HeaderF u n n y M a k e U p i n g ©

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

SOM sagt, här är lite bilder från denna natt! (I nästa inlägg) Hade tråkigt och var inte trött och ville testa något nytt... med smink! Perfekt när man är sysslolös!
Och få sitta och redigera lite och fick idén att pyssla med bloggen igen! Sorry,.. har inte gjort inlägg på jättelänge.. varken haft ork eller tänkt på det!
Men nu så :)
Snart är det dock skola.. om 3 veckor! Usch.. Så snart ska man börja tänka och planera vad man ska göra för gymnasiearbete och strukturera upp det och även kolla lite på den kommande matten! Matte 4..
Så snart inviger man sista året på Klippans Gymnasieskola! Sjukt vad tiden går.. kan inte förstå det!
Och denna sommar.. vart har den tagit vägen?! Har ändå inte fått något sommarjobb så har i stort sätt varit sysslolös :O men ändå så svejjar sommarlovet förbi.. och nästa sommar.. 
DÅ ska man ha jobb !Iaf någon vecka.. fast direkt efter studenten blir det att ta intensivkurs till körkort så ja.. tiden går väääldigt snabbt :O! Redan kollat efter balklänning! Är kär i så sjukt många.. men just en har fallit i min smak! En korallrosa klänning med perfekta detaljer fram vid bysten och en sjuktsnygg öppen rygg! Käääär :D
Nej men nu ska jag banne mig gå och få min ''skönhetssömn''! Sen blir det en komplicerad dag imorgon med diskussioner , och med stora hopp så kan hjärtat mitt komma hit och spendera natten här :)
Mys!

 

Ciao :*


 

Likes

Comments

Mina fräknar har börjaT dyka upp , vilket betyder att våren är kommen, eller ja lite i alla fall....
Dock ska ju hela april va under 0°C ... 
Men med hopp så har mina fräknar aldrig fel :D , solsken kommer det bli i alla fall!

 

- Happy -


(Har inte så mycket ork att blogga mer och heller inte mycket tid, därför där inte finns så mycket nya inlägg- hoppas ni förstår! Att gå teknik och ha en tajt planeringskalender inom skolan och högskoleprov snart och redan nu vara ''färdig'' tänkt över vad som ska vara ens kommande gymnasiearbete och ha gjort en planering - är inte skoj! Men det e mitt val, och tufft och stressigt kommer det va , men totalt värt det i framtiden!) xoxo

Likes

Comments

  

 

 

(sorry för att jag aldrig gör inlägg i princip, har inte mycket tid eller så mycket ork om dagarna mer! )

 

no

xoxo

 

Likes

Comments

''Whe where ment to be awesome!''

 


Likes

Comments

Är bara så galet förälskad i denna!
Lia väl som jag älskar min pojkvän, för den påminner bara om han!


(sry för att man inte skriver så ofta, har inte alls mycket tid eller ork! :()
Följ mig på instagram: bellaidaand

 

no


Likes

Comments

''I'll put you up on a test, to now see if you realy are worthwhile. To now see if you deserve this relation to me as a friend. Nor should I suffer if you fail.''
    


no
 


Likes

Comments