Jeg ved ikke helt hvordan man skal skrive et indlæg her på bloggen, når titlen er et spørgsmål... Men det er et spørgsmål som jeg har spurgt mig selv om rigtig mange gange og som jeg ikke selv ved svaret på, så her er spørgsmålet igen.

Er det okay at blive forelsket hurtigt?

Min egen mening er at det er okay at bive forelsket hurtigt, men at man skal kunne skelne mellem om det er en rigtig forelskelse eller om det bare er noget man bilder sig selv ind. For hvis det er en rigtig forelskelse synes jeg at man skal gøre noget ved det og virkelig følge sit hjerte, for jeg tror på at det ved mere end man tror. Men hvis det ikke er en rigtig forelskelse synes jeg at det er noget man bare skal komme sig over.

Jeg ved godt at det er svært at finde ud af om det er en rigtig forelskelse eller ej, men når det sker fo mig, tænker jeg på personen i nogle dage eller uger og derefter er det ligesom om jeg ikke kender ham eller har set ham før. Hvis det er en rigtig forelskelse er det helt modsat, jeg kan ikke stoppe med at tænke på ham uanset hvor lang tid der går.

Men det var ikke mine meninger der skulle være det store i dette indlæg men jeres mening, so here is the question again!

Husk at skrive hvorfor i kommentaren!

Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Wow det er lang tid siden jeg sidst har lavet en månedlig musthave collage. Så det er det jeg vil lave nu!

Den kommer til at omhandle fede items man kan bruge, nu hvor vinteren snart kommer og vejret er blevet meget koldere end i August.

Der er link til alle de fede items, så i trykker bare på billedet, så kommer I direkte ind til produktet.

Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments

Det er ikke ligefrem fordi jeg selv har valgt at det skulle være i mit liv, men det har altid været i min familie og jeg vil da gerne sige at jeg også synes det er en okay hyggelig hobby, med ikke så mange mennesker. (flest ældre)

Jeg taler om en hobby som omhandler andre dyr og deres utrolige evne til at finde hjem, selv fra over 800 kilometers afstand. Jeg taler om min hobby med brevduer...

Ja jeg har brevduer, selvfølgelig ikke alene. Jeg har brevduer sammen med min mor, far og min søster. Min familie har haft breduer inden Catharina og jeg blev født, og min far har haft dem lang tid før han mødte min mor, så det har altid været en del af vores familie, at have dem.

Vi flyver med dem og det er da også sjovt at se hvor hurtige de er om at komme hjem efter de er blevet sluppet fri i Tyskland eller andre lande.

Det var så min secret hobby. 😁

Billederne er fra en aktion igår.

Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments

Jeg er normalt ikke så meget for usunde ting men... det har ændret sig lidt ved en bestemt ting, som jeg er faldet helt for og som jeg ikke kan lade være med at spise. Det er nemlig BANANKAGE!

Min mor og jeg havde igår nogle bananer i overskud, som vi begge vidste vi ikke ville nå og kunne spise inden de ville blive for gamle, så vi valgte at lave banankage ud af dem. Normalt er jeg heller ikke særlig vild med banankage, men det var det eneste vi rigtigt kunne komme i tanke om, man kunne lave med bananer. Vi søgte på internettet for at finde en ny opskrift, og så faldt vi for en opskrift fra siden, Alletiders kogebog.

Her får i opskriften:

150 gram smør

450 gram Banan

150 gram Mørk chokolade

6 Æg

315 gram Sukker

2 tsk.Vanillesukker

225 gram Hvedemel

2 tsk. Bagepulver


Se resten af opskriften herIsabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments

Contains affiliate links
Der sker jo heletiden noget i verden både med valg, krig og inden for fashion industrien. Så jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg der omhandler 5 af de største fashion trends lige nu! Der er link til nogle af de fede items, så i trykker bare på billedet, så kommer i direkte ind til produktet. ( der er ikke på buksedragten og skoene)

Tern

Tern i alle nuancer og størrelser er i fokus dette efterår. Både store og små mønstre, lyse og mørke farver og grove og fine materialer bruger man inden for tern. Så hvis du elsker tern er dette en rigtig god nyhed for dig. Jeg er selv ikke særlig begejstret for tern, da jeg føler det ikke basser helt til mig.

Jakken er fra Envii

DENIM

Hvem elsker ikke denim? Jeg elsker det! Her i efteråret er der fokus på at, gå all-in på denim fra top til tå. Lad over- og underdel matche næsten som et suit.

Buksedragten er fra Selected Femme

Prikker

De finurlige, søde, sjove prikker gør altid humøret bedre. De klassiske i sort og hvid er nemme at integrere i garderoben, men efteråret byder også på mange andre fine farvekombinationer med prikker, som man bare kan prøve.

Skoen er fra & other Stories

Herrestil

Det virkelig lækre herreinspirerede look er en kæmpe trend lige nu. Jakkesættet er den nye hverdagsuniform, som også kan være super sexet til festlige lejligheder. Brug de skarpe taljerede former tilsat enten skjorte, rullekrave eller strik – både maskulint og feminint tilbehør supplerer stilen rigtig godt. (synes jeg)

Jakken er fra Envii

Sølv

De internationale designere viste masser af sølv, og også de danske designere har kastet sig over både metallic kjoler, nederdele og bluser. Perfekt til de mange fester, der dukker op sidst på året. Jeg synes det er en god måde at få noget andet ind i sin stil, end sort og hvid som mange mennesker holder sig til.
Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments

Contains affiliate links
Jeg har i langt tid elsket siden Asos og jeg har da også forelsket mig i nogle forskellige items. Jeg tænkte at jeg derfor vil lave et indlæg der handler om nogle af mine favoritter inde fra deres side af! Der er link til alle de fede items, så i trykker bare på billedet, så kommer i direkte ind til produktet.


Jeg håber i har en rigtig god tirsdag!J
Isabella 
 

Follow me on: Nouw l Instagram l Facebook

Likes

Comments