• 554 readers

Likes

Comments

Ett år som jag helst vill packa ner i en låda och ta fram ibland när känslorna tillåter. Ett år jag aldrig kommer glömma. Ett år när jag förlorade den viktigaste förebilden i livet men också fått äran att bära på ett tredje barn. Hur sammanfattar man ett sånt år? Förjävligt, först och främst. Men vackert vissa stunder. Jag måste fortsätta jobba med sorgen, inte bara nästa år utan hela livet. Den kommer alltid finnas där. Men de kommer också alltid finnas tacksamhet för allt min kära mor gav mig. Alltid.

  • 649 readers

Likes

Comments

En kväll med god mat och trevligt sällskap. Pärla charmade in sig hos personalen och fick låna en hatt, lycklig som få blev hon. Nu kör jag en liten siesta med en vilding i magen och de andra tre duschar. Snart är de dags att byta om till klänning innan vi ska iväg på middag. Hoppas alla får en fin sista dag på detta år så hörs vi nästa. ☺️💃🏼

  • 607 readers

Likes

Comments

Det här med att livet kommer ikapp en det är ju sen gammalt. Att fira jul utan min mamma, det är nytt. Det är skrämmande och fruktansvärt ledsamt. Jag vill inte ens tänka på det. Jag köper julklapp efter julklapp för att försöka dämpa sorgen. Det är sån jag är. Vad gjorde jag utan Pärla och Tilia? Dom står framför granen varje dag och kollar på klapparna, dom längtar ihjäl sig. Jag är så tacksam för de.

Nu äter jag lunch på Gränby i väntan på att fixa naglarna. Ska bli så skönt ☺️ ikväll kommer de några vänner över på middag i nya lägenheten. Jag trivs hur mycket som helst!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag blev de en dag i Lindvallen. Vi åkte pulka med barnen och sen blev de lunch på något mysigt ställe där mitt i backen. Barnen var supertrötta efter förmiddagens aktiviteter så dom somnade gott i bilen påväg hem. Det är så fantastiskt här, barnen bara leker och leker. Inge tjat om telefonerna eller nappar vilket är vårt största tjatproblem hemma. Nu sover iallafall mini så jag ska njuta av bonde söker fru och mysa med älsklingarna!
Puss

Likes

Comments

Vi drog till något mysigt lunchställe där dom hade thaimat. Supergott. Efter de storhandlade vi till veckan så till middag blev de pannkakor, uppskattades av både stora och små. Jag som inte gillar mjölk i vanliga fall har med alla mina graviditeter kunnat gå upp mitt i natten för att klunka ett glas kall mjölk haha, så även denna gång.

Nu ikväll har vi bastat och ätit popcorn. Supermysigt. Tänkte försöka få galningarna till att sova, wish me luck 😆

Likes

Comments

Vad tror ni? Är det en till liten fantastiskt flicka eller kommer de en busig gosse 💗

Likes

Comments

Godmorgon!

Dricker kaffe och tittar på utsikten och barnen leker med alla dalahästarna. Jag älskar att vara här!

Snart ska vi åka mot Sälen o handla och kolla läget så allt står kvar 😁

Likes

Comments

Tänk att det låg en liten bebis där inne, man blir lika förvånad varje gång. Även fast jag har känt massa sparkar. Min fantastiska moster var med på ultraljudet, ville så gärna ha med henne.

Den lille verkade må helt bra och rullade runt ordentligt där inne. Vi ville gärna veta könet eftersom jag är en sån där otålig typ och vill gärna ha koll på saker och ting. Men bebis korsade benen som aldrig förr så de var omöjligt att ens gissa. Vi får se om jag bokar ett privat ul om några veckor, tror faktiskt inte jag har tålamod och vänta. De var såklart viktigast att bebis mådde bra!
💗

En liten som ler hihi

Likes

Comments

Jag och lillälsklingen tog en heldag på stan i lördags. Vi käkade lunch, jag fixade naglarna och så obligatorisk fika. Fixade lite julklappar till julafton vi ska ha på fredag i Sälen. Vi sitter i bilen påväg till stugan nu, ska bli så extremt mysigt ☺️

Ska försöka lägga upp massa bilder här under veckan!

  • 2130 readers

Likes

Comments