Ja, hur lätt är det egentligen. Att hitta tillbaka till sig själv? Har ni någonsin känt er vilsen? Vilsen i varenda steg du tar?

Jag har kämpa de senaste veckorna. För att hitta en stabil grund att stå på. Jag avskyr verkligen att jag har så stora prestationskrav på mig själv. Att det ska vara så svårt att kunna erkänna, för sig själv att man inte kan hålla hela världen i sina händer.

Att sitta är jobbigt, att tänka är jobbigare och att ha det här stresshjärtat är jobbigast. Att jag måste tänka varje gång mitt hjärta skenar, det är lugnt. Det är inte farligt. Det är nog det jobbigaste jag någonsin lärt mig att leva med. Mycket har ja gått igenom. Men att kroppen skulle kunna utlösa allt som sker i mig just nu. Hade jag nog aldrig kunnat föreställa mig. Känslan av att kommer jag dö nu? Den ska du bara lära dig att hantera.

Jag kan säga såhär. Efter allt jag känner och upplevt i min kropp de senaste veckorna. Har väckt mig rätt så ordentligt. Jag vill aldrig någonsin att någon annan ska råka lika illa. Det är därför jag vill skriva om det. För jag vet att stress är ett stort ämna nu förtiden. I vissa fall är det många som känner sig utsatt på sin arbetsplats. Därför vill jag göra fler medveten om att bromsa i tid. Försök att inte komma till den nivån. Att när man vaknar upp och känner sig lite lätt "bakis", fast att du inte drack kvällen innan. Om du gör det så försök att ändra om din vardag i tid. Se på ditt liv, om det är något som du kan ändra? Matvanor? Sömn? Arbetet?

Jag kommer att skriva mer om metoder och bearbetningar framöver.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


När jag utvecklas och allt blomstrar runt omkring mig är det svårt att utrycka det man känner. Men idag tog jag ett steg åt rätt riktning. Nu är det bara att vänta. 💕

Likes

Comments

Inspiration.

För mig började det som 10 åring. Att få ett eget ansvar och inte bara en eller två gånger i veckan, utan här gäller det att gå helhjärtat in i mitt ansvar varje dag och kärleksfullt leda min häst till det högsta bästa. Min häst var endast några månader ifrån slakt när vi fann varandra, av den usla anledningen att ingen förutom jag funkade tillsammans med henne. Varför ?

Liten var jag men hade ett sinne helt utan rädsla. Redan som 10 åring visste jag att med sinnet fritt från rädslor fanns inget att förlora, den här hästen ville helt enkelt ha en stark ledare som bestämt visar henne vad nästa steg är. Att se hennes styrkor och att använda dom till det högsta bästa. Hon sparkade och bet andra skötare bitvis, slängde oftast av dem direkt när de kommit upp på ryggen. Jag ska inte säga att jag varje gång satt kvar, jag slog mig blå bitvis. Men jag gav aldrig upp, som ledare är det viktigaste att aldrig ge upp. Jag kunde ramla av 5 gånger på 15 minuter, men jag satt mig upp och fortsatt i galopp, vilket hon lärde sig med tiden, att den här tjuriga jäveln går det inte att bestämma över. Hon ger sig inte! Men vilken häst jag fick, efter ett par år kunde jag ta av Wilmas träns halvvägs hem, där gick vi bredvid varann till stallet utan att hon lämnade min sida (kanske för att ta en tugga gräs).

Som ledare ä följande viktigt:

En bra grund till en stark ledare är erfarenheter. Så att man kan visualisera sig och se från olika perspektiv. Att man alltid ser lösningar, inte problem. Att alltid ta tag i någon som hamnat efter och lyfta upp medarbetaren. Det är viktig att föregå med gått exempel göra allt ordentligt, inte ta genvägar som förlänger arbetet. Göra en bekväm och trevlig arbetsmiljö för dina medarbetare, framförallt lyssna. Våra lärande har mycket att inspirera oss ledare. Man ska alltid vara tydlig med vad du vill få ut av den här uppgiften, med en positiv inställning.

Beröm & kritik.

Vi som leder eller är medarbetare kan alltid bli bättre på att dela med oss av vår uppskattning. Det du kan se som en liten grej, kan känns mycket större i någon annan. Att utrycka oss är viktigt för att kunna utvecklas. Kritik är lika viktigt att våga ge, för många gånger kan man dra sig för att säga vad som egentligen är rätt, men nu är det du som leder och regler är viktiga för ett stabilt ledarskap. Att kunna uttrycka sin kritik på ett ödmjukt sätt gör att både du som ledare och medarbetare växer.

Den berömda "moroten".

Min vinst med att komma närmre mina mål är inte bara att kunna tjäna mer pengar. Vinsten jag ser framför mig är att jag når mina mål och får hjälpa och inspirera andra att ta nya tag med livet samt att se andra människor växa.


When someone tells you it can't be done,

it's more a reflection of their limitations, not yours!

_________________________________________________

Be kind.
Work hard.
Stay humble.
Smile often.
Keep honest.
Never stop learning.
Be thankful.
And love.

Likes

Comments

Idag har varit en lång men intensiv & kreativ dag på jobbet, har jobbat charken med Nathalie från 06-17.30. En riktig långdag, men av andra sidan så jobbar jag inte fullt ut nu heller så det blir fint med lite långpass så behöver man inte få ångest av att njuta av några extra lediga dagar. Jag har haft en kanondag på jobbet idag, och det är så roligt att vara på en avdelning där jag känner mig virrig och "ny". Vi avrundar kvällen tidigt här hemma, och kryper under täcket redan nu. Så det är dags för mig att posta det här inlägget nu, så jag får krypa ner i Jonas famn och mysa lite innan man somnar för kvällen.

Imorgon är jag ledig, då är det dags för ett nytt coaching-inlägg. Jag ska även träna imorgon, som ni ser nedan 👇 på bilderna har jag äntligen invigt min nya träningsmatta den är grym. Ska tipsa om några hemövningar jag gjorde igår som fick mina lår och mage att domna.

Igår sprang jag 7,2 km och körde ett riktigt bra träningspass hemma gjorde stor skillnad att ha en matta att göra alla golvövningar på. Mycket skönare än direkt på golvet. 👏

Rosa träningsmatta: Stadium outlet endast 99 kr.

Vet inte om det va träningen som gjorde mig så kreativ att jag orkade locka håret. 👌

Likes

Comments

Ny dag & nya möjligheter. Vi alla vet grunden till att nå sina mål va? Det är att våga drömma om dom så mycket att du tillslut vågar ta i dom. Så jag antar att det är dags för mig att lägga manken till och våga satsa nu, med nya mål och möjligheter med framtiden hoppas jag stort på att ro den här i land. Jag känner till en sida av mig själv som jag borde plocka fram oftare, men för mig är det lättare att lära andra än att lära mig själv. Men jag ska göra mitt bästa för att klara av det här målet.

I slutändan är det alltid så att allt som bromsar oss ifrån att våga lära känna nya människor, be om hjälp eller hjälpa någon, våga säga ifrån & våga sätta gränser allt hänger ihop med vår självkänsla, för har vi inte den blir det lite svårare. Vi måste våga tro på oss själva, motivera oss själva & aldrig ge upp. Mitt liv har lärt mig att aldrig är något gratis, du måste alltid leverera och prestera, vill du ha mer så får du se till att jobba dig dit. Jobba för att hitta rätt kontakter, att inte vara rädd för att ringa och presentera sig. Aldrig kommer bara miljonvinsten hem till dig, om jag vinner flera miljoner så ligger det flera lotter bakom den vinsten också. Så om ni drömmer, är det dags att manifestera dom där efter.

* Lev & verka som att du redan är där.

* Tro alltid på dig själv & va inte rädd vad som kommer efter.

* Min bästa vän Emelie skrev till mig så här när jag frågade henne om hon trodde jag skulle klara av den här drömmen jag har av att en dag vara företagare, så länge du tror på dig själv och det du vill göra å kommer du att klara allt du företar dig och om det kommer att ändra riktning med tiden så är det för att du inte ville det lika mycket som du ville det innan och har ändrat dina mål. Vilket är det finaste nån någonsin har sagt, för det hon gör här är att hon lämna alla dörrar öppna & vill inte alls få det att framstå som att "du klarade inte av det här" utan du är fortfarande lika grym men du ville det inte lika mycket längre och därför slutförde du det inte. Emelie är den människan som alltid stått upp för mig, mina mål och mina drömmar. Hon är den som fått mig tillbaka på banan när det spårat ur och hon är den som alltid ser på saker med ett ljust sinne. Jag har aldrig hört hon säga, nja eller nej, bara kör för fan du har inget att förlora vad fan väntar du på?
Alla borde ha en Emelie i sitt liv, vilken människa jag älskar dig från botten till toppen av mitt hjärta du är inflätad i mig och dig kommer jag alltid att hålla hårt i vad kan det vara, kanske 7 år sen vi lärde känna varandra och suttit fast i varandra både på jobbet under 4 års tid och på fritiden utan att jag aldrig någonsin stört mig på något du gjort och vi har aldrig bråkat med varandra. Det är vänskap för mig!

Nu ska jag fortsätta kämpa tills jag nått mina drömmar.


Likes

Comments

Alltså vilken boost jag får av dessa dagar, är det möjligt att man kan ha så många soltimmar utan ett moln på himlen, så många dagar i rad när det bara är Mars? Jag blir så lycklig, kan inte sluta le eller vara ute. om jag inte går eller springer, så sitter jag och Alekzi ute och solar och det är till och med varmt. Jag har haft jobbhelg och nu är jag ledig mån & tis vilket jag är så oerhört tacksam för, det ska vara en stor sol över Stockholm så jag ska ut och fylla dagarna med aktiviteter. Började morgonen med att äta chiapudding med hallon, mango & kiwi mums.

Jag fick mitt första vårtecken i fredags när jag njöt av soltimmarna så fick jag ett fint sällskap av nyckelpigan. JA, nu är det vår & dom sopar för fullt på gården idag. 🍃🍂


Likes

Comments

Min lördag började med att klockan ringde 04.30 hoppade verkligen till av det eländiga ljudet som verkligen biter sig in i huvudet på mig. ett tag ville jag slänga mobilen i väggen, men det hade jag ju inte vunnit något på, så det var ju tur att jag valde att bara stänga av alarmet. Upp kom jag och en timme senare var jag på Maxi för att jobba mitt slappa lördags pass 06 - 11. ett mycket fint pass skulle jag vilja säga, när jag slutade idag kom Elin och Jennie hämtade mig för att sedan tillbringa förmiddagen i Stockholm vi hann in i många butiker men jag är inte så imponerad av min insats idag, blev bara ett par finare svarta byxor. Men det va otroligt fint att få umgås med tjejerna och ha den tiden är gudomligt! Planerade även att vi ska dra av en riktig jävla fylla snart, det va ju inte igår.

Efter middagen hos Elin och Gabbe bestämde vi oss för att göra en tidig kväll, har lite att fixa innan jag åker. Men av en slump tittar jag i brevlådan och jag måste säga att jag älskar Stockholm för att dom även levererar post på kvällarna. Så jag hade fått mina två paket som jag beställde i onsdags, En fuktkräm från lancome jag är nämligen helt förälskad i lancomes fukt ansiktsmask som återfuktar jätte bra & så kom min nya motivation inför att börja springa minst en mil ett par dagar i veckan för att orka springa tjejmilen i September ett par jätte fina & sköna träningsbyxor i rejält material. Jag är jätte nöjd över mina inköp och otroligt tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig.


Tränings byxorna är beställda från www.icaniwill.se

Kolla in och köp ett par för dom är verkligen värd sitt pris.

Likes

Comments

Tiden går fort när man har roligt, nu har ännu en vecka sprungit förbi. Har inte hunnit med något annat den här veckan än att jobba känns det som, jag har varit så trött på kvällarna att jag somnat jätte tidigt. Det är just därför jag lyst med min frånvaro här i bloggen. Har jobbat på hästgården i tre dagar nu och har tagit lite nya ljuvliga bilder. Nu har jag bara två dagar kvar till en veckas semester uppe i Östersund. Tar med mig Alekzi och bilar upp till Östersund på måndag morgon. Ska bli otroligt roligt att få träffa familjen och mina älskade vänner. En bättre uppdatering kommer här i dagarna. Hoppas att alla mina läsare får en fantastisk helg och njuter av ledigheten.

Gör något rogivande för dig själv och uppskatta dig själv.


Den här fina hästen heter Davis, det fina med de här jobbet är att jag får betalt för att jag får göra något jag älskar. Den här hästen promenerade jag med i 30 minuter, efter en stressig dag så var det helt fantastiskt att få en stund över med den här glädjespridaren.

* Det spelar ingen roll vilket jobb du har eller vilken utbildning du har det viktigaste är att du trivs med ditt jobb, dina kollegor och att ditt jobb gör dig starkare, kreativare och att du alltid känner att du utvecklas. Det är ett fint jobb att hålla sig fast vid. Så tacksam för mitt extra jobb! *

Likes

Comments

Vilken helg! 

Har haft äran att ha min lillasyster på besök över helgen vilket har varit helt magiskt att få rå om henne igen. Det betyder så mycket för mig att familjen kommer och hälsar på nu när man bor i Stockholm och dom är kvar uppe i Östersund. Men helgen har inte bara bestått av goda middagar, kista gallerian, wenngarn & helt fantastiska människor till sällskap. Utan jag har även hunnit med att jobba på hästgården. Det är så ljuvligt när den här helgen äntligen kommer mitt i månaden, helgen jag får ta på mig stallkläderna som hästlukten verkligen är ingrodd i, det är kläder att njuta i och kläder som man stolt ska bära upp. Att få komma in i ett stall med 38 hästar som frustar är en utav dom finaste känslorna som finns. Det får mig att längta efter min älskade Molly ännu mer. Jag ska alltid ha hästar omkring mig, för dom ger mig så mycket frihetskänsla, glädje & styrka. Jag har verkligen inte tid för en häst på heltid själv nu, eftersom jag vill utbilda mig snart med tanke på dom mål jag har  framför mig, men där emot ska jag ha en häst på min gård när jag blir äldre &  är färdig utbildad.

Men tillbaka till den här hästgården jag jobbar extra på, det ger mig så mycket glädje att jag tagit några snabba kort i farten för att dela med mig om vad jag fått haft runt omkring mig i helgen. 


Likes

Comments

En helt magisk morgon fick väcka min lillasyster med en kärleksfull kram. Jag gjorde te till oss så vi kunde krypa ner och och dra oss under täcket ett tag till. Sen har vi varit på en lång och fin morgonpromenad efter det hoppade jag in i duschen också gjorde vi oss klara för att åka in till Uppsala där vi haft en helt magisk dag tillsammans. Nu ska vi till Elin och hennes man Gabbe som ska bjuda på oförskämt god mat ​ikväll. 


Likes

Comments