Hallå där! Det här med att försöka bli mer fit och nyttig går nog sådär. På vardagar går det bra, jag är ute och går/springer intervaller eller så tränar jag hemma. Så när det gäller "träningen" så går det väl bra. Men när det gäller kosten så går det väl åt helvete rent ut sagt, jag är inte den onyttigaste personen. Men jag gillar att äta lite och ofta, så då kanske jag äter någon frukt eller grönsak som jag har hemma och gör iordning någon sorts sallad, eller så äter jag bara det rakt av som det är haha.
Men jag vet ju att man ska väl ha mer matrutiner och inte göra som jag gör. Och äta mer ordentlig mat, oftast så är det ju så att den enda gången jag äter riktig hemlagad mat så är det när jag äter hos min mamma haha. Sen är jag riktigt dålig på att dricka vatten, dricker helst juice.
Just nu sitter jag i soffan och dricker vatten med lite citron i (läs: mer citron än vatten) så det är väl helt okej, men nu ska jag faktiskt byta om till mina träningskläder och göra lite övningar som jag gör utifrån en app jag har laddat hem! Så hey ho let's go!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så var äntligen valborg över. Jag vet inte varför men jag hatar verkligen valborg. Vet någon ens varför man firar den?

På Fredagen så var jag i Stockholm med min lillebror och hans pappa (min extrapappa) och kollade på Adele. Hon var sååå mycket bättre än vad jag förväntat mig, så hon får definitvt 5 av 5 möjliga!

På Lördagen så var det valborg, vi gick upp hur tidigt som helst. Tog bussen till Uppsala och gled runt i någon park. Hur kul som helst faktiskt, över mina förväntningar. Men blev väl fullare än vad jag tänkt bli, så direkt när jag kom hem så somnade jag på soffan och vaknade två timmar senare.

Hade rätt tråkigt på krogen, då jag var så jävla trött och överdrivet full så tog taxi hem redan vid ett ungefär. Ändå bra gjort av mig att åka hem så tidigt! Mådde bättre än dom flesta på Söndagen sen. Eller jag var väl rätt förstörd, men mådde inte illa eller så haha så ser det som score.

Nu är det natt och jag är ledig, idag ska jag till min älskade Ukki och fira honom. Han fyller 71 år imorgon så vi ska fira honom idag istället med lite mat eller fika. Blir nog mysigt. Alltid lika mysigt att träffa honom. Vad ska jag ta mig till när han inte finns här längre? Nej usch kan inte tänka den tanken ens. Min Ukki är som stålmannen. Min hjälte för evigt.

Det här inlägget kommer komma upp under dagen någon gång, vill lägga ut ett annat inlägg nu haha.

Likes

Comments

Om du någon gång skulle ramla in här så vill jag att du läser det här:

Hej, det är Bella, din äldsta dotter. Jag vill bara säga att jag är så fruktansvärt arg på dig, men samtidigt så sjukt stolt över dig. I över 20 år så har jag blivit sårad av dig gång på gång. Jag vet att jag inte är oskyldig, jag har sårat dig också. Men jag måste få berätta hur jag känner. Jag känner mig sviken av dig. 

När jag var liten så skröt jag om dig för mina kompisar, jag sa alltid att om dom var dumma emot mig så skulle du sätta dom i fängelse eftersom du är polis. 

Nu berättar jag nästan aldrig om att du finns. Frågar någon så säger jag kortfattat att jag inte har någon pappa. Att han lever men att han inte finns. 

Märker du när vi väl träffas på något kalas hur mycket jag skriker efter dig? Hur mycket jag försöker visa för dig att jag vill ha en relation med dig? För så fort jag träffar dig så blir jag den där lilla flickan som skryter för alla om vem du är, som bara vill krama dig och aldrig släppa taget. 

Men saken är den pappa, att jag är vuxen nu. Jag har växt upp till en otrolig individ. En person som folk faktiskt tycker om. Jag har dom vackraste minnena med mina vänner och familj. Du har missat så mycket. Jag hoppas att du en dag kommer inse hur mycket du faktiskt har missat. 

Skulle du någon gång komma till mig och ärligt be om förlåtelse för alla år vi bråkat och smutskastat varandra så vet jag ärligt talat inte om jag skulle kunna acceptera det. Det har gått så lång tid utan dig nu. 

Jag vill bara att du ska veta att du har sårat mig, att jag inte längre skryter om dig att jag nu lämnar den där lilla flickan bakom mig. 

​Men jag kommer alltid vara din dotter och kommer för alltid att älska dig, inte för att du är du utan för att du är min pappa. 

Likes

Comments