Mm... man ser ju hur bra dedär med "nya tag" gick... nå har glömt bort de igen men ska verkligen försöka! Kommer nu ha tid i 6-7 veckor framåt eftersom jag går på kryckor O får inte alls sätta tyngd på höger knä :/ nåja, blir ingen ridning för mig i ett tag..

Kort i inlägg men ska ha prov på måndag O har varit borta många dagar såå 👋🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Ett tag sen sist, haha? Har tänkt att börja blogga igen å försöka få upp ett inlägg idagen (få se hur länge de håller) när inspirationen är tibax!💪🏾

Njuter av de första vårdagarna här i Finland, O riktigt skönt är de!

Ska laga lite lunch till mig eftersom är hemma sjuk :/ å sen får man se lite vad jag hittat på!

Ha de bra!

Likes

Comments

På söndagen var jag med Neele Och rida ut i terrängen. Vi red utan sadel med fleece täckena och de snöade verkligen mycket. Skönt att komma ut lite i snövädret. Vi tog de ganska lugnt eftersom att hästarna har stått lite på sistone. Båda hästarna var iaf jätte glada över att komma ut!

Idag i skolan så fick jag en liten hjärnskakning när jag O min kompis huvud slog ihop ganska så hårt. Men nu mår jag ganska bra!

Likes

Comments

Hej!

Igår var det min födelsedag. Blev 12 år. Lite besviken eftersom att de ha kännts som om ja ska fylla 13 haha. Nåja, har äntligen fått en ny mobil, iPhone 5s silver 😅 helt nöjd med telefonen! Fick också lite kläder, en halsduk, vantar, ett armband och lite smink. Just nu idag (lördag) har vi släktfest :)


Hösten är också igång nu! Hösten är faktist en av mina favorit tider. Inte om man måste vara mycke ute men om man går vara inne med filtar, en brasa och en kopp med varmt te.🍵


Blev ett litet kort inlägg men håller på att förnya bloggen!

Likes

Comments

Hej.

Är inte nöjd med min blogg så tänkte att jag börjar helt om. Alla inlägg kommer att vara kvar men annars börjar jag om :)

Hör av mig senare när jag är klar!

Likes

Comments

De inlägget som jag aldrig fick klart var ett inlägg om mitt ridläger. Jag tänkte att jag lämnar kvar alla inlägg som jag he haft men börjar lite pånytt! Ja kommer inte berätta något om mig i dehär inlägget eftersom de finns i tidigare inlägg!

Just nu är jag sjuk o ska inte till skolan så tänkte passa på att SKRIVA SKRIVA SKRIVA.
Skolan har gått bra hittills och livet ler ganska så bra! Igår var jag o rida Jason på åkern o jag ska försöka få bilderna som min mamma har tagit :)

Kort inlägg men är så trött att måste gå o vila, så hejdå!

Här red ja i GrannTalli för kanske en månad sen! Så roligt att komma till de stalle man började på! Då red jag Aasi o hindrena låg på ca. 80 (?).

Likes

Comments

Jag tror jag får inlägget upp imorgon. Håller på att skriva de men de tar lite tid.
Håll ögona öppna för inlägget imorgon!

Likes

Comments

Nu har ja blivit sugen att blogga igen! Tänkte försöka blogga minst tre gånger i veckan :) ibland kanske lite mer elr ja😊 ska skriva ett inlägg idag när jag kommer hem om vad som har hänt o lite sånt smått! Ses sen😉

Likes

Comments

Nu när det är Sommarlov så tänkte jag börja skriva lite igen. Har inte riktigt orkat skriva något men tönkte börja igen nu💪🏼kommer kanske ett inlägg ikväll elr imorgon😇
Hörs då!

Likes

Comments