Header

Ja det var ju ett tag sen sist. Har väl inte hänt så mycket intressant, mer än att jag har skaffat mig en lägenhet, som jag flyttar in till den 1 Mars, vilket är väldigt snart. Är jag taggad?? Om jag är!! Så kanske blir duktig på att uppdatera lite mera. För har ju en känsla av att det lär dyka upp en hel del bilder, på min nya lya så småningom!

Likes

Comments

Några av väldigt många låtar som spelas hela tiden i mina lurar. Spelar ingen roll om vissa är otroligt gamla eller nya, lika bra ändå.


(Första låten till vänster ska va SCLND remix)
(Andra låten ska va Dubvision remix)

Likes

Comments

För länge sen sist.

Inte så mycket har förändrats, mer än att jag har skaffat en ny hårfärg, som jag börjar trivas mer och mer i. Alla mina dagar består utav jobb,jobb & jobb. Kan lugnt säga att man va lite för bekväm i skolan. Men jag trivs hur bra som helst, även om jag känner att lite fler lediga dagar skulle sitta fint.

Men välkommen till vuxenlivet ja. Letar även lägenheter hela tiden, men har inte hittat nån som jag känner wow för. Har som mål att flytta nån gång nästa år. Känner att det är dags att dissa mamma & pappa och skaffa ett eget ställe.

Så mina dagar består alltså av jobb 24/7, därför jag inte känner mig så aktiv här. Men kommer dyka upp här snart igen.

Kram!!

Likes

Comments

Hej på er!
Började jobbet vid 5 idag & slutade 2. Har nog aldrig varit så seg som idag, kände att allt gick åt helvete, men jag överlevde ändå.

Ska alldeles strax övningsköra in till stan för att hämta brorsan på jobbet. En liten update helt enkelt, hoppas ni haft en bra måndag, även om jag vet att man brukar lida av ångest!

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sen, jag klickade in här. Men nu känner jag mig motiverad & ska försöka mitt bästa med att bli aktiv igen.

Ni får en update om vad som har hänt sen senast!

- Jag tog studenten den 10 juni & det var en utav mina lyckligaste stunder någonsin!

- Direkt efter så började jag jobba som timanställd på Statoil (Cirkel K)

- Efter knappt 1månad där så fick jag ett fast jobb, så jag jobbar cirka 70-80%

- Hela min sommar har jag spenderat på mitt jobb, har inte hittat på något roligt alls.

- Jobbar stenhårt på att flytta hemifrån, vilket jag kommer lyckas med nästa år!

Det är inte så mycket som har hänt sen senast. Men lite förändringar har ändå skett. Ska försöka sova nu för att tagga upp för lite jobb. Kram!

Likes

Comments

Glömde nämna att jag färgade mitt hår blont för 2 veckor sen. Tydligen var frissan inte alls duktig för idag skiftar min färg i orange, gult och blont. Och har ingen större lust att slänga ut 1.600 kronor. Har funderat lite på att kanske köpa egen färg och färga men risken är ju att det blir ännu värre. Ae mår i alla fall riktigt dåligt över hur fult det är i verkligheten...

Likes

Comments