View tracker

yesssss. Idag hade vi sista riktiga skoldagen, är så glaaad. Men har också fått reda på att vår engelskalärare - som är sjukt bra - ska sluta, Mr. Smith. Nu ska vi istället ha Mr. Smith 2.0 (är seriös vi har två engelska lärare som heter Mr. Smith). Nästa vecka är det prao, sen pingisturnering (vad har jag gett mig in på, hjälp), sen nån novelltävling och sen sista skoldagen.

Hoppade in två timmar på Wayne's idag, nån var sjuk och det är ingen hoppning idag, så why not. I skrivande stund är jag påväg in mot stan, ska köpa lite grejer till en aktivitet vi ska hålla i stallet imorgon.

Om man ska byta ämne lite, gud vad jag är taggad på jullooov! Speciellt till Vietnam dårå<3 28 december åker vi!

kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hörrni!! Bästa helgen asså. Först stand-up på Rival, Sveriges Historia var så rolig helt otroligt. Måste verkligen gå på stand-up mer. Sen har vi ju Silvana.

Vilken

Gud

Hon är.

Hamnade näst längst fram och var såå nära är så tacksam. Silvana Imam. Så mäktig är helt kär. Och alla gäster, jeeesus, Beatrice Eli, Erik Lundin, Michel Dida, Sabina Ddumba och självaste Freja Lindberg. Så coolt. Och alla musikvideor i början😍. OCH HON H Ö L L MIN HAND under Annie Lööf. B l e s s e d.

Igår var det ponnycup på Gustavsberg och jag lyckades faktiskt ta hem både hederspriset och silvret :D

kram

Likes

Comments

View tracker

tröja Stay // jeans Crocker //

HELG!
Gick sådär på ridningen, lär mig ju en massa men ändå. si så där asså.

Imorgon ska jag först på Sveriges Historia med Özz Nujen och Måns Möller och seeeenSilvana Imam på Nobelberget!!!! HERREGUD. TAGGA!!!! Min Gud. Hon är så jävla mäktig ursäkta språket. Ska gå med Kristin och Catrin, mina kusiner vitaminer. Bra kväll tror jag nog det blir!

Sen blir det ponnycup igen!!
Kul helg alltså<3 Måste bara hinna plugga till fysikprovet också? Men allt går.

kram

Likes

Comments

först av allt vill jag säga grattis på födelsedagen Tyler Joseph och tacka för allt, alla texter, all inspiration du gett mig och för att du fått mig att acceptera att det är okej att må dåligt. It's more comforting to hear a whole room of people singing "we're broken people than to hear "it's gonna be okay" Du betyder så enormt mycket, allt du får mig att känna, inga ord. Tack för allt. Och grattis |-/

second of all...
Idag sjöng och spelade jag inför hela frickin 9an. 150 personer. Helt sjukt. Hade svårt att spela inför 1 person ett halvår sen, och nu framförde jag en egenskriven låt. Stolt. Men var nervös, trodde jag skulle spy. Eller svimma. Men det gick så himla bra aahhh, i ära till Tyler o grejer, han är verkligen en så stor inspiration. Så roligt!!!!

Red Dragge på kvällen, gick ganska bra men var ganska trött så jag själv kunde nog levererat bättre hahahaha

kram

Likes

Comments

Snapshots från igår. Jobbade 12-17 på Wayne's och sen kom jag hem, duschade, böt om och drog till Saga o träffa finaste tjejerna, tyvärr var vi inte alla men det var så kul att träffa Nora<3 (@norabergman).

Vi firade Saga och Nora och åt allmänt gott och alldeles för mycket. No regrets. Så gott, stående ovationer👏👏. Sen såg vi film. Skitmysig kväll ni är så bra!!!!! Kärlek

Nu har jag pluggat efter att ha varit på ponnycup. Vinst! :D Personligen gick det inte så bra men det var jätteroligt ändå<3

Kram

Likes

Comments

FREDAAAAAG YES.

Jag (mamma<3) fick Håkan biljetter!!!!!!!!!! YEES. Stadion 9:e juni!!!!!

Jag & Astrid hade planerat egen rygg-work out till gympan idag (som man gör, helt normalt) och vi kom fram till att vi inte har några ryggmuskler what so ever hahaha. Jag kommer inte kunna stå upp på jobbet imorgon.. Juste, har jag berättat att jag ska jobba på julafton :o bara två timmar men ändå (!!!) Får man mer betalt då? Någon som har koll på sånt här?

Dragge var i alla fall fin, känner att jag lär mig saker i en helt ny takt nu de senaste gångerna, hittar knapparna eller vad man nu brukar säga. Kärlek till ponnyn <333
På söndag är det ponnycup på Tyresö :D taggar!! Stay tuned hörrni. Visst har jag blivit bättre på att uppdatera? (är jag ironisk? vem vet?)

kram

Likes

Comments

Spela Shoreline!

när man är glad

Femme Fatale

♀♀

Made In Sweden

enda stället man är stolt över att vara svensk lol

100 Greatest Punk Songs of All Times

🎸🔉🔊

hoppas alla haft en bra dag.

Dagens tips: lyssna på SWMRS

Okej det var allt för mig, gick ok på matteprovet idag,

Kram

Likes

Comments

//skjorta-Filippa K//jeans-Monki//jacka-Adidas//Skor-Johnny Bulls

Hello guyys. Det var några veckor sedan en outfit of the day så här får ni en. Vill bara nämna att skjortan är legit från typ 80-talet så de blir nog svårt att leta upp den, bara så ni vet ;)

Ganska lugn dag idag, har gitarr om en timma<3

Kram

Likes

Comments

hello guyys. Så dålig uppdatering, herregud. Förlåt. Har inte haft en så upphetsande helg. Ridning (det gick helt ok, han var fin, inte jag), plugg, stallvärd, plugg. Typ så. I'm such an inspiration, I know. Carpe Diem.

Imorgon ska jag försöka få tag på Bruno Mars biljetter, stress. 09.00. Eller det blir nog mamma, ni vet skolan. På tisdag spelar Hinds på debaser, men har ingen och gå med :( det är ju en tisdag, plus att jag inte känner nån som lyssnar på dem :( lite ledsamt. Känns ju dött att missa dem när de nu är i Sverige...
(Kommer typ gå ensam, försök att stoppa mig.)

Ja. Det var min helg. Jag mår bra. Eller jag är lite förkyld. Men man ska inte klaga. Är så taggad på Vietnam, snart bara en månad kvar!!!!

kram

hinds

Likes

Comments

upp och ner, upp och ner. Så har det känns de senaste veckorna. Jag började blogga för jag blev inspirerad av människor som la ut sin själ på bloggen, på ett fint sätt. Metaforisk horande, fast vackert (läs: tøp reference). Men så fort jag sätter mig ner för att skriva får jag skuldkänslor, jag får skuldkänslor över att jag mår dåligt, skäms. Säger till mig själv att Herregud, Isabella, det finns människor som har det tusen gånger värre än dig, mår tusen gånger värre. Du har det bra. Du borde vara tacksamt. Du borde vara tacksam. Så jag stänger ner datorn och gör något annat.

Detta är inte en engångs händelse, men nu är jag här, tänker att alla känslor är lika viktiga och att det här är mitt forum och det kanske till och med finns folk som känner likadant, vad vet jag?

Nu är jag här. Pendlar fram och tillbaks. I humör och självkänsla. Ibland får jag kickar av narcissism och tänker jag JAG ÄR FAN BÄST. Ofta håller de inte i så länge, men ibland är jag i Silvana Imams & Beatrice Elis "Shhh"-mood ett par dagar. Sen ekar 'Intala dig inte att du är något, du blir bara besviken' i huvudet. Pendlar tillbaks. Vart har jag hört det någonstans??? Det har i alla fall hållt i sig, på gott och ont.

Åker en berg- och dalbana och det blir tröttsamt. Om ni känner som mig kan ni nog inte komma till mig för råd, stöd, inte råd, jag famlar i mörkret, tyvärr. Det värsta är att besluten jag tar när jag är på mina "berg" skulle jag nästan aldrig ta när jag är i mina "dalar" så jag sätter mig själv i massa jobbiga situationer. Att ha ett bra självförtroende och samtidigt kunna se på sig själv objektivt och ha fötterna på jorden är så svårt för mig. Ju högre topp ju större dal. Vill bara jämna ut det. Fast vill jag verkligen det? Idk. Sorry for my rant

Til next time

Kram

Likes

Comments