Nu var det längesen det hände något här. Men vi har varit tussiga sen förra tisdagen. Jag blev helt matt då på kvällen och Lova åkte på ögoninflammation. Fredrik har också varit kraxig men har iallafall kunnat jobba.
Så det har varit riktigt lugnt här hemma, och huset ser ut som kaos, ingen har orkat hålla efter mer än det nödvändigaste 😪
Min hosta börjar dock ge med sig så vi är snart på banan igen! Det är bara Siri då som har lite hosta och är snorig, vill helst bara vara i famnen ❣️

Men Lova fick iallafall sällskap och följa med till kyrkan i Häggenås för att sjunga med sin kör i helgen, och vi tog oss ut för lite frisk luft.

Siri har fyllt 6 månader och växer så det knakar. Hon har börjat smaka en del mat, men henne mage ballade ur i början, så vi tar det väldigt sakta, lite gröt, nån fruktpure och potatis. Jag håller på att vänta på att första tanden ska kika upp snart men det syns inget än.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag tagit på mig att jobba lite extra på mitt jobb. Jag har sagt att jag kan hoppa in nån kväll och helg eventuellt. Skönt med extra klirr i kassan. 💰

Till en början kände jag mig verkligen borta, hade inte riktigt koll på läget, men det gick till sig och det mesta sitter ju i ryggmärgen. Så det var riktigt mysigt att vara tillbaka en sväng.

Och Fredrik har haft en heldag med tjejerna. De har varit i Hammerdal och hängt och sedan skulle de till Fredriks momma och äta middag, så jag har nyss ätit ensammiddag med omelett framför tvn. Nu; soffläge.

Blir så småningom lite tv-spel tror jag, vi har skakat liv i ett gammalt supernintendo som vi hade hos mamma och pappa, kul!!

Längtar efter smågrisarna! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Den här veckan har det inte blivit mycket gjort.

Lova har varit i skolan och jag och Siri har hängt hemma. Plockat lite tvätt, disk och övriga saker som hamnar överallt. Annars som sagt väldigt lugnt.

Jag har den här veckan påbörjat en utbildning som heter HR-assistent, Löneadministratör.

Jag läser via Hermods och började i måndags. Första kursen heter Administration 1, och såklart behöver man en bok för att kunna läsa. På biblioteket var jag på 11:e plats i kön, men med hjälp av Facebook får jag tag på en bok ikväll, då är det dags att börja tokläsa och ta igen de här dagarna.

Igår tog jag mig iallafall ut på en promenad. Gick i godan ro och lyssnade på Anna Mannheimer och Mia Skäringers podd. Plötsligt står det tre älgar på en liten äng och jag tvärnitar. En älgmamma med två kalvar vill man inte reta upp. Försöker fiska upp mobilen för att fota, men då hör de mig och drar iväg, men jag tittade mig över axeln både en och två gånger därefter 😃

Likes

Comments

Nu i veckan har Fredriks bror med familj (barnens kusiner) varit här uppe och hälsat på, vi har hängt nästan varje dag med dem, man måste ju passa på ❣️

Men så igår var pojkarna i familjerna ute på tur, så vad passade då bättre för oss alla brudar att ta en tur upp till Edeberget för grillning och ridning. Svärmor Agneta har en kompis som har sina hästar i stallet där uppe.
Så småbrudarna fick vara med på allt möjligt, rykta, kratsa hovar, ge morot osv. För att sedan få rida en tur på ridplanen. Om det var uppskattat? Oja, Lova log från öra till öra på hästryggen 😍

Och jag själv njöt också till fullo. Mest av det braiga sällskapet på nio brudar! Men även av hästarna, drömmer om att kunna ha en egen häst eller kunna åka och rida m.m hos någon 😍

Likes

Comments

Det händer inte så mycket utöver det vanliga här hemma just nu. Och blir även lite bilder tagna.
Jag har iallafall varit iväg på första föräldramötet på Lovas skola i veckan, klippt av en bit av mitt hår, skönt! Siri har tagit 5månadersvaccinet, inga biverkningar ännu och lär nog inte bli heller, skönt för lillfisen!

Det får bli lite bilder ;

Likes

Comments

Lugn och skön helg till ända. Måndag och vardag igen 💪🏻

Det blir lite hallonspaning idag, det är nog sista tiden för dem nu så bäst att passa på!

Vi hörs 🍓

Likes

Comments

Så närmar sig Siris 5månadersdag.

När Lova var 5 månader slutade jag amma helt. Och det lutar mot det även den här gången.

Men jag har ju haft turen att kunnat amma och att det har fungerat bra med båda barnen. Men någon gång tar även det slut. Som det är nu ammar jag under natten om Siri vaknar, också på kvällen innan läggdags, men då får hon även en flaska ersättning efter det. Och övrig tid på dagarna äter hon ersättning. Och i takt med att hennes matbehov ökar så hinner inte mina tuttar med riktigt. Vilket gör att Siri mest blir otålig när vi ammar.

Sen börjar jag även känna att det kan vara skönt att kunna lämna Siri hemma en sväng med Fredrik eller någon annan en stund. För att jag ska få komma ut en sväng, jag ÄLSKAR självklart att vara hemma med barnen men sticker inte under stolen med att det är skönt att komma hemifrån utan barn ibland.

❤️

Våran lilla gladskit!

Efter middagen idag åkte jag och tjejerna till Häggenås för att Lova skulle få prova på något som heter Idrottsskolan. Idag och tre tisdagar framöver var det fotboll på schemat.
Och det var med spänning jag stod på sidan av planen och tittade på.
Lova var positiv efter träningen och ville dit imorgon igen 😃 Men vi får snällt vänta till tisdag, men kul att hon gillar det iallafall!

Likes

Comments

Vi åkte ju söderut i torsdags och kom hem igår eftermiddag.

Det är vääldigt långt att åka så man hinner bli less både en och två gånger under bilresan. Men det har ändå gått väldigt bra med barnen, 🙏🏼

I Skinnskatteberg har vi mest tagit det lugnt och umgåtts. Vi var in till Västerås på Leos lekland på lördagen.

Tjejerna har lekt och vi har fått snusa på lilla Nora, jag har svårt att förstå och komma ihåg att Siri också varit sådär liten (tillochmed mindre) för bara några månader sen?! Jag hinner inte med.

Men kul att träffa dem allihopa och synd att det blir så långt mellan gångerna ❣️

Nu är vi inne i en ny vecka igen och Lova är på skolan. Siri har nyss somnat så nu väntar en promenad med momma, dock en lugn sådan, vaknade med lite ont i halsen idag..

Likes

Comments

Godmorgon!

Här är vi ju numera uppe med tuppen på vardagarna då Lova börjat skolan.
Jag brukar i och med det också vara ganska duktig på att ta mig ut på promenad när Siri ska sova första svängen. Så även idag, 4 km blev det och sen körde jag en omgång med en app jag laddat ner "7 minute workout" det är ungefär det jag orkar med och känns ha tid med. Snabbt och enkelt ska det vara! Bättre än ingenting 💪🏻

Resten av dagen blir det till att ställa i ordning för att åka söderut i eftermiddag. Barnens kusiner bor i Skinnskatteberg och det senaste tillskottet till kusinskaran är lilla Nora som blir tre veckor imorgon, klart vi måste ner och snusa lite bebis då!

Så vi åker efter barnens farmor slutat jobbet idag, kommer dock fram mitt i natten men det ska bli kul att träffa dem! ❣️

Ha en fin torsdag!

Vilken tur jag har som får hänga med den här sötplutten hela dagarna❣️

Likes

Comments

Är det något som är så rofyllt som att vara i naturen? Och dessutom få med sig några liter hallon hem är ju lyx! Jag och mamma gjorde en tur ner till Halasjön när Siri tog sin förmiddagslur.

Likes

Comments