Header

Ja som rubriken säger, har haft en mysig helg med min favorit. Från glass häng till oplanerad utgång. Man kan säga att vi båda hade nog en ganska så händelserik helg.
Ibland får man påminna sig själv, att ha så kul som möjligt även om ens jobb tar upp all fritid och liv man har. Men ska inte klaga jag älskar mitt jobb & i sommar får jag även 3veckors semester så jag njuter redan!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Man blir bara glad över att kolla på denna bild. För vet ni vad? Vi har spelat en av dom bästa matcherna någonsin mot Canada. Och vad är ännu bättre än att vi vann VM GUUUULLLDDDD!!!!

Så ja detta är verkligen mitt år.
Från fast jobb, egen lägenhet, HV71 tog SM-guld och nu tog Sverige VM-guld. Ae jag ryser i hela kroppen.

Likes

Comments

Min utsikt från hallen & köket.

Köket & hallen

Sovrummet

& vardagsrummet.

Så såhär ser min lilla lägenhet på 45kvm ut. + ett badrum också som är så otroligt fult.
Har alltså bott här i 1 månad, och jag trivs så himla bra. De finns tyvärr fortfarande lite små fix kvar så som tavlor, växter, kuddar och lite annat smått & gott som ska införskaffas så småningom. Men en bra börjar har jag lyckats fixa ändå.

Likes

Comments

Riverdale det är namnet på den bästa serien som sänds just nu. Lägg det på minnet. Den har drama, spänning och snygga killar, eller ja 2 i alla fall. Men denna serie är otroligt bra, hittills är 8 avsnitt släppta så den är väldigt ny.

Den handlar om ett mord på en kille med namn Jason Blossom, dom försöker alltså att hitta vem den skyldiga är och påvägen där så kommer det så mycket drama från alla håll. Vågar inte spoila mera en det lilla. Men den är riktigt bra och den har redan klättrat upp bland top 2 bästa serierna jag sett, dock toppar den inte One Tree Hill. Men denna serie MÅSTE ni se!!

Likes

Comments

Att jag har velat mellan blondt & brunt hår de senaste året är väl ingen nyhet direkt. Men galnare blir det, har egentligen mega panik för att klippa mitt hår. Folk kan vara rädda och känna obehag av tandläkare eller sprutor till exempel. Jag känner så angående frisörer, jag tycker som sagt att det är extremt jobbigt, att klippa mitt hår. Mest efter ett barndomsminne när jag och en kompis lekte frisör & hon klippte i mitt långa fina hår på riktigt. & där var jag 8 bast och skämdes otroligt mycket över hur fult & kort håret var. Hade inget självförtroende alls och jag vågade inte ens flirta med killar under den perioden. Kanske låter löjligt, men vad vet jag när man är i den åldern så har man ju inte världens bästa självförtroende & dedär ligger nånstans fortfarande kvar. I alla fall var det ju inte de jag ville prata om, utan att jag är ändå stolt över mig själv som idag klippte ca 10cm av mitt hår. Vilket jag ALDRIG gjort förut, och jag är nöjd över att jag vågade. Märker bara hur löjligt detta låter, men som sagt det är dendär lilla tanken av stolthet som räknas. Oavsett hur töntigt och konstigt det en kan låta.

Med detta så ska jag försöka sova, för klockan ringer 04.00 för jobb. Så godnatt på er!

Likes

Comments

Ska återigen försöka uppdatera här lite mera. Nu när jag ändå har flyttat hemifrån och har något att skriva om. I alla fall så har jag investerat mig ett par nya skridskor. Då dom gamla va förstora, klumpiga & inte så värst fina längre. För dom som missade körde jag konståkning förr, & nu passa jag på att köpa ett par skridskor som egentligen är snäppet sämre en dom jag har. Men dessa duger gått och väl att leka runt i. Ska återgå till att jobba som vanligt, typ så mitt liv ser ut atm. Jag spenderar lite för mycket tid på mitt jobb.

Likes

Comments

Ja det var ju ett tag sen sist. Har väl inte hänt så mycket intressant, mer än att jag har skaffat mig en lägenhet, som jag flyttar in till den 1 Mars, vilket är väldigt snart. Är jag taggad?? Om jag är!! Så kanske blir duktig på att uppdatera lite mera. För har ju en känsla av att det lär dyka upp en hel del bilder, på min nya lya så småningom!

Likes

Comments