Från väst till östkust har vi åkt för att komma till vackra Öland! Här har vi det hur härligt som helst.

Dagarna spenderas vid havet med sol och bad och även annat skoj!


Hej på er! Nu börjar dagarna räknas ner till rutiner och skola. Vill verkligen inte komma tillbaka till alla läxor. Skulle kunna stanna här i Öland och aldrig återvända hem igen "haha", men nu får jag i alla fall njuta den sista veckan i värma Öland. Känns lite som att vara utomlands faktiskt. Så nu är det bara att njuta!

Isabella Bergstrand

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har inte det soliga vädret varit på topp, men dagen hade ändå något att erbjuda. Vi åkte runt i trakterna och kikade in i olika affär o.s.v. Bland annat så besökte vi Vellinge Blomman. En STOR butik med inredning, växter och mycket mer!

Dom hade även något som kallades "Fantsay Garden". Det är en trädgård med konstverk av växter och blommor.


Nu hoppas vi på bättre väder! Så det blir några mer soliga dagar på stranden.

Isabella Bergstrand

Likes

Comments

Helt UNDERBART är rätt ord att beskriva Skåne på. Soliga dagar, bad och god mat. Kan det bli bättre?!

Dom senaste dagarna har spenderats vid havet där solen stekt på, och som jag tidigare sagt... det är så fina stränder här! Jag som kommer från Göteborg tycker det är helt fantastiskt att det nästan inte finns några maneter allas! Har inte sätt en ända.

Vi har även ätit väldigt god mat dom senaste dagarna! Igår, tisdag åt vi middag på den italienska restaurangen V.E.S.P.A. Dom hade verkligen så god mat!

Idag, onsdag köpte vi hem mat från en fiskbutik. Också väldigt gott!


Vi har det så härligt här! Vill inte åka hem, haha. Några dagar har vi kvar i alla fall och dagarna kommer nog se de samma ut. Spenderas vid havet.

Hoppas ni har/haft en bra semester!

Isabella Bergstrand

Likes

Comments

Nu drar jag och familjen till Skåne, Vellinge. Vi åkte någon gång runt 10 tiden igår. Resan tar ca 3 timmar, så det går snabbt.

Resan gick väldigt fort. Vi checkade in i lägenheten, åt lunch och sedan åkte vi för att kika runt lite i området. Vi stannade till vid olika badplatser och stränder för att bestämma oss för vilken strand vi skulle åka till imorgon.

Det är så fina stränder här i Skåne!


Nu har vi äntligen kommit till Skåne. Vi bor i en liten lägenhet som ett par hyr ut åt oss. Med lägenhet menar jag inte en modern lägenhet. Utan vi bor i ett litet skånskt gullig hus. Så mysigt! Nu får jag verkligen den här semester känslan som jag inte riktigt har känt ännu. Det är sol, man kan koppla av och det är bara så härligt!

Nu var det ett tag sedan ni såg något av mig och det har hänt en hel del. Vi har gjort mysiga utflykter, varit med kompisar, jag och mamma åkte till Jönköping över en helg o.s.v, men nu ska ni i alla fall få hänga med i Skåne.

Isabella Bergstrand

Likes

Comments

Idag har jag och familjen åkt till gården där den tidigare generationen Bergstrand har bott, Vikarbygården i Dalarna. Farmor & farfar är värdpar nu på gården så vi passade på att åka dit.

Från min snapchat

Vi åkte runt 11 tiden från Gbg och som bilden talar, "tagga bil i 7h", inte så kul, haha.


Vi stannade till på McDonald's på vägen. Jag tog en kycklingsallad med pesto, så gott!


Efter en LÅNG bilfärd kom vi äntligen fram... och älskar verkligen de här bilderna, Bergstrandsvägen, en väg döpt efter mitt efternamn. Eftersom min tidigare generation bott här döptes även vägen efter vårat efternamn.


På kvällen tog jag, familjen och farmor en promenad runt i området, så mysigt!


Vilken härlig dag! Bilfärden var inte någon höjdare dock men annars, så underbart. Nu ska vi stanna här i ett par dar och bara njuta och ha det bra!

Önskar er en underbar vecka!

Isabella Bergstrand

Likes

Comments

Idag har jag besökt Gottskär med familj, kusin och moster. Jag och familjen hade inget för oss så vi lite spontant bestämde att vi skulle åka till Gottskär med kusin och moster då dom var i närheten.

Vi åkte runt 3 tiden och resan var inte så lång, som tur väl var i denna hetta.

Efter att ha hittat en parkering gick vi till en glasskiosk där dom sålde så god glass! Glassen var även ekologisk. Vi satte oss på en bänk och njöt av både glassen, solen och det vackra havet. Så härligt! Efter en stunds prat gick vi vidare och kollade i små butiker och sedan vände vi hemåt.

Hur härligt är inte detta? Älskar när man kan göra små dagsutflykter som gör dagen lite extra rolig!

Isabella Bergstrand

Likes

Comments

Hej på er! Nu kan ni prenumerera på min blogg genom att klick på rektangel som består av tre streck som finns i hörnet till vänster.

Där kommer ni hitta "PRENUMERERA" där ni ska skriva in eran e-post.

Skriv in eran e-post så får ni ett mail där ni får en aktiveringslänk.

Hoppas att du blir min nya prenumerant!

Isabella Bergstrand

Likes

Comments

Fick hem dessa snygga skor från JFR igår. Skorna kan ni hitta HÄR .

Isabella Bergstrand

Likes

Comments

Efter frukost började dagen på Kungsmässan där jag shoppade.

Handlade både på zara och gina tricot. Är verkligen så nöjd med köpen. (Gilla för "New in").

Jag och brorsan tog även en glass. Så gott! Sedan åkte vi hemåt.

Efter att vi varit hemma ett tag åkte vi till havet för att ta en promenad. Tanken var att vi skulle bada men, nej. Det vågade vi oss inte på, haha.


Idag har jag hunnit med mycket och just nu sitter jag i bilen i väntan på mamma som är på Ica för att hämta ut ett packet från JFR till mig (ett inlägg om detta paket kommer upp senare). Sedan ska vi hem och äta lasagne, så gott! Det var länge sen jag åt det, så det ska bli gott. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men vi får se.

Isabella Bergstrand

Likes

Comments


Isabella Bergstrand

Likes

Comments