Jag läser rätt mycket nu för tiden. Lyssnar på ljudböcker. Försöker välja böcker jag i första hand inte annars hade valt. Får lite nya perspektiv på saker. Nya tankebanor liksom. Det är riktigt avslappnande, kul och... tillfredställande typ.

Precis varit en vecka i Kroatien med några tjejkompisar. Det har varit fett. Mycket solande och mysiga kvällar. En enstaka utgång. Började veckan supersjuk men kommer hem rätt utvilad. Skönt.

Är rätt taggad på att ta hand om mig själv nu när jag kommit hem. Liksom ta det rätt lugnt, äta bra och sova mycket. Träna. Umgås själv. Behöver verkligen balans för att palla med allt, för att inte tycka saker och jobbigt och tråkigt och istället uppskatta och typ "njuta" av småsaker typ (klyscha jag vet men fett sant).

Jaja, det va lite från nu. Vi hörs.

Tre fett lyckliga tjejer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är endast en handfull av dagar som jag har kvar i detta land som varit mitt hem dom senaste fyra och en halv månaderna. Behöver nog inte ens säga att det känns fett sjukt? Och konstigt. Tråkigt. Bajs. Skönt. Kommer sakna Australien som faaaan alltså. Men längtar faktiskt lite hem.

Längtar efter min familj och vänner något innerligt. Mammas mat. Gemensam middag framför någon fotbollsmatch där Barcelona spelar. Min säng. Att inte längre leva en nudeldiet. Brunchträffar med kompisar. Mysiga middagar. Träna. Gymma. Att inte leva i en resväska (ryggsäck). BRA wi-fi.

Nästa stopp är BALI och sen kommer jag hem hörni.

Likes

Comments

Och så kan jag checka av Whitsundays också. Så jäkla kul!! Bada, simma, fota, dricka, hänga, äta. Sammanfattar väl ungefär dessa tre dagar på en segelbåt. Så vit sand. Så coolt. Sjukt hur mkt cyklonen förstört dock, alla träd är döda. Men det är vackert ändå.

Efter detta är det endast två stopp kvar i Australien (!!) innan det blir ett par veckor i Bali och sedan hem. HEM. Känns så konstigt.

Likes

Comments

Så. Jäkla. Fint.

Likes

Comments

Igår regnade det HELA dagen. Helt sjukt. Inte ens fem minuters paus. Antar att det en mindre del av cyklonen som kommit och hälsat på.

Idag lämnar vi Byron Bay. Fina fina Byron. Nästa stopp: Surfers pradise. (och min födelsedag!!)

Likes

Comments

Cool stad. Vegetariska burgare. Vattenfall. Bussresa. Världens skönaste chaffis. Nice vibe helt enkelt.

Likes

Comments

Byron bay. Folk som sitter på gatan och jammar. Alla spelar gitarr. Avslappnat. Morgonspringtur och dopp i poolen. Havregrynsgröt till middag. Jordnötssmör och äpple. Strandhäng på förmiddagen. Försöka undkomma regnet på eftermiddagen. Kajakpaddling och delfinspottning. Utgång i en liten hydda. Imorgon drar vi till Nimbin. Laaaajf.

Likes

Comments

Kom på häromdagen att det kan vara lite kul med bilder från rummet på hostelet, så knäppte dessa två på fina Caroline <3 Om två dagar tar jag nattbussen upp mot Byron Bay och påbörjar resan längst Östkusten, ska bli så jäkla FETT.

Likes

Comments