Så er mine eksamener vel overståede. De ar været super fedt at prøve det og jeg er helt sikkert ikke en af dem der er blevet skræmt væk!

Jeg er fint tilfreds med 3 af mine 4 karakterer jeg har fået i de mundtlige fag, og jeg er stolt over min præsentation. Den første eksamen jeg var til gik ikke helt som jeg havde håbet, da det var en af dem jeg gerne ville bruge til mest, men jeg ved godt at den karakter jeg fik var hvad jeg fortjente. Jeg havde ligget syg i en uge, og jeg var også syg da jeg gik op til eksamen. Det var den karakter jeg helst ville ændre på, jeg fik 4 i dansk.

Min anden eksamen var engelsk og jeg er super glad for at ligge i den høje ende af skalaen med et solidt 10-tal og med ikke så langt til 12, som min lærer og censor sagde til mig.

Den tredije eksamen jeg var oppe til var i naturfag. Jeg synes ikke selv at det gik for godt, men jeg er tilfreds med den karakter som jeg har fået og er okay glad for at jeg havde læst op dagen inden. ahahah. Jeg er glad for mit 7-tal.

Til sidst men ikke mindst er min idrætseksamen... Jeg har aldrig i hele mit liv ønsket en højere karakter end det jeg fik, og det er der også udemærket grund til da jeg fik 12!!! Jeg har altid elsket sport og det har næsten altid været en del af min hverdag, så jeg er super glad og stolt over at kunne kalde mig selv for mester til idræt! 😉😂

Jeg er nu helt færdig med folkeskolen og glæder mig 50-50 til at skulle på efterskole til næste år. det bliver super spændende og med en masse nye udfordringer, men jeg kommer også til at savne folkeskolen, for jeg har altid elsket at lære noget og det har været ligesom ens andet hjem igennem de sidste 10 år...

Jeg kan stadig huske nogle ting fra 0-klasse, og jeg håber ikke at jeg kommer til at miste mine minder fra folkeskolen. (nogle kunne godt blive slettet fra hukommelsen)

Jeg håber at, hvis der er nogle der går i 9'ende klasse og læser det her at I får/har haft nogle gode eksamner ligesom jeg har haft.


KYS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

I går var min søster og jeg i europas kulturhovedstad aka. Aarhus. Det var super fedt at få alene tid med hende og ikke skulle tænke på alle andre end os og finde nogle gaver til mors dag, som jo er i dag!

Vi tog afsted fra Skanderborg kl. 9.30 og var i Aarhus kl. 10.15. Vi startede med at gå i Bruuns galleri og kigge i nogle af de mange butikker.

Dernæst gik vi hen til Salling hvor vi gik ind og kiggede. Vi var også på Starbucks og få noget at drikke. Catharina aka. min søster fik en varm chokolade og jeg fik en cafe latte med isterninger, sojamælk og karamelsirup. Jeg kan kun anbefale kaffen for den er super god.

Efter det gik vi i Søstrene Grene for at kigge lidt og købe nogle forskellige ting. Jeg købte ikke noget, men min søster købte nogle forskellige ting og en marmor plade til mig. (hvor er hun bare dejlig!)

Da vi var færdige i Søstrene Grene valgt vi at gå en tur i Magasin, for at kigge lidt på de forskellige etager og som altid købte jeg ikke noget. Jeg er og bliver dårlig til at købe ting, men det er jo på en måde også en god ting!

Derefter fik vi is ved Paradis på Nørregade, det var super lækkert at få lidt is og så endda is der var vegansk og laktosefri. Catharina valgte smagende, chokolade og stracciatella og jeg valge smagende chokolade, jordbær og stracciatella. Man kan ikke få is her i Skanderborg der er så lækre og på samme tid også okay sunde, og det er ikke sidste gang at jeg smutter der forbi når jeg er i Aarhus!

Nedenunder kan i se nogle billeder fra vores tur til Aarhus


KYS

Likes

Comments

Jeg har i lang tid tænkt på at der skulle komme et nyt indlæg op, men jeg har bare ikke vidst hvad det skulle handle om, og nu har jeg fundet ud af det!

Jeg vil lave en serie til jer med de instagrammer der er mine favoritter lige nu.

Der vil derfor komme et nyt indlæg op hver mandag om en af mine favoritter, de næste 4 uger,men lad os starte med den første.


Den første er min, all-time favorite, instagrammer! ❤

Josefinehj
 

Josefine H.J. er og bliver min favorit instagrammer. Hun rejser tit, og har nogle super fede citater, som jeg slet ikke kan få nok af! Jeg elsker at hun også viser en masse fra sit liv og de forskellige steder hun er i verden.

Josefine har 208.000 instagram følgere, som følger med i de ca. 3 billeder hun ligger ud hver dag.

Udover at være kæmpe instagrammer, har Josefine også HJ.MUSE , som er hendes egen tøjkollektion. Hun har også en blog, som I kan finde her!

I kan finde hende på Instagram her!

Her under kan i se nogle af mine favorit billeder, fra hendes instagram.


KYS

Likes

Comments

Wow jeg synes tiden er gået stærkt!

For et halvt år siden valgte jeg at realiserer min drøm om at starte en blog og helt galt er det da ikke gået.
Der er sket rigtig meget på bloggen, både gode og dårlige ting. (Men flest gode)

Jeg har haft lavet en masse forskellige indlæg og der har været et enkelt indlæg der har været sponsoreret (her), et indlæg om at jeg er blevet
ambassadør (her) og en masse indlæg om mit liv, min hverdag og mine holdninger til ting!

Jeg synes selv at det er en glæde der kommer frem i mig når jeg sætter mig ned og skriver er indlæg om lige det emne der passer mig og jeg er glad for at jeg startede med at blogge efter at jeg i lang tid gerne ville, men ikke helt fik gjort noget ved det!


Jeg er super glad for alle jer der har læst med, og som stadig læser med.

TAK!


KYS

Likes

Comments

Det kan godt være at der allerede er 2 indlæg om min tur til Budapest, MEN... Jeg synes lige at der skal komme et mere, så I kan se nogle af de billeder jeg ikke har vist jer!

Jeg håber virkelig at I kan lide dem, og at I vil skrive om hvad I synes om dem. 🙏


KYS

Likes

Comments

Så er der ny Youtube video ude, gå endelig ind og tjek den ud, eller se den nedenunder!

Den handler om turen til Budapest i bus.


KYS

Likes

Comments