God förmiddag!
Torsdag idag och imorgon är det helg!! Men först är det en dag med jobb så får ju faktiskt helg redan ikväll😀

Igår blev det en lugn kväll, klippte O, sen lagade vi middag och låg i sängen tills det var dags att sova!
Men skall återgå till arbetet nu, puss på er och håll ut för snart är det helg!!

Likes

Comments

Oh lord är helt död. Blev ett ben/mag pass med Fia och vi körde tills benen skakade. Så nu ligger jag helt utslagen i soffan och väntar på att O skall komma och hämta mig.

Likes

Comments

God morgon onsdag!
Har alla haft en bra och lugn morgon? Jag har faktiskt tagit lite sovmorgon idag med, eller ahh en timme extra... Men de behövs ibland och man skall ju faktiskt lyssna på kroppens humör!!

Kollat ikapp Paradise Hotel, Studio Paradise och lite youtube. Även fått i mig frukost och planerar dagens måltider då det står gym på schemat med Fia. Som jag saknat henne även vi sågs i lördags.....
😃

Gud, jag är så sugen på att köpa nya träningskläder men känns inte som någon ide då jag flyttar snart och den enda träning jag kommer få är längdskidor. Visst kan man använda träningskläderna då men då kan jag ju använda mina gamla och köpa nya när jag flyttar hem igen?!?! 😍

Likes

Comments

O kom hem vid fyra, en stund senare åkte vi till mig, lagat middag och bara tagit det lugnt i sängen. Men nu är det lägg dags och jag är faktiskt väldigt trött för att bara tagit det lugnt under dagen...

Men imorgon är det onsdag, och strax helg, vilket jag egentligen inte ser fram emot... Men jaja ibland leker inte livet... Puss och godnatt!

Drömmer mig tillbaka till fina Kos en dyster kväll som denna.

Likes

Comments

Förra veckan berättade jag ju att jag fått mitt dröm jobb som även innebär en stor flytt.

Jag har fått jobb i Sälen hos Skistar, där jag kommer vara liftvärdinna denna vintern, vilket innebär för min del att jag kommer ta hand om en lift och i detta fallet är det väggen liften som är en stolslift. Jag börjar den 5 december med några dagars utbildning. Så om ca en månad är det dags för både mig och älsklingen att ta vårt pick och pack upp till Dalarna.

När jag var uppe på intervjuer i två dagar träffade man all personal och jag säger bara att jag längtar tills att få vara en del i skistar familjen. Skapa nya kompisar och många roliga minnen!

Jag är så sjukt taggad på denna resa jag har framför mig, detta är något jag har velat göra ända sedan jag var en liten skitunge. Jag är en riktig vinter människa så jag längtar tills att få ha en riktigt vinter för en gångs skull. I ungefär 15 år har jag varit uppe i Sälen tre gånger per år, så jag har i princip vuxit upp där så det känns som hemma.

Dock börjar jag få lite ångest över att lämna gymmet, familjen och mina kompisar här hemma, men nu när jag har fått chansen att jobba med mitt dröm jobb måste man ju bara ta chansen!
Så jag hoppas ni är taggade på att följa med på min resa här på bloggen?!?! För jag är extremt taggad på att ni ska få följa livet som säsongare.

Likes

Comments

Hej och Godmorgon!!
Idag vaknar jag extremt trött i kroppen men väldigt utvilad då jag faktiskt sov elva(!!) timmar. Kommer knappt ihåg när O åkte till jobbet och jag brukar alltid vakna...
Skall strax ta och äta frukost, eller ahh när jag orkar ta mig ner... Annars ska jag ta och jobba en hel del med bloggen idag samt kolla ikapp massa youtube videos jag inte hunnit kolla på.

Igår var jag ju som sagt hos tandläkarn, tänderna såg bra ut vilket var skönt. Men åhhhh jag fick bananlack, vilket står i min "journal" (eller vad det heter hos tandläkarn) att jag inte skall ha det... Så direkt efter blev det några tuggummin, hehe...

​Det är ju sånt fint väder ute idag så det blir nog en promenad om några timmar! 

Likes

Comments

​Jaha, då vart denna helgen passerad.

​Godkväll på er! ​Haft en trevlig helg? Jo det har jag tack.
Den senaste tiden har bestått av jobb, nya fransar, myskväll med älsklingen och går dagen spenderades hemma hos Sanna med Fia, älsklingen och Jompen.
​Då vi började kvällen tidigt fick det bli en tidig hemgång och idag tackar jag för det då vi skulle iväg på fika då O's kusin tagit examen. Vi spelade lite skip-bo, och jag vann, haha jag är bäst!! :D 
Resten av kvällen har jag spenderat ensam i sängen framför en serie! Super mys.

Men nu är det dags att sova då det är tandläkarn, jobb och träning imorgon som står prio ett! 

Likes

Comments

Nu är det äntligen dags för mig att få min skönhetssömn, som jag har längtat i några timmar...
Passet med Sanna och Fia gick bra, vi gick igenom lite grundövningar samt testade på lite olika maskiner, just då det var ungefär första gången för Sanna att inta gymmet​.
​Det blev även ett andra pass idag, fast denna gång med mamma då vi körde bodyjam vilket betyder kondition. MEN vart så sjukt energilös så jag tog det extremt försiktigt.

Men nu måste jag släcka ner då jag lär slockna vilken sekund som helst och jag behöver verkligen min sömn till imorgon... kram

Likes

Comments

Instagram@iisabellaj