Contains affiliate links Träning & Hälsa

När jag är på gymmet så har jag alltid med mig min ryggsäck (köpte den i Thailand, men hittade en liknande som jag länkat under bilden), min Smartshake vattenflaska och mina Nike skor som är A o O. Så fort jag får lön så ska jag köpa hem lite nya träningstights och tröjor så att jag kan känna mig lite finare när jag svettas haha. Känns ibland som att om jag känner mig fin på gymmet så kör jag hårdare (sitter säkert i psyket, men det funkar haha).

Länk på allt finns under bilderna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Smink

Då jag har ett jobb där man måste ha uppsatt så är det roligt att testa på olika uppsättningar.

Här har jag testat att göra så kallad Warrior Braid. Den var inte så jättesvår faktiskt, men den blir nog bättre med lite träning ändå haha.

Likes

Comments

Jag har alltid haft svårt att se det fina med mig själv och min kropp. När jag var liten så hade jag ätstörningar och dom har följt mig hela livet egentligen.

För ett år sedan så kände jag att min kropp var helt okej.

Idag känner jag att det är jobbigt att vara med på bild, spegeln är inte alls lika rolig att titta i längre, köpa nya kläder är också en plåga.

Hade ett för mig viktigt samtal med min sambo häromdagen där jag berättade att jag inte trivs med min ''nya'' kropp och att han måste ta mina känslor på allvar. Han har inte sett min viktuppgång som något negativt då han älskar mig och min kropp oavsett hur den ser ut. Men han har förstått mig nu och lovat mig att vi nu ska göra allt vi kan för att jag ska trivas med mig själv igen.

Så det vi ska göra är rätt simpelt egentligen, men det kommer bli kämpigt vissa dagar.

  • Gå till gymmet.
  • Sluta äta snacks på vardagar

Såklart så ska man äta en varierad kost, men det tycker jag redan att vi gör så gott vi kan med den ekonomin vi har.

Jag är iallafall taggad nu när jag har min sambos fulla stöd. Han kommer ju också kämpa både med mig och mitt humör, och med sig själv då han vill bli större.

Likes

Comments

Åt den godaste maten någonsin i Fredags. Min pojkväns systers pojkvän (låter mer invecklat än vad det är haha) bjöd oss alla på middag hos honom i Fredags. Han är duktig på att göra mat, så jag visste att det vi skulle få, skulle vara riktigt gott. Iallafall så blev det räkor med hemmagjorda vitlöksbröd med tillbehör. Låter bilderna tala för sig själva.

Likes

Comments

Min lilla vovve som bor hos min mamma i Enköping. Han och mamma var här igår och fikade lite och gick på en liten promenad. Vi tog bilen sen till Slagsta glass, men fick sitta i bilen och äta glassen för att den här lilla pojken inte kunde bete sig emot andra hundar. Så då tog vi den enkla utvägen och satt kvar i bilen.

Nu ska det vara en tyst minut för det fruktansvärda terrordådet som hände i Stockholm i Fredags. Så ska kolla på det.

Ta hand om varandra där ute.

Likes

Comments