Om en kvart så har jag levt lika många år på denna jord utan dig, som jag hann göra med dig. Du har missat så mycket med mig dom här åren som gått. Jag har missat så mycket med dig dom här åren som gått. Vi kommer ha missat så mycket tillsammans när livet väl tar slut för mig.

Varje gång jag pratar om dig så gör jag det med en otrolig stolthet. Även om jag inte såg det då, så vet jag det nu att du var den vackraste personen både på insidan som på utsidan. Du gav ditt allt till alla runt omkring dig. Du tappade aldrig hoppet om något eller någon.

Du satte din tro till din gud. Du försökte få mig att tro att det finns en gud som vill oss alla väl. Du fick mig till och med att be till honom på kvällarna när jag låg ensam i min säng, gråtandes, med en bön att han skulle skona dig all smärta. Han missförstod mig rejält med dom bönerna. Istället för att ta bort sjukdomen, så tog han bort dig ifrån oss. Jag ville ju att du skulle vara frisk här nere med oss, dom som älskar dig. Inte försvinna.

Nu är det bara en minut kvar tills årsdagen då du försvann för elva år sedan, och förblev ett minne.

Nu är klockan 00.00.

Förlåt för att jag inte kan komma till din grav idag och hälsa på.

Men du vet ju att vi ändå pratar varje dag med varandra. I mina böner och tankar kommer du för alltid att finnas, tills den dagen då vi förenas igen vid pärleporten.❤

Likes

Comments

Halloj! Är lite stressad faktiskt haha, tänkte bara kika in här och berätta att jag ska iväg på möte angående ett nytt jobb och jag är super nervös!

Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Den här helgen har gått så himla fort!
I fredag tog vi det bara lugnt, gick en liten promenad på kvällen för att sedan bara ligga i sängen och mysa resten av natten.

I lördags så var planerna först att min barndomsvän skulle komma hit och hälsa på, men eftersom att det är helgen innan lön så kände vi nog båda två att den här helgen förmodligen skulle bli lite långtråkig då ingen har pengar. Så vi ska planera in en ny helg snarast!!

Istället så mötte jag upp en jättesöt tjej på stan, och vi satte oss på en pub och drack lite öl och drinkar och bara pratade. Super mysigt verkligen! Hoppas att vi gör om det snart!
Det här var också första gången sedan nyår som jag drack, så mådde otroligt dåligt när jag kom hem och min bästavän blev toaletten den natten haha.

Så nu är jag taggad på en ny vecka med nya utmaningar, ska börja på ett nytt jobb också! Så ska dit imorgon redan och prata om det!

Har för mig att jag nämt tidigare om att vi har "gamla stan" här i Eskilstuna. Det är så himla mysigt att gå runt och bara vara där, och vi har turen att bo precis bredvid det! Så det blir många promenader där och förhoppningsvis ännu fler mot sommaren!

Hoppas att ni haft en underbar helg och att ni är lika taggade på den här veckan som jag är!

Likes

Comments

Godmorgon på er och godmorgon Onsdag! Den här veckan har gått så himla fort, redan Onsdag liksom haha. Den här helgen är jag ledig så det ska bli super skönt! Dock så har jag ett sånt otroligt sug på öl. Skulle vilja sätta mig på någon pub och dricka lite öl och drinkar med en fin vän.

Så är det någon som bor här i Eskilstuna och är sugen på öl så vet ni vart jag finns!

Likes

Comments

Nu ska jag njuta av min ''fina'' frukost, sen ska jag sätta på en ansiktsmask och efter det ta en lååång dusch. En riktig ta hand om mig dag. Kanske hinner med en vända på gymmet senare också..

Vi hörs senare! puss

Likes

Comments