Header

1. Vilket är ditt favoritmärke att handla träningskläder ifrån? SÅKLART Gymshark. Världens snyggaste träningskläder enligt mig!

2. Du har ditt gym hemma, på en begränsad platsyta. Vilka fem redskap måste finnas med? En fri skivstång att kunna köra mark, rodd och squats med, kabelmaskin eftersom man kan köra ALLT där, ett rep som grepphandtag, en stång som grepphandtag, hantlar och bensparksmaskinen. (Tror det blev 6 redskap, men äsch haha!)

3. Bara träna utomhus eller bara träna inomhus? Absolut att bara träna inomhus. Trivs jättebra på mitt gym vilket är inomhus. Det är en väldigt skön stämning och jättemotiverande lokal satt!

4. Korta och intensiva pass, eller långa och behagliga pass? Kortare och intensivare skulle jag absolut vilja säga. Jag klarar inte alls av för långa pass då jag tappar energin och peppen. Hellre kort och riktigt svettigt!

5. Vilket är ditt bästa träningsminne? Hmm, svår fråga. Kanske när jag klarade milen för första gången i början på sommaren? Eller när jag körde grupp-pass för något år sedan, eller när jag bytte till det gym jag har nu för någon månad sedan? Vi säger alla tre!

6. Vad äter du helst före och efter ett träningspass? Eftersom jag tränar på morgonen innan skolan äter jag alltid en frukost innan bestående av till 90% av tiden 2-3 ägg på en macka. Ibland havregrynsgröt om jag ska köra något tyngre och behöver mer energi. Sedan brukar jag tänka på vad jag äter kvällen innan också just för att ladda upp rätt. Som idag körde jag marklyft och då får man tänka på att kanske äta lite mer. Vid benpass gäller det också att få i sig den där extra energin!

7. Tränar du med musik eller utan? På mitt gym har de extremt bra och motiverande musik i sina högtalare som hörs väldigt bra runt om helt gymmet och därför behöver jag ingen egen musik, men ja, jag tränar med musik, men det är gymmets!

8. Bara träna överkropp eller bara träna underkropp? Bara träna överkropp om jag måste välja. Älskar att köra överkropp, det vet ni nog. Axlar, armar, rygg, bröst. SÅ kul och SÅ snyggt.

9. Var finner du inspiration till din träning? Först och främst inspirerar Linus mig väldigt mycket. Vi har ju den här träningsresan ihop och det är så grymt motiverande att kunna dela den med någon. Annars är Hanna Öberg en stor inspiration, Jackie Masete, Melinda Lindmark etc.

10. Hur ser dina träningsplaner ut för resten av året? Att bulka och köra på hårt året ut! Jag ska fortsätta med det även efter jul, inget bestämt datum när jag ska börja deffa men det blir kanske runt Mars tänker jag.

xoxo, Isabel  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2016 - början av 2017

Oj vad jag minns den här fotograferingen som jag och Emelie hade våren 2016. Jag minns hur nöjd vi var med den.

Det här är en fotografering jag fortfarande tycker om extremt mycket faktiskt. Det här var min första riktigt grymma fotografering skulle jag ändå vilja säga. Sommaren 2016.

Shit vad jag har utvecklats inom foto. Den här fotograferingen hade jag förra hösten och ni som har sett mina fotograferingar nu ser nog hur galet mycket jag har förändrats. Inget tänk på känsla, något nytt, coolt klädval eller miljö här. Fina bilder såklart, men inte speciellt kreativt.

Oktober 2016. Tycker om dessa bilder, fick till den där höstiga känslan för att vara en fotografering jag hade för ett år sedan. Dessutom tycker jag att jag var rätt fin på bilderna också <3

Här hade jag precis, bara några timmar innan, färgat håret jätteljust. Det var ju SÅ fint, men det höll sig fint i en vecka och sedan blev det en orange ton över hela håret som inte gick att få bort.

Oj vad nöjd jag var med den här fotograferingen, och det är jag fortfarande. TITTA så fin miljö. I mitten på Oktober 2016.

Ännu en fotografering den hösten. Det här var min första riktigt genomtänkta fotografering. Jag hade tänkt ut en cool och annorlunda location (jättehäftigt vägg faktiskt!) och passande outfit till. Bra jobbat där, haha.

Usch, den här fotograferingen var en riktig flopp tycker jag. Här hade hårfärgen rasat totalt, supertråkig outfit, tråkig bakgrund och inte speciellt uttrycksfulla miner eller poser. Mitten på November 2016.

En fin fotografering i slutet av November tillsammans med Linus <3 Här såg håret fint ut!

Första fotograferingen jag vågade göra något riktigt nytt, syftar då på posen på första bilden. Tycker bilderna från den här fotograferingen blev jättefina. Lite tråkig bakgrund och ohändelserika kläder, men det var lite av min tanke också.

En cool fotografering jag hade förra jullovet. Älskar allt med denna bild!

Nyår har varit, vi har antagit 2017 och här är min första fotografering! En riktigt lyckad än, tycker ljuset blev så galet fint och kläderna passar så bra. Dessutom är smink och hår snyggt också!

Jag tänkte fortsätta med att titta igenom alla fotograferingar jag har gjort nu hittills 2017 så snart som möjligt. Har glömt så många fotograferingar jag har gjort det här året så det ska bli kul att backa tillbaka i arkivet. Ni ska självklart få följa med i den resan också... Puss!

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Ännu en vecka har gått och det är dags för andra delen av min nystartade serie - träningsdagboken! Missade ni förra kan ni läsa den HÄR. I den här serien får ni följa min träningsresa, ta del av mina tankar, pass, måltider, transformation och allt vad det innebär. Hoppas jag kan inspirera er! ✰

Den här veckan har fortsatt i samma spår som de senaste veckorna - motivationen har varit på topp och det har gått väldigt bra. Passen har känts så galet bra, förutom att två pass den här veckan har blivit extremt förkortade då Linus gjort illa sig och därmed har jag tappat lusten att fortsätta. Det är något jag är dålig på, att fortsätta köra mitt race om jag vet att Linus mår illa eller inte kan köra klart sitt. Då blir jag som automatiskt "illamående" också och kroppens lust att fortsätta lägger av. Men men, passen i överlag har gått sjukt bra och det är så himla kul.

Mina favoritövningar för axlar och armar

Mina absoluta favoritmuskelgrupper är axlar och armar, och där har jag några riktigt grymma övningar som ni bara måste testa om ni inte redan har gjort det. Något jag älskar att köra är superset (ss) vilket innebär att köra två övningar direkt inpå varandra utan vila. Man pumpar igång musklerna extremt bra genom att lägga in lite supersets.

Mina favoriter för axlar:

Frontraises med viktplatta ss axelflyes med hantlar: 4 set med 10-12 reps

Frontraises i cablecross ss lätta pressar med hantlar: 3 set med 15-20 reps (bränner!!)

Min favorit för biceps:

Hammercurls med hantlar ss curls i cablecross: 4 set med 10-12 reps

Mina favoriter för triceps:

Triceps pushdown med rep: 4 set med 12-15 reps + ett dropset med 3 drop

Triceps kickbacks med hantel: 4 set med 12 reps (Jag svettas SÖNDER av den här övningen!)

Kosten

Varje tisdagsmorgon har jag formcheck och då väger jag även mig just för att jag ska kunna ha koll på hur mycket jag behöver äta för att gå upp i vikt eftersom jag vill ha en positiv energibalans för att bygga muskler och bli större. Jag har insett under dessa sju veckor på det här träningsschemat att jag inte har gått upp ett skvätt. Knappt något gram. Därför har jag den här veckan försökt att äta mer än vad jag ätit innan vilket är väldigt svårt. Man behöver äta mer än vad man tror för att gå upp i vikt, eller det behöver iallafall jag. Och att äta mer betyder inte att jag kan äta vad som helst, utan det gäller att äta mer utav rätt kost såklart. Jag pratade om detta med Elvira, min grymma coach, och hon sa då att jag ska testa att lägga in en "unnardag" den här veckan (vilket jag gjorde igår och lite idag) för att förmodligen öka förbränningen och för att öka en aning i vikt. Hoppas att det visas på tisdagsmorgon när det är dags för formcheck igen.

    3 april 2017                                        15 november 2017

Formcheck

Jag fick otroligt bra resultat när jag hade formchecken i tisdags vilket är så galet kul. ÄNTLIGEN börjar jag se lite förändring på kroppen. Man blir så mycket mer motiverad då, när man börjar se dessa skillnader. Ovan ser ni en bild från i april och en bild från nu i November. Jag vet att det är helt olika övningar där jag på den vänstra bilden tränar triceps och på den högra tränar biceps, men man ser ändå den här skillnaden. Man ser att jag har blivit starkare, det gör man. Axlarna är det skillnad på, armarna är det skillnad på. Nog hade man kunnat fått en liten mer rättvis bild av förändringen om jag hade kört biceps på den vänstra bilden också, men jag hittade ingen. Grymt kul att se en förändring är det iallafall, man blir så jäkla motiverad. ÅH vad kul det här är, och ÅH vad jag är taggad på att se ännu bättre förändringar framöver.

Förklaring till er!

Med mina transformationbilder vill jag VERKLIGEN inte provocera, göra någon obekväm eller få någon att må dåligt, det ska ni veta. Just nu håller jag på med att bulka och försöker att gå upp i vikt för att bygga på mig mer massa, och den här träningsdagboken är till för att dela med mig utav min resa, och där ingår även mina resultat såklart. Jag säger absolut inte att tjejen till höger är snyggare än tjejen till vänster, utan det här är bara något jag tycker är så galet kul och jag älskar att bygga på min kropp. Jag vill bara att ni ska förstå det, det handlar inte om att jag inte är nöjd med hur jag ser ut, utan det här är bara något jag tycker är så jäkla roligt. Jag har en dröm, en dröm om att en dag få stå på scenen, en satsning på 2019, och jag vill dela med mig utav den här resan. Jag hoppas att jag kan inspirera er, ABSOLUT inte tvärtom. Sköt om er, puss <3

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

A good weekend in November

Good morning sunday

Hej på er mina fina läsare. Det är söndag idag och jag har haft en superbra helg, verkligen. Att hänga med Wilma & Nellie i fredags var så himla mysigt som vanligt och att träffa Emelie igår var också jättekul. En bra helg. Idag är planerna inte så jättemånga, men det är skönt. Om en timme ska jag till gymmet och köra ett ben- och bicepspass vilket jag är SÅ taggad inför. Saknar gymmet. Hade vilodag igår och i fredags blev mitt pass extremt kort då Linus gjorde illa sig och därefter hade jag noll lust till att fortsätta köra medan han skulle fara hem på grund av "skadan".

Jag är taggad på ben idag vilket är rätt ovanligt. Jag brukar inte tycka om benpassen, men först och främst är det inga squats i det här passet vilket är skönt och för det andra kör jag även biceps idag vilket är så jäkla kul. Älskar supersetet jag kör, måste fota och visa er! Det BRÄNNER i bicepsen kan jag säga er.

I eftermiddag kommer min träningsdagbok del 2 ut så håll utkik hörrni!

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Det här är en outfit som jag bar för någon månad sedan men som jag fortfarande är HELT kär i. Jag ville ha klänning en dag men kände att det skulle bli för kallt med bara klänning, så jag tog en snygg skjorta från New Yorker och knöt den runt klänningen, VIPS så hade jag skapat världens snyggaste kombination som jag aldrig burit tidigare. Något jag verkligen vill införskaffa mig är fler tjocktröjor och det tänker jag mig också är riktigt snyggt för att klä den här outfiten lite mer vintrigt. Förstå hur snyggt med en färgglad stickad tröja över den här klänningen (som för i övrigt också är från New Yorker). AHH vad snyggt. Jag vill ha en mörkblå, en knallrosa och en röd stickad tröja. Då jämarns kommer jag gå snygg i vinter, hehe.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Ända sedan jag var liten har jag alltid velat bli någonting stort. Alltid. Det har under alla åren varit min största dröm att bli artist. Eller ja, det har inte bara varit en dröm. Det har varit ett faktum. "Jag SKA bli artist när jag blir stor" har jag gått och sagt. Jag har sen under senare år inte varit lika tänd på just idén om att bli en stor känd artist som åker runt om i världen och spelar mina låtar, men samtidigt har mitt musikintresse bara växt och växt. Jag vill bli så mycket. Jag har så galet många drömmar som gör mig helt pirrig bara att tänka på dem.

Jag har i hela mitt liv varit en kreativ person. En jättekreativ person. Det vet ni nog om och det har ni nog sett på min blogg. Jag håller ju på med allt! Driver youtubekanaler, bloggar, har två instramkonton, skriver låtar. Ja, ni fattar. Och jag blir faktiskt stolt över mig själv. Jag är så jäkla stolt över den personen som jag är idag och det har jag mig själv att tacka för. Jag har gått mig alldeles egna väg, struntat i vad andra tycker och tänker om det inte gör mig gott, gjort det jag älskar och nu står jag här idag och är så jäkla nöjd och stolt, och det är en fantastisk känsla. Det lyfter självförtroendet ska jag säga er.

Jag tänker tillbaka på lilla 10-åriga Isabel och jag ler. Jag ler för att jag är stolt över den personen jag var då och för att jag är stolt för att 10-åriga Isabel har utvecklats så otroligt mycket. Jag har dock inte utvecklats till någon annan direkt. Jag tror att den 10-åriga Isabel hade alla dessa drömmar och ambitioner som snart 17-åriga Isabel har, bara att jag har blivit bättre på att visa det, och göra det. Jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på 10-åriga Isabel. Jag har liksom inte riktigt tänkt på hur lik jag är mig själv idag som då. Jag satt där, skrev egenskrivna låtar, drömde om att bli något stort, älskade redan då att filma och designa, rita, uppträda och allt som jag fortfarande tycker om. Jag har aldrig tänkt på det här, men det fick mig nu att bli så galet stolt över mig själv.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Ett träningstips!

Något som jag blir så otroligt inspirerad av är att följa andras träningsresor. Jag följer en hel bunt av träningsprofiler på instagram då jag blir så peppad och motiverad av att följa deras träning. Jag & Linus driver också en sådan här träningsinstagram. Vi lägger upp bilder dagligen, både bilder och videos från våra pass, hur det går för oss, transformationbilder, tips, kost och allt möjligt. Man får följa med oss på vår träningsresa helt enkelt. En träningsresa som vi båda hoppas slutar på scenen en dag. Jag tycker det är jättekul att driva en sådan instagram och blir själv väldigt inspirerad av att få dela med mig av min träning.

Därför är mitt tips idag vår egna instagram faktiskt. Vi blir bara bättre och bättre på att uppdatera så det är jättekul. Vi heter IsabelochLinus, kika in om ni vill följa med på min träningsresa ännu lite djupare..

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Godmorgon på er! Äntligen fredag, så himla skönt. Ännu en vecka är snart avklarad och det börjar allt närma sig till December nu. Bara två veckor kvar vilket är helt galet. Kan liksom inte riktigt fatta det. Hur som helst, fredag idag och äntligen helg. Jag har bara ensemble, idrott och historia idag vilket känns ganska enkelt att klara sig igenom. En rätt lång historialektion en fredagseftermiddag känns lite tungt, men det fixar vi.

Jag har roliga planer till helgen vilket gör mitt humör glatt, älskar att känna att jag är nöjd med helgen. Låter kanske konstigt, men jag försöker alltid få en så maxad helg på alla möjliga vis. Det behöver inte betyda att jag ska göra saker hela tiden, utan med att maxa tiden menar jag att få ut så mycket av helgen som möjligt. Känner jag mig trött en vecka, då tar jag en väldigt lugn helg. Bokar upp planer och tar det lite som det kommer. Är jag kompissugen så hänger jag med kompisar en kväll, är jag sugen på att träna, då gör jag det. Är jag sugen på att ligga i sängen en hel dag, då gör jag det. Oftast föredrar jag dessa lugna helger, att boka upp en dag med kompisar som ger mig den där energin jag behöver och att mysa med Linus den andra, se någon serie, äta något gott och bara samla energi inför den kommande veckan.

Idag ska jag hänga med Wilma & Nellie vilket kan vara bland det mysigaste som finns. Dessa människor betyder så galet mycket för mig och det ger mig så himla mycket energi att hänga med dem. Jag är så himla glad att vi har börjat hänga oftare, att vi har den här kvällen i veckan då vi bara köper något gott, kryper upp i soffan och bara myser på. Det ska vi göra ikväll! <33

Imorgon blir det en väldigt lugn dag för mig. Jag ska sova ut, äta en god frukost, blogga och sen är jag sugen på att göra musik. Tycker om att sitta vid pianot och sjunga. Det är så himla avkopplande och jag kommer alltid så nära mina känslor. Spelar jag en låt med ett minne kopplat till låten händer det i princip alltid att jag börjar gråta. Det är häftigt faktiskt, att musik kan få fram känslor på det där viset.

Sedan blir det förmodligen en mysig middag med Emelie på lördag. Var längesedan vi sågs så det ska bli kul. Sedan lär lördagskväll bli väldigt lugn för mig, Linus kommer nog hem vid den tiden och då har jag paxat honom haha. Skulle vilja lyxa till det med frukt doppat i choklad och en mysig film då. Det var faktiskt riktigt länge sedan jag åt något sånt så det ska jag unna mig i helgen <3

Alla dessa magiska bilder tog Julia, hon som är på bilden, på mig igår. Det är så svårt att hinna med att fota under vintern och då är det guld värt att kunna fråga sina kompisar om de kan fota en på rasten, hehe. Om du läser det här Julia, bannemej vad du är bra! Är så glad att jag träffade dig, verkligen. Du är guld värd!

Nu ska jag skriva lite blogginlägg och förbereda inför helgen. Bloggen har varit lite tråkig i veckan vilket jag verkligen inte gillar, men ibland blir det så. Jag vill iallafall att du som läser min blogg ska veta att det gör mig otroligt glad, älskar att hålla på med det här. ÅH vad bloggen får mig att må bra. Ha en superfin dag, puss! <3

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Äntligen är det dags! En ny kanal, en ny sida för mig att visa min kreativa lilla själ. Jag kan ju inte låta bli att hålla på med många saker, vilket man förmodligen märker. Jag finns på alla medier tror jag, förutom Twitter typ. Har två youtubekanaler i bruk, en blogg, en enskild instagram, en träningsinstagram med Linus och allt vad sociala medier innebär haha. Men det är kul, jag älskar att hålla på med allt kreativit, och nu vill jag introducera er till mitt musikaliska intresse - att sjunga & spela piano. Här kör jag en låt som jag sjöng som en av mina sista låtar på min gamla skola så det är riktigt känslosamma kopplingar till den här låten, men den är fin, speciellt i en akustisk version. Jag hoppas verkligen att ni gillar det, ni får så så gärna kommentera vad ni tycker. Hade gjort mig superglad! Massa kramar <33

Min kanal som ni så gärna får prenumerera på: Isabel Kensson

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Lär känna mig bättre

5 saker jag tänker på ofta: Bloggen tänker jag på dygnet runt, träningen, julen, min gamla skola & allt vad det innebär samt framtiden.

4 saker jag är duktig på: Att fota, vara glad, göra bra ifrån mig i skolan och att hålla på med musik.

3 saker jag vill bli bättre på: Att få till bättre inställningar på kameran när jag fotar porträtt utomhus, vända gympass om det börjar kännas negativt och dåligt, att skriva bättre texter till mina låtar.

2 saker jag saknar i min garderob: Fler snygga jackor (!!) och en miljard tjocktröjor. Äger i princip inga tjocktröjor vilket är så himla synd. SÅ behövligt nu i vinter. Ska försöka införskaffa mig en när jag har råd, det är lite utgifter att ta tag i först bara, ex. JULEN <33

1 sak jag vill göra innan årets slut: Få ett bra resultat med träningen, och jag är på god väg!

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Instagram@isabelkensson