Alltså ibland blir man förvånad över människor, fast på ett positivt sätt. Häromdagen så hörde en gammal bekant av sig för att be om ursäkt över saker från förr & inte för att man själv tänkt på det på flera år så blir man endå glad över att personen endå tänkt på en & ville lätta sitt hjärta.

Blev faktiskt väldigt glad av det & vad mycket bättre man mår & bättre saker skulle va om fler gjorde samma sak. På riktigt så gjorde det min dag.

Ibland blir man allt förvånad skönt att det var åt det glada hållet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kollade ut & bara kände hur man blev mindre opepp på att dra till jobbet haha.
Nackdelen här att här får jag både cykla & åka bil men mest cykla and I hate it, men det går det med. En annan grej som är ovant jämfört med hur jag jobbar förut är att här glider jag runt i stan & jag som har så dåligt lokal sinne alltså. Virrar runt ett tag & det måste vara en rätt rolig syn. Hela jag är rolig så jag förstår dom.

Likes

Comments

Nu är man tillbaka till lägenheten & imorgon så väntar ett kvällspass. Taggad! fast nä jobbigt om man ska behöva cykla i snö oväder så hoppas inte det snöar imorgon.

jahja vad händer denna vecka då? ja ingen aning förutom att på lördag så blir det bio! Dock så är det en film jag inte direkt är så sugen på att se, vilket är Star wars men folk får betala för mitt sällskap så det ska nog gå bra.

gammal sommarbild.

Likes

Comments

Nu har bölbella varit i farten.
Satt & kollade på the notebook som är en utav mina favorit filmer of all times.

Så otroligt fin, Så fint med dom som får uppleva en sån kärlek. Enda sen jag var liten har jag alltid föreställt mig den sanna kärleken, att två personer älskar varann så högt att man inte kan vara utan varandra & att man är oskiljaktiga. även inom jobbet  ibland så går man inte oberörd när man hör vissa äldre som blivit änkor prata om sin kärlek  så blir man så otroligt rörd.
Men hur vet man när man träffar rätt? Det är det som jag själv tycker känns läskigt men jag vill tro på den sanna kärleken. Yep Bella är en riktig sucker som ni märker.

mer kärlek behövs ♡

Likes

Comments

Åker till Närke ikväll då, just för & hälsa på lite & ska även passa på & jobba lite & sen är det skola på måndag sen drar jag tillbaka hem.

Alltså det är andra advent nu på söndag, helt sjukt vad fort det går & snart är det ett nytt år också. Shiet, nytt skit, nya nyårslöften som man inte kommer hålla.
Nä men det ska bli kul ser framemot ett nytt år.

Likes

Comments

Nu tänkte jag berätta lite om mig själv & vad som händer i mitt liv just nu. Mitt liv är absolut inte sig likt alls längre om man jämför med hur mitt liv var för ett år sedan eller ett halvår sedan vilket är rätt sjukt & samtidigt konstigt om jag får säga det själv men så är det.

Jag är rätt stolt över mig själv. Det senaste halvåret så har jag varit mer den här personen som gjort allt som fallit mig i tanke. Typ som att jag har velat åkt utomlands väldigt väldigt länge men som inte blivit av & vad gör jag? spontant bokade resa & faktiskt drog till London. Jag har förtärt mycket alkohol, varit mycket fest men det har enbart bara varit kul faktiskt för ovanlighetens skull.

Sen att jag absolut inte trivdes hemma i Närke alls på slutet så tog jag tag i saken & flyttade till Skövde. Nu mera bor jag i en etta nära stan. Här har jag även mina barndomsvänner & min andra familj, samt skaffat jobb & ska ringa & vård & omsorgs utbildningen här & förhoppningsvis får jag byta hit så slipper jag pendla till Hallsberg. Saken är den att dom flesta utav mina vänner också har flyttat så då kände jag ännu mer att vad har jag kvar där hemma? Dels också att vissa därborta gillar inte mig & jag gillar inte dom så också en anledning till att jag inte ville vara kvar längre & än sålänge trivs jag bra samtidigt som det är helt nytt men jag tar dagen som den kommer.

En annan sak jag tänkte berätta nu är att jag träffat någon här i Skövde. En kille som jag dejtat till & från & jag är glad att han var så ihärdig haha nä men han är en jätte trevlig kille & efter lite om & men så vart det tillslut & har varit sen ett litet tag tillbaka & det känns bra.

Har även börjat spela nu också, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra, så så ser det ut i mitt liv just nu.

Slänger in bilder från helgen som visar hur min vardag ser ut numera.

Likes

Comments

kul att även fast jag inte uppdaterar så höjs statistiken endå! keep coming bitches (även fast jag inte skriver något häpnadsväckande.)

Nu så är alkis-Bella i farten igen. Alkohol på fredag med en vän som jag inte sett på ett halvår, kan ju inte tacka nej haha. Nejdå så alkis är jag inte, förutom att det blir utgång på lördag också. Fredag blir det strömpis i Örebro & på lördag blir det väl bowling i Skövde  med (?) Får se om Jenilee vill ta sig hit också. Imorgon åker jag tåg tillbaka till Hallsberg för att gå på en lektion sen åker jag tillbaka samma dag. Hoppas inte det blir några förseningar imorgon alltså, kommer bli tokig då.

Ska fortsätta titta efter julklappar idag också & sen lämna in min sista uppgift & sen speeeelaaa. Ska försöka mig på att spela overwatch också.

Likes

Comments

Fina flickor

Lite brunch hemma hos Linihs with the gang, då både Anna & Linihs har fyllt år.

Jätte mysigt♡
Åker tillbaka till Skövde direkt efteråt & förhoppningsvis kanske jag kan byta utbildning från Hallsberg dit så jag slipper pendla. Hem till lilla ettan som stått tom i en vecka nu, så det känns lite mer officelt att man faktiskt har flyttat. Är man inte välkommen kring Örebro området så är det bästa & flytta. Ska väl hem till Madde påvägen hem också & sen ska jag spela!

Likes

Comments

Min duktiga & som lärt mig en del. Min handledare Theo som jobbar som undersköterska men snart leg. sjuksköterska.

Alltså det här är nog ett utav det roligaste praktikerna jag varit på. Har lärt mig så otroligt mycket & känner bara ännu mer att det är det här jag vill jobba med. Känslan är faktiskt obeskrivlig & sån otrolig lättnad.

Nu vet jag att jag vill dra mig mot sjukhus/psykiatrin after all, det  är så intressant måste jag säga & roligt.

Tanken nu är ifall jag ska skippa undersköterske utbildningen & söka direkt till sjuksköterska endå? Anledningen till varför jag inte vågat sökt är bland annat ifall jag absolut inte skulle trivas osv men nu när jag fått vara med sköterskor/undersköterskor & sett saker själv så känns det allt annat än bra.

Ja vi får se vad som händer!

Likes

Comments