Vinkade en riktigt mysig kväll igår. Vi köpte med oss picknick innan teatern och sen bjöd vädergudarna på sol och varmt väder under kvällen, ibland har man ju tur 🙏🏼

Jättebra teater och duktiga barn (och vuxna såklart)!

Såklart en idolbild med huvudpersonen, nöjda tjejer 👌🏼

Nu laddar vi upp för att göra en tur till Hammerdal, finaste Ronja fyller hela 25 år, ❣️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så är vi inne i vardagsgunget igen och det gillar jag! Lova är på förskolan en sväng varje dag medan jag får tid att plocka och dona lite hemma. Samt ägna lite tid åt Siri, det blir lätt att man "glömmer" henne lite när Lova också är hemma och vill hitta på nått hela tiden.

Självklart viktigt att båda barnen får uppmärksamhet men det förstår ni ju att de får här hemma! ❣️

Sedan vi kom hem från semestern har både jag och Fredrik känt oss mättade på mat och en vilja av att komma någorlunda i form. Så jag har faktiskt tagit mig ut på en tur, vet inte vad jag ska kalla tempot jag har haft, promenad varvat med extremt lugn joggning. Det går inte fort när jag är ute men det är inte heller målet just nu. Är bara glad att jag faktiskt tar mig ut och rör på mig, resten tar vi sen.

Just det, våran 4månaderstjej låg på golvet igår och plötsligt fick hon till ett slags vändningsförsök, visserligen med lite hjälp från att det lutade ner från filten hon låg på. Men ändå, det dröjer nog inte länge förrän hon fattat hela galoppen.

Ikväll tar jag med mig Saga och Lova (och Siri förstås) till stan där vi möter upp Linda, och vidare till Rasmus på luffen-föreställning på Jamtli, ska bli kul, hoppas regnet håller sig borta 🙏🏼


🌸

Likes

Comments

Det verkar vars ett uttryck som för evigt kommer att passa in på mig. Vi har haft det superskönt i Kroatien, men när hemresan börjar närma sig, då vill man bara hem 🙏🏼

Vi har i princip bara badat och solat hela veckan, en dag gjorde vi en utflykt med båt till en liten stad i närheten av Supetar där vi bodde. Men ärligt talat så var det mest bökigt, vi hade ju miljarder grejer i packningen för sol och bad, och så Siri i sin vagn/liggkorg, så det var enklast för oss att hålla oss runt vårt hotell och min systers hotell. Och det var ju bara bad som Lova ville ägna sig åt 💦

Superbra väder alla dagar ☀️

Men nu är det vardag igen och Lova kör första dagen på fritids efter sommarlovet, jag och Siri röjer här hemma och försöker komma på banan igen efter ledighet.

Likes

Comments

Såklart blir det inte mycket skrivet här i veckan, vi har bättre saker för oss, som att sola och bada t.ex.

Och på nätet läser vi om hösten som kommit hemma, verkligen bäst att passa på att njuta av värmen här! ☀️

Likes

Comments

Snart åker vi och det sitter inte alls fel kan jag meddela, efter den här skitsommaren känns det skönt att då åka iväg och få riktig värme ett tag!

Vi åker till Brac, Kroatien ☀️🏖

Likes

Comments

Oj, tyst här en hel vecka nu. Förra veckan hade vi ju som mycket hemmatid och låg mest i soffan så Lovas fot fick repa sig. Det gjorde den och under torsdagen hängde hon med farmor medan jag och Siri följde med ett sällskap till Blanktjärn. Jag hade aldrig varit där men sett en del bilder, och ja, det var lika vackert som det ser ut, otroligt att det kan vara sånt där vatten. Har läst att det är någon med bottnen som gör det samt kalkrikt vatten, häftigt iallafall!

Sen när helgen kom gjorde vi en liten roadtrip till Askersund och även till Skinnskatteberg och hälsade på Fredriks bror Rickard och Helena, samt tjejernas kusiner. Hemma igen nu och vi räknar ner dagarna tills vi åker till Kroatien, på lördag bör det iväg och det ska bli så härligt med tanke på vädret och sommaren här hemma..

Likes

Comments

I söndags var Lova hos en kompis och hoppade studsmatta, olyckligt nog hoppade hon snett och stukade foten, den blev väldigt svullen till en början, och 1177 rådde oss till att åka in och få den röntgad. Sagt och gjort så satt hela familjen i bilen påväg in till stan. Där vi också fick spendera vår söndagkväll. Som tur var, var det "bara" en stukning och vi kunde åka hem utan gips osv.

Men istället kör vi på soffläge nu några dagar då hon har svårt att stödja på den, men det går åt rätt håll iallafall 👍

Och igår fyllde jag 27 år, nu förtiden är det ju inte så märkvärdigt med födelsedag, förutom när det är jämna årtal, 30,40 tex. Men hi hade laddat upp med lite bullar och kakor ifall vi fick några gäster.
Och närmaste familjen dök upp och jag fick fina presenter ❣️

Och imorgon fyller Fredrik år, så då blir det också lite fika och ballonger.

Vi har också en liten dam så håller på att komma på hur man vänder sig från rygg till mage. Igår hade hon dock stöd av soffan med fötterna, det är klurigare på golvet utan stöd.

Likes

Comments

Igår hade vi en riktigt lugn och skön fredag, vi började med en sovmorgon. Vi har verkligen haft tur att än så länge ha morgontrötta barn, hoppas det håller i sig, det är ju så skönt att ligga och dra sig när man kan 🙏🏼

Därefter gick vi ut en sväng, solen lyste ju faktiskt, men jag tog ändå med mig fleecetröjan ut, och använde den. Vindarna är fortfarande kalla och det är ju bedrövligt!! Jag är så glad att vi har en resa till Kroatien att se fram emot!

Vi gjorde oss en tur ner på byn och kollade läget, gungade lite på förskolans lekplats och lekte lite.

När vi kom hem hade vi fått hem ett av tre Wish-paket som vi väntar på. Vi beställde tre laybags, skön att ligga i, dock lite vinglig men man kanske får in snitsen.

Middag intogs nere på Bränna där en del av gänget åt surströmming och en del grillade. Lite sol fick vi även då☀️

Idag har vi varit in till stan på överraskningskalas för en av Fredriks kompisar, Fredrik blev kvar för lite krogstråk medan jag och brudarna åkte hem och slängde på en film och poppade popcorn, vem behöver stråket liksom? 🍿❣️

Likes

Comments

Idag har vi hållit oss på byn förutom en pizzamiddag i Hammerdal.

Först var vi ner och hälsade på i bakstugan där ett gäng bakade tunnbröd, sen gick jag och tjejerna upp till gymet som finns i gamla skolhuset.

Jag har kommit på att jag nog behöver träna lite just för att få en stark kropp. Jag har insett att jag mest troligt inte har så mycket muskler på min kropp. Så jag försökte mig på lite övningar som jag fått av Alva, jag är ju inte så hemma i gym-miljö så jag får prova mig fram med lite hjälp! Hoppas bara att jag kan få in lite kontinuitet på det också.

Det finns ju faktiskt en hel del bra maskiner och mycket andra redskap, inte som ett proffsgym men helt klart dugligt för en liten by såhär 👌🏼

Likes

Comments

Runt kring Bakvattnet och Ansättfjället finns det så mycket fina vandringsleder. Igårkväll gick vi barnens naturstig som är en ca 1km lång runda, med fina plåtdjur uppsatta samt lite informationstavlor om både djuren men också växter.

Och idag gjorde vi oss en tur mot Häggsjövik och en led som heter Andrum.
Den var väl ca 3-4 km lång, och i längsta laget för min 5åring som inte är en van vandrare, något jag dock önskar kunna ändra lite genom att vara ute på mer sånt, för jag älskar att gå i skogen och på fjället. Men vi kämpade oss igenom med lite kex, och avledande samtal.

Tack för den här gången Bakvattnet, hoppas att vi ses snart igen ☀️

Likes

Comments