NU DRAR JAG MED KUSINEN OCH FAMILJ TILL POLEN. Detta är en process förstår ni: 6 timmar bil till Karlskrona (där vi är just nu och väntar på att få åka på färjan, real tid), sen 12h båt/färja till Polen (myten, landet, legenden) där vi då sover och tillsist 7h bil till Zakopane (lita inte på min stavning, alltså när det gäller det mesta, inte bara Polska skidorter). Där sover vi väl igen hoppas jag och äter - känns ju som en logisk sak att göra - för att sen åka skidor. Hoppas verkligen att det är tillräckligt kallt (första gången jag säger det tror jag) för att åka skidor, annars blir det sightseeing! Är lite trött men annars taggad, har sett Bones i bilen med Kristin, kusinen;) (på tal om serier så har jag börjat se på en serie som heter Misfits så sjukt bra rekommenderar staaarkt). Nu får vi åka på färjan gtg!
kram

Likes

Comments

tack för alla grattis osv!! nu är jag 16år, känns helt samma och likadant och jag känner mig inte mognare på något sätt men hurra för mig!! Hade några kompisar över på
lördagskvällen och vi åt sushi pizza och hallonpaj och hade det väldigt trevligt. Hoppas jag. För jag var värd. Sen igår gjorde vi sommarrullar med pumpa, morötter, gurka, mynta, koriander massa annat. SÅ. GOTT.
kram

Likes

Comments

Igår fyllde min älskade bror Henrik 14 år!! Han läser med 99% säkerhet inte det här men GRATTIS HENRIK!
Efter skolan med grammatikprov så behövde jag hoppa in en timme på jobbet för att en tjej inte kunde jobba klart sitt pass, så det var lite oväntat och en aning stressigt för de var en person kort men ändå lite vardagsbrytande liksom.
Sen tog jag bussen till Odenplan där vi firande Henrik med middag på Primo Ciao Ciao på Odengatan. Det var så himla gott herregud. Längesen jag åt så gott italienskt.

Sitter på bussen igen nu (ända gången jag har tid o blogga) och stressar över spexfotot som är imorgon. Vårt tema är vilda västern och jag ska vara en kaktus(?)

kraam

Likes

Comments

Svårt att se alla avsnitt eftersom de är 1.5h långa men vi såg i alla fall några (points for trying)
DET ÄR SÅ OBESKRIVLIGT BRA aaaahhhhh!!! I Can't!!!
Vi åt pizza och myste och hade det trevligt (multitasking) och sen somnade vi nån gång.

Idag red jag lite oväntat ponnycup på Musse har inga bilder för mobilen dog men det var jättekul och vårt lag vann!!!! Så nu är vi i semifinal!!!

kram

Likes

Comments

[Bilder Pinterest]
AAHH ÄLSKAR DET HÄR!!
Önskar att jag var duktig och kunde brodera så här fint på mina gamla lite urblekta svarta jeans, det skulle vara så fint, med typ solrosor. På en lite blekt svart keps skulle det också vara jättefint!! Har också sett (på Pinterest my main source) människor som broderar in små quotes och mini, mini detaljer längs ner på byxbenet med vit/grå/blå tråd (garn?). Älskar ju Gucci's kollektion som Florence bar på nån rödmatta nån gång, får återkomma när jag är miljonär (när inte om).

Om det är nån som har koll på var man köper garn eller liknande för sånt här kommentera gärna!!
Har haft en skitdag idag alltså :(

kram

Likes

Comments

(I'm baaaack)
Okej nu är det såhär att jag har bästa lästipset, verkligen.

Morgon i Jenin är skriven av Susan Abulhawa och är skriven så vackert, poetiskt och gripande om en hel släkts livsöden under Palestina/Israel konflikten (som fortfarande pågår </3). Morgon i Jenin har blivit enormt hyllad av typ alla kritiker och jag förstår dem. Den är extremt gripande, rörande och sorglig (boken är vattenskadad av tårar) men en av de bästa läsupplevelserna jag någonsin haft. Denna bok är så himla värdefull.
Läs, läs, läs!

Några andra rekommendationer jag har är Vad Mitt Öga Såg (sjukt rolig och underhållande), Britt-Marie var här (ännu roligare, rörande) och Love, Rosie (skriven lite konstigt men riktigt bra när man vant sig, nu ska jag se filmen!!)

kram

Likes

Comments

Hittills har det ju vart ett bra musik år. Mest pga Ed Sheeran, vilka himla musikaliska mästerverk, käääär. Vill verkligen skriva mer om musik på bloggen, och fiilm. Älskar film, gör verkligen det. Filmåret 2016 though, vad hände, såg just Guldbagga galan, Morran och Tobias var nominerade till biopublikens pris??! Pinsamt. Sigh. Tillbaks till bloggen, tänkte skriva fler minirecensioner (hybris) om böcker och filmer mest. Blir nog mest positiv kritik, har ju bra smak liksom (hybris). Då slipper ni mina negativa rants iaf.

Kram

Likes

Comments

Har jobbat hela helgen men det här var fredagen iaf:

- Martina fyllde 16!!! GRATTIS!! Åt på Kirin<33

- Himla fin soluppgång.

- Hoppade Spöket för andra gången på kvällen, saknar ju Dragge såklart men det är roligt, även fast jag har lite svårt med vägarna ibland. Det är ju bara träning, träning, träning.

kram

Likes

Comments

Den här veckan ska jag på tre stycken öppna hus. Är lite sådär taggad, för tänk om jag är helt inställd på en skola och så visar den sig vara helt tvärt emot allt jag föreställt mig på det öppna huset. (Är ju då helt ny till det här.) Valfrihet för all del, men ibland blir det för mycket, speciellt om en vill gå på en populär linje. Så här verkar det för mig: nat: MATTE!:) nat-sam: bestäm dig bara sam: vad blir man ens? estet: mysigt, men är lite rädd (intagningsprov osv). ekonomi: nej. hum: jag gillar språk men jag gillar inte språk mycket.

Men som sagt har jag ingen som helt koll.
Individuellt val liksom? När? Hur? Vilka kan man välja på?
hjälp.
(återkommer med hur det gick)

För att byta ämne så har jag sett The Final Problem nu. Emotional mess alltså. Om det inte blir en säsong 5 vet jag inte vad jag tar mig till, ingen serie är ens i närheten av Sherlock. ahh

kram

Likes

Comments

city of lanterns

vattenbuffel utanför hotellet

hoi an

my son

Var verkligen en fantastisk vecka i Hoi An, så mysig stad, inte lika stressig som Hanoi men ändå med massa rörelse på kvällarna och så<3 Kom hem i torsdags, inte så mycket jetlag men slutkörd efter helgen, var utmattande med två ponnycuper efter varandra. Längtar tillbaks lite när jag drar halsduken två varv runt nacken på morgonen för att gå ut i minusgrader men har saknat alla kompisar och så. Saknar värmen mest, men den kommer väl hit också tids nog (eller intee). Och maten. Åh.

Men just nu tänker jag bara på Sherlock, ska se The Final Problem idag, ahhhhhhhhhhhh.

kram

p.s har tagit alla bilder med min Lumix GM5.

Likes

Comments