View tracker

​Nu så har jag gjort mig i ordning in för skolan jag har sminkat mig, plattat håret och ätit frukost. Till frukost så åt jag en macka med ost och ett glas mjölk. Så nu tittar jag bara på youtube och väntar på att tiden ska gå min buss går 09:32 så jag måste gå runt 09:25. men medans jag väntar så ska jag borsta tänderna packa väskan och klä på mig. Onsdagar är rätt chill för först har jag idrott sen har jag kemi och på kemin får man typ göra vad man vill och jag sitter längst bak så läraren märker inte om man håller på med mobilen eller inte men vi gör liksom ingenting så man får hålla på med mobilen ibland om man frågar. Efter kemin har jag lunch i 40 min, sen har jag SO och jag och några i min klass ska redovisa om James Cook han var den som upptäckte Australien. Sen har jag matte och då så får man oxå välja vad man vill jobba med så det är en chill dag. men nu måste jag klä på mig och borsta tänderna för jag ska gå om 25 min.

Ha det bra!

Likes

Comments

​Jag tänkte börja blogga igen! Då jag tänkt på en grej jag velat göra rätt så länge och det känns som att det kommer bli lättare bom jag bloggar då av många olika själ. Jag tänker inte säga vad det är men jag ska säga om det blir av och går på rätt spår. Och även en anledning till att börja blogga igen är att jag har rätt mycket känslor och jag tycker att det känns bra om jag får skriva ut alla känslor och dagbok har jag provat men känns inte riktigt att det funkar så nu tänkte jag prova de. Men det har hänt en del sen sist men vi tar det i ett annat inlägg.

Ha det bra!  

Likes

Comments

Äntligen! Igår så gjorde jag gelénaglar och jag har velat göra de så så länge. Jag skulle vara nagel modell till en kompis chef men hon hade råkat dubbel boka det datumet som jag skulle dit, och då så skulle jag inte göra naglar. Men så igår när jag vaknade 09:15 ringde min kompis och sa att det hade blivit fel idag oxå. Så hon frågade om jag ville gör naglarna och det ville jag ju så klart. Så jag la lite mascara borsta tänderna och klädde på mig för chefen skulle hämta mig så jag springer ner till Ica för att hon skulle hämta mig där 09:30 och nu är jag jätte nöjd, slänger in några bilder här nere! Anledningen att jag var nagel modell och fick naglarna gratis var för att hon går en kurs och behöver folk att öva på. Jag är iallafall väldigt nöjd med naglarna och nu är dom extra fina när jag ska till Italien på onsdag :)
Karolin som gjorde mina naglar går på kurs på studio ava ni kan ju kolla in deras instagram om ni vill den finns på ena bilden där nere, och dom inringade naglarna är mina!
Ha det bra :)

Likes

Comments

Jag vet att jag inte bloggade igår men det var för att jag har sovit över hos en kompis men nu har vi vaknat så aa. Idag ska vi nog åka till Vaxholm och träffa några andra kompisar. Det ska bli kul men om vi inte ska vara med dom ska vi nog dit ändå och sola solarium. Och sen ska vi åka hem lite senare. Men det är typ det vi ska göra idag så aa vi hörs senare Hej Då//Isabella

Likes

Comments

Den appen jag använt mest under 2014 är "blogkeen". Där kan du följa dina favorit bloggar som Nellie Berntsson, Misslisibell, Sascha Richardson och epicfail eller du kanske kan följa mig där. Jag använde den appen mest utom Instagram 2014. Jag tycker att den här appen är väldigt bra för då behöver man inte gå in på internet och söka efter alla bloggar. Men med den är app en kommer inläggen som ett sms och sen går du in på appen och trycker på den som har lagt in ett inlägg. Hej då// Isabella


Likes

Comments

View tracker

Nu är hösten här! Jag älskar hösten. Hösten är som att öppna ett paket fullt med färger. Så nu kommer det komma lite sminkningar, outfits och så. Men det kommer nog på min videofyme.där heter jag: bellasvloggar Hej//Bella


Likes

Comments

Om ni inte visste det redan så är min favoritårstid höst UTAN TVEKAN i love it so much omg, vill att det ska vara för evigt.
Likes

Comments

Jag vet att det var jätte längesen jag blogga men jag har haft sommar lov det första jag tänker på är inte att blogga jag har inte varit aktiv nån stans men nu har jag precis kommit h från två veckors resa. (Lång mening) Men nu har jag tänkt att blogga nästan varje dag. Men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Men jag ska försöka. Hej då//Bella

Likes

Comments

Igår till idag har jag tältat med min bästis och hennes gudbarn hon är 4 år. Vi åt middag sen byggde vi upp tältet sen kollade vi på trassel och efter de gick vi in i tältet och höll på med min mobil. Sen efter en timme så somnade jag ( kl.00:45 ). Vaknade ( 03:23 ) och var jättepigg, Efter 10 minuter somnade jag om och vaknade ( 07:37 ) ja nu ligger vi här och myser!!!

Likes

Comments