Efter att ha varit i Staffanstorp i ungefär 2veckor så drar det idag till Trelleborg, där jag ska stanna två dagar för att fira pappas fru som fyller år. Efter det så dras det ytligare en vecka i Staffanstorp till.

Varje dag här har varit toppen då jag första veckan fick spenderat lite timmar i stallet med min häst, och vissa tidiga morgnar på gymmet 05.30 innan skolan.

På fredagen samma vecka tog jag sportlov och bara tog det lugnt fram tills söndagen kom. Då drog jag till gymmet och körde hårt benpass i ca 1,5h. Exakt varje dag har jag gymmat sen dess, ända fram tills idag då min kropp har lagt av till en viss del. Jag har mått illa under natten och vaknade helt förkyld. Mysigt... jag som hade tänkt träna idag också och planerade att ha min vilodag imorgon. Men jag får avvakta och se, förmodligen kan jag gymma igen på söndag :)


Nu ska jag nog inte direkt göra så mycket fram tills 15 då jag åker till lilla Trelleborg.

Hade så bra så hörs vi snart igen <3

Likes

Comments

Dagen närmar sig sitt slut och skiftas snart till nästa dag. Jag kan ju inte direkt påstå att det har varit väder till att vara ute och promenera eller något eftersom det har regnat och blåst ganska mycket. Istället har jag legat hemma, tagit det lugnt, lyssnat på musik och kollat youtube tillsammans med min kille fram tills ca 18 tiden då det var dax att bege sig ut till stallet där en dressyrträning för Monica Bengtsson väntade. När det ändå var dressyr så passade jag på att gå all in. Jag bytade schabraket till vitt och lindade han med vita linder. Liten bonus var en liten knopp i pannan:)

(här var han helt slut efter passet)

I början lyssnade han inte jättebra och gjorde nästan som han själv kände för. Men efter ett tag så började han att slappna av mer och vi blev som ett team igen. Han gick hur fint som helst och hans trav blev riktigt fin. Inte nog med det utan vi fick även in en rätt bra galopp! Min stjärna!

Imorgon blir det en heldag i stallet tillsammans med min kille som ville hjälpa mig, vilken babe. Min kompis skulle också rida så vi tänkte att vi skulle slänga ihop ett kadrillj program tillsammans.Hur kul?!

Nu ska jag iallafall försöka få lite sömn, vi hörs <3


Likes

Comments

Det sjuka är inte att det är 2017 utan mer att 2016 gick så extremt snabbt, det liksom bara flög förbi och jag har inte publicerat ett enda inlägg sen sommarlovet tog slut?? Men nu är jullovet här och betygen är satta för 7:ans hösttermin. Jag blev godkänd i alla ämnena vilket jag inte direkt trodde att jag skulle bli.

Nu är det år 2017 vilket som innebär nya tag och en ny satsning på skolan. Ett år som kommer kräva extremt mycket energi och tålamod om jag ska kunna nå det mål och betyg jag vill. Ett mål med en resa som är lång och som inte kommer uppfyllas på bara ett år. Utan en tid som är mycket längre än så. Satsningen på hoppkarriären ska jag kämpa för, inte bara för att jag vill komma någonstans utan för att jag även tycker att det är kul att jobba som ett team med hästen. Fler timmar kommer läggas i stallet, träningarna kommer blir tuffare och presentationen blir högre. Tror detta kommer bli riktigt roligt.

Hoppas allt är bra med er! Jag tänkte att jag slänger upp en bild från nyår<3

Likes

Comments

Phuu.. Sommarlovet bara flög förbi och skolan har nu startat igen. Dax att ladda upp nu energi och prestera lite högre. Det gäller inte bara att prestera högre i skolan utan på hästryggen också om jag nu ska satsa att komma ut på tävlingar. På-tal om hästar så har mitt älskade arabsto åkt hem till sitt första hem då jag har fått tvår större tävlingshästar.

Igår blev det en liten uteritt med Bumbie då vi bara flög fram över fälten. Det är verkligen en pigg häst med mycket energi och fart i, men med en personlighet alla bara älskar.

​​Om två timmar drass det mot stallet där det blir bommar på listan idag, vilket då Bumbie kan tycka vara lite läskiga att gå över. Men med teamwork går det hur bra som helst. 

Om vädret fortfrande är fint så blir den förmodligen en galopp över fältet i solnedgången. Hur mysigt?!​

Likes

Comments

(kanske något tips du kan göra på ditt sommarlov)

Det känns typ som alla skolor i hela Sverige har gått på sommarlov och att det är typ bara vår skola som inte har släppt oss. Men på fredag får vi också sommarlov!!!

Hur mysigt?!?

Längtan är enorm!

 • Sena kvällar!!
 • Långa promenader!!
 • Hög musik!!
 • Sol & Bad!!
 • Häng med Friendos!! (va med kompisar)
 • Resa!!
 • Shoppa sönder!!
 • Träna!!
 • Dansa i regnet!!
 • Dygna!!
 • Åka longboard i sol uppgång/nedgång!!
 • Ligga på gräset mitt i natten och kolla på stjärnorna!!
 • Grilla marshmallows framför en eld sent på kvällen med mina vänner!!
 • Sova i tält eller bara på marken!!
 • Skrika, sjunga, dansa och bara vara allmänt crazy!!
 • Grilla!!
 • Va med min familj!!
 • Springa runt barfota!!
 • Åka karuseller!!
 • Fest!!
 • Inte behöva tänka ett jack shit på skolan!!
 • Ridturer på stranden!!
 • Hästtävlingar!!
 • Långa dagar i stallet!!
 • EN RIKTIGT BRA JÄVLA SOMMAR HELT ENKELT!!

Likes

Comments

Fräsch att vakna upp med öroninflammation, illamående och en sprängande smärta..

Som en självklarhet blev nästa stopp vårdcentralen. Som levererade drygaste beskedet.. "Du får inte träna på de 5närmaste kommande dagarna"
Tack för den:) ...

Resten av dagen bestod bara av soft och filmen
"The Help" rätt bra faktisk då de handlad om "mörka och ljusa människor i Amerika. En tjej som krigar för att det ska bli jämställdhet, (det vill säga att alla ska behandlas lika)"


Nu väntas en dusch och sömn inför morgondagen. Hopps jag klarar skolan...

Likes

Comments

Alltid lika kul att sitta på alla lektioner:) ....

Likes

Comments

Ett förväll är det jobbigaste att ta. .Ett hejdå som menas med att man inte kommer ses igen efter den dagen då allt slocknar. Vi har lite tid tillsammans kvar, det är inget att tveka på. Men jag tänker inte stå där helt ensam en dag utan dig och inte ens fått säga ett riktigt "hejdå". Det är bättre nu än aldrig för vem vet, allt kan hända i denna sjuka värld..
Jag satt med dig i dini 1h, kramade om dig hårt och berättade för dig hur sjukt jävla mkt jag älskar dig.
Jag vet att du klarar kämpa ett bra tag till. Även om du är gammal och går typ 3h i streck..
Att kolla in i dina ögon och säga "jag älskar dig" och samtidigt veta att vad som helst kan hända, var en av de jobbigste minuterna.
Min puls går i 110 samtidigt som jag är rädd för att förlora en till som betyder obeskrivligt mycket.
----
Alla som säger att du är deras häst, men hallå? HAHAH Denna ponny e min:). Du är min & det kommer du alltid att förbli.
Du och jag har stått sida vid sida sedan dag ett! Och så ska de förbli.
Minnena med dig är det sjuuukaste någonsin!
Du är den bästa mitt hjärta! #F
💍

Likes

Comments

En dryg vanlig vardag.. Som nästan vilken annan vardag som helst i mitt liv så ingår det bara sova, skolan, stallet "ink ridningen då" och chill. Så just nu är det kanske inte en ide´att tro på att varje dag händer något speciellt.

Det enda man vill nu är att helgen ska komma. En dag i skolan kännas som två, mesans en helg känns som bara någon timme.

F'*ck nu fick jag fett jobbig blackout, vi hörs alf imon.

( Detta var nog det skevaste och sämsta inlägget jag gjort, men aa puss)

Likes

Comments

När datan dör o man inte har tid för att vänta på att den ska starta så bloggar man från mobilen istället.
Med snabba fingrar som touchar skärmen, så ska detta inlägget komma ut rätt snabbt.

Just nu är man inte lika tagg på livet som man va igår när det var helg. Som många vet är det skola imorgon, men innan det ska hästarna ut. Så det blir vakna tidigt, klä på sig, käka och dra iväg. Ska jag sminka mig? Hm.. Jag kan ju i värsta fall göra det om jag får en liten lucka med tid på morgonen.

Men vi hörs imon honeyboos, nu ska jag duscha
💎

Likes

Comments