Rekommenderar alla att bila genom Italien någon gång i sitt liv! Så vackert.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag!!! Haft en sjukt skön och avkopplande helg trots det vaknade jag av att min kille ringde och väckte mig och då var väl kl 11.. Har studier hela dagen så när jag inte har några tider att anpassa mig till skulle jag nog kunna sova 14-15 h lätt 😂

Hur som helst. Nyss varit på en härlig PW ute i solen, kändes att det var lite behövligt efter man varit i italien och ätit sååå mycket glass och andra onyttigheter, meeen det var det värt! =)


Nya träningskläder/skor = Ny motivation!!

Jaaaa när man inte riktigt har koll på staden så blir promenaderna lite hur som helst, fram och tillbaka och hit och dit. Aja börjar känna igen mig i Zurich snart så =)  

Likes

Comments

Vi tog en tur till Como sjön över helgen. Bara en massa god mat vin och sol. Så himla avkopplande att vara här, helt magiskt ställe. Lägger upp fler bilder i nästa inlägg kyssssss 🍷💋💋

Likes

Comments

Jaaa förra helgen så blev det kalas för 3 vänner som fyllde år. Så trevligt. Jag säger bara nyckeln till ett lyckligt liv är att hänga med folk som är helt dum i huvudet😂🙏 Love you guys!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello! Första inlägget här känns ju fantastiskt. Här kommer jag skriva allt från himmel och jord. Min tid i zurich, resor och träningstips osv =)

Hur som helst så är jag i Milano nu, bra väder lite för mycket mat och lite för mycket vin. Helt underbart 💞

Likes

Comments