Header

Vet ni vad nu är dessa två små sötnosarna borta från mitt stall. De blev sålda båda två efter bara någon vecka. Så tråkigt men jag kände att det var det bästa för både mig och dom. De har mest gått som sällskap senaste tiden till min stora häst Dior och det känner jag inte är rättvist längre. De förkänar lika mycket kärlek som Dior får. Alltså en liten ryttare någon som motionerar dom och bara myser. Jag kan ärligt säga att jag inte har tid med två små ponnyer när jag både har skolan och två stora ridhästar nu. Men gud så många fina stunder och minnen jag har med dessa två.

Den ena av dom blev såld till en tjej med 12 stycken stora tävlingshästar bara 20 min härifrån. Hennes som på 2 år skulle ha Honey. Så jag vet att hon fick ett super bra hem, de hade även eget ridhus, skritt maskin, stort nybyggt stall ja you named it!

Även Lovley fick det gosigt. Hon blev såld till en tjej från Helsingborg som skulle ha henne till hennes dotter på 4 år. Jag har kontakt med båda nya ägare och allt känns super bra. Är jätte glad över att dom hamnade hos trygga familjer. De kommer vara saknade hos oss i alla fall så jag hoppas deras nya familjer glädjer sig åt dom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag kom precis hem ifrån Karlskrona med mamma. Vi var inne på hööks och köpte saker till Athena. Hittade bland annat ett super fint träns och lite andra små saker. Var även i Börjes i förrgår och köpte saker till henne. Har kollat på lite olika sadlar men vi kunde inte riktigt bestämma oss eftersom det är lite svårt att se vilken som passar henne. Vi fick med oss en hem som vi tänkte ha som provsadel ett tag med gud vad fel den satt. Även fast det var exakt den storlek som hon ska ha x-wide 17. Men det var en annan modell så det var nog de. men vi letar vidare och nästa vecka är planen att ta med hästen så "experterna" får kolla och prova sadlar på henne. Viktigt att det blir rätt liksom.

Jag ska faktiskt ut i stallet nu och checka till båda hästarna och rida Dior. Sedan står det på longshering på schemat för Athena.

Alltså hur drömmig är hon inte?

Likes

Comments

Hallå jag är tillbaka! Har hänt en massa grejer och jag kan inte vänta tills jag får berätta .. jag har varit i Danmark och hälsat på farmor och farfar bland annat. Det var jätte mysigt och vi hade det super. Alltid lika trevligt att hälsa på dom. Men det är inte det viktiga som jag ska berätta utan att vi var och tittade och prov red en häst. Alltså samtidigt som vi var där. Och ja vi tog ett beslut och nu så står hon hemma hos mig 😂 Kan inte beskriva min glädje känner jag. Så jäkla kul! Jag berättar mer snart om hur det gick så snabbt osv😉 Athena heter hon.

Likes

Comments

Hej! Jag har varit ute och övningskört idag på morgonen. Har fått en nya bil ut av mamma och pappa. Det är en liten mecedes. Tycker den är skit söt och passar mig perfekt. Dock är jag inte så bra på att köra ännu så tror jag behöver lite fler körtimmar innan mitt körkort kommer 😉 Helst vill jag köra pappas bil, men de får nog vänta lite ännu.

Likes

Comments

Här är bilderna från gårdagens ridpass. Är verkligen så glad eftersom ridbanan är så gott som 99% klar. Det ända som fattas är nog bara en hinderpark. Men eller hur blev det fint? & så klart fina Dior passar in perfekt.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Hej! Jag har helt glömt att berätta att jag och pappa har varit och provridit en häst. Kan börja med att berätta att grunden till att vi helt plöstligt gjorde de var för att pappa vill ha en egen ridhäst. Bara en lugn och cool "skogsmulle" haha. Vi har redan  3 hästar men endast en ridhäst. Han har haft många egna hästar innan och nu tyckte vi att det kunde vara kul att båda kunde rida. Han vill ha någon typ av en lite grövre häst, adenner eller nordsvensk typ. Men så helt plöstligt så dök det upp en tinker som var här i närheten vart vi bor. Så vi hade faktiskt inte planerat att åka och kolla på honom. Jag kan ju säga att jag var helt såld. Men pappa var inte 100 så jag tror vi ska tänka på det lite och så får vi se. Vi lämnar det så, så länge. Hade också en video när jag red lite snabbt. Kan se om jag hittar den senare. Men jag tycker att bilderna kan inte mätas med hur han var i verkligenheten, sagohäst i verkligheten och nallebjörn på bild 😉

Likes

Comments

Nu ska jag äta upp min våffla och dra till stallet. Ska bara rida ett lättare pass i paddocken men har kameran med mig så hoppas på bra bilder. Hörs

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen efter 6 dagar festival. Har haft så jäkla kul och längtar redan till nästa år. Saknar alla människor och den feelingen som är. Har verkligen haft så kul att jag glömt att ta bilder 😉

Likes

Comments

Nu är vi på dag fem av festival veckan!! Vi har verkligen haft så kul och nu taggar vi upp in för kvällen!

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter i bilen på väg till sommarstugan, vi ska bara dit och checka läget. Sedan så är planen att komma hem i kväll och rida. Såklart umgås lite med kusinerna också. Hörs!

Godsaker från igår😉 

Likes

Comments