Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Gud, jag är så märklig hörrni. Jag har funderat lite idag, på allt möjligt. Jag har kommit fram till att jag söker efter olycka, eller jag romantiserar olycka iallafall. Jag identifierar mig själv med sorg bara för att den funnits i mitt liv så länge, det har blivit en del av mig. På något vrickat sätt så tycker jag att det finns något härligt med att vara helt förkrossad, att kedjeröka ensam och dricka rödvin,att ha ångest som sin bästa vän. För någon som lider av psykisk ohälsa så känns det så dumt att tycka att det är konstnärligt och spännande,och att det nästan finns en slags mystik kring att må dåligt. Speciellt när det inte alls är så och att jag mycket väl vet det. Ibland känns det som att jag är sorg med lager av lycka,och om man skalar av dom lagren är allt som består ledsamhet,mitt riktiga jag. Hemsk tanke, känner mig bara så trasig.

Likes

Comments

Lite tips på vad man kan ha i skolan. Detta är faktiskt kopior på vad jag har haft för kläder i skolan denna vecka. Snyggt men framför allt BEKVÄMT!!

Likes

Comments

Vad tycker ni? Funderar på att posta lite halloween sminkningar för att komma lite in spirit. Känner ju mig som tönten nummer ett, men det är ju sååå kul ju. Äsch vem bryr sig om 100 år helt ärligt, det är ju egentligen mer töntigt att tycka att jag själv är töntig. Lol.

Likes

Comments

Vill gotta mig i livet. Ha på mig knäppa kläder. Bli kär i oviktiga pojkar. Va med mina kompisar. Ha fylla efter snefylla. Snicksnacka med mina kompisar. Prata om livets alla frågor med morfar. Vill bara vara med mamma. Vill fåna mig med min syster. Vill pussa på min lillebror. Vill busa med pappa. Vill gosa med min älskade vovve. Vill köpa alldeles för dyra saker. Vill vara liten. Vill hata min ångest. Acceptera min ångest. Vill känna doften av värme och sol. Och ibland höra ljudet av regn som öser ner mot fönstret. Jag vill ligga i min säng. Älska.Sminka mig. Sova. Vara frisk. Äta min favoritmat. Och sen göra det igen. Vill upptäcka nya platser att bli förälskad i. Tatuera min kropp. Älska min kropp.Vill våga. Vill leva.

Likes

Comments

Åhhh alltså fy och skäms på mig, inte bara att jag inte uppdaterat utan att jag heller inte gjort något som jag tycker är så kul. Måste börja prioritera sånt mer. Ni kanske undrar vad jag har haft för mig? Men tänker inte rabbla upp det för det kommer vara en enda lång mattelektion på nivån till tråkigheter. Och ärligt, hur roligt är det att läsa om det när jag inte ens gjort något speciellt.

Imorgon ska jag till frisören apropå något roligt!! Älskar att gå till frisören, tror det är för att det är så ytligt och man blir ompysslad om ni förstår vad jag menar. Man blir ju på sätt och vis ompysslad när man går till psykologen eller diverse, men det är så tungt och jobbigt ibland. Vill bara sluta tänka och bläddra i modetidningar.
Hm.. vad ska jag mer ta upp? Jag kanske ska på någon fest på fredag men jag får se, är inte så festlig om det inte är något riktigt fett. Jag saknar Stockholm så mycket, känns märkligt att sakna en stad. Stockholm är ju ändå min stad ioförsig.
Men alltså hörrni!!! Jag skriver lite mer imorgon, Francis ligger mot mitt bröst här och vill helst gosa sönder honom, tror ni förstår :*

Random bilder från tiden jag varit borta

Likes

Comments

Hej mina gäris, idag har jag jobbat som vanligt och nu hänger jag med mina tjejer! Jag ska skriva mer imorgon jag lovar! Men tänkte bara uppdatera er om att jag lever, finaste ni.

Likes

Comments

Lifehacks alá Isabell

💎 Ha med dricka, te, oboy eller annat snack till lektionerna i skolan om ni får. Underlättar faktiskt!!

💎 Madlady har en vintage hörna där dom säljer lite plagg från beyond retro, utbudet är inte från himlariket men fett ifall du vill ha något därifrån och ej bor i Sthlm

💎Välj förfan ut kläder innan du går och lägger dig, gör det i princip aldrig och kommer alltid sent

💎Varje natt sover jag med värmekudde, kan inte sova utan den, den är allt. Köp och du ångrar dig aldrig.

💎Ifall du aldrig kollat på the O.C gör för guds skull det

💎Ta inte skolan på för stort allvar, det löser sig alltid

💎Om du är kurvig eller tjock och har svårt att hitta snygga kläder, handla på nätet istället, asos har sjukt fräscha kläder till alla storlekar

💎borstar och pigmentation är a och o i en bra sminkning, lägg pengar på borstar och en bra sminkpalett istället för flera olika sminkpaletter som är halvbra. Jag gillar too faced's ögonskuggor

Likes

Comments

Usch, idag har jag ilande ångest som värker genom hela kroppen. Fyfan vad det suger. Mår pissråtta utan någon särskild anledning liksom. Ingenting har hänt mår bara dåligt över allt och speciellt mig själv. Fyyy, vad jag kan bli trött på mig själv. Men så är det, måste bara lära mig att acceptera och hantera att jag har dom problemen med ångest.

Annars då? Idag har jag förutom skolan, gått till tandläkaren, beklagat över livet, och fikat med Ellen. Tycker så mycket om henne. Hon är så genuin och fin samtidigt som hon är helt knäpp precis som jag. Imorgon har jag skola igen, men på fredag är jag ledig, fuck vad skönt det ska bli! Helgen är fortfarande oplanerad men har vissa saker på gång, hm…

Vill inte skriva mer idag nu när jag mår :( så vi hörs, puss <3

Likes

Comments