Våren är här och träden blommar i Stockholm! Hur underbart är inte det? Igår var jag ledig och åkte in till stan med min syster och en kompis till oss. Där myste vi runt och njöt av det underbara vädret. Jag är ledig idag igen hur drömmigt är inte det! Dagen till ära ska jag städa och fixa så det är nystädat och fint till helgen, det är alltid skönt!

Alltså bara en mys fixardag! kram ååhej!!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej efterlängtade fredag som firas med ledighet! UNDERBART! Jag började dagen med att sova ut ordentligt så skönt. Jag tog mig sedan upp och koka mig en god kopp kaffe mums!!! Medans jag drack min kopp kaffe lag jag en ansiktsmask i mitt trötta ansikte. När ansiktsmasken var på plats var det dags att fixa resten av frukosten som blev havregrynsgröt med frysta bär på.

Det bästa jag vet är att krypa ner i sängen igen och mysdricka en till kopp kaffe så det passa jag på att göra även denna lediga morgon.

Ja det är det jag hunnit med dagen till ära haha! Hoppas ni får en fin fredag kram från mig!

Likes

Comments

​Godmorgon fredag äntligen!! Idag har jag lyxen att vara ledig, jag bara älskar att helg peppen äntligen kommit tillbaka när vardagen äntligen klickat på plats igen UNDERBART!!  

Jag har spenderat hela morgonen i sängen och klämt några avsnitt av serien jag kollar på nu. Men nu ska jag ta tag i denna dag och ta mig ut på ett tränings pass och efter det kika ner på stan en snabbis. 

 Hoppas er fredag blir fin kram från mig! 

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder här är jag! det var väll det jag tänkte kika in och säga innan jag smiter ner på stan och ta en cappo på en mysig uteservering och ta vara på de sista sommardagarna MYYYYYYS.

Puss o kram!

Likes

Comments