Header

Beställde dessa snyggingar från Nelly.com i slutet på förra veckan och idag hämtade jag ut dem. Är riktigt nöjd, längtar till att använda dem och hur snygga är de inte?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen!
Har jag någon anledning till att bloggen legat nere i ca 1,5 månad? Nej, faktiskt inte. Men har inte varit så sugen på att blogga, varför vet jag inte men har bara prioriterat bort den helt enkelt.

Som man kan förstå så har det skett en del saker som ni missat, men den "största" saken är väl ändå att jag varit i New York. Vi åkte dit den 20:e september och kom hem den 26:e, så det var ungefär 1,5 vecka sen vi kom hem.

I New York var det i alla fall underbart, det var cirka 30 grader varje dag, mycket bra shopping, det var så fint och alla byggnader är sjuka! Sammanfattat så var resan superduperbra!!

Köpte massor med kläder, smink och även en MK väska som är såå fin!!! New York ska jag åka till minst en gång till innan jag dör.

Annars så rullar livet på som vanligt. Är i skolan, umgås med vänner/pojkvän, tränar och pluggar. Inte jätteintressant men så är det.

Likes

Comments

Hello! Beställde denna väska i fredags tror jag att det var och idag hämtade jag ut den. Tycker den är skitsnygg och stilren, perfekt enligt mig! Dock är den ganska stor, men det kan nog komma till användning. Den är då från märket Birger ET Mikkelsen och jag beställde den från Zalando.

Likes

Comments

Hej hej, i måndags började skolan igen och det var bara att komma tillbaka till rutiner och upp tidigt på morgonen och allt vad skolan hör till helt enkelt. Dock så har vi inte följt schemat denna vecka utan har haft lite olika aktiviteter osv. I tisdags fick vi skjuta med luftgevär i Munktell, idag hade vi lite workshops där vi fick gå runt till olika klassrum och få en liten reminder om word, itslearning och lite så. Vi fick även våra skåp och jag blev jättenöjd, då jag trodde att jag skulle få längst ned men fick näst högst upp.

Imorgon skulle vi göra någon aktivitet som krävde oömma kläder så undrar vad det kan vara, men vi börjar iaf klockan 9 och slutar senast 2, förmodligen kommer vi att sluta tidigare.

Nu innan jag går och lägger mig ska jag måla mina naglar lite snabbt och sedan borsta tänderna, godnatt!

Likes

Comments

Asså dessa cremeshadows är ju så fina!! Kylie lanserade dessa med sin birthday edition kollektion i veckan, skulle inte vara fel att få tag på dessa produkter! Den rosé färgade skuggan är ju verkligen superfin!

Hennes lip kits känner nog de flesta till och dessa två färger skulle jag verkligen vilja testa. Är egentligen ingen läppstift människa, men har sett så många reviews på dessa och tycker att de är sååå fina!!

Can we take a break och bara kolla på den här paletten. Jag dör vilka fina ögonskuggor, den här paletten och krämögonskuggorna är de två produkter jag mest vill testa! Pigmenteringen verkar dessutom vara jättebra i både paletten och krämskuggorna.

Likes

Comments

Instagram @isabelkaarlsson