Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Off i goo, nej men ska ut strax, in till kolbäck, det är ju endå så fredag, och vill nog inte sitta inne och häcka hela kvällen, det är ju inte så himla kul, men så vi får la höras, kyssenheart

Likes

CommentsHey folks!

Skulle egnetligen till Bodaborg idag, men vaknade kvart över 8 och då hade bussen redan åkt så då sket jag i det och somnade om istället! Kan åka dit nån annan gång liksom. Anyway, vaknade runt 12, cirka en timme sen, och har bara legat och häckat i sängen, är så himla tröööött! Nu har jag fakiskt hoppat ner till nedervåningen och kände för att börja om på the vampire diaries, älskar den serien så sjuuukt mket. Så nu ska jag fortsätta titta! Ha de gött!

Btw visst är min data sjukt sexxig? Haha ;)

Likes

Comments

Ja, rubriken berskriver ju hela min dag, och är så himla trött och ska plugga lite nu och ska upp tidigt imorgon, så lägger bara upp lite bilder, ha de gött !

Likes

Comments

Hejsan flickebarn och Pöjkar! 

Idag så var jag hemma, tråkade, var as trött så jag sov ganska mycket. Åkte förbi Tunbo och hämtade hem alla mina saker också eftersom jag inte ska dit under veckan. Sen åkte jag och mamma och mina småsyskon och handlade, jag köpte hårfärg, tjihooo. Färgade håret när jag kom hem, vart super nöjd! Hjälpte mamma laga mat, det var as gott. Sen vid halv sju åkte jag till gårn och träffade min lilla babe och vi gjorde inte så mycket, det var några andra där också men jag var mest med Viccy så.

Nu ska jag sova för är sjujävla trött, så vi hörs imorgon, loveeeenob

Likes

CommentsVad tycks?

Likes

CommentsHua vad jag är trött!

Vaknade precis utav att mina småsyskon sprang utanför mammas rum och skrek och jag väcktes utav det! 

Nu sitter jag och äter tomtegröt och dricker oboy, och är så trött att ja nästan ramlar rakt in i datorn,, uuusch, ska åka och hämta alla mina saker på skolan om ett tag sen skulle vi åka och handla i think 

Likes

CommentsHoppsan, glömde helt enkelt bort att blogga! Men iaf, har haft det lite stressigt osv. 

Just nu sitter jag i mitt kök och ska väl strax stoppa i mig nått att äta, är lite hungrig faktiskt. Var i skolan idag, gjorde inte så mycket, fick huvudvärk efter lunch ungefär så det var ju inte så kul, och är super trött fast än jag la mig och sov vid 11 igår och faktiskt somnade strax efter det.

Idag ska jag in till kolbäck och träffa kompisar, sen ska jag nog sova borta också! Men vi hörs, pussno

Likes

Comments