Första gången på länge jag var hungrig på morgonen innan skolan. Imorse så vaknade jag och var riktigt hungrig på väldigt länge. På onsdagar har jag sovmorgon till 10.00 vilket är riktigt skönt. Mitt alarm skulle ringa 8.00 men jag vaknade runt 7.45 så jag snoozade fram till 8.00. Jag var så himla hungrig på jag skar upp ett grönt äpple, hällde upp en skål med naturell fil, i med äppelbitarna och sedan hade jag på lite (lite, rätt mycket) kanel, haha. Ni kan se bilden ovan, ser det inte gott ut? Sen så fick jag väldigt bråttom och behövde springa till bussen (vilket aldrig händer annars. Brukar alltid vänta typ 6 min). När jag kom hem så var städerskan här så då blev det att gå upp och stänga in sig på rummet. Sen har jag suttit här sen dess.. Eller jag gick ner och åt middag för ett tag sen men gick tillbaka till sängen.. Jag har även hunnit se Jocke och Jonnas spökjakt video, den var hur bra som helst. Jag tycker inte att deras andra har varit läskiga alls, men den här. Den slår alla den var så obehaglig och läskig så jag blev faktiskt lite rädd.

Egentligen så borde jag skriva på min svenska inlämning nu, men det får bli imorgon (jag skjuter alltid upp allting.. (INTE bra). Men tänkte nog ta en låång, varm dusch nu, hur skönt? Imorgon så ska jag på en föreläsning i skolan så jag missar spanska, väldigt synd eller inte (jag gillar inte spanska.. haha). Jag vet dock inte riktigt vad föreläsningen ska handla om men men, det återstå att se imorgon. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är så mycket i skolan just nu som ni kanske vet. Och man blir riktigt trött med allt gå upp tidigt, långa skoldagar, läxor och kompisar. Allt gör så man bli väldigt trött och stressad. Jag blir nog själv mest trött av att jag inte får i mig den näring eller vad man ska säga. På morgonen är jag väldigt sällan hungrig för när man går upp tidigt så har man inte hunnit bli de än, sen har vi skollunchen.. Det är kanske inte riktigt något jag föredrar. Sen det här med kompisar. Jag har väldigt svårt att välja vilka jag ska hänga med , jag tror att många i min ålder tänker så. Ska man vara med dom "coola" som själva tycker att dom är de, dom som man har lika intressen med eller ska man vara med dom som man faktiskt har riktigt kul med? Jag tycker att det är så himla svårt att veta vem man ska umgås med. Ja det är lite knöligt med allt.

Till tråkigare saker.. Vad händer med Sveriges väder?? Det började bli lite varmare och "vår" och jag var fett taggade på att ha lite tunnare kläder. Bara känna att det det inte kommer vara kallt för evigt haha, med vad händer? JO det börjar snöa och blir ännu kallare igen (suck). Blir så himla irriterad och jag känner att jag inte pallar kylan i allmänhet. Jag sitter just nu och kollar på säsongsstarten av "Ung och bortskämd". Det är väl helt okej, men nu ska jag fortsätta att kolla och skriva på min svenska läxa som ska lämnas in på fredag..

Ha det så bra<3

En bild från i höstas med mig och min bästa kompis Agnes<3

Likes

Comments

Jag är ju sämst.. Jag säger riktigt ofta att jag ska börja igen. Har jag gjort de? Nej, eller kanske någon dag efter. Jag känner verkligen att det här det jag tycker är kul och vill göra på fritiden. Jag älskar att blogga och även läsa bloggar, det är riktigt roligt och läsa om andras liv. Men jag har haft väldigt mycket tankar på senaste tiden om alla mellan himmel och jord. Mycket i mitt liv händer just nu, alla utvecklas man väljer vem man vill bli, vilka man ska vara med och vad man ska satsa på. Jag själv tänker mycket på mina val och oftast tar jag rätt val men ibland så ångrar man sig efter ett tag när man fått tänka lite. Just nu tänker jag väldigt mycket på sommar, jag blir så himla deppig på vinter när det är kallt och mörkt ute. Och sen huvudsaken med sommar är väl att man är ledig och inte måste tänka på skolan alls. Jag skulle verkligen behöva ha lov NUU.

Med tanke på lov och skolfritt så går jag i skolan den här veckan men veckan där på (vecka 7) så har jag prao. Jag och min kompis Agnes ska praoa på ett dagis tillsammans och det kommer bli riktigt roligt tror jag. Just nu är det riktigt mycket i skolan för mig då jag varit sjuk hela veckan. Jag mår mycket bättre nu men jag är fortfarande lite krasslig. Men att ha missat en veckas lektioner känns riktigt tung då jag nu har riktigt mycket att ta igen. Så den här veckan blir det ingen fritid alls då jag måste hem och plugga VARJE dag. Men jag känner att jag vill satsa och inte ge upp för jag vill kunna komma in på ett bra gymnasium och få en bra utbildning i framtiden, och så tycker jag att alla i min ålder som har det jobbigt ska tänk. Fortsätt kämpa vi klarar de tillsammans <3

Likes

Comments

​Nu så har jag gjort mig i ordning in för skolan jag har sminkat mig, plattat håret och ätit frukost. Till frukost så åt jag en macka med ost och ett glas mjölk. Så nu tittar jag bara på youtube och väntar på att tiden ska gå min buss går 09:32 så jag måste gå runt 09:25. men medans jag väntar så ska jag borsta tänderna packa väskan och klä på mig. Onsdagar är rätt chill för först har jag idrott sen har jag kemi och på kemin får man typ göra vad man vill och jag sitter längst bak så läraren märker inte om man håller på med mobilen eller inte men vi gör liksom ingenting så man får hålla på med mobilen ibland om man frågar. Efter kemin har jag lunch i 40 min, sen har jag SO och jag och några i min klass ska redovisa om James Cook han var den som upptäckte Australien. Sen har jag matte och då så får man oxå välja vad man vill jobba med så det är en chill dag. men nu måste jag klä på mig och borsta tänderna för jag ska gå om 25 min.

Ha det bra!

Likes

Comments

​Jag tänkte börja blogga igen! Då jag tänkt på en grej jag velat göra rätt så länge och det känns som att det kommer bli lättare bom jag bloggar då av många olika själ. Jag tänker inte säga vad det är men jag ska säga om det blir av och går på rätt spår. Och även en anledning till att börja blogga igen är att jag har rätt mycket känslor och jag tycker att det känns bra om jag får skriva ut alla känslor och dagbok har jag provat men känns inte riktigt att det funkar så nu tänkte jag prova de. Men det har hänt en del sen sist men vi tar det i ett annat inlägg.

Ha det bra!  

Likes

Comments

Äntligen! Igår så gjorde jag gelénaglar och jag har velat göra de så så länge. Jag skulle vara nagel modell till en kompis chef men hon hade råkat dubbel boka det datumet som jag skulle dit, och då så skulle jag inte göra naglar. Men så igår när jag vaknade 09:15 ringde min kompis och sa att det hade blivit fel idag oxå. Så hon frågade om jag ville gör naglarna och det ville jag ju så klart. Så jag la lite mascara borsta tänderna och klädde på mig för chefen skulle hämta mig så jag springer ner till Ica för att hon skulle hämta mig där 09:30 och nu är jag jätte nöjd, slänger in några bilder här nere! Anledningen att jag var nagel modell och fick naglarna gratis var för att hon går en kurs och behöver folk att öva på. Jag är iallafall väldigt nöjd med naglarna och nu är dom extra fina när jag ska till Italien på onsdag :)
Karolin som gjorde mina naglar går på kurs på studio ava ni kan ju kolla in deras instagram om ni vill den finns på ena bilden där nere, och dom inringade naglarna är mina!
Ha det bra :)

Likes

Comments

Jag vet att jag inte bloggade igår men det var för att jag har sovit över hos en kompis men nu har vi vaknat så aa. Idag ska vi nog åka till Vaxholm och träffa några andra kompisar. Det ska bli kul men om vi inte ska vara med dom ska vi nog dit ändå och sola solarium. Och sen ska vi åka hem lite senare. Men det är typ det vi ska göra idag så aa vi hörs senare Hej Då//Isabella

Likes

Comments

Den appen jag använt mest under 2014 är "blogkeen". Där kan du följa dina favorit bloggar som Nellie Berntsson, Misslisibell, Sascha Richardson och epicfail eller du kanske kan följa mig där. Jag använde den appen mest utom Instagram 2014. Jag tycker att den här appen är väldigt bra för då behöver man inte gå in på internet och söka efter alla bloggar. Men med den är app en kommer inläggen som ett sms och sen går du in på appen och trycker på den som har lagt in ett inlägg. Hej då// Isabella


Likes

Comments

Nu är hösten här! Jag älskar hösten. Hösten är som att öppna ett paket fullt med färger. Så nu kommer det komma lite sminkningar, outfits och så. Men det kommer nog på min videofyme.där heter jag: bellasvloggar Hej//Bella


Likes

Comments

Om ni inte visste det redan så är min favoritårstid höst UTAN TVEKAN i love it so much omg, vill att det ska vara för evigt.
Likes

Comments