Header

Träning

Hej på er! Sorry för riktigt kass uppdatering denna vecka men haft lite för mycket plugg och varit helt slut typ varje dag. Jag kom i alla fall nyss hem från ett riktigt BRA gympass och sitter nu och käkar medans jag skriver detta. :-) Jag körde ben idag och shit vad bra det gick! Har nyligen fått en matschema av en polare och det har gjort större skillnad än jag kunnat tro. Träna kan jag men äta har jag varit dålig på, ätit alldeles för lite, kanske inte kalorimässigt men näringsmässigt. Sen måste jag också börja sova mer då man återhämtar sig som mest då.. Mycket att tänka på men jag vill verkligen växa, vill få en större rumpa och axlar bland annat :-). Ska hålla detta matschema fram till mars ungefär sen blir det en liten deff.


BENPASSET:

Uppvärmning: Raka marklyft - 20 kg

Raka marklyft: 12x4 (40kg) - 20x1 (SQUEEZE, känn kontakten hela tiden)

Step Up Board Squats med Kettlebell: 12x1 (20kg) -- 12x4 (30kg) SUPERSET Fria squats utan vikt: 30x4 (SQUEEZE).

Glute Push Down: 12x1 (30kg) - 12x1 (40kg) - 12x2 (50kg) SUPERSET Fria Squats utan vikt: 20x4

Donkey Kicks i smithmaskin: 12x3 SUPERSET Donkey Kicks åt sidan? 10x2


Detta pass fokuserade jag på kontakt, och högre reps - lägre vikt.


Likes

Comments

Uncategorized

Hej på er!

Jag måste verkligen tipsa er om den här bloggen, http://nouw.com/luven. Det är en tjej på 18 år som efter studenten valde att åka till Burma för att hjälpa flickor inom trafficking och prostitution och hon skriver nu i sin blogg om hennes upplevelser och tankar kring allt som händer där. Ni måste läsa. Hennes texter är så välskrivna och man blir så jäkla upprörd, den här världen är helt sjuk. Man ska vara tacksam över att man föddes i Sverige.

Likes

Comments

Träning

HejHej!

Den här dagen har bestått av bara jobb och träning, inte en superkul dag på ett lov men men.. Kom hem från jobbet runt 15, och kort därpå somnade jag och vaknade endast 20 min innan jag skulle ta bussen till gymmet, inte ett jättebra sätt att förbereda sig på inför ett benpass, och det var kanske inte ett jättesmart val av mig att träna just ben idag heller, största muskelgruppen.. Detta resulterade också i att passet gick sådär, jag tog lite koffein innan men fick aldrig den där kicken som jag vanligtvis brukar få, men får ju skylla mig själv lite för det, borde inte ha somnat :-) Men men, hellre ett pass som gick sådär än inget alls.

Dagens upplägg:

- Gående utfall (uppvärmning) Körde detta tills jag fick lite pump och blev varm. Om man vill kan man lägga till kickbacks också för lite extra squeeze i rumpan.

- Benpress (Ett ben i taget körde jag idag)

- Raka mark med barbell

- Höftlyft (Hip Thrusters) med barbell

- Kickbacks i Cable

- Gluten push/press downs

Likes

Comments

Vardagligt

Hej på er! :-) Idag vaknade jag runt kl. 9 och istället för att ligga kvar och gosa med killen i sängen så gick jag upp direkt och lagade American pancakes, har varit såå sugen på det dom två senaste dagarna, och jag kände att idag var det dags! När allt var klart och framdukat väckte jag Sebastian och så hade vi lite mysfrukost innan han skulle dra. Till pannkakorna hade vi florsocker, sirap och drottningsylt - MUMS :-)

Just nu ligger jag bara i sängen men ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig! Hoppas ni får bra dag! 


Likes

Comments

Vardagligt

Hej på er! Jag vaknade för ungefär en timme sedan men ligger fortfarande kvar i sängen och dricker en proteinshake, fick bli dagens frukost plus en satsumas/clementin/mandarin eller vad dom nu heter, förstår inte skillnaden.. :-) När jag vaknade upp idag var jag på bra humör och det blev ännu bättre när jag såg att solen strålar utomhus, hur underbart! Älskar fina höstdagar, funderar på att ta en promenad lite senare, man måste ju ta vara på detta! Hoppas ni får en fin dag!


Likes

Comments

Vardagligt

I tisdags hade jag en jättebra dag som började med att jag snabbt fixade till mig för att följa med mamma och syrran till frissan. Väl där fixade vi alla till håret mer eller mindre. Jag klippte av 2-3 cm vilket var så skönt! Håret ser äntligen fräscht ut igen!

Nån timme efter vi kom hem började jag bege mig mot studion för att spela in en video till en cover som kommer släppas rätt snart? Vet inte riktigt när den släpps, men i år iaf :-). Efter att videon var inspelad hängde vi mest, sjöng och spelade, käka och påbörjade väldigt smått på något som kan komma att bli en låt, vi får se vad som händer. Slutade i alla fall med att jag var där i 6 h, är riktigt kul att hänga där! Det bästa jag vet är att sjunga och att få umgås och träffa människor som också håller på med musik är så jäkla kul (speciellt när dom är DUKTIGA!)

Inlägget skulle publicerats igår.


Likes

Comments

Vardagligt

Utomlands är riktigt nice men sommarkvällar i ett varmt och soligt Stockholm är ändå något speciellt, iaf när den delas med en fin vän. På bilderna sitter jag och Majken vid vattnet och äter GOD mat för att senare mot kvällen bege oss till en hemmafest i Bromma, riktigt rolig kväll (!!!) och hur snygg är inte Majken ?!

Likes

Comments