlängtade skor på posten och dom passa hur bra som helst!! Så dessa skor kommer jag rocka en hel del i sommar.

Ikväll står schema på jobb så jag tänkte ta en tupplur då det är vaken natt och jag får absolut inte somna. Vi får se hur bra de går med tuppluren när man har en sambo som spelar fifa. Tror inte jag behöver säga så mycket mer än att jag tycker synd om våra grannar ibland..

Likes

Comments

Dagen har verkligen sprungit iväg. Emma kom hit idag som jag nämnde tidigare och vi flängde runt lite på olika affärer. Men det är skitsamma. Kolla på min fina serveringsvagn?? Äntligen äntligen så står den i vårt hem. Detta har jag att tacka Emma för.
I flera veckor har jag letat efter den perfekta serveringsvagnen men har inte funnit någon inom budget ramen, eller någon som har fallit mig i smaken. Så Emma och jag gjorde det enkelt och tog saken i egna händer. En billig vagn från Ikea, lite sprayfärg och marmorplast, så blev det kärlek för ögonen. Och det bästa av allt? Den kostar under 500 kr!

Likes

Comments

Hallå hallå! Har precis kommit hem till Borlänge igen. Jag åkte en sväng hem till mina föräldrar och precis när jag skulle åka hem igen så fick jag sms om att ett paket fanns att hämta ut från cocopanda. Första gången jag beställde därifrån och jag blev så ruggigt nöjd. Kom inte på vad jag hade köpt när jag hämtade ut paketet, men nöjd blev jag!

Likes

Comments

Godmorgon! Snön vräker ner här hemma i Dalarna och väglaget känns inte alls safe för att jobba två timmar bort. Så jag blir hemma idag. Har myst ner mig under pläden, kokat en varm kopp kaffe och nu tänkte jag ta mig an lite plugg. Vad som blir istället för plugg är ännu lite oklart, det får visa sig helt enkelt.

Likes

Comments

Det är måndag, ex on the beach spelas från paddan och jag dricker ett glas vin. Jag kunde inte dricka något i helgen men nu så får jag smutta lite med mitt hjärta innan läggdags. Och kolla vår fina matta vi hämta hem idag?? Älskar den!

Likes

Comments

Min man han kan! Lika gott som det ser ut, lika gott smakade det! Mummaaaa. Nu ska jag snart iväg på möte och ikväll väntas träning. Efter det får jag äntligen slå ner min bak i soffan, hihi längtar ju lite till det. Flänger verkligen runt konstant och hinner aldrig slå mig ner.

Likes

Comments

Godmorgon. Måndag är den bästa dagen, iallafall idag. Slutade precis jobbet och nu rullar jag och Gunilla (min bil) hemåt till vår favoritmänniska, bästa vän och min dunderfina sambo. Idag blir det plugg och sen kurs och möte. En fullspäckad dag men det ska bli roligt!

Trevlig måndag!

Likes

Comments

Godmorgon världen hälsar jag och min megavän Ingalill! Med världens tröttaste ögon beger jag mig snart till jobbet för att jobba dygn. Klev upp 05.30 efter på tok för lite sömn. Jag får skylla mig själv som va en uggla inatt. Men käre söndag, jag hoppas du går fort idag!

Likes

Comments