Huvudpersonen Grace alltid varit fascinerad av vargarna bakom hennes hus. När hon var liten blev hon biten av vargarna men en varg i sista stunden räddades hon av en annan varg. Efter det har hon alltid tittat på vargarna i skogen och speciellt en varg med gula ögon. Den vargen heter Sam och på sommaren är han en vanlig människa, men på vintern blir han en varg.
Sam och Grace träffas en dag. Hon känner igen honom på ögonen,och han känner igen henne. De får känslor för varandra men det är snart vinter och folket i byn gillar inte vargarna.

Jag tycker att det var en ganska bra bok men jag tycker att i början var den lite tråkig eftersom at det inte hände så mycket. Det kändes mest som om att de gjorde samma saker hela tiden. Mot slutet av boken börjar det bli mer spännande och man vill fortsätta läsa. Jag tycker att Graces mamma och pappa inte verkade vara särskilt bra föräldrar och det kändes som att det var Grace som fick laga mat och fixa hemma. Författaren har skrivet boken ur både Sams och Graces perspektiv och jag tycker att det är jobbigt att läsa böcker när författaren ändrar perspektiv i varje kapitel. Jag skulle ge boken 6/10

Likes

Comments