Header

Det er lige gået op for mig, at jeg virkelig ikke har postet i lang tid, men jeg tænkte lige at jeg ville opdatere jer:))

Jeg er i august måned startet på gymnasiet og lad mig sige det sådan, det er længe siden at noget har været så hårdt og samtidig skønt! Det er så spændene og der er så mange nye ting og mennesker at lærer!

Jeg er helt vild med det... men jeg glæder mig til at opdatere jer mere her på bloggen og jeg skal nok begynde at være mere aktiv! Knus Bella

•••••••••••

It has just occurred to me that I haven't been posting for a long time! But I thought that I would do it now:))

In august i started in High School, and let me tell you guys, it's been a long time since something has been so hard and still fantastic! It's so exciting and there's so many new things and people to learn! And I love it!

But I'm looking forward to update you guys about my life soon! And I'll promise to be more active! Xoxo Bella!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey Bloggen

Har hele denne uge levet af røv lækker mad, hahah.
I onsdags spiste min mor og jeg på Papirøen- streetfood. Jeg fik bestilt mig en super lækker pastaret med broccoli purre, glemte så bare at tage billeder, men kan garantere jer for at de laver super lækker mad der ude. I torsdags levede vi af burger og vegetar lasagne, efter at have været i spa hele dagen, hold nu op hvor var det bare en ren forkælelse.

Når men nu til sagen, i går aftes var min mor og jeg på denne restaurant kaldet Sliders, og mother of god, det var et nice sted. For det første var restaurantens look mega sejt og for det andet var maden sååå god. Jeg spiser meget sjælendt retter med kød, så når jeg gør skal det sku være godt, og der må jeg sige at Sliders levede op til de krav. Vi bestilte 3 små sliders hver, og så delte vi nogle pommesfrittes. Min farvorit mini burger, må helt klart være den med Salsa også kaldet "månedens specialitet". Så hvis i mangler et sted at spise med en veninde/ven, kæreste eller med familie, så kan jeg helt klart anbefale Sliders, som ligger ved søerne.

Ps. Har snart fødselsdag...kunne i tænke jer en wishlist med nogle af mine ønsker/ (ting jeg har tænkt mig at købe i fremtiden)? Så kunne i jo få noget inspiration til hvad i selv kunne ønske jer eller købe.

xx

Likes

Comments

HEY BLOGGEN

Mit navn er Isabella, jeg er 15 år og bor i København. Jeg har hidtil en kanal på Youtube Isabella Hartig hvor jeg egentlig viser personen jeg er. Her kommer det til at være det samme men på en blogplatform. Det bliver en slags dagbog med billeder, som i kan følge med i! Wuhuu.

Jeg går lige nu i 9'ende klasse på Sankt Annæ Gymnasium (grundskolen), som er en sang skole der gør meget indenfor den klassiske musik. Jeg er egentlig ret skoletræt og vil bare gerne færdig med skolen så jeg kan komme ud og arbejde med blogging og filmproducering. Jeg er en meget åben og glad pige, nogle gange lidt for glad haha. Jeg elsker at bruge min tid sammen med mine venner, min familie og i det hele taget med niceee personer!

Hvorfor har jeg startet en blog?

Jeg startede egentligt en blog, fordi jeg den anden dag snakkede med mine veninder om dagbøger. Vi sad og grinte af deres gamle indlæg som de læste op i deres gamle "personlige" bøger. Der slog det mig at jeg aldrig "rigtigt" har skrevet mine tanker ned og jeg fik pludselig inspiration til at gøre det. Istedet for skrive det ned i en bog som man normalt gør, tænkte jeg at oprette en blogplatform, hvor mine tanker og oplevelser kunne komme op. Desuden syntes jeg også det er pisse fedt at læse andres blogopslag. Det giver en så meget inspiration, som også lidt er mit mål ved at starte denne blog.

Hvad vil I kunne se på bloggen?

Jeg vil så vidt muligt prøve at give jer en masse inspiration. I vil komme med på mine rejser til udlandet, min rejse gennem ungdommen, i vil komme med på cafe inde i indre by/ København og vil i det hele taget bare kunne følge med i mit personlige liv.

Jeg glæder mig så meget til at komme rigtig i gang!

Jeg håber at i vil følge med!


xx

Likes

Comments