klockan är halv 10 & vi ligger redan i sängen & det har nästan aldrig hänt.

Kollade igenom lite bilder & fastna framför den här som är ifrån när vi träffade Madde & company i Skövde, åhh skulle så gärna vilja ha den där igen. Skulle gärna vilja ha allting! jag är inte den typen som är så förtjust i godis & bakelser med överdrivet mycket choklad på men just nu så cravear (hur stavas det ens?) jag det väldigt mycket, ge mig! Den som bjuder mig på det här är min gud för ett tag! Eller föralltid, eller nej nu ska vi inte överdriva här.

Resten av denna vecka så väntas det kvällsjobb & ett dagspass på lördagen! peppa peppa.

Likes

Comments

10 saker om mig.

1. Jag gillar att prata om bilar & brukar oftast bli intresserad av att se vad andra kör för något. Önskar att jag själv kunde meka med dom.

2. Jag älskar tacos. Ett tag åt jag det varje dag i en vecka & har fortfarande inte tröttnat!

3. Jag klarar verkligen inte av att höra ljud när jag ska sova, därför brukar jag vilja sova hemma för där vet jag att jag sover säkert eller hur man ska säga. Har svårt att sova hos andra pga av detta, men sambon snarkar men då använder jag öronproppar.

4. Jag är en extremt känslig person, säger någon något till mig på skämt som typ "ful du är" så kan jag faktiskt ta åt mig lite, vilket är extremt jobbigt emellanåt.

5. Jag är halv filippin.

6. Förut så tyckte jag om att träffa nya människor men nu för tiden så blir jag mest skeptisk & håller  mig helst till dom som jag redan känner.

7. Jag gillar inte att testa på nya saker (dålig egenskap)

8. Jag gillar inte ketchup.

9. Älskar att lyssna på skräckpoddar & titta på dokumentärer om olösta mord  & spökerier.

10. haha tänkte avsluta med en konstig grej som är numera typisk mig. Jag gillar inte att ha folk i min bil & köra runt, för att en del kanske slänger igen en bildörr hårt & kanske smutsar ner & inte alls tänker att man ska vara rädd om den. Jag själv däremot kanske kan lämna kvar skräp men det är en annan sak, alltså haha så konstigt men så länge det inte är några andra människor inblandat & jag låter ingen annan heller köra min bil förutom min sambo & pappa för dom litar jag på  & vet hur dom hanterar en bil, men jag skulle aldrig få för mig att låna ut den till någon då jag tycker dom flesta kör så hårt & typ misshandlar bilar.

hahahaha asså japp lite av sånt här tänk kan jag ha & här är jag som person.

Likes

Comments

Idag känner jag mig verkligen inte på topp.
Nu börjar det här komma som jag gått & "fruktat" över länge. Min sambo var sjuk ett långt tag & många runt omkring mig har varit genomförkylda så det var bara en tidsfråga innan det skulle drabba mig med.

Jag är egentligen bara enormt seg i kroppen & halsont så det är inte så farligt egentligen & jag hoppas det inte blir värre än sådär.

Något som inte gör mig heller så glad är att min fina bilis måste till verkstan ett tag så jag kör runt i min gamle bil som min kusin egentligen har numera men eftersom han inte har tagit körkort än så lånar jag tillbaka den ett litet tag. Nackdelen med bilar alltså, det kostar & dom krånglar. Bästa vore att inte ha bil alls men är man som mig så ger man sig inte i första taget när man är kär i sin bil hahaha.

Likes

Comments

Från ikväll.

Gott sällskap med bowling & lite god mat i Örebro. Fler såna här kvällar tack. ♡

Likes

Comments

01.54...

& vi är fortfarande vakna?? Båda har varit slöa hela dagen & planen var att lägga oss i hyfsad tid då han ska upp tidigt imorgon & jag ska upp & tvätta innan jag drar iväg, men icke. Konstigt. Men jag fungerar så ibland har jag märkt, att ju tröttare jag är desto svårare har jag att somna om nätterna & är jag istället pigg under dagen så somnar jag direkt så fort jag lägger mig i sängen eller vart som helst.

Aja jag hälsar godnatt iallafall!

Likes

Comments

Ikväll fick vi besök av Anton lite snabbt såhär & Elin befinner sig på jobbet så hon kunde inte hänga med nu & det var lite tråkigt tyckte jag. Egentligen skulle vi alla setts imorgon men då fick jag hoppa in & jobbakväll istället så det var lite synd så det fick bli en liten snabbis nu, men så är det ibland. Tur att det finns fler gånger!

Sen är det jobb på torsdag & söndag så jag är ledig fredag & lördag, vilket är jätte skönt.

 På fredag blir det att hänga på pitchers i örebro med ett gäng folk, blir säkert en bra kväll!

Likes

Comments

I natt sov jag tungt & känner mig fortfarande lite groggig & seg men måste ta mig upp nu & handla lite & fixa iordning mat tills sambon kommer hem vid 12 tiden för att äta lunch & sen kanske jag kan somna om igen eller så har jag blivit pigg.

Iallafall så har jag inte planerat så mycket inför denna tisdag mer än att städa lite & bara vara med min sambo, ta det lungt kanske. Får se vad som händer helt enkelt.

Roligt inlägg detta blev råå.

Likes

Comments

haha fult med det här snapchat filtret som ger en stora ögon

Ska snart bege mig till jobbet men tog ett stopp i vretstorp för att hälsa på min kissemiss då pappa inte var hemma & resten är utomlands. Så jag & svinto har hängt en stund & har även passat på & snott te & en macka härifrån, hoppas det är luuungt. Upptäckte också att det är plusgrader ute(!!!) Nyss var det -20? Lite läskigt att det kan vända så himla fort men jag gillar inte kylan så jag är endå lite glad över dom här plusgraderna. Vem vet, snart kanske man tom kan sitta ute & sola?

Likes

Comments

Pojkvänis tacos on pic.

Vart så himla sugen på tacos förut när jag jobbade, då jag inte hade med matlåda (är jätte dålig på att fixa sånt när jag jobbar kvällar) Så då var det en självklarhet att belöna sig med lite god tacos efter jobb.

Är jätte trött så ska snart hoppa i säng & ladda om för en ny jobbkväll.

Likes

Comments

Det är lördag & jag sitter i mysbyxor i soffan till en film med massa tända ljus & innan det så städade jag hela lägenheten & det känns så otroligt skönt att ha rent runtomkring sig, blir så stressad & mår dåligt om det är stökigt men det är nog inte bara jag som säkert känner så.

Jag tycker verkligen att såna här hemma kvällar kan vara väldigt sköna emellanåt istället för att dra en utgång & jag föredrar nästan att bara sitta här inne i värmen & inte behöva tänka på något annat. Vad tråkig jag låter men såklart så varierar det från dag till dag hur man känner men oftast så måste jag säga att hemmakvällar är bäst.

Likes

Comments