Har kollat runt lite på YouTube nu under kvällen och lyssnade precis på låten ovan. Jag brukar inte lyssna på Demi Lovato och hade aldrig hört denna låten förut men blev lite blown away. Hennes känsla när hon framför låten är så oerhört stark och i slutet kan man se hur hon nästan återvänder tillbaka till verkligheten från att ha varit i sin egna lilla värld en stund, så fint. Sen, hennes röst ska vi inte tala om, hon är otroligt duktig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I tisdags hade jag en jättebra dag som började med att jag snabbt fixade till mig för att följa med mamma och syrran till frissan. Väl där fixade vi alla till håret mer eller mindre. Jag klippte av 2-3 cm vilket var så skönt! Håret ser äntligen fräscht ut igen!

Nån timme efter vi kom hem började jag bege mig mot studion för att spela in en video till en cover som kommer släppas rätt snart? Vet inte riktigt när den släpps, men i år iaf :-). Efter att videon var inspelad hängde vi mest, sjöng och spelade, käka och påbörjade väldigt smått på något som kan komma att bli en låt, vi får se vad som händer. Slutade i alla fall med att jag var där i 6 h, är riktigt kul att hänga där! Det bästa jag vet är att sjunga och att få umgås och träffa människor som också håller på med musik är så jäkla kul (speciellt när dom är DUKTIGA!)

Inlägget skulle publicerats igår.


Likes

Comments

Utomlands är riktigt nice men sommarkvällar i ett varmt och soligt Stockholm är ändå något speciellt, iaf när den delas med en fin vän. På bilderna sitter jag och Majken vid vattnet och äter GOD mat för att senare mot kvällen bege oss till en hemmafest i Bromma, riktigt rolig kväll (!!!) och hur snygg är inte Majken ?!

Likes

Comments

Italien med Majken var bäst.

Summerar resan med några få ord: utgång, sol, bad, glass, drinkar, värme, SKRATT, bästis. <3

Likes

Comments

Jag och bästa Majken drar iväg till Palermo, Sicilien. Stannar en vecka och vi kommer bo i ett hus där. Det ska bli så skönt med lite värme och miljöombyte. En rolig sak som kommer hända där nere är att hon fyller 18 vilket betyder att det blir lite firande, såklart. Vi kommer ha det så himla bra!

Efter Italien hinner jag vara hemma i ungefär en vecka innan det är dags att ta nästa flyg, men då mot en ny destination, Palma, tillsammans med Sebastian. Vi ska bo på ett hotell i Palma stad vilket är SÅ smidigt, tar endast några enstaka minuter till både city och bad! Vi ska försöka vara rätt aktiva på vår resa och göra lite utflykter vilket ska bli så kul! Var på Mallis förra året med familjen men då var vi bara inne i Palma en kväll, så det blir kul att upptäcka lite mer denna gången! Tror inte jag behöver berätta hur mycket jag längtar. :-)

Veckorna innan och efter resorna kommer bestå av att bara ta det lugnt, jobba, festa osv. Kommer bli en riktigt skön sommar.

Likes

Comments

Träffade Linus Carlén vilket var SÅ kul!

Jag & Arman //Alesso på Scen // Nice gäri

Denna helg har spenderats på Gärdet i Stockholm, dansandes till hög musik tillsammans med najs vänner i sol och regn. I fredags, första dagen på Summerburst, var det grått och regnigt. Gissa om man frös framåt kvällen.. Men trots regn och frusenhet stannade vi kvar och dansade, skrattade och drack. Kygo lyste upp bland alla grå moln. Lördagen däremot bjöd på sol och oj vad man uppskattade det. Guetta och Alesso var mina favoriter och när Alesso körde stod jag nästan längst fram, stämningsfullt? Ja. 

Har med andra ord haft en riktigt bra helg med grymt sällskap. <3

Likes

Comments

Instagram @isabellacelander