Header

Vet inte vad som är mest sjukt.
Att det var över 1månad sen jag skrev något här?
Eller de faktumet att jag har känt denna person, till vänster i 15år?

Vad kan jag ens uppdatera er om?
Att jag börjat festa lite för mycket på sista tiden, kanske kan va en form av åldersnoja inblandat där. Och det är väl så jag och mina vänner umgås. Såvidare inte jag & Tova ligger och nördar Gossip girl, fast egentligen håller vi käft och håller på med mobilerna, kul va?

Jobbar på som vanligt, och tyvärr så trivs jag inte alls på mitt jobb, nu för tiden.
Jag som är en väldigt glad och positiv tjej. Mår psykiskt dåligt av att stå där i kassan, se glad ut och få tjuriga kunder som inte ens vet hur man säger varken hej & tack, det är 2 ord?!
Man ska inte ta åt sig, men det gör jag verkligen, för det är inte kul att 9/10 kunder är så pass otrevliga. & dessutom kan man få sig en bitchblick, som om man vore dum i huvudet för att man hälsar..

Jag har också sakta men säkert börjat ta tag i dedär med körkort. Tog mig ju ett tag att få motivationen, typ sisådär 2år men finns också en privat anledning bakom det också. Men jag krigar på.

Ja va annars gör jag mer än jobba, supa, köra bil & sova?! Ja inte så mycket mer. Kanske inte världens roligaste update, men jag lever ju i alla fall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var alltså på en halloween fest igår. Tråkigt nog var det en av dom tråkigare festerna jag har varit på. Så min & Tovas strategi var att supa ännu mera för att inte tänka på hur trist festen var. Så de gjorde vi & allt blev så mycket roligare. Söp säkert till 4-halv fem. Vilket va rätt sjukt. Vi vakna upp vid 10 och var fortfarande lite små fulla, säger ju mycket om oss. Så det enda vi har gjort idag är att vi har svullat pizza, kollat film & försökt "vakna" till liv..
Har faktiskt en rejäl Söndagsångest.

Likes

Comments

Har märkt hur svårt de är att fånga "bra" bilder i en ishall. Va ju ett tag sen jag va och kolla på Hv-FBK. Där resultatet inte blev speciellt bra..
Va även ett tag sen jag tittade in på min blogg?
Har haft lite för mycket att göra, standard ursäkt.

Likes

Comments

Måndag var det ja, har faktiskt varit ledig idag och känner att det har varit ganska så välbehövligt. Då jag tror jag börjar bli sjuk, vilket jag nästan aldrig blir. Har extremt ont i halsen och har väl haft feber till och från. Men det hindrar inte mig från att gå till jobbet i morgon. Även om det kanske inte är det allra smartaste att göra, men har inte direkt tid att vara sjuk. Blir så när man har lite för mycket kontroll behov på saker och ting. Har annars bara legat och lyssnat på poddar och kollat runt lite på inrednings prylar. Men nog om det ska väl försöka fixa något att käka hehe..

Likes

Comments

Contains affiliate links
1. / 2. / 3.
4. / 5. / 6.

Rätt kul att det är alltid på kvällarna som jag hittar dom allra snyggaste kläderna, och ens har ork, tid och lust att leta in något nytt till min kära garderob. Men det är heller ingen snack om saken att jag är KÄR i pälsjackorna!!! 

(Klicka på bilderna för att komma till sidan)

Likes

Comments

Spenderade alltså gårdagen med min lillebror. Vi gjorde de vi brukar göra. Åka bil & äta mat, säger väl mycket om oss?
Följde även med brorsan & pappa för dom skulle köra golf, vilket slutade med att jag gjorde de bästa klädvalet att ta vita skor i skog. Gissa vem som var glad efter?

Idag så är jag ledig och ska väl mest tvätta & städa, för att sedan ladda upp me jobb kl 05.30 i morgon. Är inte så jätte taggad, då jag känner att jag börjar bli lite sjuk.

Likes

Comments

Ca 20minuter kvar tills jag äntligen slutar jobbet, efter världens segaste stängning. Har inte haft en kund på 3 timmar, vilket är så sjukt långtråkigt. & de tär ju inte roligare när man jobbar ensam från kl 18.00 :/

Likes

Comments