Header

En liten detalj.

Hade en mysig midsommar med mina fina vänner & familj. Dock tog väl alkoholen över lite väl för hårt, så en bakfull Bellz sitter just nu och kollar på Pretty Little Liars. Men vad ska man säga det är bara midsommar 1 gång om året. Tyvärr var jag ganska dålig på att ta bilder. Men en bra midsommar hade jag i alla fall. Hoppas eran var lika bra!!

Likes

Comments

Ska strax bege mig till mitt jobb, är inte speciellt taggad då denna dag kommer bli lång. Ni vet dagen innan midsommar, den mest rörigaste dagen på alla jobb..
Blir inte bättre av att jag bor i Söderköping, staden som är mest känd för sin glass men också för alla broöppningar & trafikljus. Haha ska väl inte klaga, för tar ju åndå helg efter detta! ;)

Likes

Comments

Söndagens försök att ta en bra bild. Fikade i alla fall i stan & vi var ju bara tvungna att uppdatera varandra om vad som händer i våra liv (ni vet killsnack). Har ju hänt ett O annat i den kategorin. Men en rolig uppdatering i alla fall, fick sedan skjuts hem vid 8 hugget.

I måndags hände ju inte så mycket mer än städ i lyan & bokade även tid hos frissan för lite färgning. Sen så småningom ska jag göra något nytt med mitt hår, som jag avslöjar när det är gjort ;).

Dagens planer då? Slutade precis jobbet. Och ska om 30min ta bussen in till stan för att boka en tatueringstid med Ronja. Är så nervös & taggad på samma gång. Så snart sitter nr 3.

Likes

Comments

Det är väl ingen nyhet att jag är ganska dålig på att uppdatera. Men så blir det när all ens tid går åt till jobbet. En uppdate sen senast kanske?

Har letat som en idiot efter denna dryck. Och blev besviken 2/5 i betyg.

Testade på långgolf. Om man nu kan räkna 20minuter som ett försök? Innan det började spöregna..

Lillebrorsan fyllde även år den 6 Juni. Han fyllde alltså 18??? Helt otroligt vad tiden går fort..

Har även umgåtts mycket med Ronja & när vi umgås slutar det ju alltid med, att vi drar ut och super, så det har jag även gjort.

& det största av allt var väl ändå att brorsan fick körkort? Vilket jag är otroligt stolt över att han lyckades få. Så vi har dragit en liten roadtrip och fler lär det bli.

Likes

Comments

Ja som rubriken säger, har haft en mysig helg med min favorit. Från glass häng till oplanerad utgång. Man kan säga att vi båda hade nog en ganska så händelserik helg.
Ibland får man påminna sig själv, att ha så kul som möjligt även om ens jobb tar upp all fritid och liv man har. Men ska inte klaga jag älskar mitt jobb & i sommar får jag även 3veckors semester så jag njuter redan!!

Likes

Comments