Hejsan! Hoppas ni alla mår bra och njuter av årets sista dagar!

Själv så har jag färgat håret igen, och den här gången blev det bra haha.
Hela morgonen så har jag testat olika ögonsminkningar (är ögonsminkningar ens ett riktigt ord? Haha) inför imorgon.
Har inte riktigt spikat min outfit än, men det blir väl förmodligen samma som jag hade på julafton. Kan ta bild och visa er imorgon vad det blir!

Här har jag suttit nu hela förmiddagen och testat mig fram!

Bestämde mig tillslut för att använda dom här. Den till vänster är ifrån h&m och den till höger är ifrån make up store!

Resultatet än så länge! Nu har jag bara fokuserat på mina ögon, så imorgon kommer det nog se bättre ut när allt sitter på plats. Har köpt både naglar och fransar, så imorgon kommer jag gå all in på utseendet och detaljerna. Kan försöka fixa bättre bilder då också så ni verkligen får se hur det blev.

Nu ska jag gå och diska sen invänta min sambo och se om han vill hitta på något!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg om en dag då jag fick panikångest. När jag hamnar i sådana perioder så är allt svårare att göra. Till exempel så är det jobbigare att borsta tänderna, klä på sig, äta mat eller bara något så enkelt som att resa sig ur sängen.

Det är någonting som jag måste leva med, och nog det som är det viktigaste i det hela: att lära sig att leva med det.

Det är inte lätt att leva med en psykisk ohälsa, men jag är långt ifrån ensam. Därför tänkte jag nu tipsa om den här boken ibland mår jag inte så bra som Therese Lindgren skrivit. Hon lyckas förklara allting så bra samtidigt som hon bryter tabun kring just psykisk ohälsa.

Har inte hunnit läsa ut boken, men kan ge en bättre recension när jag läst ut den om ni vill!

Ta hand om er så hörs vi någon annan dag!

Likes

Comments

Hoppas att ni har haft det super mysigt under julen! Det har iallafall jag haft.
Julen har för min del bestått av stress, flytt, jobb och massvis med mys👌🏽

Lägenheten vi flyttat till är väldigt ljus och öppen så mitt favoritrum just nu är nog sovrummet.
Vi (läs:jag) kom överens om att när vi flyttar in i den här lägenheten så ska vi ha varsitt täcke. Den dealen sprack när P "råkade" ha sönder sitt täcke haha. Men men jag fick åtminstone ha mitt egna täcke för mig själv en natt!

En helt ovärd bild på mitt fina fönster haha.

Hade också bilder i mitt huvud hur vi varje ledig morgon tillsammans lagar en mysig frukost och bara skrattar och tar tillvara på varandra.

Vi åt "mysfrukost" en gång, och då klagade han på att jag aldrig ätit macka med sylt på, jag klagade att brödrosten luktade bränt, och båda drack ur varandras oboy glas för att vi ville vara den som druckit mest.

Annars då? Ja vi skulle ju gått ut på juldagen som man alltid gör. Men eftersom att det är slutet på månaden så innebär det inte bara att vi får lön, utan jag ska också ha min mens. Så jag spenderade juldagen med världens mensvärk, typ två öl, lite pokerspelande och sen bums i säng vid tolvslaget haha.

Mina planer för denna veckan lyder såhär;
Måndag - jobbade, sen Ikea en sväng.
Tisdag - ledig, bara ta det lugnt. Färga håret som blev helt misslyckat också, så är orange i hårbotten.
Onsdag - Ledig, ska nog titta på Malou efter tio.
Torsdag - Ledig, ska nog börja få panik över håret och det faktum att jag inte bestämt mig vad jag ska göra på nyår.
Fredag - Ledig, är nog bra för alla i min omgivning om jag duschar, så en lång dusch står på att göra listan.
Lördag - Ledig, ska väl fira nyår ensam i mitt älskade sovrum med Therese Lindgrens bok "ibland mår jag inte så bra", och en dunk vin.
Söndag - nytt år, ska sova hela dagen.

Nåväl nu ska jag springa till vardagsrummet och titta på Malou efter tio! Ha det så bra turturduvor så hörs vi lite senare!

Likes

Comments

Jag vet att jag verkligen inte ska klaga. Men just nu är jag bara trött och less och måste få spy ut lite grann.

Att ha flyttat till Eskilstuna är nog bland det bästa jag gjort! Jag har ett jobb jag verkligen trivs på, jag bor med den jag älskar och vi flyttar om bara några dagar till en lägenhet som kommer bli våran. Men jag har ett problem. Mina vänner. Alla mina vänner är kvar i Enköping. Det är svårare än man tror att hitta nya vänner i en ny stad där man egentligen inte känner en kotte. Men min chef brukar lugna mig och säga att det tar ca 6 månader/upp till ett år innan man känner att man verkligen bor i sin nya stad, och hittat riktiga vänner. Så jag är inte så stressad över det.
Dock så trodde jag att mina vänner i Enköping skulle vara mer intresserade över att komma hit. Det är nog inte en enda som har frågat om hen får komma hit sen jag flyttade.
Det är mest frågor om när jag är i Enköping igen, eller om jag vill komma till Enköping och dricka lite osv osv.
Jag vet att det är roligare att gå ut där man känner folk och har nära hem. Men Eskilstuna är faktiskt mitt hem nu, och jag vill att mina vänner ska kunna komma hit också.
Det är lika långt för mig att åka dit som det är för andra att åka hit.

Sådär nu har jag gnällt färdigt för idag haha. Nu ska jag ta en sista cigg, sen gå och lägga mig. Nu är det bara 6 jobbdagar kvar, sen ska jag fira jul med min fina familj😍 ha det så fint allihopa och njut av varandra i juletider💖

Likes

Comments