Lyxigaste dagen idag. Lunchade med Astrid på Vapiano och sen åkte jag med Saga till Roy Fares nya café Mr. Cake där vi åt en (vi hade bara råd med en lol) creme brulée-croissant som var hiiiiimelsk (bara namnet är ju Woah) och träffade mannen myten legenden han själv. Saga blev sjukt starstruck!! Vi tittade på när de bakade tårtorna i mer än en timma efter vi ätit upp. Lovar att vi knappt är välkommna tillbaks hahahha vi bara stod och stirrade ut dem.

Sen stirrade vi vidare in i Jennie-Ellens skyltfönster Shit Vilka Skor alltså.

kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

outfit: tröja: Champion jeans: Zara skor: Adidas

FREDAG!! Bloggen är gränsfall på upplösningstillstånd men då och då (nu) händer det ju ändå att jag uppdaterar. Helt plötsligt bara.

Anywayssssss.

Life update: går i Na17e på Östra Real och det rullar på. Läxor läxor läxor. Hatar T-centralen, men vem gör inte det.
Var på insparken på Slakthuset i onsdags! Väldigt lång kö men sjukt roligt<3
(Stay tuned men hoppas inte på för mycket)
kram

Likes

Comments

i torsdags såg jag och Saga Veronica Maggio på Mosebacketerassen. Det var GULD <3  Längst fram med alla favorit låtarna, kan det bli bättre?
Vi gick på "och Vinnare är..." albumets dag då hon spelar ett album per dag 23e-26e men hon hade med både äldre och nyare låtar som en del av överraskingen. Och inga mindre än Säkert! (Annika Norlin), Petter och Daniel Adams-Rey!!! Sjukt coolt! Hörde att nån ropade "snälla snälla snook.." men det hade nästan varit att ta i att ta med sitt ex.

Har ju knapot bloggat alls på en evighet. Mycket med gymnasiet och så blir lite utmattad. Östra Real blev det om jag inte nämnt det i tidigare inlägg. Väldigt annorlunda från högstadiet på alla sätt och vis men jag gillar klassen och lärarna även fast vi inte fick skåp på över en vecka.

kram

Likes

Comments

vilken FREDAG ALLTSÅ! Önskar att alla skulle kunna få uppleva en Håkan Hellström konsert någon gång för energin och stämningen är helt magisk. Bland det sjukaste jag varit med om. Kan ju tyvärr in lägga upp videos på bloggen men ni kan gärna titta in på min instagram om ni vill se dem.

Gick med en kompis från skolan Melvin och vi köade sen kl10 samma dag cirka. Det var ganska lagom men kön vid insläppet var väldigt dåligt organiserad, alla i vår "klunga" bara sprang. Ni vet den där scenen från Lejonkumgen när alla gnuerna kommer ner från berget? Så. Vi hade det i alla fall sjukt kul och hamnade oväntat nära. (Rörde hans hår!!! hahah).

Alla gäster var också SÅÅ BRAA. st. Erik Lundin är ju enooormt bra som sagt och andra gäster var Silvana Imam, First Aid Kit, Eva Dahlgren, Lageyla och finaste Ola Salo.

kram

Likes

Comments

ang. modern konst

lite bilder från Strömstad <3 Har haft bästa två veckorna här, som vanligt. Älskar det här stället mer än nån annanstans.

Imorgon taggar jag HÅKAAAN!! Folk började köa i måndags så jag blir lite stressad, men, å andra sidan, tror jag att det blir bäst även fast man inte är längst fram. Taggar Erik Lundin lika mycket faktiskt han är grym. Om ni inte hört honom än lyssna nuuu.

Tåget går 06.40 men SJ liksom. Vad vet jag.

kram

Likes

Comments

här kommer lite bilder från Alvas landställe som är asmysigt. Där har jag nu vart i två dagar och innan det var hon hos oss i Strömstad <3 Där åt vi vad som måste vara värmdens godaste Club Sandwich, badade en massa och var på en lätt traumatiskt men ändå vagt mysig (för att jag inte var ensam) shoppingtrip till Sportshoppen (hela stan var där) och en lite mysigare till Tanum. Köpte en bikini! Som bloggare ska jag visa en bild av den så fort jag blir fotogen. Det blir en lång men värd väntan. Idag på morgonen så var vi och fiskade makrill men vi fick ingen. Bra det tyckte jag, då slipper fisken dö och jag slipper döda den. Win win. Men det var också mysigt!!! Även utan bloodshed. ;;) Sen åkte vi Hempels och hämtade min kära kusin så nu är det fullt hus igen.

kram

Likes

Comments

Nu har vi bilat till västkusten och just återvänt till mina kusiner på Orust efter att ha varit och hälsat på några vänner på Gullholmen, så här är lite bilder från Gullholmen helt enkelt. Vi sov där två nätter i deras sommarhus med egen brygga och badade och hade det bra. Igår åkte vi båt till Kärringön och åt crěpes och tittade på en liten lokal auktion med hatt och klubba och hela köret. Väldigt mysigt!!

Imorgon åker vi till Strömstad och då kommer min saknade Alva komma och hälsar på och sova över! :D Och min kära kusin Kristin veckan därpå. Fullt hus blir det iaf <3

kram

Likes

Comments

För cirka en vecka sedan så bestämde FKP Skorpio att ställa in Bråvalla 2018. De säger att de fått nog. Tänkte skriva lite om min reaktion på det här.

-Våld dödar festivalupplevelsen, kärleken till musik och framför allt skadas människor, säger grundaren Folkert Koopmans. En kan ju inte annat än att ge upp verkar det då som. Att vika sig för våldtäktsmännen är ju att skicka rätt signaler. Not. Vi måste ju i alla fall försöka att ha vissa grundläggande moraliska principer.

Ingenting har skrämt mig såhär på väldigt länge, men jag vill inte vara rädd. Jag vill gå på musikfestivaler utan att gå runt och vara på min vakt mot att (quote) "våldtas i folkvimlet". Inte tänka efter på hur jag skulle klä mig, av rädsla. Under 2017 så anmäldes 11 fall av sexuellt ofredande, 1 fall av sexuellt tvång och 1 fall av våldtäkt. Jag kan ju såklart inte tala för de direkt drabbade men, vi kan ju inte ge upp(!!??). Det första jag tänkte på när jag fick reda på detta var ju att "Kan de inte ha Bråvalla utan heterosexuella män?" men i mitt huvud rättade jag mig själv; jag måste ju akta mig gör att vara "den" feministen, men jag tycker nu, en vecka senare, utan att tala i affekt alldeles för mycket, att de vore värt ett försök. Men det kanske bara är jag. (Skulle manliga artister bjudas in? Blir lite knivigt.)I vilket fall som helst vill jag gå på musikfestival.

Men... jag förstår att de inte är jättepigga på att lägga stora summor pengar på säkerheten, men sättet de har använt det här som ett "ställningstagande" mot sexual brott är lite som att vifta med vit flagg mot de sexistiska strukturer som finns. Att en enskild person skulle göra nått liknande är ju aldrig bra, men det gör ju inte någon större skada på massan (vi borde ju veta eftersom det händer hela tiden) men nu är det ändå Sveriges största musikfestival vi pratar om.

/arg Solnabo

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från mitt ridläger på Flowerhill, Irland! Det var en grym upplevelse och något jag gärna skulle göra om <3 Vi var där i en vecka och red typ 3-4 timmar per dag, 3 timmar terräng och 1 timme valfri (typ) dressyr på unghäst. De har ju en väldigt annorlunda hästhållning på Irland men hästarna var ju vana och trivdes så det är en helt annan historia och något jag inte tänker skriva om.) Jag fick sjuuukt ont i kroppen de första dagarna och vi var ju helt slut på kvällarna så var nästan aldrig uppe efter kl22. Vi fick rida flera olika hästar under veckan eftersom hästarna inte skulle orka gå mer än cirka fyra pass i veckan, men det varierade ju såklart häst till häst. Några av de hästarna jag red och gillade mest var McQueen (stor, mörk häst), Moira (vit som tittar ut ur boxen), Speckles och Bell Boy (nerhoppet). Vi fick nästan testa på alla sorters terränghinder kändes det som och vi red fort och mycket. Vi red ut med han som äger hästarna:s (Oliver) hundar två gånger också som man gör när det är jakt. Det var också väldigt coolt och gick riktigt snabbt. 

Vi bodde i det stora gråa huset som, jag ska inte ljuga, skulle passa i en skräckfilm, men efter bara nån dag så vande man sig och i slutet av veckan så ville jag inte åka därifrån (även fast de använde heltäckningsmattor). I det huset åt vi också frukost, lunch och middag, men ibland så åkte vi in till lilla Portumna med 1500 invånare. Väldigt, väldigt irländskt med gröna pubar osv och väldigt mysigt. Där åt vi inte bara på Betlehem med den läskiga servitören 3ggr utan shoppade även loss på Super Valu. Jag bunkrade upp med M&Ms och RedBull in case of migrän liksom. Jag fick migrän flera gånger av bara vädret när det bytte från högtryck till lågtryck vice versa - aka Irländskt Väder TM. Aja, jag överlevde. 

Fick flera jättebra vänner eftersom det var ett så litet läger och jag hoppas vi håller kontakten!! Och jag hoppas vi kan åka tillbaka till Flowerhill tillsammans någon gång i framtiden eller till något annat ridläger (Italien??).

Kram

Likes

Comments