Header

Har märkt hur svårt de är att fånga "bra" bilder i en ishall. Va ju ett tag sen jag va och kolla på Hv-FBK. Där resultatet inte blev speciellt bra..
Va även ett tag sen jag tittade in på min blogg?
Har haft lite för mycket att göra, standard ursäkt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag var det ja, har faktiskt varit ledig idag och känner att det har varit ganska så välbehövligt. Då jag tror jag börjar bli sjuk, vilket jag nästan aldrig blir. Har extremt ont i halsen och har väl haft feber till och från. Men det hindrar inte mig från att gå till jobbet i morgon. Även om det kanske inte är det allra smartaste att göra, men har inte direkt tid att vara sjuk. Blir så när man har lite för mycket kontroll behov på saker och ting. Har annars bara legat och lyssnat på poddar och kollat runt lite på inrednings prylar. Men nog om det ska väl försöka fixa något att käka hehe..

Likes

Comments

Contains affiliate links
1. / 2. / 3.
4. / 5. / 6.

Rätt kul att det är alltid på kvällarna som jag hittar dom allra snyggaste kläderna, och ens har ork, tid och lust att leta in något nytt till min kära garderob. Men det är heller ingen snack om saken att jag är KÄR i pälsjackorna!!! 

(Klicka på bilderna för att komma till sidan)

Likes

Comments

Spenderade alltså gårdagen med min lillebror. Vi gjorde de vi brukar göra. Åka bil & äta mat, säger väl mycket om oss?
Följde även med brorsan & pappa för dom skulle köra golf, vilket slutade med att jag gjorde de bästa klädvalet att ta vita skor i skog. Gissa vem som var glad efter?

Idag så är jag ledig och ska väl mest tvätta & städa, för att sedan ladda upp me jobb kl 05.30 i morgon. Är inte så jätte taggad, då jag känner att jag börjar bli lite sjuk.

Likes

Comments

Ca 20minuter kvar tills jag äntligen slutar jobbet, efter världens segaste stängning. Har inte haft en kund på 3 timmar, vilket är så sjukt långtråkigt. & de tär ju inte roligare när man jobbar ensam från kl 18.00 :/

Likes

Comments

Contains affiliate links

Några enkla tips på byxor och tröjor.

Det är väl ingen nyhet att jag älskar stickade tröjor, men jag har också gått och blivit kär i tröjan med blommor på, eller rättare sagt modellen på tröjan. Har flera stycken och dom är så himla snygga!!!


(Tryck på bilderna för att komma till sidan)

Likes

Comments