TAIWAN

Levde livets liv i Taiwan. Fick uppleva och se Taiwan på två veckor med mathias och hans föräldrar, SÅ himla roligt! Tänkte skriva utförligt hur veckorna varit och vad vi har gjort o.s.v. men blev för lat för det helt enkelt haha, så blev en drös bilder istället.

Nu vill jag ha jul, som förövrigt kommer bli så tom utan att få vakna upp bredvid honom som betyder mest för mig. Kom hem snart ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hemma från Taiwan, tråkigt men skönt! Har haft världens bästa vecka med mathias och hans föräldrar.

Likes

Comments

vardag

Torsdag och två dagar innan avfärd. Har noll koll på packningen så det får jag reda upp imorgon.
Igår var emma, lina och jag och bowlade! Var riktigt roligt fast jag förlorade haha. Idag har jag inte gjort mycket, varit via stan och försökt hitta kläder men hittade i vanlig ordning inget. Sen red jag ponnyn och fixade lite i stallet och gick in och lagade middag till familjen. MUMS!
PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Tisdag och hälften av jobbveckan har redan farit iväg. Imorgon jobbar jag sista dagen innan semester ☀️ Fyfan vad skönt med två veckor i värmen, och ännu bättre att jag ska få spendera de med världens bästa ❤️
Helgen blev lugn, firade sara lite smått och var förståndig och följde inte med till indigo & arken, SÅ skönt på söndagen! Då firade vi farsdag och åt plankstek, pappa kan det där med att önska farsdagsmiddag och mamma kan det där med att laga godare plankstek än på restaurang. MUMS!
PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

vardag

En ledig och skön dag i sooolen! Så skönt att bara få ta det lugnt idag. Imorgon blir det jobb igen och det blir det fram till lördag.

Ni vet när man har tagit 60 bilder under lördags-natten och knappt en är okej att visa för någon? Haha då har de ju vart en bra kväll iallafall! Så här är en på limpan tidigt under lördags-natten haha. Bästa limpan

Likes

Comments

Köpenhamn över nyår bokat! WOHOO va kul det blir! Slippa arken över nyår haha vilken dröm. Så livet rullar, är ledig idag och ska ta en ridtur med ponnyn i solen.
Om två veckor får jag träffa mathias också, gud vad jag längtar. Livet funkar alltså

Likes

Comments

vardag

Tänk vad mycket som händer på ett år. Och tänk så snabbt det går! Saknar vår lägenhet och att bo i Helsingfors SÅ mycket.

Saknar dig

Likes

Comments

Det blev en spontan natt till stadshotellet, är ju alltid lika roligt det hehe. Vi började hos emma och gick sen vid 12 till stadshotellet. Superkul!
Söndag igen och imorgon jobb. Jappjapp

Försökte se lite tuff ut men blev bara vindögd haha

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw