Så er vi kommet til den sidste i min lille serie på 3!

Jeg har været meget i tvivl om hvilken sanger/sangerinde jeg ville skrive om og jeg har valgt at det er en sanger, som har nogle hits og som har haft skrevet en sang til Fast and Furious sammen med Wiz Khalifa.

Sangeren er selveste Charlie Puth!

Han er 25 år (fylder 26 den 2. december)

Han er født i New Jersey i USA.

Charlie Puth har skrevet sange som f.eks. See You Again (feat. Wiz Khalifa) , We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez), Marvin Gaye (feat. Meghan Trainor), Attention og One Call Away.

Jeg er selvfølgelig HELT VILD med de sange, men sangen, Some Type Of Love, er helt klart også en af mine favoritter! 😉


KYS


I får selvfølgelig også nogle billeder af ham!

----

So is it time for the last one in my little series of 3!

I have been thinking a lot over which singer I would choose to write about and I have chosen a singer, there have some hits and have written a song to Fast and Furious together with Wiz Khalifa.

The singer is the one and only Charlie Puth!

He's 25 years old (26, December 2nd)

He's born in New Jersey in USA.

Charlie Puth have written songs like, See You Again (feat. Wiz Khalifa), We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez), Marvin Gaye (feat. Meghan Trainor), Attention and One Call Away.

Of course I'm TOTALLY crazy with those songs, but the song, Some Type Of Love, are also one of my favorites! 😉


Lots of love


Here are some pictures of him!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Så er den anden allerede her som lovet!

Denne gang er det om en sangerinde der er kendt for at være i et bandt, men som i starten af 2017 gik solo. Can you guess who?


Sangerinden jeg er HELT OBSESSED med er Camila Cabello.

Hun er 20 år. (har fødselsdag den 3. marts)

Hun blev født i Havana i Cuba, men har boet i Miami i USA.

Camila Cabello er mest kendt for at havde været med i pigegruppe Fifth Harmony, men som sagt er hun gået solo i starten af 2017 og indtil videre har hun allerede udgivet 2 sange som er på hendes første album der udkommer i september. Hun har også sunget sammen med andre kunstnere som Shawn Mendes (I Know What You Did Last Summer), Machine Gun Kelly (Bad Things) og sammen med Major Lazer, Travis Scott og Quavo (Know No Better)

De to sange hun selv har udgivet hedder, Crying In The Club og I Have Questions. Jeg elsker ALLE hendes sange og hendes stemme! 😲


KYS


I får selvfølgelig også nogle billeder af hende!

----

So is the second already out as I promissed!

This time is it about a singer there is most known for being a member of a popular band, but as 2017 started she went solo. Can you guess who?


The singer i'm TOTALLY OBSESSED with is Camila Cabello.

She is 20 years old. (she's born March 3rd)

She's born in Havana in Cuba, but she has lived in Miami in USA.

Camila Cabello is most known for being a membr of Fifth Harmony, but as I said before, has she started a solo career in the begining of 2017 and so far has she already released 2 songs from her first album, which is comming out in September. She has made some songs with artists like Shawn Mendes (I Know What You Did Last Summer), Macine Gun Kelly (Bad Things) and with Major Lazer, Travis Scott and Quavo (Know No Better)

The 2 songs she has released is called Crying In The Club and I Have Questions. I love ALL the songs and I'm totally obsessed with her voice! 😲


Lots of love

Here are some pictures of her!

Likes

Comments

Jeg har valgt at lave en serie på tre, som starter idag! Den anden vil komme ud allerede imorgen og den tredje allerede på tirsdag! Jeg har valgt at skrive om min favorit sanger/sangerinde her for tiden...

Jeg er nemlig FULDSTÆNDIG VILD med sangeren Shawn Mendes!

Han er 18 år (bliver 19 den. 8 august).

Han kommer fra Toronto i Canada og har allerede nu skrevet rigtig mange store hits f.eks. Somthing Big, Stitches, Treat You Better, Mercy, I Know What You Did Last Summer og There's Nothing Holdin' Me Back. Derudover har han skrevet sange med nogle af de største kunstnere som, Ed Sheeran, Camila Cabello, Charlie Puth m.fl.

Jeg elsker den måde han er over for andre mennesker og at han virker som en, nede-på-jorden-type i de videoer jeg har set med ham på bl.a. Youtube.

Jeg elsker ALLE hans sange, men der er selvfølgelig nogle jeg er lidt mere vild med end andre såsom de overstående, men også Roses, No Promises, The Weight, Three Empty Words, Bad Reputation, Life of the Party og This Is What It Takes. De er bare super gode og jeg hører dem lige nu på repeat. hahahaha.


KYS

I får lige nogle billeder af den, berømte Shawn Mendes! 😉

-----

I have chosen to write a series of three, and it starts today! The second will come out already tomorrow and the third on Tuesday. I have chosen to write about my favorite singers at the moment...

I LOVE the first singer so much, and it's Shawn Mendes!

He's 18 year old (will be 19 at August 8th)

He comes from Toronto in Canada and he has already written a lot of big hits such as, Something Big, Stitches, Treat You Better, Mercy, I Know What You Did Last Summer and There's Nothing Holdin' Me Back. Exept for that, has he also written songs with some of the greatest artists like Ed Sheeran, Camila Cabello, Charlie Puth and others.

I love the way he's to other people and he seems like a, down-to-eath type, in the videos I've seen with him in on Youtube.

I love ALL of his songs, but there are of course some I like better than others, such as the above, but also Roses, No Promises, The Weight, Three Empty Words, Bad Reputation, Life Of The Party and This It What It Takes.

They are just AMAZING and I hear them on repeat right now. hahaha


Lots of love.

Here are some pictures of the famous Shawn Mendes! 😉

Likes

Comments

Jeg har aldrig rigtigt været til det der uhyggelige med overnaturlige væsner, men det har ændret sig!

Jeg har selv været ude for en oplevelse med at jeg følte der var nogen der overvågede mig, som jeg ikke kunne se, og udover det også havde et had til mig. Det var ikke kun mig der følte det, men også vores daværende overbo der havde den samme opfatelse som mig, så de fik en clairvoyant ud som fortalte dem om denne 'person' der havde boet her på grunden og som ikke kunne finde ro.

Men nu er jeg altså blevet helt opslugt af en serie der hedder "Ghost Asylum" som handler om fem mennesker, fra Tennessee, der tager ud til forskellige sindsygeanstalter, asyler, hospitaler mm. for at fange et "spøgelse", men det lykkedes dem aldrig. Udover det prøver de at komme i kontakt med "spøgelserne" og for at få nogle ekstremt skæmmende beviser på at der findes mere mellem himmel og jord, end de fleste tror.

Jeg plejer ikke at kunne holde til at se sådan noget, (og denne gang er ingen undtagelse) men jeg ser det alligevel!


KYS

Likes

Comments

Så er mine eksamener vel overståede. De ar været super fedt at prøve det og jeg er helt sikkert ikke en af dem der er blevet skræmt væk!

Jeg er fint tilfreds med 3 af mine 4 karakterer jeg har fået i de mundtlige fag, og jeg er stolt over min præsentation. Den første eksamen jeg var til gik ikke helt som jeg havde håbet, da det var en af dem jeg gerne ville bruge til mest, men jeg ved godt at den karakter jeg fik var hvad jeg fortjente. Jeg havde ligget syg i en uge, og jeg var også syg da jeg gik op til eksamen. Det var den karakter jeg helst ville ændre på, jeg fik 4 i dansk.

Min anden eksamen var engelsk og jeg er super glad for at ligge i den høje ende af skalaen med et solidt 10-tal og med ikke så langt til 12, som min lærer og censor sagde til mig.

Den tredije eksamen jeg var oppe til var i naturfag. Jeg synes ikke selv at det gik for godt, men jeg er tilfreds med den karakter som jeg har fået og er okay glad for at jeg havde læst op dagen inden. ahahah. Jeg er glad for mit 7-tal.

Til sidst men ikke mindst er min idrætseksamen... Jeg har aldrig i hele mit liv ønsket en højere karakter end det jeg fik, og det er der også udemærket grund til da jeg fik 12!!! Jeg har altid elsket sport og det har næsten altid været en del af min hverdag, så jeg er super glad og stolt over at kunne kalde mig selv for mester til idræt! 😉😂

Jeg er nu helt færdig med folkeskolen og glæder mig 50-50 til at skulle på efterskole til næste år. det bliver super spændende og med en masse nye udfordringer, men jeg kommer også til at savne folkeskolen, for jeg har altid elsket at lære noget og det har været ligesom ens andet hjem igennem de sidste 10 år...

Jeg kan stadig huske nogle ting fra 0-klasse, og jeg håber ikke at jeg kommer til at miste mine minder fra folkeskolen. (nogle kunne godt blive slettet fra hukommelsen)

Jeg håber at, hvis der er nogle der går i 9'ende klasse og læser det her at I får/har haft nogle gode eksamner ligesom jeg har haft.


KYS

Likes

Comments

I går var min søster og jeg i europas kulturhovedstad aka. Aarhus. Det var super fedt at få alene tid med hende og ikke skulle tænke på alle andre end os og finde nogle gaver til mors dag, som jo er i dag!

Vi tog afsted fra Skanderborg kl. 9.30 og var i Aarhus kl. 10.15. Vi startede med at gå i Bruuns galleri og kigge i nogle af de mange butikker.

Dernæst gik vi hen til Salling hvor vi gik ind og kiggede. Vi var også på Starbucks og få noget at drikke. Catharina aka. min søster fik en varm chokolade og jeg fik en cafe latte med isterninger, sojamælk og karamelsirup. Jeg kan kun anbefale kaffen for den er super god.

Efter det gik vi i Søstrene Grene for at kigge lidt og købe nogle forskellige ting. Jeg købte ikke noget, men min søster købte nogle forskellige ting og en marmor plade til mig. (hvor er hun bare dejlig!)

Da vi var færdige i Søstrene Grene valgt vi at gå en tur i Magasin, for at kigge lidt på de forskellige etager og som altid købte jeg ikke noget. Jeg er og bliver dårlig til at købe ting, men det er jo på en måde også en god ting!

Derefter fik vi is ved Paradis på Nørregade, det var super lækkert at få lidt is og så endda is der var vegansk og laktosefri. Catharina valgte smagende, chokolade og stracciatella og jeg valge smagende chokolade, jordbær og stracciatella. Man kan ikke få is her i Skanderborg der er så lækre og på samme tid også okay sunde, og det er ikke sidste gang at jeg smutter der forbi når jeg er i Aarhus!

Nedenunder kan i se nogle billeder fra vores tur til Aarhus


KYS

Likes

Comments