Går upp klockan 05.30 och solen lyser in igenom fönstret, gick upp och drog iväg till gymmet för lite morgoncardio. Lätt bästa sättet att starta dagen på, blev 7 km på bandet och 600 kalorier brända.
Nu blir de jobb 09.00 - 18.00 och förhoppningsvis håller de fina vädret i sig till ikväll!

Likes

Comments

Första bilden är från i januari då hade jag tränat 2 månader, den andra bilden är ifrån förra veckan.
Jag tycker ju själv att de är en stor skillnad och de är nu på slutet som de börjar synas. Så himla glad att jag började träna i november så jag kan må bra med mig själv i sommar. Har varit så roligt att under vintern träna och komma i form istället för att inte göra någonting alls.

Likes

Comments

Nu var de ungefär 3 månader jag skrev någonting här, kan ju uppdatera er om att jag fortfarande jobbar kvar som säljare och tränar varje vardag morgon innan jobbet. Skillnaden nu är att jag fått börja dagtid så jobbar 9-18 istället för 11-20, vilket är grymt skönt.

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och det är cirka 2 timmar kvar tills jag får åka hem. Martin ska hämta mig sen ska väl vi åka hem till han och äta lite mat är extremt sugen på pommes och bea så får nog bli det från pizzerian ikväll! Sen ska vi även köpa vaniljsemla och kolla på skräckfilmen babadook, ska jag vara ärlig så åt jag min FÖRSTA semla i onsdags kväll. Jävlar vad gott de var, har aldrig tänkt på och äta de då de brukar vara mandel i. Men de fanns vaniljsemlor så jag tänkte varför inte och jag ÄLSKAR det, eller ja de går och äta iaf ;)


Likes

Comments

Fick den här jackan utav min mamma förra hösten/vintern och jag verkligen älskar den. Tycker den är hur cool som helst. Börjar ju bli lite varmare nu, iaf vissa dagar så är ju passande att börja använda den igen. 

Likes

Comments

Idag är det ÄNTLIGEN FREDAG!! Gud så skönt, bara ett jobb pass kvar till helg! 10-18 hur skönt som helst. Hoppas ni får en bra fredag!Likes

Comments