precis när jag skulle sätta mig och äta kom pappa hem och sa "Bella, ett paket har kommit till dig". såklart öppnade jag det med en gång och blev as taggad för sommaren. love this shorts!!! speciellt färgen som är 10/10. rekommenderar verkligen.

Nelly är allmänt en toppen sida som är min favorit av alla internet-shopping-sidor. ;)

dom kostade 549kr, ni hittar dom här:

https://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/byxor-shorts/levis-441/501-shorts-441540-5261/


Likes

Comments

 onsdag 8 mars 2017

Hejsan, helt ärligt vet jag inte riktigt hur jag ska kunna inleda detta inlägg på bästa sätt men i will try my best;) okej jag heter Isabella och är 14 år snart 15 eftersom jag fyller år om 7 dagar. Just nu ligger jag faktiskt hemma i min säng och är sjuk, vi tror att det är förkylnings influensan eftersom jag har haft feber nu ganska länge och det går inte över men men... man ska ju inte klaga eftersom det finns massor andra som har det mycket värre. Får la bara hålla tummarna att jag blir frisk tills min födelsedag. När man har varit sjuk nu i 4 dagar så börjar alla serier och videos som man följer och tittar på ta slut,iallafall för mig. Så då har man inte så mycket och göra liksom,och det var exat därför jag startade denna blogg,tänkte att det kunde vara kul och prova på. Hahahah aja då vet ni varför jag startade this blogg ;)

Är det bara jag som får typ nästan lite som ångest och stress när man är hemma från skolan och är sjuk?? eftersom man vet att man missar massa som man måste ta igen sen,vilket blir så mycket jobbigare än vad det redan skulle vara. Man får liksom läxor x2 och man måste göra proven man inte gjorde då man var hemma plus dom man ska göra i vanliga fall. Men men,vad ska man göra? man kan ju inte hjälpa att man är sjuk.

Bara för att detta är mitt första inlägg här tänkte jag göra en liten "tag about me",hahaha varför inte?;) nuuuu kööör vi!!

1. Vad heter du? Isabella

2. Hur gammal är du? 02

3. Vart bor du? Göteborg

4. Hårfärg? Brun

5. Ögonfärg? Grön

6. Hur lång är du? 1,68m

7. Kär? Nej

8. Singel eller upptagen? Singel

9. Hur många har du kysst? Jadu,hahaha det är en bra fråga;)

10. Vad väljer du, godis eller chips? Lätt godis

11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Jag hade behövt göra en massa saker men jag kan inte för jag kan knappast röra på mig,så nr 1,2 & 3 är att bli frisk.

12. Cola eller fanta? Cola

13. Vad skulle du gjort utan din mobil? Jag hade typ känt mig tom,som om jag hade glömt något. Exat den känslan man får den dagen man glömmer mobilen hemma skulle man ha hela tiden. Tror dock det är en vane sak,alltså att känslan kommer gå över om man inte skulle ha mobilen på ett längre tag.

14. Dumpat någon? Ja

15. Blivit dumpad? Ja

16. Vad för killar/tjejer tycker du om mest? Antar att dom menar som vänner, men alla som är sköna, goa och INTE stela. Fast det viktigaste är att han eller hon ska vara rolig, hon/han ska få mig och skratta och på bra humör typ, man ska liksom få good feeling när man är med personen.

17. Vad har du för mobil? iphone 6s

18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? oj, jag hade nog suttit in lite mer än hälften på banken och sparat dom. Och resten av pengarna hade jag handlat massor utav kläder. typ hahahah vet inte riktigt.

19. Favoritland? Ingen anning

20. Favoritfärg? Rosa!! om man inte tänker på kläder för då är det svart,vit,beige eller grå typ.

21. Film? åå,det finns så himla många bra filmer men jag skulle nog säga att "the notebook" står ganska högt upp, även "she`s the man"

22. Bok? Detta är ganska pinsamt då jag inte läser så jätte mycket faktiskt,men den senaste boken jag läste var Romeo&Julia då det faktiskt var en skoluppgift... hehe men får la ta den.

23. Serie? Jag är en sång person som älskar serier!! det är såå mycket najsigare än filmer,vet inte riktigt varför det är så men det bara är det. Senaste serien jag kolla på var Parneviks, det är en sång där feel good serie. ÄLSKART

24. Vad gillar du mest med dig själv? Jag brukar oftast vara positiv och se allt på ett bra sätt, det gillar jag med mig själv även fast personer runt omkring mig kanske tycker det är jobbigt hahhaha

25. Går du i någon sport? Vissa säger att detta inte är en sport men det gör jag, ja jag går i dans. Dansar 7 pass i veckan.

26. Nämn tre personer du inte skulle kunna leva utan? Mamma,pappa och min lillebror

27. En person du älskar? jag älskar Lisa,hon är verkligen min allra bästa vän.

28. En person du hatar? atm hatar jag ingen

29. Vatten/mjölk? VATTEN, jag älskar vatten

30. Pratar du något annat språk? Pratar och pratar hahahaha,engelska och spanska har jag ju i skolan men dom som känner mig vet att språk inte är mitt starkaste ämne i skolan. Speciellt inte engelska.


Bara jag som verkligen tycker om att kolla på barnprogram när man är sjuk?? det är sp najs verkligen!! hahahah det är typ avslappnande.

puss&kram, i`m out<3333

Likes

Comments