Header

Att jag har velat mellan blondt & brunt hår de senaste året är väl ingen nyhet direkt. Men galnare blir det, har egentligen mega panik för att klippa mitt hår. Folk kan vara rädda och känna obehag av tandläkare eller sprutor till exempel. Jag känner så angående frisörer, jag tycker som sagt att det är extremt jobbigt, att klippa mitt hår. Mest efter ett barndomsminne när jag och en kompis lekte frisör & hon klippte i mitt långa fina hår på riktigt. & där var jag 8 bast och skämdes otroligt mycket över hur fult & kort håret var. Hade inget självförtroende alls och jag vågade inte ens flirta med killar under den perioden. Kanske låter löjligt, men vad vet jag när man är i den åldern så har man ju inte världens bästa självförtroende & dedär ligger nånstans fortfarande kvar. I alla fall var det ju inte de jag ville prata om, utan att jag är ändå stolt över mig själv som idag klippte ca 10cm av mitt hår. Vilket jag ALDRIG gjort förut, och jag är nöjd över att jag vågade. Märker bara hur löjligt detta låter, men som sagt det är dendär lilla tanken av stolthet som räknas. Oavsett hur töntigt och konstigt det en kan låta.

Med detta så ska jag försöka sova, för klockan ringer 04.00 för jobb. Så godnatt på er!

Likes

Comments

Ska återigen försöka uppdatera här lite mera. Nu när jag ändå har flyttat hemifrån och har något att skriva om. I alla fall så har jag investerat mig ett par nya skridskor. Då dom gamla va förstora, klumpiga & inte så värst fina längre. För dom som missade körde jag konståkning förr, & nu passa jag på att köpa ett par skridskor som egentligen är snäppet sämre en dom jag har. Men dessa duger gått och väl att leka runt i. Ska återgå till att jobba som vanligt, typ så mitt liv ser ut atm. Jag spenderar lite för mycket tid på mitt jobb.

Likes

Comments

Ja det var ju ett tag sen sist. Har väl inte hänt så mycket intressant, mer än att jag har skaffat mig en lägenhet, som jag flyttar in till den 1 Mars, vilket är väldigt snart. Är jag taggad?? Om jag är!! Så kanske blir duktig på att uppdatera lite mera. För har ju en känsla av att det lär dyka upp en hel del bilder, på min nya lya så småningom!

Likes

Comments

Några av väldigt många låtar som spelas hela tiden i mina lurar. Spelar ingen roll om vissa är otroligt gamla eller nya, lika bra ändå.


(Första låten till vänster ska va SCLND remix)
(Andra låten ska va Dubvision remix)

Likes

Comments

Hej på er!
Började jobbet vid 5 idag & slutade 2. Har nog aldrig varit så seg som idag, kände att allt gick åt helvete, men jag överlevde ändå.

Ska alldeles strax övningsköra in till stan för att hämta brorsan på jobbet. En liten update helt enkelt, hoppas ni haft en bra måndag, även om jag vet att man brukar lida av ångest!

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sen, jag klickade in här. Men nu känner jag mig motiverad & ska försöka mitt bästa med att bli aktiv igen.

Ni får en update om vad som har hänt sen senast!

- Jag tog studenten den 10 juni & det var en utav mina lyckligaste stunder någonsin!

- Direkt efter så började jag jobba som timanställd på Statoil (Cirkel K)

- Efter knappt 1månad där så fick jag ett fast jobb, så jag jobbar cirka 70-80%

- Hela min sommar har jag spenderat på mitt jobb, har inte hittat på något roligt alls.

- Jobbar stenhårt på att flytta hemifrån, vilket jag kommer lyckas med nästa år!

Det är inte så mycket som har hänt sen senast. Men lite förändringar har ändå skett. Ska försöka sova nu för att tagga upp för lite jobb. Kram!

Likes

Comments