Header

Hej fellas.
Hur länge sedan var det inte nu då? Typ cirka 21 dagar sedan för att vara exakt, skäms gör jag inte och det har väl snarare varit skönt att inte publicera något. Inte för att det är något krav heller, haha, men ja ni förstår väl. Det har varit så jäkla mycket psykiskt för mig det senare, jag har verkligen inte mått bra och jag ska väl ta det med en nypa salt egentligen men alltså jag är så trött och jag orkar ingenting längre. Jag är verkligen slutkörd och jag har i princip gett upp hoppet när det kommer till skolan. Inte för att jag inte kan utan för att jag verkligen inte orkar och verkligen inte har motivationen där. Jag fick dock igår skrivet och skickat in två inlämningar som var försenade så det var skönt och en lättnad från axlarna, men ja alla som går sista året i gymnasiet och har fyra månader kvar har väl nog varit i samma sits.. bjuder därför er på lite uppmuntrande bilder ifrån strandbaden med finaste Wilma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Från en godare lunch med pappa, bonussyster och hennes käraste. Hade gärna slängt i mig detta idag.

Likes

Comments

Efter en fullspäckad söndag med de bästa laget i Ängelholm så slutade vi femma utav tolv lag i sm kvalet och är därmed vidare till junior SM som sker den 20-21 maj i Södertälje. Lyckan går inte att beskriva och OJ vad vi var värda det här. Efter ett tag utan att uppdatera er här så har livet rullat på i sin vanliga ordning, jag går i skolan, jag jobbar och så tränar jag. Haha, men jag försöker variera det och njuta till fullo!! För snart är skolan slut och då kan jag äntligen pusta ut. Tackar gudarna för det.

Likes

Comments

Alltså världens mysigaste hund har jag (vid väldigt få tillfällen dock hehe). Har idag välkomnat måndag genom en skoldag från elva till tio i tre där vi sista lektionen hade nationella i engelska som i princip var oförberett. Sprang sedan till skolan från stationen för att hinna med tåget till Falkenberg som gick 15.05 (!!), var verkligen på hårstråt att jag hann med den och tur var väl det för 16.00 vankades det volleybollträning. Känns som att jag inte gör något annat än att vara i skolan, spela volleyboll och sova?? Nu ska jag iallafall sova för att ladda om inför skoldagen imorgon, precis som varje vardag. Godnatt

Likes

Comments

Helg, du kom i bra stund. Behöver just nu vara ledig och ha lugn och ro runt om mig, eller vad säger jag? Jag behöver tänka på något annat och ha kul, därför ska jag med Wilma och Matilda ut i Göteborg idag vilket ska bli fantastiskt jävla kul och något jag verkligen, verkligen behöver. Ny miljö och nytt folk - ja tack.

Likes

Comments

Så här har du aldrig sett mig förr var temat för vår tredje studentfest och jag var utklädd till fotbollsspelare eftersom jag aldrig spelat fotboll och aldrig kommer göra (för den delen heller), hehe. Älskar studentfester då det är något alldeles speciellt och folk är taggade till max, det blir liksom aldrig tråkigt och att man får träffa alla som man går sista året med är så jädrans kul trots att det blir ganska påträngande att festa med personer som man känner, det blir ingen variation och det är nog det som jag sådär hat-älskar.

Likes

Comments

Dagen är här, det är den 18:e september och 150dagars är bara ett hårstrå bort och under gårdagskvällen har jag hunnit bli riktigt taggad på både festen och temat!! Emilia sov hemma hos mig inatt då pappa var på jobb, vilket var hur kul som helst, extra kul efter min tuffa och första stängning ensam på espresso house. Hur det slutade är väl en annan sak att diskutera, haha, är så van att arbeta med flera personer nu när jag arbetat två år på Gekås, så det är lite ovant att vara själv. Men det funkar och total katastrof blev det nog inte heller, får trösta mig med det ;-)

Likes

Comments

Men hej igen, äntligen tisdag och redan imorgon vankas den tredje studentfesten, nämligen 150-dagars. Är faktiskt inte så himla taggad om jag ska vara helt ärlig, hehe, har svårt att komma på vad jag ska vara utklädd till och på något sätt så har jag inget sug efter alkohol? Vet inte om jag ska ta det där på ett bra eller dåligt sätt, haha. Men förhoppningsvis är man mer taggad imorgon då man faktiskt inser att vi ska fira att vi har 150 (143 för att vara exakt) dagar kvar till studenten!!

Idag är jag hemma från skolan, jag har så himla tycket plugg att göra och nu på lektionerna gör vi faktiskt ingenting intressant så tar en dag ledigt för att skicka in alla uppgifter som ska in denna vecka. Senare i eftermiddag vankas det ett stämningspass på jobbet och direkt efter det volleyboll träning. Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Efter att ha landat i säng 02.40 igår natt så är jag lagom trött en söndag som denna. Gårdagen spenderades uppe i fjärås där det vankades match mot Westan, som vi för övrigt vann med 3-1. Efter matchen och vistelsen i Kungsbacka så träffades jag, Tilda och Emilia hemma hos Emilia och lagade en himmelsk middag med skratt och prat. Var där fram till halv två innan det var dags att köra hem till Varberg igen. Idag är det en vanlig söndag utan söndagsångest och jag vill bara att veckan som vi kommer in på nu dundrar iväg med stormfart. Men idag står födelsedagsfirande på schemat och efter det herrarnas elitserie match mot H/H. Kommer vara en match med starka känslor och OJ vad jag längtar tills att få slänga ut min ilska på motståndarlaget.

Likes

Comments

Mitt bästa inköp under detta året än så länge, fann dessa boyfriend aktiga jeansen inne på Zara när jag och mina kompisar var nere i Malmö. De var även på rea så att jag fick dem för endast tvåhundralappen gjorde ju det ännu bättre! Älskar när man hittar sådana där riktiga kap, som man känner att man kommer få användning för. Så himla värt!! Nu kan det ju gärna bli vår och sol, så att dessa kan komma till användning!

Likes

Comments