Denna veckan har varit väldigt stressig. Jag har haft flera prov och presentationer & många uppgifter att göra.
Men äntligen har den kommit till sitt slut & jag har nu tagit helg! Men som jag sa har jag haft mycket i skolan så för en belöning tog jag & Venessa en fika. Gosigt att bara sitta & snacka om allt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sambos med dessa i en hel vecka är precis vad som behövdes

Likes

Comments

Denna fredagen var nog en av de mysigaste fredagarna jag haft på länge. Jag gick bara i skolan till 12 & sen gick jag ner på stan med Josse & Mira för att köpa farsdagspresent. Vid 13 mötte jag upp Savannah för att sedan ta bussen hem till mig. Vi va ute en långgrunda med Teddy & en till hund vi passade, & bara mös. På kvällen köpte vi pizza, bakade pepparkakor & kollade på film, 2 night stand.

Igår, lördag va jag, mamma & pappa hos mina kusiner i Malmö över dagen för en fika & gosa med bebisarna! Farmor, faster & farbror va även med oss vilket va jättemysigt. Vi planerade inför julen på torpet & massa gos.
Vid 17 va vi hemma igen & gå fick jag snabbt packa väskan & hoppa in i bilen igen till Mira där jag spenderade resten av kvällen med Bea, Elin & Josse.

Och så idag va det födelsedagsbrunch som stod på schemat. Venessa som fyllde år under höstlovet hostade en jättegod brunch i Malmö, & jag tog dessvärre inga bilder då jag var så fruktansvärt hungrig att jag praktiskt taget slängde i mig den goda maten.

Alltså har jag haft en underbar helg!

Bea & jag.

Likes

Comments

Hello loved ones.
Idag har jag inte gjort så jättemycket. Jag va i skolan och allt gick bra, hade en redovisning inom företagsekonomi som vi fick bra respons på. Skönt att ha det avklarat, trodde först folk överdrev när de sa att tvåan var hemsk, but nope.. jag har hur mycket som helst i skolan just nu & alla varnar mig inför våren då detta tydligen är ”ingenting jämfört med vårterminen”.
Men hur som helst så kom jag hem vid halv fyra, pluggade fram till halv sex då Sophia hämtade upp mig och vi stack till gymmet där vi mötte upp Bea & Venessa för att gå på ett boxpass! Det va superkul, dock lite ”nättare” än de boxpass jag tidigare varit på.
Nu har jag precis läst klart del ett av en bok till svenska & ska alldeles strax sova!
Natti.

Aldrig en tråkig stund med dessa.

Likes

Comments

Två svartvita selfies & två gosisar.

Idag är det tisdag, vilket innebär UF hela dagen. Vi har det lika mysigt som alltid, med Sam Smith’s nya album i bakgrunden.. Hur bra är det inte?
Vi är i full rulle med planeringen av julmässa som kommer äga rum på ProCivitas den 3 december!
Nu ska jag jobba vidare med en pitch vi ska ha för ettorna om en vecka.

Likes

Comments

Igårkväll va det halloween-fest hos Savannah. Jag personligen älskar halloween och allt vad det innebär så kvällen va ju optimal för min del.
Alla andra verkade tycka samma & vi hade så kul, Savannah hade fixat så fint med dekorationer dessutom.

Likes

Comments

Vardag

Imorse vaknade jag mycket tidigare än jag behövde så jag la mig i soffan med täcke & kuddar & kollade på ett avsnitt av the vampire diaries , every single höst dör att få rätt känsla<3
Sen tog jag mig till knutan vid halv tio för att möta upp resten av klassen för att åka till Up Zone i Ängelholm för en aktivitetsdag!
Det var faktiskt jättekul, men förvånansvärt obehagligt. Att gå på hinderbandor 13+ meter upp i luften är inte lika lätt som man tror.
Nu är jag hemma & ska snart boka gympass till ikväll!

Noel<3, min fina utrustning & Josse

Likes

Comments

Likes

Comments

Skola, Vardag

Klockan 8:30 mötte jag upp Elin i stan för att gymma 1 timme innan skolan, jättebra start på morgonen.
Sen har jag haft 3 lektioner & nu befinner jag mig hemma för att ta tag i lite plugg och liknande - men först ut med Teddy i höstkylan. Love!

Likes

Comments