View tracker

Runt eftermiddag så kommer min vän Linihs hit & kanske dricker kaffe/te
(bara för ja inte är så enormt förtjust i kaffe)
Men det ska bli mysigt.

Just nu sitter jag i soffan & glor lite på dr phil, ganska skrämmande & samtidigt ger det en liten "wtf" upplevelse att se att det inte finns någon gräns överhuvudtaget hur en del människor kan bete sig, ljuga, tycka synd om sig själva & alla dessa diagnoser. its not a fucked up world utan bara en massa jobbiga människor som fuckar upp allt. Trött man blir på människor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Måndagen är snart över & jag har umgåtts med en barndomsvän sen kl 13 & vi försökte plugga med båda var så omotiverade så vi tyckte det var roligare att sitta & prata istället.

Ikväll mår jag inte sådär jättebra, känns som att jag håller på att bli sjuk & det skulle inte förvåna mig. Jag är en sån som aldrig blir sjuk nästan & när jag väl blir det så blir jag super sjuk känns det som. Men hellre att det bryter ut nu än vid jul för det skulle vara riktigt irriterande för då vill man ju bara må bra & äta gött.

Likes

Comments

Kan inte fatta att det redan snart är två år sen man var i London? (!) & det börjar bli dags att åka tillbaka igen nu! ♡

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktig julkänsla, slagit in paket & även hämtat ut lite grejer till mig själv. Foundation & en liquid lipstick bara för att jag kan.

Kvällen fortsätter med lite serie tittande med min sambo & ska även slå på en julfilm för att fullborda julmys känslan.

Likes

Comments

Då tar jag ledigt imorgon & kommer igen söndag kväll.

Känns jäkligt gött varje gång man avslutat en jobbkväll/dag för då vet man med sig att man gjort något bra & då förtjänar man att skämma bort sig själv.
Imorgon ska jag bara njuta av att vara ledig & slå in julklappar! det är lika roligt att ge som att få & sen är det dags för nya nyårslöften & det här året kan jag faktiskt summera som ett helt okej bra år & man lär sig somsagt av sina misstag & ett utav mina nya löften kommer just bli det att man ska lära efter sina misstag & inte dra ner sig själv i skiten.

Även att man ska berömma sig själv när man gjort något bra för det är iallafall jag väldigt dålig på. Man kan även börja påminna sina närmsta om hur mycket dom faktiskt betyder för en.

Sprid kärlek somsagt för det mår alla människor bra av & radera det som gör att ni inte alls mår bra för alla som ger lika mycket som dom tar är värda kärlek.

Likes

Comments

Det snöar ute nu!!!

Har en liten hat kärlek till att det snöar, samtidigt som jag tycker det är träligt att vistas i & framförallt att köra i så ger det lite julkänsla & vad passar inte mer än att dricka lite glögg?

Annars idag har inget mycket hänt mer än att jag har jobbat & igår catchade jag upp lite med min gamla arbetskamrat i hallsberg Gustaf & det var riktigt trevligt. Kom hem till honom & så bjöd han på kaffe & så lyssnade vi på gammal 90-tals musik, super mys!

Ikväll så blir det att plugga & slappa, känner att det behövs nu.

Likes

Comments

Nu har julpyntet smygit sig in i lägenheten. Så mysigt! Jul är verkligen min favorit högtid.

Ska slå in några julklappar nu till lite julmusik & dricka lite glögg i väntan på att min sambo ska komma hem.

Likes

Comments

En förtidig julklapp till mig själv & den luktar så otroligt gott & huden blir alldeles baby len♡♡

Likes

Comments

Mamma fyllde ju 50 år för 3 dagar sen & igår så firade vi alla henne. Vi var sjukt många, när jag & sambon kom så visste vi knappt vart vi skulle ställa bilen för att alla platser var ockuperade.

Det var jättekul att träffa alla igen för en del hade man inte sett på väldigt länge & då är det kul att alla faktiskt dyker upp på såna här tillfällen. Som min kusin Emmy, vart så glad av att se henne & vi satt en stund på ovanvåningen & pratade om allt mellan himmel & jord. Var så väldigt längesen man pratades vid.

Mamma fick mycket fina presenter & från mig & min syster så fick hon ett hjärtformat halsband där våra namn stod ingraverat.

Min lilla kusinis. Var så kul att få träffa henne.

Likes

Comments