Godmorgon

Idag händer det. Som jag så länge gått och väntat på nu. Är jätte nervös och önska att jag kunde få slippa detta. Men gör jag inte de här idag så vill jag inte ens tänka på vad som kommer hända.

Jag ska till sjukhuset och lokalbedövas, dem ska ta bort en cellförändring som inte läker ut av sig självt. Jag mår illa när jag tänker på de, blir alldeles spy färdig. Har varit på kontroller och provtagningar flera gånger och det gör så sinnes sjukt ont! Efteråt gör de ännu ondare och jag får såna obehagliga rysningar i kroppen och vill kräkas för de gör ont och känns så obehagligt. Idag kommer dom visserligen bedöva mig men jag vill inte tänka på hur ont jag kommer få när bedövningen går ur. Jag kommer ha ont i flera dagar. 😓 men jag hoppas de går hyfsat. Så bra som möjligt. jag oroar mig så mycket att dem kommer att göra nå fel osv så de blir värre eller något nytt problem. Jag nojar upp mig för en massa saker.. Tur att min snälla mamma tar ledigt från jobbet och följer med mig. Hade aldrig klarat av de själv! Jag klarar knappt av ens att vara inne på ett sjukhus. Så tack älskade mamma ❤


Ledig från skolan idag, skönt som fan för jag kan inte tänka på nå annat än de här! Ska ta en dusch och göra mig iordning strax, men först dricka lite kaffe och kika lite på tvn.

Hoppas ni andra får en bra dag. Önska mig lycka till 🙈👼🙏 puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vill inte ljuga och låtsas att allt är bra. Jag vill inte säga att det är bra när de egentligen inte alls är bra.

Det kommer på automatik iallafall, när någon frågar hur de ärt, "Jo Det är bra". Det är inte bra. Jag tänker inte längre låtsas att de är de. Jag vill vara ärlig fullt ut och de kommer jag hädanefter att försöka vara. Men jag hatar att behöva säga att jag inte mår nå bra, jag är inte längre den som pratar om när de är dåligt, varför jag mår dåligt, vad som hänt eller händer. Jag har slutat prata så om mig själv. Jag känner liksom att jag inte vill vara en börda för någon annan. Varför ska nån behöva lyssna på min skit. Jag känner inte att jag kan prata med någon egentligen heller så. Jag skiter i det.

Skrivandet är de bästa för mig, när jag skriver känns de bra och jag får ut mer på nå vis känner jag. Jag får ur mig de jag vill och känner för just här och då, och de är ingen som avbryter mig med att fråga saker eller liknande. De är skönt. Men jag vet inte, de skulle kanske vara skönare att ha någon att prata med, både när de är bra eller dåligt. De skulle nog vara skönt att ha någon. Jag minns knappt hur de känns längre.

Jaja, nog om de. Jag har varit lite låg i mina senaste inlägg I KNOW. Jag ska skärpa mig jag lovar! 😍 det finns ju faktiskt saker som är bra också så jag ska börja skriva mer om sånt. Jag tror det skulle göra mig gott, att skriva om de som är bra. Så att de sätter sig fast i huvudet mera.

Jag har jätte svårt med positiva tankar. Antingen typ stänger jag av dom för att jag inte vet hur man hanterar dem, eller så blir jag alldeles överväldigad och då blir det också svårt att hantera dem ändå. Haha, Yes I'm Bipolar!

Har nyss kommit ur duschen, ska göra mig iordning och baka litegrann. E får springa iväg till affären åt mig för jag orkar inte 😊 sen blir det en massa mys och fortsätta titta på The O.C!

Ha en bra dag alla, puss på er!

Likes

Comments

Hej på er,

Nu är jag tillbaka. Har landat med fötterna på jorden igen efter allt som har varit. 👊

Känner mig som en ny människa nu när den mesta ångesten och oron har släppt. Nu hoppas jag att jag kan få gå med båda fötterna framåt och inte behöva ta ett steg bakåt också hela tiden.

Det kommer alltid vara saker runtomkring som är jobbigt eller liknande och jag måste (precis som alla andra) lära mig att leva med de. 👌 de är svårt. Jag har liksom allt åt rätt håll i tankarna men att handla utav mitt positiva tänkande är så mycket svårare just när de gäller att varva ner, ta de lugnt och acceptera saker som är negativt. Tro det eller ej men så är de för mig. Förut så har jag alltid tagit en drog om de varit något liksom men de gör jag ju inte längre. Jag får liksom "lära om" med mycket saker nu. De är tufft men jag älskar de ändå! De är så härligt att leva nu förtiden och känna känslor och glädje på riktigt. Jag har de mycket runtomkring mig just nu men jag är ändå glad för de på ett sätt. Jag är så glad och tacksam för att jag är nykter och drogfri och att jag lever. Och de känns när man lever så är de!


Idag fyller min babe år! ska fira honom lite idag men hans familj kommer till helgen och då ska vi fira honom ordentligt! Eftersom vi tyvärr inte har några pengar nu så blir det så. Bakade bullar igår iallafall så de är gjort. Ska försöka mig på en tårta på fredag 😄

Nu ska jag ringa några samtal och dricka lite kaffe.

'Håller tummar och tår för att detta ska gå vägen!! De handlar om liv eller död. Jag vet att min ängel hjälper och stöder mig där uppifrån 💖'

Ha en bra dag alla, PUSS

Likes

Comments

Godmorgon, 

Har suttit och funderat hela morgonen och kommit fram till en del. Men vissa saker får jag låta vara. Jag måste börja släppa taget, släppa saker och ting. Jag har tappat mycket lust och glädje på senare tid och de är bland annat för att jag tänker på saker som tynger ner mig. Jag har svårt att bara släppa. Istället så sätter sig allt fast i huvudet och jag grubblar och går omkring orolig, stressad och deprimerad. Det är så mycket som hänt och händer som jag inte kan göra nånting åt. Det finns inget alls jag kan göra och jag måste försöka inse de. Annars kommer allt detta ta kål på mig. ​De gör de visserligen redan​. 

De saker jag kan göra något åt de kan jag sätta mer fokus på, om jag vill. Jag behöver inte. ​De är lättare sagt än gjort​! Men jag måste försöka. 

Jag är rädd för att jag ska falla tillbaka nu, jag är rädd att jag ska falla tillbaka i gamla beteenden. Jag känner mig på gränsen. Jag vill inte falla. Jag har kommit så jävla långt. Jag vill inte vara där jag är just nu, de känns som en återfalls gränd. Men jag tänker göra allt jag kan och orkar för att gå tillbaka nu, till rätt stig igen. De här funkar inte längre.

Jag vill nå fram till dig. Jag behöver dig. Jag vet att du behöver mig. Som det är just nu och har varit en väldigt lång tid så går de inte att prata med dig, det gör så ont. Och de gör så ont att se hur de är. Hur du mår. Vad du gör, (d​e jag vet att du gör​), vad som händer dig. Och att de aldrig får ett slut nångång. Jag vet att de inte bara är du eller jag som förstörs utav detta, vi gör de allihopa. Alla runt omkring, och alla runt omkring oss, och så vidare. Jag lägger ingen skuld på dig. Jag hoppas bara att du vaknar upp en dag. Jag är så rädd hela tiden. Ingenting mer får hända dig, då vet jag inte vad jag gör. Jag vill helt ärligt bara skada alla som kommer i din väg, som kommer i våran väg. Jag kan inte ens skriva hur mycket eller hur jag vill skada för det är hemskt. De är hemska tankar. Men det som görs emot dig är lika jävla hemskt och jag håller på att bli galen. Jag ber till Gud, jag ber till högre makter. Jag hoppas du får hjälp, innan de är försent.

​GUD GE MIG SINNESRO, ATT ACCEPTERA DET JAG INTE KAN FÖRÄNDRA, MOD ATT FÖRÄNDRA DET JAG KAN, OCH FÖRSTÅND ATT INSE SKILLNADEN.


Likes

Comments

Gomorgon,

Känner mig inge bra idag varken fysiskt eller psykiskt.

Har inte fått sova på 4 nätter i sträck nu och de tar verkligen på mig. Har sån smärta i bröstet också.

Försov mig imorse så jag kommer för sent till skolan idag. Känns drygt 👎

Är iallafall glad över att vi fick hem soffan igår och att vi även hann åka till återvinningen med den gamla soffan! 😃 när pengarna kommer denna månad ska jag köpa lite snygga soffkuddar och diverse, ska bli så nice!

Idag ska vi köra resten av möblerna hem, en tv bänk och några hyllor. Awesome! 😃

Hoppas ni andra får en bra dag idag 😙 puss!


Likes

Comments

Hej,

Är ledig idag så jag passar på att ta tag i städningen hemma. E är i skolan.

Har vart hos mamma i helgen och övernattat. Super mysigt ❤ det är skönt att få komma bort lite och bara ta det lugnt och umgås med dom man tycker om. Få tänka på lite annat liksom, eller inte tänka alls. Har ätit massa gotta och så såg vi på en jätte bra film. Hanna. Jag tycker iallafall den var väldigt bra.

Mammas kille har ett musik rum hemma med alla möjliga musik prylar och diverse saker, men han har även en hel del gryma böcker och filmer. Allt möjligt men mycket "12 stegs" relaterade böcker, meditation, lär dig välja glädje osv. Så jag lånade några stycken. Är väldigt inspirerande att läsa sånt. Jag hittade även några tränings böcker. Så jag lånade en bok som heter Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto.

Jag har tänkt och sagt länge att jag ska börja träna men jag har svårt att få tummen ur arslet har jag märkt 😉 Nu på morgonen gjorde jag en del övningar ur boken och de var otroligt kul! Känns skit bra, så jag tänker börja med att göra en månads schema och starta med dessa "små" övningar! 💪👊👏 heja mig!

Ska in i duschen nu sen ska jag göra mig iordning och ta bussen in till stan. Ska möta upp E och sen ska vi äntligen köra hem nya soffan och alla andra möbler som vi fått 😄 nice! Har kommit en massa grejer ivägen hela tiden för vi skulle fått hem de för länge sen. Men idag så, äntligen! 👍


Här är några mysiga bilder från helgen ute hos mamma:

Likes

Comments

Träffade en läkare igår och fick ta prover. Med stor möjlighet så har jag fått Tietzes syndrom även kallat Kostokondrit. Vilket betyder inflammation i övergång mellan revben och brosk, en inflammation i leden där revbenet är fäst på bröstbenet. Orsaken till åkomman är inte känd men vissa menar att ett slag eller en kraftig stöt mot bröstkorgen, en virus infektion eller en kraftig hosta kan vara orsaker.

👎👎👎👎👎!!! Har lyckas dra på mig en virus infektion och denna inflammation i bröstet. 👆 Har så vansinnigt ont! Dessvärre så har jag ont i hela kroppen faktiskt, i både leder och muskler. De känns som jag slagit i nånting, som att jag ramlat och slagit hela kroppen och har blåmärken överallt.

Fick nässpray med kortison och råd om att vila och äta ipren.

Läkaren trodde de var Tietzes syndrom så jag hoppas de är det och att de inte är eller blir något värre. 😩

Tietzes syndrom är ofarligt och smärtorna avtar vanligen gradvis av sig själva inom ett halvt till ett år.. under tiden går det att lindra smärtorna genom att undvika de rörelser som förstärker smärtorna. Vissa tycker det hjälper att lägga kuddar under armarna på natten för att föra dem närmare bröstkorgen och på så vis avlasta revbenen. En varm eller kall duk över det ömma området kan också lindra.

Diagnosen ställs då läkaren gör en kroppsundersökning och grundas på just den typiska förekomsten av rörelse- och andningssmärta över ett eller flera revbensbrosk med samtlig tryckömhet. Därför också andningssvårigheter.

Blir sängliggandes idag 😪

Längtar tills imorgon för då ska jag och E åka hem till mamma och övernatta, Donny kommer vara med också, underbart 😍 ska käka mat, bara umgås, se på film osådär. Just chilling billing! 😉💜

Ha en bra dag puss på er!

Likes

Comments

Har fått en tid på hälsocentralen idag, ska träffa en läkare som ska undersöka mig. Äntligen!

Ska säga åt dom att dom får göra en enormt grundlig undersökning nu. Jag har varit täppt i näsan och haft ont i kroppen och magen nu i flera veckor. Svårt med andningen och andas tugnt som fan bara med munnen. (Bl.a) (ser inte klokt ut heller haha!) och igår började jag känna lite smärta i bröstet. (Inte sån smärta som jag haft förut och kan få ibland, att de stramar, drar ihop sig och skär i vänstra sidan) jag kände en obehaglig, annorlunda smärta på högra sidan. Det blev värre och värre, men värst var det när jag gick och la mig igårkväll. Det känns som att jag fått ett hårt slag i bröstet nästan, det riktigt hugger och stramar och jag kan inte ta djupa andetag eller böja mig framåt. Har aldrig känt denna smärta så jag kan inte förklara riktigt hur de känns. Men tack och lov så fick jag tid till läkarn idag. Jag hoppas det inte är nå allvarligt.

Någon som känner igen sig eller haft liknande symtom? Skriv gärna en kommentar eller ett meddelande!

Skulle vara skönt att prata med någon som förstår.

Det blir ingen skola idag. Jag kan inte gå ut när jag har det så här, blir så andfådd när jag bara reser mig upp och går. Blir andfådd bara jag bäddar sängen. 😭 och nästäppan håller på att göra mig galen. Jag är så sjukt trött.


Igår kom dom och bytte kyl och frys hemma, och jag är så NÖJD. Det blev super fint. Jag älskar mitt kök! 😍 det är så fräsht med allt nytt. Så himla skönt också att ingen annan har haft det innan liksom. Har fått nytt golv, nya skåpluckor och handtag, ugnen är fixad, ny kyl och frys som sagt och nya bänkskivor 👏

Nu väntar jag bara på att dem ska fixa till resten av lägenheten (!) men det verkar ta oändlig tid och jag får hela tiden ringa och tjata om samma grejer men även nya grejer som dyker upp.

De är ju så också att när de är massvis med fel/trasigt så ser man ju tillslut allt! Liksom minsta lilla grej. 😞 men det börjar iallafall bli riktigt fint hemma!


Nu ska jag ringa min kära mor och lägga mig på soffan en stund. ✌ Ha en bra dag alla ❤ puss!

Likes

Comments

Godmorgon 💜

Är ledig idag, (varje onsdag) så himla skönt. Känner att jag behöver det trots att jag nyss var ledig en hel vecka.

Jag behöver tid, tid för mig själv. Jag minns inte när jag senast bara tog hand om mig själv, som typ avkoppling, tog ett bad och läste en bok, låg i soffan med enbart tända ljus och en bra film (tjej film) typ en ansiktsmask och en kopp gott te. 💅 nått sånt som liksom bara vi tjejer gör, när vi är ensamma.

Vi måste ta hand om oss. Jag måste göra de mer och det tror jag egentligen dom flesta måste göra. De är ju viktigt. Jag stressar alldeles för mycke, oroar mig och bara kör på oftast utan att hinna tänka. Så ligger jag på nätterna och grubblar och mår dåligt, undrar varför jag aldrig kan få sömn. Jag stressar upp mig, även för små saker. Jag oroar mig och föreställer mig de värsta jämt. Och tänk om jag inte hinner. Tänk om de inte går bra. Jag måste sluta med allt sånt, sluta med alla tänk om tankar.

Istället för att tänka på vad som kan gå fel så tänk på vad som kan gå bra istället.. Så ska jag tänka lite extra idag.

Men när det är mycke som händer runtikring en, hur ska man kunna låta bli att stressa upp sig då? Hur ska man varva ner? Hur gör man med allt.

Har mycket i huvudet idag. Ska ringa till min kära morbror och prata av mig, be om lite goda råd. ❤ han har svar på allt.

Tänker inte göra så mycket idag. Ska försöka att koppla av och bara ha det bra. Tagga för skolan imorgon! 👊

Ha en bra dag alla, ta hand om varandra och var rädda om varandra. Man vet inte vad man har förrän man förlorat de.

Likes

Comments

Godmorgon 💜

Ledigheten är slut och verkligenheten börjar igen - de känns bra tycker jag, skönt faktiskt. Har haft de underbart på lovet men de ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. 

Har inte hunnit uppdatera bloggen under ledigheten, ska bli bättre på det nu. 😙

Har haft lillebror Donny hemma hos oss över en natt, vi hade jätte roligt och mysigt. Var i valbo köpis och handlade lite, åkte buss jätte länge och de tyckte Donny var jobbigt men han fick låna min mobil och spela så då vart de bättre 😍 när vi kom hem sent på em så gjorde vi mat. Laddade upp med godis och en massa gotta och tittade på super mysiga filmer. ​En häxa i familjen​, och ​Pappa polis​. Nostalgi 😍 

Jag och älsklingen var även ut på krogen faktiskt, för ovanlighetens skull. De var jätte mysigt och vi hade roligt. Men nu blir det varken utgång eller alkohol på ett tag. Inte våren grej liksom 🙂 

Har mest bara tagit det lugnt under lovet och de har varit som sagt helt underbart. Behövde de känner jag. Så nu är jag utvilad och laddad inför skolan och allt igen! 👊😄

Trots att jag var svin trött när klockan ringde 05.00 imorse så var de skönt att kliva upp. Gjorde min vanliga ​morgon rutin ​- på med kaffebryggaren, tända ljus och slå på tvn, ut i kylan med en kopp varmt kaffe och en morgon ciggarett. Vakna till en stund framför tvn med ❤ och sen börja göra mig iordning och äta frukost! Ta bussen halv 8 till skolan✌

Ha en bra dag alla, de ska jag ha ❄❄

Don't forget to be positive, positivity is powerful. And stay strong then it can't go wrong 💎

Love more, worry less ❤ puss! 


Likes

Comments