Igår var det kanelbullens dag och för oss var det en självklarhet att egna bullar skulle bakas. Det gjorde vi också och resultatet blev fantastisk, att det kan vara så himla gott med egna hembakta bullar? Gårkvällen spenderades sedan hos min favoritkusin Oliver som blev ett år äldre och därmed 22år gammal (!!)  Idag har jag en agenda jag måste fullfölja och ett simintyg som måste bli påskrivet, för ja, nu börjar tiden fram till prövningen att tryta. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och jag lovar att härdan efter ska jag vara bra, bara för dig

Likes

Comments

DIARY

Från en kväll med en bunt vänner, egen gjord pizza på tortilla bröd - som för övrigt var så gott? Har nyss vaknat och två samtal senare kan jag lätta trycket som sitter på mina axlar inför polisprövningen som är NÄSTA vecka. Helt galet? Går inte att beskriva nervositeten just nu och ska jag vara ärlig så har jag tvekat rätt mycket till att åka, måste tänka bort den negativa tanken innan jag spricker. Iallafall: ska ta vara lite till på min lediga torsdag för att sedan packa väskan och ta bussen till simhallen och bocka av några längder. Lite senare bär det av på en roadie i höstvädret och firande för min favoritkusin som idag blir ett år äldre.

Likes

Comments

DIARY

Det börjar närma sig helg och jag har mer eller mindre haft en fantastisk vecka nere hos pappa i Falkenberg. Älskar att vara hos pappa i och med att jag tillsammans med min halvbror bor på övervåningen som tidigare har varit en lägenhet. Känslan att inte blir störd av några ljud på morgonen eller under dagen när man bara vill ta det lugnt och att bara få vara ensam ibland är SÅ skönt. Och så behövligt dessutom. Det är iallafall torsdag och ska strax köra till Mia för att umgås med henne innan kvällen slår igång, det är treornas första studentfest så då är det väl dags att agera lite chaffis. Kan inte förstå att det var ett år sedan vår första studentfest ägde rum (?!)

Likes

Comments

DIARY

Skjorta från favoritbutiken Zara.

En islatte senare och jag säger godmorgon, vaknade upp av ett sms från jobbet där de ville att jag skulle börja två timmar tidigare och visst tar det emot men samtidigt så är det ju pengar och jag kommer iväg ifrån lägenheten. Låter ju jättehemskt men det kan ju inte bara vara jag som inte har NÅGON aning om vad jag ska göra de dagar jag inte jobbar? Jag som jobbar varierande tider är oftast ledig på vardagar då de flesta av mina vänner jobbar? Som "tur" har jag Mia som är sjukskriven är två veckor som blir mitt sällskap under de kommande lediga dagarna. Jobbar fram till stängning och ska därefter ta cykeln hem till kära mormor och morfar för lite extra kvalitetstid.

Likes

Comments

God eftermiddag, sitter med datorn i köket precis hemkommen ifrån ett nio timmars pass på jobbet. Varje dag går så himla fort och jag förstår inte hur jag ännu inte känt någon ångest över jobbet? Antagligen ett väldigt positivt tecken med att jag hittat ett jobb som passar mig perfekt? Även fast det kanske inte just är barista jag vill arbeta med i framtiden! Ska slänga i mig lite mat och sedan vila innan jag och ett gäng kompisar åker iväg och kollar på volleyboll. En lugn torsdag med andra ord. Och imorgon är det äntligen fredag (!!)

Likes

Comments

DIARY

Till och från jobbet strosade jag runt i mina väl-använda tofflor, prinsess kjol och stickad tröja från GT. Tre favorit "plagg" just nu och som jag mer än gärna använder hela tiden. Älskar de köp man gör som verkligen blir de bästa, liksom ett plagg som man verkligen vill ha på sig och inte bara då och då utan helst varje dag.

Likes

Comments


Tänkte det kunde vara kul att uppdatera lite igen. Just för att skriva av sig är det jag behöver och en tankeställare där jag kan kolla tillbaka i arkivet och inse vad livet har gått ut på. Låter rätt deprimerande, men  livet känns lite vuxnare nu när alla återvänder till skolbänkarna medans man själv kommer in i arbetslivet. Dock är jobbet fortfarande en dröm att varje dag gå till, älskar det och mina kollegor så förbaskat mycket. En flamma för att fota och ta kort har även börjat gnistra igen vilket såklart gör det mycket roligare att ha en blogg att vända sig till. På återseende people

Likes

Comments

DIARY


Något som jag och familjen på pappas sida älskar är att käka ute, i princip varje dag slår vi oss ner på en restaurang eller bar och tar oss något att äta. Just eftersom att Falkenberg har rätt mycket gott att erbjuda och nu speciellt under sommartiden så är det extra skönt att vi kan unna oss middagar ute, Falkenberg som stad är rätt dött under vintern och jag älskar att bara sitta vid ett bord kolla ut och se människor, miljö mm. Låter as löjligt haha, men ni förstår säkert grejen ;-)

Vistas ni i Falkenberg så kan jag verkligen rekommendera strandbadens ceasarsallad, den är så fruktansvärt god och tallriken är fullproppad vilket gör att den är värd varenda krona man lägger på den - tipstips!

  • DIARY

Likes

Comments


Min kära fiat 500 tog mig, Mimmi och Beatrice norr upp i landet igår och till min andra kära hemstad Varberg. Vi tog oss ett stopp vid tre toppar där vi smaskade i oss varsin glass längs med träslövsläges minimala hamn och mer sommarkänsla än så kunde vi väl inte få? Därefter släppte vi av Bea och körde hemåt till Falkenberg igen. Låg i säng strax efter midnatt och en trött jag vaknade upp runt tio imorse. Solen är framme så har tagit vara på den och legat ute på altanen en dryg timma. Trots att sommaren kommer vara kort, så är jag så lycklig att den börjar ta sig hit. 

Likes

Comments

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw