De vet jag redan, de vet nog alla.
Har haft en otroligt bra vecka trots mitt dåliga mående, har spenderat den mesta tiden med familjen, med mamma och en av mina små bröder.
Har träffat resterande, pappa, moster och morbror av en "slump", har varit ute och gjort saker fastän jag mått pyton, för som sagt de funkar inte att bara gräva ner sig.
Har träffat några av mina saknade gamla vänner.
Vad jag inte gjort är att gråta ut, som jag vet att jag behöver! Varje gång tårarna varit på väg har jag suttit på en buss ensam eller varit på fel ställe vid "fel tillfälle", så tårarna har inte fått kommit fram ordentligt. Jag vet att de är bra att gråta ut och jag vet att de är nog de som fattas just nu.. men alla vet ju att man inte heller kan gråta på "beställning".

Inatt har jag för första gången på, jag vet inte hur många nätter, sovit som en stock. Där med så vakna jag på bra humör och känner mig utvilad och jag känner mig friare.. på något vis känns de som att poletten rullat ner på sin plats. Jag har tänkt i flera dagar att jag ska uppskatta och glädjas åt de små sakerna jag har i livet, de små saker som händer. Jag har nästan pressat på mig själv, sagt till mig själv gång på gång att de e så och jag måste acceptera de. Allt vad jag saknar och inte har gör mig aldrig lyckligare för att jag tänker på de. Igår släppte jag taget om dessa tankar och idag känns de bättre. Jag måste lära mig de här med att släppa taget. Inte pressa mig själv eller trycka på mig själv. De är ingen annan som trycker ner mig de är enbart jag själv, anting är de jag själv som gör de eller så låter jag själv någon annan göra de. Man har alltid ett val.

Idag tänker jag ha en bra dag! Jag hoppas jag är påväg uppåt igen och kan fortsätta se framåt osv.
Hoppas ALLA får en bra dag idag, och allvarligt, de blir vad man gör de till. Ta hand om er och om varandra. Njut av att du är du. Njut av den underbara sommaren idag, njut bara njut för att du får leva här och nu.
Peace, Love and Respect ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gomorgon, eller goförmiddag! Idag vakna jag tidigt, slängde i mig lite frukost och åkte hem till mamma på en gång. Jätte skönt att vara här, bara vara, mysa och ha kvalitetstid med mamma och lillebror. Så himla skönt än idag, att få vara med mamma när sakar och ting är jobbigt, och allting känns förjävligt. Tur jag har som har just min mamma, min familj.

De är mycke gammalt groll, som ligger i huvudet och spökar.. saker (skit saker) som jag har gjort, saker jag gjort min familj, saker jag sagt och gjort överhuvudtaget. Jag försöker släppa taget och gå vidare, eller de har jag gjort! Men kanske inte tillräckligt, för ibland springer de ikapp mig.. jag försöker kämpa mig framåt trots de som vill dra mig ner, trots alla motgångar och uppförsbackar. Ord kan inte beskriva hur jobbigt och kämpigt de är allting. Att leva med en sjukdom som inte syns... de går inte beskriva. De går inte..

Jag hoppas på bättre tider, jag försöker göra bättre tider, försöker leva med att de är så här ibland!

Ha en bra dag alla där ute, ta hand om er och om varandra idag, imorgon kan de vara för sent 😊

Likes

Comments

"vilken jävla morgon att vakna till".....


Ta hand om er och om varandra, men kom ihåg att de är alltid du själv som är viktigast! Du är den du mest ska ta hand om och bry dig om.
Tycker du inte om dig själv kan ingen annan tycka om dig heller.
Peace Love and Respect

Likes

Comments

http://harmonylife.se/HairBellSet

Hur länge ska man ha de i håret innan man sköljer ur de?
Vill pröva de nu, nu, nu helst nyss!
Är de ingen som prövat produkterna förr? Ingen som kan hjälpa mig

Likes

Comments

Nu har jag äntligen köpt mitt efterlängtade HairBell schampo/balsam.
Men den stora frågan är, hur använder jag de? Hur länge ska schampot vara i håret och hur länge ska balsamet vara i?
Hur många gånger i veckan ska jag använda de?
Finns de någon som testat de, använder de själv eller bara vet ändå hur jag ska göra?
Tacksam för svar snarast!

Likes

Comments

Så jag tänkte skriva lite nu.
Har de jobbigt just nu, de händer saker runt omkring mig. Har tappat orken, men jag ska fortsätta kämpa. För mina syskon. Jag ber till Gud att allting ordnar sig.
Kära Gud, hjälp min bror att inse att de han gör nu är farligt och fel, hjälp honom inse att han måste gå en annan väg.
Den svåra vägen, men de går. Hjälp honom att inse att han måste sluta!

Jag ÄLSKAR min bror, alla mina syskon! Hjälp dom gå rätt väg.
AMEN.

Med de säger jag godnatt.
Ber om "ursäkt" för detta "deppiga" inlägg men de är skönt att skriva av sig lite.

Peace, Love and Respect ♡


Likes

Comments

Skönt att de äntligen är helg!, men min syster fick inte komma hem den här helgen men jag får göra de bästa utav helgen iallafall!
Får längta tills nästa helg ändå för då kommer min syster hem!

Är på bra humör idag men jag känner mig rastlös, har ingenting att göra nu. Klev upp halv 7 imorse så jag har, ätit, gått en promenad, duschat, diskat, städat, gjort mig ordning och druckit kaffe, så vad ska jag göra nu? Slår en pling till Linea och hör om hon vill ta en runda ner på stan!
Ha en bra helg nu alla söta läsare och ta hand om er och varandra!
Peace and Love

Likes

Comments

Idag ska jag ha full tillit till att allt är som de ska vara just nu. Och jag vet att allt kommer att bli bra om de är något tufft som jag upplever just nu. Jag vet att jag behöver handla aktivt för att göra dom förändringar jag behöver göra.
We make our choices then our choices make us!

Nu ska jag äta lite frukost sen ta en promenad upp till södra bomhus för att ha lite kvalitetstid med Linea och Thor. Blir nog lite picknick, solning och bus i lekperken.
Ha en fin dag allihopa. Ta hand om er och varandra! Lev idag, lev nu.

Peace, Love and Respect ♡

Likes

Comments

För på fredag kommer min underbara syster hem igen över helgen. Jag längtar efter henne så mycke, varje dag. Nu är de bara två veckor mellan varje gång hon kommer, de e så himla skönt! Veckorna går ju så fort, fastän vissa dagar känns oerhört långsamma.

Nu ska jag strax ut på en powerwalk! Om inte Linea hinner höra av sig då blir de en promenad upp till henne ist och kanske lite mys i nån lekpark.

Fick äntligen en ny mobil igår! Fick Petters samsung s3a, för han fick en s4a istället.. en sån vill jag också ha så jag e lite avundsjuk men jag nöjer mig verkligen ändå! Just nu har jag en galaxy trend.. mamma ska träffa mig ikväll och hjälpa mig installera s3an och sånt för jag har fabriksåterställt den. Måste fixa den hos henne där de finns internet.

Är på jätte bra humör idag, och solen skiner precis som jag vill! Får se vad de blir för roligheter idag. De kommer bli en bra dag!
Hoppas ni andra också får en bra dag ta hand om er och om varandra!
Jag går med livet idag, inte emot de, under förutsättning att jag tar ett steg i taget och inte försöker ta alla steg på en gång!
Peace and Love

Likes

Comments