Den här veckan ska jag på tre stycken öppna hus. Är lite sådär taggad, för tänk om jag är helt inställd på en skola och så visar den sig vara helt tvärt emot allt jag föreställt mig på det öppna huset. (Är ju då helt ny till det här.) Valfrihet för all del, men ibland blir det för mycket, speciellt om en vill gå på en populär linje. Så här verkar det för mig: nat: MATTE!:) nat-sam: bestäm dig bara sam: vad blir man ens? estet: mysigt, men är lite rädd (intagningsprov osv). ekonomi: nej. hum: jag gillar språk men jag gillar inte språk mycket.

Men som sagt har jag ingen som helt koll.
Individuellt val liksom? När? Hur? Vilka kan man välja på?
hjälp.
(återkommer med hur det gick)

För att byta ämne så har jag sett The Final Problem nu. Emotional mess alltså. Om det inte blir en säsong 5 vet jag inte vad jag tar mig till, ingen serie är ens i närheten av Sherlock. ahh

kram

Likes

Comments

city of lanterns

vattenbuffel utanför hotellet

hoi an

my son

Var verkligen en fantastisk vecka i Hoi An, så mysig stad, inte lika stressig som Hanoi men ändå med massa rörelse på kvällarna och så<3 Kom hem i torsdags, inte så mycket jetlag men slutkörd efter helgen, var utmattande med två ponnycuper efter varandra. Längtar tillbaks lite när jag drar halsduken två varv runt nacken på morgonen för att gå ut i minusgrader men har saknat alla kompisar och så. Saknar värmen mest, men den kommer väl hit också tids nog (eller intee). Och maten. Åh.

Men just nu tänker jag bara på Sherlock, ska se The Final Problem idag, ahhhhhhhhhhhh.

kram

p.s har tagit alla bilder med min Lumix GM5.

Likes

Comments

ligger riktigt riktigt efter med bloggandet men vad gör det, här är det soligt och varmt och fint. Idag åker vi hem så ska blogga ikapp lite.
kram

Likes

Comments

De senaste två dagarna har vi varit på en båt i Halong Bay. Halong Bay är tydligen ett av världens 7 "naturunder" (quote vår guide) och består av 1969 små öar och 20 grottor (qoute). Så vackert helt otroligt, speciellt grottan den var heeelt enorm!! Första dagen var det ganska molnigt, men igår var det soligt så that was great. Vi gjorde saker hela tiden kändes, lite som att vara på läger hahaha, vi badade, åkte kajak, besökte den där grottan, tai chi-ade och hade cookingclass. Asmysigt.

Nu sitter vi på flyget till Hue där det har varit översvämning typ men det ska ha slutat regna nu (?) ska bli spännande ;))

kram

Likes

Comments

one pillar pagoda

Ho Chi Minhs mausoleum

bildbomb igen tar så mycket bilder det är inte ens roligt. Det här var 31 december i alla fall, vid countdownen så var vi vid sjön i gamla kvarteren med minst 400 000 människor till. SÅ. MYCKET. FOLK. It was lit. De hade en DJ som satt uppe på en 10m hög motorcykelhjälm, vems idé??! Stockholm needs to step up their game i alla fall.

kram

Likes

Comments

Efter mellan landning i Moskva och totalt 11 timmars flyg är vi framme i Hanoi, Vietnam!! Här är det liv och väldigt mycket rörelse, har nästan blivit påkörd så många gånger att jag tappat räkningen, men maten är sjukt god och vi har redan besökt två ställen på vår checklista, ett fängelse och ett tempel, Perfume Pagoda. Man tog buss och sen båt och sen cable car till templet (som inte var ett tempel men ändå) och sen var det heeela vägen tillbaks så det tog heela dagen. Nu är vi tillbaks från middagen osv. och klockan är 23.15 här, så gonatt<3

kram

Likes

Comments

Mysig dag igår, åkte skridskor åt lunch, shoppade osv. Favoriterna<3 Det är så svårt att köpa julklappar till människor som inte önskar sig nått, blir alltid att jag köper typ choklad?? Eller nått jag vill ha egentligen?? Har fortfarande inte köpt alla julklappaaaaar. Denna konsumtionshets smh. Nä hahaha men vi köper inte lika många julklappar till varandra längre i familjen, faktiskt väldigt skönt.

Klippte mig igår också på Creo vid Humlegården. Så mysigt. Klippte så att håret är just så det nuddar axlarna men ingen i familjen såg typ skillnad. Djupt sårad.

kram

Likes

Comments

Ligger lite efter meeeen det här var i alla fall i tisdags. Jag, Astrid, Ella och Emelie var på Spoken Word efter skolan med skolan. Eller det var i alla fall skolan som betala. Tack. Det var så SJUKT bra, blev helt mållös. Speciellt Mariama Jobes dikter älskade jag, ni kan lyssna på henne på youtube här. Rojda Sekersöz pratade också, hon som pratar i Silvanas låt Storm. Så det var coolt, älskar hennes röst! Så rekommenderar verkligen spoken word. See you

kram

Likes

Comments

hejsan. Nu är praoen avklarad och jag kan börja tjäna pengar igen hahaha.
Hoppningen i fredags gick riktigt bra! Vi hade en liten tävling där man fick straff poäng för fel galopp, rivning, vägran och 'fel' antal galoppsprång mellan hinder igår och även fast jag och Dragge fick ihop våran beskärda del av poäng så blev det ingen vägran och det gick faktiskt lite för snabbt, trevligt nog. 3 galoppsprång i stället för 4.

I lördags var vi på middag hos kusinerna och igår var jag stallvärd och det var ponnycup. Sista för i år!! Red inte men hade rundtur. Det slutade i alla fall lika. Nu sitter jag mer eller mindre försenad till en pingisturnering. suck

kram

Likes

Comments

suger på att uppdatera ik. Praoar just nu så här sjukt trött när jag kommer hem. (lol ser Skam istället för att blogga) Inget speciellt har hänt. Ville i alla fall dela detta videoklippt det är @ jacquesthomasoscar på instagram och youtube. Bästa. Seriöst ÄLSKAR dem! They nail it everytime.

kram

Likes

Comments