På söndagen var jag med Neele Och rida ut i terrängen. Vi red utan sadel med fleece täckena och de snöade verkligen mycket. Skönt att komma ut lite i snövädret. Vi tog de ganska lugnt eftersom att hästarna har stått lite på sistone. Båda hästarna var iaf jätte glada över att komma ut!

Idag i skolan så fick jag en liten hjärnskakning när jag O min kompis huvud slog ihop ganska så hårt. Men nu mår jag ganska bra!

Likes

Comments

Hej!

Igår var det min födelsedag. Blev 12 år. Lite besviken eftersom att de ha kännts som om ja ska fylla 13 haha. Nåja, har äntligen fått en ny mobil, iPhone 5s silver 😅 helt nöjd med telefonen! Fick också lite kläder, en halsduk, vantar, ett armband och lite smink. Just nu idag (lördag) har vi släktfest :)


Hösten är också igång nu! Hösten är faktist en av mina favorit tider. Inte om man måste vara mycke ute men om man går vara inne med filtar, en brasa och en kopp med varmt te.🍵


Blev ett litet kort inlägg men håller på att förnya bloggen!

Creds till bildernas ägare!

Likes

Comments

Hej.

Är inte nöjd med min blogg så tänkte att jag börjar helt om. Alla inlägg kommer att vara kvar men annars börjar jag om :)

Hör av mig senare när jag är klar!

Likes

Comments

De inlägget som jag aldrig fick klart var ett inlägg om mitt ridläger. Jag tänkte att jag lämnar kvar alla inlägg som jag he haft men börjar lite pånytt! Ja kommer inte berätta något om mig i dehär inlägget eftersom de finns i tidigare inlägg!

Just nu är jag sjuk o ska inte till skolan så tänkte passa på att SKRIVA SKRIVA SKRIVA.
Skolan har gått bra hittills och livet ler ganska så bra! Igår var jag o rida Jason på åkern o jag ska försöka få bilderna som min mamma har tagit :)

Kort inlägg men är så trött att måste gå o vila, så hejdå!

Här red ja i GrannTalli för kanske en månad sen! Så roligt att komma till de stalle man började på! Då red jag Aasi o hindrena låg på ca. 80 (?).

Likes

Comments

Jag tror jag får inlägget upp imorgon. Håller på att skriva de men de tar lite tid.
Håll ögona öppna för inlägget imorgon!

Likes

Comments

Nu har ja blivit sugen att blogga igen! Tänkte försöka blogga minst tre gånger i veckan :) ibland kanske lite mer elr ja😊 ska skriva ett inlägg idag när jag kommer hem om vad som har hänt o lite sånt smått! Ses sen😉

Likes

Comments

Nu när det är Sommarlov så tänkte jag börja skriva lite igen. Har inte riktigt orkat skriva något men tönkte börja igen nu💪🏼kommer kanske ett inlägg ikväll elr imorgon😇
Hörs då!

Likes

Comments

Jaa! Äntligen är jag frisk! Förra veckan blev jag sjuk igen med 38 graders feber. Men redan på torsdagen var febern borta. Dock gick jag inte till skolan utan var hemma hela veckan för säkerhetsskull. Men på Lö började ja lite komma igång o var i stalle o sånt. Nu hg jg varit i skolan Må-ons för vi har lov to-sö. På Ons hade vi maskerad i skolan. Vi hade som tema i klassen Indiskt, Persiskt, Egyptiskt eller Grekiskt. Jag o två andra tjejer valde indiska yoga-typer.


Vi hade också månadsfest o där skulle vi visa Silly Simon på engelska som ett skådespel. Jag var Silly Simon som dock böts till Silly Sally.

Jag kan inte säga något annat än att jag gjorde bort mig ganska mycke
😀

Jag glömde säga en ganska oviktig sak, jag visste inte vad jg skulle göra eftersom jag hade varit sjuk o har inte övat.

Blev ett kort inlägg men jaa, hejdå!

Likes

Comments

Hej
Blev sjuk på torsdagen med hög feber, ont i halsen o sånt. Just nu mår jag bättre men är ännu inte frisk. Har typ bara sovit hela veckoslutet haha. Är jätte trött så skriver inte så mycke men jag vill bara att ni vet att jag inte kommer skriva så mycket på ett tag nu när jag är sjuk.

Har ni varit sjuka elr är ni friska? Berätta gärna!

Likes

Comments