Idag var vi färdigpackade och ute ur stugorna klockan 10. Vi åkte då med bilen till samma skog som i fredags. Vi följde stigen ut till havet och en strand.

De andra badade men jag frös så det skippades.

Efter det har vi bara åkt bil i fyra timmar. Vi stannade och åt på mc och även vid höga kusten bron. Den var otroligt stor och fin. Tyvärr uppfattas det inte riktigt på samma sätt genom kameran.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag befinner mig just nu i höga kusten med mams, paps, moster o hennes man. Plus hundarna såklart.

Vi kom hit i torsdags kl 4 kanske och då kollade vi runt lite, gick upp en bit för berget, åt middag och spelade kubb.

De 2 senaste dagarna har vi spenderat i skogen vandrandes. Igår (fredag) åkte vi med bilen till en skog och gick 4 km på en stig längs havet. Mamma badade men vi andra tyckte det var lite kallt. Det småregnade för övrigt hela dagen vilket var lite pissigt. Så på kvällen satt vi inne i en kåta med eld och spelade kort.

Idag var dagen vi skulle ge oss på den stora utmaningen. Vi skulle gå upp för toppen av berget, även kallad "Skuleberget". I början var det bara brant uppför och eftersom jag har lågt blodtryck och enormt bra kondition behövde vi sätta oss och vila med jämna mellanrum. Men tillslut kom vi fram till toppstugan. Vi åt våfflor

Kollade på utsikten

Och träffade en massa trevligt folk och även hundar. Ikväll har vi grillat, spelat kubb och paddlat kanot.

Imorgon bär det av hemåt men jag skulle lätt kunna stanna ett par dagar till då jag älskar natur och att vandra ibland.

Likes

Comments

Idag har jag spelat in 2 videos, en grwm och en vlogg. Jag har varit på stan och det blev bara kaos. Fick med mig ett par jeans och en tröja iaf. Jag har också tränat på gymmet wihoo!! Riktigt skönt faktiskt.

Har tyvärr bara bilder från när jag gråter till det sista avsnittet i säsong 6 (tvd) heheh. Puss på eeeer ;*

Likes

Comments

Jag känner mig duktig som sprungit för första gången på länge. Även om det bara var 3 km var jag helt slut kan jag säga. Har verkligen tappat min kondition :(. Men det gjorde mig faktiskt mer taggad på att börja träna igen så vi får väl se om det blir en sväng till gymmet nästa vecka.


Jag har badat och ska nu åka kanot tror jag. Ikväll ska vi grilla hos några vänner så det blir myyyys. Det var allt, nu sitter jag här och fryser så min förkylning kanske inte riktigt hade släppt ändå :///

Likes

Comments

Jag är här i stugan igen och ska vara här till på söndag. En fågel visslade i mitt öra att Simone ska ta hit sina kompisar? Öhhhhh nej tack. Som sagt hatar jag människor. Men hittills har jag oljat in en trappa och ska nu basta och bada i sjön.

Det finns en ny haulvideo ute på kanalen och jag tror att jag har rätt länk denna gången så tryck https://youtu.be/vODJsvbLUIc så kommer du till videon <3

Likes

Comments

Hey babes!¡

Ja, jo jag har varit borta ett tag. Har inte haft motivation helt enkelt. *inte gjort något*


Men upd kommer väl va lite svajande under sommarn eftersom jag vill leva lajf osv. Jag kan hursom sammanställa "allt" som hänt senaste tiden.

Jag har sovit över hos Fanny.

Jag och mams va ner en sväng till Sthlm för att uppdatera portfolion. Såklart klämde jag in en fika ;)

Sett ut som Tova Helgesson tydligen.

Skämt ut mig :) vardagsmat

Varit på stan med Rebecca.

Gråtit way too much till the vampire diaries.

Varit i stugan med mollaie. Hade tydligen bara videos därifrån XD

Åkt båt i Sthlm med morbror + 2 andra killar som är relaterade till mig på något krångligt vänster, för övrigt det stelaste jag varit med om. Förutom idag på akademibokhandeln AHAHAHGSH HAR INGA ORD.

Hittat min nya bae. Ja jag är ganska efterbliven som hittade honom nu men alltså jag klarar inte av hur snygg han är.

Och idag varit på Gränby med molls. Det var en kärring ursäkta kvinna på hm som snattade något och personalen behövde springa efter henne och så kom vakter och allting. Fick panik. Men alltså hon hade sitt barn med sig. Tycker hon att hon är en bra förebild eller?

Även om jag under detta sommarlov för första gången känt riktig ångest och blivit så jävla påverkade av killar så har jag ändå varit hyfsat glad. Jag har inte gjort så mycket och vädret har varit en besvikelse, hur har ditt sommarlov varit?

Likes

Comments

Igår hyrde vi en bil och åkte till tre olika stränder. Min favorit var 2:an för att vattnet var så turkost. Kolla hur gulligt hotell längst ner till vänster?? Jag har såklart vloggat detta så det kommer upp. Har dessvärre försökt ladda upp en video helanatten men det har laddat upp 10% :///. Men det finns en annan från dag 1 som ni kan kolla på <3

Likes

Comments

Det blidde en outfit of the night idag!!


Jacka// H&M
Klänning// ICE (Australien)
Skor// din sko

Likes

Comments

Bonjours! Eller hur säger man hej på italienska?

Vi kom hit igår klockan 12 och då åt vi lunch, gick sedan till stranden, vilket var en stor besvikelse. Det var massa sjögräs o de luktade skit. De fick tydligen inte ta bort de eftersom de va typ naturreservat?? Sen låg vi vid poolen, käkade middag, tog drinkar och gick o la oss.

Idag vaknade vi, åt frukost, gick till poolen, åt lunch, och ska nu gå en 20 min till en annan strand som vi hoppas är finare. Dagarna kommer se väldigt likadana ut så det är inte så roligt att blogga om kanske. Men jag kommer vlogga varje dag tror jag så in o kolla på yt "Isabell Adams". Vloggarna kommer tyvärr ut när vi kommer hem för wi-fi räcker inte riktigt till. Men jag är supernöjd med hotellet o maten är 👌🏻

Likes

Comments

Jag är nu tillbaka efter min frånvaro!! Och jag är taggad som aldrig förr eftersom jag ska utomlands imorgon! La familia drar till Sardinien kl halv 5 imorgon. Verkligen behövligt med en vecka sol och bad för min del. Vi bör vara uppe i luften 6.40 och framme 10.30. Vi får se hur wi-fi är där men ska såklart försöka uppdatera så mycket som möjligt.

Men jag kan berätta om min helg. {Edit kom på att de inte ens var helg}

I förrigår drog vi till stugis med kusinbarnen o mormor. 2 dagar fullspäckade med lek. Jag undrar hur många gånger jag hörde "izzy". Men alltså jag avlider hur söta de är. Här är en bild som beskriver deras personligheter ganska bra

Igår kom vi hem o då körde mamsen mig till Hanna där vi skulle ha skam- sleepover. Skam är liksom vår grej, vi kollar alltid på de o sover över. Myspys

Något jag också gjort är att färga håret!

Inte jättestor skillnad men lite ljusare. Kommer färga nån gång igen för att få det mer kallt.

Men det var allt för mig och jag hoppas ni forfarande är kvar och kommer ihåg mig??

Likes

Comments