Att jag alltid skriver på nätterna och när jag mår som sämst händer ju verkligen inte sällan. Nu är jag här igen. Brustet hjärta. Men vad spelar det för roll, fina sorgliga texter får jag ut av det iallafall. Är tyvärr inte redo för att dela med mig men dom ligger där gömda i mina anteckningar.
Imorgon ska jag till Stockholm med Ellen, vi ska bo där tills på söndag. Det ska bli så himla roligt!!! Mina dagar består just nu av binging av modern family (wow suprise), söka jobb och sova. Måste ändra dessa vanor för mår skit av det, har en hatkärlek för nätterna. Vill va vaken eftersom det är så mysigt och skönt att känna sig helt ensam i världen en stund, men vill även vara vaken på dagen och känna mig produktiv. Dilemman en arbetssökande, uttråkad tjej kan utsättas för.
Har även fått ej dille på GTA??? Hahaha, ni som känner mig vet ju att det inte alls är likt mig. Lite kontroversiellt är det ju dock, en feminist som spelar det mest sexistiska spelet som existerar...
Loooovar att skriva mer imorgon!!
Godnatt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vill nog börja med detta i sommar igen, en fin dagbok jag kan kolla tillbaka på. Är otroligt obrydd just nu, och lite ledsen,lite heartbroken. Försöker frenetiskt hitta rebounds, går inte bra. Kanske skriver lite om det någon dag...
1/3 år avklarade iallafall. 1:an var så rolig, tuff mellan åt men mest rolig. Nu vet ni!

Likes

Comments

Wazzuuuup My ladies. Hur mår ni? Jag mår sisådär, gör fan det hela tiden haha. Ni läser en instabil människas blogg let me tell you. Samma gamla skit är det också. "Wow jag e så ensam" "oj mitt liv är så tragiskt" " det är denna personens fel att jag mår åt helvete" osvvvvv. Ni förstår varför jag blir trött på mig själv ibland va? Men jag tycker faktiskt att man får tycka lite synd om sig själv ibland och vara ledsen över saker som sker. Men det måste finnas en gräns! Jag kan säga er att det är en del som händer i mitt liv just nu. Berättar mer om det när jag är redo sen.

Annars då, det är 5 veckor kvar tills jag åker till staden som aldrig sover, New york!! Är så helt jävla glad över det, ni som har känt mig ett lite längre tag, vet att det är och har varit en stor dröm för mig att besöka denna stad. Så efter 2 månadslöner bokade jag resan (: #goals. Jag har dvs varit otroligt fattig nu ett par månader, hehe.

Imorgon har jag skola igen och denna kvinna behöver lite sömn så det är nog dags hörrni att avsluta refrängen. God natt käraste käraste vänner.

Likes

Comments

Wooow, länge sen nu. Känns ovant att skriva nu, för några månader sen var det vana. Jaja, jag vänjer mig. Jag har iallafall bestämt mig för att försöka igen. Jag slutade skriva för att det var fler som började läsa den i samband med att jag började en ny skola, och då började skriva för andra. Jag var helt enkelt missnöjd mina inlägg. Men hörrni, jag ska försöka köra på igen.
Skriver mer imorgon!

Min personlighet i en bild :/

Likes

Comments

Och där sitter man, mållös och chockad. Varför vill du som säger att du älskar mig såra mig. Absurt är det, förstår mig inte alls på det. Jag klarar mig, verkligen, men det lämnar svårläckta sår. Som ett hugg i hjärtat, och jag vet,det gör bara ont en liten stund, men ärret finns alltid där och gör sig påmind. Hur orkar man gå vidare? Hur vågar man?
Jag känner mig arg och sorgsen. Arg för det är nu ditt fel att jag är som jag har blivit. Sorgsen för att jag sörjer det som var. Men arg, så himla arg. Du går vidare och lever ditt liv som vanligt, medan jag ständigt påminns. Hur kunde du? Du stampa på mig när jag var som svagast, och nu finns ännu ett sår, ännu ett ärr. En bit av mig togs ifrån och allt som finns kvar är ingenting. Du tog allt. Jag hatar att jag fortfarande tänker på dig, att jag fortfarande saknar dig. Jag tyckte så himla mycket om dig,du var den enda som fanns ett tag,men tydligen kände inte du desamma.

Text jag skrev i för ett par månader sen efter att ha blivit sviken.
Nu när jag tänker tillbaka kan jag ju bara säga, tack. När den personen svek mig fick jag tillbaka mitt liv, jag fann styrkan att klara mig ensam, och det blev faktiskt riktigt bra.
Guys, man klarar faktiskt mer än vad man tror. Å hörrni, karman kommer tillbaka. Nu när jag kollar på personens liv och ser hur ignorant och självisk den personen fortfarande är, blir jag väldigt glad över att inte ha den personen i mitt liv längre.

Likes

Comments

Foton tagna av min kära vän Julius Hayes

Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll på er! Hahah obehagligt det lät, som om jag vore en skurk i en film som vänder på stolen och ba välkommen. Usch, måste sluta. Men fuck vad svårt det är att börja, vad ska man säga? Tjolahopp? Jaja, lets move on..

Idag har jag gått till skolan (wooo), bup (wooo) och sedan hem (wooo) otroligt spännande. Men så ser vardagarna ut när man går i skolan hörrni.
Aeee nu får jag lägga av, nu skriver jag saker och sedan raderar det gång på gång. Vet inte vad jag ska säga. Vågar knappt skriva längre, känns så läskigt och personligt.
Är det ok om jag är lite mer ytlig på bloggen ett tag framöver? Inte så mycket tjafs om mig, utan lite mer saker jag tycker är fina att kolla på (kläder,bilder etc). Vi gör så tycker jag. Sålänge kan jag samla på mig lite texter osv i mina anteckningar och så får vi se ifall jag får mod till att posta något här. Vet ju att dom inläggen är mest populära. Äh min blogg mitt liv jag bestämmer eller hurrrrrrrr. Puss på er, nu vet ni <3

Likes

Comments

Aaaand im back. Saknat bloggis, det är min kompis ju! Ni kanske är trötta på att höra vad jag håller på med? Det är samma gamla vanliga, inget speciellt har hänt. Roligare om ni följer med mig i nutid. Vad har hänt idag då? Jo, jag hängde med superfina tjejer, vi shoppade och avslutade med lite pizza. Vi pratade om skolan, hur svårt det kan vara när man är i tonåren och om annat smått och gott.

Ellen tyckte att jag skulle uppdatera bloggen, och vad gör man inte för sina vänner? Det känns så svårt dock, ovant och lite obekvämt. Jag ser ju att ni är några som faktiskt läser det jag skriver, det är så läskigt för mig. Blir som en självkritisk hagga som vrider och vänder på varje ord. Vafan liksom, onödigt beteende. Vill bara skrika i mitt ansikte och säga "skärp dig!!!!". Vem bryr sig egentligen? Min blogg. Allt är ju ioförsig omständigt och allt jag säger stämmer inte för alltid, jag ändrar ju mig. Tror de flesta vettiga människorna förstår det.

Apropå ordet "ju" så är det tyvärr ett ord jag inte kan sluta använda? Min lärare i naturkunskap använder också det ordet efter varenda mening hon säger. Tänkt på henne under hela blogginlägget, sjukt märkligt.
Ska streckkolla modern family och äta mina macarons jag köpte tidigare idag nu, rikt.

Likes

Comments

Likes

Comments