Jag och syrran har festat som galningar hela veckan...nja nästan iallafall...det började i torsdags, då en sväng till honeys och för att hämta vipkorten...jättekul kväll blev det..träffade bekanta aniskten men också nya trevliga.Fredagen dagen efter bar det av , fortfarande jag å syrran, till madison....det visade sig att det var 25 för tjejer men med lite charm:) tur? kom vi in! och det var tur det för alzacar som uppträde denna kväll var jättegrymma!tack för en underhållande kväll!....Och så igår, vilken höjdar kväll att avsluta helgen på!...då var jag å syrran igen, men också emelie och angelica på honey, mycket folk som vanligt,och så träffade man på några trevliga killar, tack för allt!..efterfest på hotell elit plaza kunde vi bara inte motstå...det var trevligt , men dom stannade inte länge, killarna gick hem och vi tjejer fick stanna i hotellrummet aldelles själva, hela natten sov vi som stockar i dom härliga sängarna...och inte fick man lägga ut nån slant heller:).... jaha nu sitter jag här och väntar på min kusin elof...ska bli kul...kanske ser på big brother eller annats strunt..hare fint där ute ! kram!*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken helg.. kom hem från London sen, dan efter det upp och jobba sen till stockholm. Var i stockholm på audition men fan vad dålig den gick eller snarare vad alla var bra!! men vet fortfarande inte hur det egentligen gick. Får kanske aldrig reda på det heller. Men det kändes inte bra. Men nu finns jag i allfall med i Colins "bank" så då får man se om han hör av sig sen ..

Likes

Comments

hemma igen .. buhuu ville inte vara här, vill tillbaks. Till de trevliga rumskamraterna . till storstadspulsen åh allt.. Jag hade så himla kul!! speciellt på danslektionerna.Och så träffade jag så många trevliga människor. Måste skaffa mig en anledning och pengar för att åka tillbaks. kanske ska börja studera där eller nått. Nu är man alltså hemma och måste ta tag i allt man helst velat slippa.. Imorgon och hela helgen jobbar jag . Men måste ringa runt och ta bort tiderna för jag ska ju bort på Söndag. Sen måste jag beställa biljetter å allt.. Sen måste jag planera ska jag flytta hemifrån eller dansa på kvällarna?? har inte råd med båda.Nej usch och fy... det enda bra med resan hem var att jag träffade en kille. som kanske kan betyda mycket för mig . men det får vi se..

Likes

Comments

JAG KLARADE PROFFSKLASSEN!! JAG AR OVERLYCKLIG nu vantar en till audition i sthlm pa sondag. fan hinner knappt komma hem sa ska man bort igen men men..

Likes

Comments

Idag bestamde sig Amanda och jag for att folja var songcoach rad och lamna in vara demos. Sa vi gick till en agent har i London som skulle vara bra och lamnade in skivorna. Nar han sedan fick reda pa att vi dansade och gatt Svenska Balett skolan och allt incisterade han pa att vi skullle ga pa hans proffs klasser i jazz imorgon kl 16 30 pa en audition.....Ha fan vad paffa vi blev. det hade vi inte raknat med och PROFFS klasser? vet ni hur svart det ar har i London?? sa bra ar jag inte. kommer gora bort mig totalt imorgon. Ar det lite street/funk stil imorgon ar det kort. Hoppas att det ar ren jazz. Sa har man en liten chans iallafall. fan fattar inte hur vi alltid lyckas hamna i trubbel hela tiden.. Bade amanda och jag verkar inte ha turen med oss har i London. Igar efter en lyckad utekvall slog Amanda i tanden i hissen och tappade halva tanden ( och nej hon var inte full.. hon gapflabbade bara och rakade stota till hissen haha) sa mitt i natten var vi tvungna att aka in till tandlakeren och fixa tanden. Sa nu ar hon tre tusen kronor fattigare. Men som plaster pa saren sa fick vi reda pa att bade christian slater, och Madonna vart pa samma klinic och madonna hade suttit pa just samma stol som Amanda haha ( om man nu ska tro pa allt det) Och idag har jag haft ont i magen HELA dan och det tycks aldrig ga over. sen ska man pa audition imorgon.. nej vill inte men vad ska man gora det ar vall bara att kora..Hoppas jag far energi av de andra dansarna. I Sverige ar alla sa konkurrans aktiga har ar det mycket battre stammning har vi markt.

Likes

Comments

Har haft en skitresa. Flyget tog en timma langre an vantat.( tankte inte pa tidskillnaden.haha ) sen tog bussen 1 och en halv timma langre . For busschaufforen tog fel vag och sa var det trafikstockning. Sen tog det en evighet att hitta lagenhetern. ringde fel tva hela ganger pa olika lagenheter. Den sista som oppnade visade sig vara trevlig och bjod oss pa te, och telefon eftersom varan var slut pa batteri. han tipsade oss om en massa bra stallen kul*.. sa imorgon blir det till att utforska stallerna.. nu sitter jag pa ett internetkafe och ska ut ikvall.. Borjar redan trivas i London..Maste bara gora en storstadning hemma( FYFAN vad smutsigt och ostadat det ar dar) jaja Bye for now*

Likes

Comments

fan , har verkligen otur när det gäller busskort tappade det igen denna månaden för andra gången.. sammanlagt har jag tappat 3 st faaaan ... och så snöar det :( kan det bli värre .... hoppas nu dansen gör mig gladare :)

Likes

Comments

Ja igår kväll landade planet hemma i Göteborg.. Fan en undebar vecka var över:( ... Men det var bara att gå och lägga sig. För att några timmar efter stiga upp och jobba. skit..ingen sömn fick man heller. katten väckte mig 5 innan klockan hann ringa:( Men fan vad kul vi hade i Barcelona .. och fan vad jag svär haha.. Varje dag fanns det något att göra: besöka det och det.. oj och det får vi inte heller missa. och shoppa, oj barca spelar idag .. ja hela tiden var det något.. sen skulle vi festa varje kväll var det bestämt och på nya ställen varje dag .. Första kvällen hamnade vi på den ökända klubben Pacha.. som hade Gaykväll just den kvällen. Vilket vi inte hade nån aning om.. och under kvällen uppträdde transorna som också var proffessionella dansare ..SKITGRYMMA!!! faaaaaaan att man glömde kameran hemma den kvällen faaan vad de var snygga och bra!!! =) morgonen därpå "försov" vi oss till 15 00 haha ( vi hade tänkt stiga upp vid 10) och så fortsatte det hela veckan. Ännu mer fester och ännu mer "försovningar"..Så sista kvällen bestämde vi oss för att vara vaken hela natten så att vi inte skulle försova oss och missa flyget... Måste definitivt tillbaka dit! men nästa tur blir till London i Januari :)

Likes

Comments

Imorgon åker jag och Hanna till Barcelona .. äntligen! som jag har längtat!!! fan vad kul vi kommer ha det !! Allt vi ska göra där. .Inte låta en enda dag gå till förspillo... men nu måste jag fortsätta med packningen så det blir klart nån gång.. bara jag inte glömmer nått hemma....

Likes

Comments

wiieeeee =) har fått 3900 kr extra i lön...minus skatt :( men det blir en del ändå!:) De hade räknat fel på min lönespecification förra månaden ... TUR ATT JAG MÄRKTE DET!!Så nu får jag en extra stor lön denna månaden :) ... Det gäller att vara uppmärksam !

Likes

Comments