Slutade med att jag kom hem och pluggade, tog tag i det nu. Bytte om till skönare kläder direkt och satte igång. Fick gjort en del men är ännu inte riktigt färdig, tar nog en paus imorgon. Får helt enkelt jobba i helgen. Ska iallafall sova nu, sinnes vad trött jag är. Godnatt!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Har rast nu så sitter på gården och pusslar tillsammans med Emma och Filippa. Har musik och matte kvar idag sen ska jag hem. Vi ska skriva egna låtar, undra hur det kommer att sluta, haha.


Likes

Comments

Nu är det sista rushet på denna veckan, det är redan fredag imorgon. Veckan har gått fort men ändå inte, känns ganska konstigt. Det va riktigt jobbigt att komma upp idag. Är det bara jag som typ räknar ner skoldagar till sportlovet och veckor till sommarlovet?
Har ätit frukost nu och ska snart göra mig i ordning iallafall. Har en ganska lång dag idag sen gäller det att plugga för det blev aldrig klart igår. Något annat som inte blev av igår var bloggen på kvällen, ledsen för det.Gammal bild men hur gott skulle inte detta varit nu? Ge mig!

Likes

Comments

Hejsan!

Är hemma nu efter en kort dag i skolan. Har haft fyra lektioner idag och så slutade vi med lunch så har ännu inte ätit nåt. Hade egentligen tänkt att plugga nu men har väldigt ont i huvudet och känner att jag behöver en liten break, så att jag kan ta igen mig lite eftersom jag redan är otroligt trött. Har även massa tid senare till att plugga, det ända som står på schemat idag är kören så jag hinner nog både plugga och ta det lugnt.

​Gammal bild från i somras när jag fyllde år. 

Likes

Comments

Hello!
Det snöade hela dagen igår och säkert inatt med och det la sig. Helt vitt nu, vill ju inte ha mer snö! Är iallafall påväg till skolan, har en kort dag idag så slutar 12.20. Då väntar ännu mer plugg.


Likes

Comments

Hejsan!

Jag tänkte ge er lite tips på hur man kan plugga.

1. Det första man kan göra är att sätta på bra musik, helst av allt redan ha en lagom lång spellista. Om man har en som är typ 30-45 minuter så kan man ta en lite paus när musiken slutar.

2. Det andra man kan göra är att lägga undan telefonen, iallafall så att man inte ser den. Helt plötsligt kanske det kommer en snap från nån eller att man vill kolla instagram. Det bästa är att lägga undan den under den tiden man pluggar och sedan ta fram den när man är färdig.

3. Ha något gott bredvid dig, tex nötter. Då kan du ta en nöt då och då och behöver inte resa på dig för att du är hungrig. Dessutom så fyller du på med energi hela tiden så att du orkar sitta.

4. Sitt någonstans där tvn inte är på eller där det kommer massa ljud från exmpelvis en tv. Det gör så att du koncetrerar dig på böckerna eller arbetet du har istället för att hela tiden kolla vad som händer på tvn.

5. Belöna dig med någonting när du är klar. Kom på nåt innan, så har du något att sikta mot. Men kom ihåg att du ska få belöningen när du är klar!

Det är detta jag gör för att plugga i lugn och ro. Hoppas jag gett er något litet tips.

Likes

Comments

Hello!

Slutade halv tre och cyklade sedan hem i ett snöoväder, vill inte ha mer snö. Inte alls kul, men hem kom jag. Ska sitta och plugga nu tänkte jag och sen blir det gården för mig. Tänkte göra ett inlägg lite senare om hur man kan plugga på ett bra sätt, som iallafall funkar på mig.


Likes

Comments

I början på december så var jag i London och hade det bra. Just nu sitter jag i skolan och tänker tillbaka på dom dagarna. Alltså hade det så bra där, umgicks med nya vänner och upplevde det staden hade att erbjuda för första gången. Vill så gärna tillbaka dit igen. Hellre det än att vara i skolan, men det måste ju också göras. Får väl bara bita ihop och njuta av bilderna därifrån.


Likes

Comments

Morgon!
Det är tyvärr ingen bra morgon idag. Vaknade alldeles för tidigt för att gå på toa. Tänkte att om jag la mig i sängen i 20 minuter skulle jag aldrig komma upp igen. Hakade upp mig på det men nöden har ju ingen lag som man säger. För att göra situationen bättre för mig själv så tog jag med mig täcket till tvn. Idag står iallafall skola på schemat sen får vi se vad denna dagen bjuder på.


Likes

Comments

Hej!

Hade tänkt att återigen börja blogga, denna gången seriöst. Jag har känt gång på gång att jag vill skriva igen och jag ser framemot att skriva för er. Hur som helst så är det mesta ganska tillfälligt, exempel min "header" som är ganska tråkig. Ska fixa allt så snart som möjligt så det blir lite ordning.


Likes

Comments