​Dagarna rullar förbi och skolan väntas runt hörnet igen. Efter två och en halv veckas ledighet ska jag inte klaga men oj vilken panik jag har när skolan snart är slut. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting känns det som, men på något sätt kommer jag väl att göra det. Påskhelgen är över och oj, vad händelserik den har varit. Både på ett positivt och negativt sätt, haha. Men eftersom att den har firats med planetens finaste människor så har den blivit rätt svårslagen. Känner dock att min kropp inte riktigt klarar av att förtära alkohol något mer. Ändå så vankas det 18års fest på lördag, studentfest (50dagars!!!) på torsdag, 20års fest på fredag och lagfest på söndagen. Om jag lär leva? Det återstår att se 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll, det är långfredag och jag är hemma efter en i princip heldag på jobbet. Började klockan elva och skulle sluta tre, men det var så himla mycket folk att jag stannade kvar och jobbade över till halv fem cirka. Goa OB timmar dock så jag klagar inte :-) Har faktiskt ingenting bestämt för kvällen, den blir hyfsat lugn då det vankas partaj både imorgon och på söndag. Känner att min kropp behöver få all vila som den kan just nu. Ska därför lägga mig i sängen med en kopp kaffe och plöja några Vampire Diaries (som är så jädrans bra) avsnitt tills mamma kommer hem från jobbet.

Likes

Comments

Mode och skönhet

När solen började kika fram i mitten av April så kände jag att det var dags att uppdatera vårkläderna lite, för ja, visst är det så att för varje dag som går så börjar det bli svettigare och svettigare att bära runt på sina vinterkläder (ja om vi utesluter kylan som smyger fram när solen är borta). Klickade därför hem ett par JEANS till allas och även min förvånad. Tycker själv att jag inte klär i jeans, men dessa trivdes jag i skarpt och till mina primes eller vita sneakers kommer de bli dundersnygga!!

Likes

Comments

​Idag vaknade jag upp till en ledig onsdag, en blåsig men solig sådan. Startade dagen med min islatte vid bordet tillsammans med familjen och oj vad jag älskar de stunder när man är tillsammans, pratar och skrattar och har en allmänt god morgon. Det är fortfarande rätt nytt det där med att ha en bonusfamilj, en annorlunda men väldigt bra känsla kring det där. Senare in på dagen blev det in till stan där pappa och Camilla skulle tatuera sig, ja det slutade med att jag och Camilla bokade en tid till mig den 7 juni. Oh. my. :-) Därefter blev den en fika på Espresso House och kvällen avslutades på Sisi med släkten på pappas sida. Ännu mera skratt, prat och mat. Ja, ni hör ju. Ganska svårslaget.

Likes

Comments

Morgon kaffet är den bästa höjdpunkten på hela dagen, speciellt när solen skiner och tanken på att man är ledig (update: bra koll man har, jobbar visst i eftermiddag). Det är tisdag och än så länge har jag inga planer, vilket kan vara skönt men jag älskar ju samtidigt att alltid göra något och att ha planer framför mig. Men jag och kära mamma kanske hittar på något mysigt, är i behov av att komma iväg till Gekås då jag behöver lite lampor till rummet som just nu är nyrenoverat. Vi får se helt enkelt hur dagen slutar, mvh en tjej som ska fortsätta dricka kaffet (vuxenpoäng x3)

Likes

Comments

DIARY

Det är söndag och har varit en lugn en för min del. Började förmiddagen med en tur med släkten till Stättared, tanken var att småbarnen skulle få gå på påskjakt och se på de fina djuren. Men det var härligt för oss äldre att komma ut också, har märkt på hur dålig jag varit på att komma ut i "naturen" nu när jag aldrig längre är delaktig i ridsporten?? Väl hemma åkte jag och mamma och käkade thaibuffé innan vi gick skilda vägar, denna gången begav jag mig till Lisa för att skriva på vårt GA som ska vara inne.. om två veckor (!!)? Med det sagt vill jag påminna mig själv att skolan är slut om sju veckor. Hör ni, SJU veckor. Kan allt utom att förstå att det är sant.

Likes

Comments

DIARY

Idag har jag jobbat i min kära shop Espresso House och för varje jobbpass som går - ju mer älskar jag det. Att arbeta där är verkligen himla roligt och dessutom så får man en helt annan känsla på jobbet än vad man fick på Gekås. Att spendera sommaren på EH kommer nog att bli hur roligt som helst, speciellt när sommarvärmen lockar fram kunder och frappes. Är så himla glad och tacksam över att jag fick det jobbet i vintras!!

Väl hemma från jobbet öppnade jag fönstret in till rummet det första jag gjorde, och började stor städa samt möblera om - vilket resulterade till ett vårfräscht rum. I samma veva fick jag ångest när jag insåg att mina vårkläder är lika med noll, det finns liksom inget vårigt i min näst intill svarta-vinter-garderob. Det resulterade till fem mejl med orderbekräftelser.. hehe whops. Och jag som inte skulle köpa något mer innan studenten?

Likes

Comments

DIARY

Kanske var det meningen med en fräsch start? Jag vet inte. Jag vet inte mycket nu förtiden. Det mest är faktiskt bara kaos och livet flyger fram i en fart som jag själv inte riktigt hänger med i. Det var i december som man hade lyckorus och glädjen över att ja just det, det är bara sex månader kvar tills vi tar studenten. Men här sitter jag nu, den 7:e april och har bara två månader framför mig. Två månader där jag ska klara av mina sista kurser, gymnasiearbetet ska vara inlämnat och examen ska vara klar. Tro mig, det är mycket blod, svett och tårar samtidigt som varje gång man tänker på studenten så reser sig håret på hela kroppen. Känslan är oslagbar och tänk att jag lever i den period av livet som alla ser som livets bästa händelse. Men jag ska vara ärlig, jag hat-älskar varenda sekund av det.

Likes

Comments

Likes

Comments