Längtar såå tills hela mitt hår är lila 😍 Planerat i över en månad utan framgång.. Men nu, bara några få veckor så är det dags 🙈🎉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Då var det måndag igen och ännu en ny vecka med nya mål. Idag ringde alarmet vid 11, klev upp med en gång och startade kaffet. Kalle väcker jag vid 13.30 ca, han ska iväg till optikern och jag ska städa huset men just nu har jag satt mig i soffan ihop med Stina tills jag ska väcka herren ☺️ Ikväll kommer förhoppningvis Nåre & Madde hit, alltid kul med kvälls tjöt.

Hoppas ni har en bra måndag för de ska jag ha 😚

Likes

Comments

En selfie måste man bjuda på 💁🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Vissa dagar tänker jag ofta på vilka vänner som igentligen är äkta. Och just nu känner jag att jag en, en äkta vän som bryr sig, vi pratar varje dag oavsett vad. Jag säger inte att jag har dåligt med vänner eller att mina andra vänner är oäkta men ni vet den där vännen som hör av sig bara för att se så allt är okej, de är hon som vet hur jag mår, de är hon som hjälper mig med allt och gör jag fel så rättar hon mig. Vissa har jag glidit ifrån, de är hemsk och jag hatar de. Nämner inga namn för dom är nog själva medvetna om det. Min bästavän och jag gled ifrån varandra efter sommaren tror jag? Visst vi pratar med varandra då och då men vi ses aldrig.. Och de är jag väldigt ledsen för, ibland kan jag fälla en tår pga henne, för hon var min bästavän, min "cops" bästavän, mitt enda lyckopiller och framför allt den bästavännen.

Ärligt så vet jag inte vad jag vill med detta inlägg, bara få skriva av sig.

Tack för mig! 💗

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja, då var man här igen.. Har inte en aning om vad man ska ''blogga'' om haha. Detta kommer inte att vara en daglig blogg som uppdateras varje dag utan här kommer jag skriva när jag själv känner för det, när man bara vill lätta hjärtat och tankarna ni vet. Men iaf, Hej och Välkommen.

Likes

Comments