Igen i år har Nouw valgt at lave en konkurrence om hvem der udvikler sig mest på deres blog på 30 dage, men også skriver et indlæg hver dag i 30 dage.

Sidste år vandt vinderen en tur til London og i år er det er tur til Paris... Jeg har selvfølgelig valgt at deltage igen i år!

Så i får et indlæg hver dag i 30 dage fra den 22 januar (til og med den 20 februar)

Jeg har valgt at mine ambitioner for bloggen er at give jer et større indblik i mit efterskole ophold, og at give jer nogle bedre indlæg som er mere intime, creative og følsomme. En anden ambition for bloggen er at jeg også kommer til at få skrevet noget mere og få lagt nogle flere mode indlæg op, da det er min helt store passion sammen med musik.Hvis i vil læse mere om konkurrencen kan i gøre det her!

#nouw30daychallenge
Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har altid været rigtig interraseret i mode og det er jeg bestemt ikke blevet mindre interraseret i!

Jeg elsker at se forskellige fashionshows og at følge med i nogle af de berømte menneskers stil og lige nu er jeg totalt vild med en af de smukkeste og mest berømte modellers stil, nemlig... Hailey Baldwins!!!!

Hun er super smuk og jeg ved godt at mange af de items hun bruger er noget jeg ALDRIG nogensinde vil få råd til, men der er også nogle billigere items iblandt hendes stil og jeg er helt vild med alt hendes tøj og den måde hun bare totalt SLAYER et outfit, næsten uden at prøve... (GID DET VAR MIG! 😉)

Men i får da lige nogle billeder, som viser nogle af mine favorit looks.

Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments

Jeg har valgt at skrive et kort indlæg om hvad mit nytårforsæt er og hvad jeg gerne vil have ud af det.

Jeg har aldrig rigtigt kunne lide mig selv og min krop, og det vil jeg rigtig gerne ændre på i år, så jeg har valgt at mit nytårsforsæt skal være at jeg skal træne hver dag og spise lige så sundt som jeg gjorde sidste år. Jeg har lavet en masse resource på hvad for nogle øvelser det vil være gode og hvordan man kan lave en nem, men effektiv træning uden nogle elementer, så jeg også kan lave dem ude på efterskolen.


Hvad er jeres nytårsforsæt?

Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments

Så er det den 1 Janaur 2018!

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal starte dette indlæg, for det kommer til at omhandle nogle af de ting jeg allerede nu ved hvad der kommer til at ske i dette år. Jeg kan ikke helt forstå at vi nu er i 2018, og at der jo så allerede er gået et halvt år på efterskole. (IT'S TOTALLY INSANE!!)

Men her kommer de ting jeg allerede nu ved der kommer til at ske!


Skitur til Norge

I uge 6 skal hele min efterskole afsted på skitur, og turen går til norge! Vi skal stå på ski så snart vi nærmest ankommer, så det bliver en hård dag, da vi så skal sove i bussen på vej der op. (jeg er ikke særlig god til at sove i busser)

Smukfest

Traditionen tro, skal jeg selvfølgelig med til danmarks smukkeste festival, som jo bliver afholdt i min fødeby. Når jeg skriver traditionen tro, betyder det at jeg altid har været med på den festival, selv da jeg ikke var blevet født endnu, så det ligger i mit blod at tage derud. Det bedste ved smukfest er stemningen ved at det ligger i en skov, jeg synes selv at det gør det hyggeligere ved at den ligger i en skov.

18 års fødselsdag

DET ER I ÅR JEG FYLDER 18 ÅR!!!!!

Det er helt vildt ubeskriveligt at jeg allerede fylder 18 og derfor er fuldstændig myndig. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal tage denne situation, for jeg føler mig ikke som en der bliver 18, jeg føler mig faktisk ikke engang som en der er 17! Jeg har flere gange blevet spurgt om hvor gammel jeg var, og da jeg har sagt min alder har de allesammen sagt at jeg ligner og virker som en der var 19-21 år. (Det synes jeg så overhovedet ikke selv jeg gør!)


Lige nu ved jeg ikke rigtigt mere hvad der kommer til at ske her i 2018, men jeg håber at dette år kommer til at byde på mange gode stunder og muligvis lader nogle af mine største drømme gå i opfyldelse.


Hvad sker der i jeres 2018?

Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments

Så er det imorgen nat at vi går ind i et nyt og spændende år. Jeg håber og tror at det bliver et lige så spændende, sjovt og på en måde også et hårdt år, da jeg fylder 18, men også fordi at jeg skal begynde på et gymnasie et eller andet sted i landet. Jeg ved indtil nu kun at jeg har tænkt over hvad jeg vil og at jeg har et muligt gymnasie jeg gerne vil gå på, men det er slet ikke gennemtænkt endnu!

Derudover skal jeg fejre dette helt igennem fantastiske år sammen med min familie, så det bliver ikke noget virkeligt stort til nytårsaften, selvfølgelig udover at min søster skal holde nytårsaften sammen med os i år. (hun har været andre steder de sidste år) Jeg er super glad og spændt på at holde nytår sammen med hende, da det er så lang tid siden og da jeg ellers har været alene sammen med min familie. (jeg har ikke rigtigt haft nogen jeg kunne holde det sammen med)

Vi skal have noget lækkert mad som jeg ikke helt ved hvad er, udover at vi skal have brune kartoffler! (my guilty pleasure!) Jeg er KÆMPE fan af brune kartoffler og jeg kan simpelthen ikke få for mange af dem, de smager bare så godt og hvis der er en ting jeg kun måtte spise resten af mit liv, så ville det helt bestemt være dem, eller en rigtig god salat. hahahahaha.

I min familie fyre vi ikke fyrværkeri af, men vi elsker at gå udenfor og se på det, vi bruger i stedet for bordbomber, nytårsknallerter, konfettirør og ikke mindst stjernekastere! (jeg elsker stjernekastere, jeg synes de er så smukke når de tændes)

Til sidst men ikke mindst skal vi se dronningens nytårstale og spise en masse kransekage.


Hvad skal i til nytårsaften?

Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments

Min favorit årstider er faktisk ikke jul, men måneden der kommer lige inden. Jeg har det bare svært med at komme i julestemning når der ikke kommer sne og det kan jeg godt mærke også er tilfældet i år. Jeg har på intet tidspunkt tænkt, WOW nu er det snart jule aften!

Men, dette indlæg var ikke meningen at det skulle handle om hvordan jeg har det med jul, men om noget af det musik jeg har lyttet til her i december måned. Det vil sige at der ikke kun kommer jule-sange, men også andet musik.

So here we go!

  • All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey
  • Treat You Better - Shawn Mendes
  • Den Himmelblå - Shu-Bi-Dua
  • There's Nothing Holdin' Me Back - Shawn Mendes
  • Koldt Udenfor - Page Four
  • Mercy - Shawn Mendes
  • Guld Jul - Gulddreng
  • Stitches - Shawn Mendes
  • Mary's Boy Child/ Oh My Lord - Boney M.
  • Something Big - Shawn Mendes

Jeg ved ikke om i bemærkede det men hver anden er en Shawn Mendes sang, og jeg har overhovedet ingen ide om hvorfor det er ham jeg har lyttet så meget til, men det er de 10 sange jeg har lyttet mest til i december og jeg tror at jeg har lyttet så meget til ham fordi hans sange bare er rigtig gode og har en god rytme. (Det er min holdning) 😘


Hvilke sange har i lyttet til her i december?


Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments