Posted i: MQOS

Hej skønne læssere.

Jeg er nu endelig kommet tilbage til min daglige hverdags rutine. Jeg har haft en masse ting, som jeg skulle ordne efter jeg kom tilbage fra Stockholm. Men jeg synes lige, i skulle høre om min fantastiske oplevelse. Dagene op til jeg tog afsted var meget stressende, og jeg kunne mærke nerverne presse på. Jeg skulle være i lufthavnen kl. 06.00, hvor jeg skulle mødes med en anden deltager ved navn Natasha. Vi ankom til Grand Hotel kl. 10, som de første. Vi fik tildelt vores nøgler og fik pakket ud. De andre deltager kom nogle timer senere, hvorefter vi tog ud for at spise tidlig aftensmad. Resten af aften stod den på spa og ren hygge inden ”helvede” startede. De efterfølgende dage stod på generalprøver, photoshoot, interview, samtaler med stylister og makeup artister. Det var nogle lange dage med stress og ømme kroppe men det var det hele værd. Finaledagen kom hvor vi skulle gå catwalk, og svare på spørgsmål fra dommerne. Det var en dag med mange spændte nerver men det hele gik super godt, og jeg løb med en anden plads og titlen som Miss Intercontinental Denmark. Ikke nok med jeg vandt titlen som Miss Intercontinental Denmark, skal jeg nu også forsvare min titel internationalt her til november i Indien. Jeg glæder mig utrolig meget til endnu en oplevelse, men som forhåbentlig går ud over alle forventninger.

Forberedelserne er så småt trådt i kraft, og afrejsedatoen nærmer sig hurtigt.

-Love Bella

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Posted i: MQOS

Hey skønne læsere!

Mange unge smukke piger og drenge, har drømt om at svæve ned af catwalken i smukke outfits eller se sig selv på forsiden af en af de store mode magasiner. Dog er der en del, som ikke tør at springe ud i det. Jeg har selv haft de vildeste drømme, om et fantastisk modeljob. Jeg var frisk på at hoppe direkte ud i dette univers, men blev desværre forhindret i at jagte min drøm. Jeg havde lige pludselig nogle hjørnetænder, som ikke ville samarbejde med mig. Jeg ende med to operationer og bøjle i over 2 år… men det stoppede mig ikke. For cirka et år siden, blev jeg kontaktet af modelbureauet, Miss Queen Of Scandinavia, som også sender danske repræsentanter til udlandet for at repræsentere Denmark til diverse skønhedskonkurrencer(hvis du vil læse mere om MQOS så KLIK HER )

MQOS ville meget gerne have mig til casting. Jeg grab chancen med det samme!!.

Jeg kom til casting og blev mødt af et super professionelt team, som tog utrolig godt af mig. Desværre kunne jeg ikke skrive kontrakt med dem, da jeg stadig havde bøjle.

Men for to måneder siden blev jeg kontaktet af dem igen, de ville gerne sende mig, som repræsentant til en skønhedskonkurrence i Sverige. Jeg takkede pænt ja til tilbuddet og heldigvis vidste jeg at jeg fik min bøjle af inden forberedelserne til rejsen ville begynde.

Der er nu præcis 8 dage til jeg rejser mod Sverige, for at deltage i en skønhedskonkurrence. Men der er utrolig mange praktiske ting, som skal være på plads før jeg kan tage afsted .

Den første ting på min ”to do liste”, som jeg nu kan sætte flueben ved var: at jeg skulle have styr på tøjet til mit photoshoot og til selve konkurrencen. Jeg har været på udkig i mange uger, men det var dog først i sidste uge, at jeg fandt de perfekte outfits.

Jeg har valgt at sætte mit personlige præ på shootet, ved at lave et farvetema, dog er det noget jeg ikke må gå mere i dybden med, men glæd jer. (Skriver et blogindlæg om det senere)

Nu hvor tøjet er på sin plads har jeg fået lidt ro i sjælen ;-)

Sidste uge havde jeg fokus på at finde mine outfits til shootet og få booket tid hos forskellig beauty saloner. Denne uge står derfor i behandlingers navn. Det vil sige at denne uge står det på behandlinger i form af negle, vipper, hår-setup og de sidste dressfittings.

Nervøsiteten presser sig på, jo nærmer jeg kommer til rejsedatoen, men alt andet lige kan jeg ikke vente med at komme afsted sammen med de skønne piger fra MQOS.

- Love Bella 

Likes

Comments

Posted i: Personligt

I sommeren 2015 afsluttede jeg 9. klasse på Østerhøjskolen, efterfølgende tog jeg 10. Klasse på Oure Sport & Performance Arts på danselinjen.

Jeg er en pige, som elsker at tilbringe tid med min familie og på at være aktiv. Jeg har 3 ældre søskende, som jeg er meget tætte med.

Som sagt kan jeg godt lide at være meget aktiv. Jeg har danset stort set hele mit liv og det har fyldt en kæmpe del af mit liv. Førhen gik jeg til dans 4-5 dage om ugen i flere timer. Men jeg har desværre fået slemme myoser i ryggen og skulderen så mit ”aktive liv” står lidt på standby.

Lige nu studerer jeg på innovations gymnasium, Niels Brock, som jeg er utrolig glad for. Fritiden bruger jeg meget på mine venner, arbejde og familien. Elsker at være i byen og få fyret noget energi af, men jeg elsker også en hyggelig ”movie night” uden det helt store.

Jeg har altid været interesseret i mode og livstil. Jeg er er kommet ind i et nyt univers, men det univers møder mange fordomme på vejen. Jeg har dog selv haft mange fordomme, ind til jeg selv blev involveret i det. Mange mener at skønhedskonkurrencer er overvurderet, men jeg mener at det skyldes uvidenhed.

Jeg er en person, som er meget målrettet og jeg er bevist om at jeg skal arbejde hårdt for at opnå det jeg vil, men det er helt klart det værd.

Hvis jeg har sat mig for et mål i livet, vil jeg gøre alt for at opnå dem.

Jeg vil give mine læsere et indblik på dette univers men jeg vil også give et indblik på min hverdag, mit kærlighedsliv, mine outfits, drømme og oplevelser.

- Love Bella 
 

Likes

Comments