View tracker

Postad i: MIXED

Godmorgon vänner!

Nu ska jag plugga en stund, för att sedan vara läxhjälp två timmar. Brukar vara det åt två killar, men har ju varit sjuk så mycket på sistone så då har jag inte haft möjlighet att jobba. Därefter ska jag hela dagen faktiskt vara på handbolls EM då det är premiär idag. Ska faktiskt bli riktigt kul! Handbollen fick tyvärr hamna åt sidan denna termin, jättesynd, men nästa år så har jag förhoppningvis möjlighet att börja igen!!

Igår och i fredags då? I fredags jobbade jag fram till 22,00 i skolan då vi höll i ett disco. Jag ska nämligen på en fältstudieresa till Tanzania nästa år, så vi måste få ihop pengar. Därefter åkte jag till Claras kompis Emelie som hade något litet. Däremot blev jag inte långvarig där, eftersom jag mötte mamma i stan för att åka hem och sussa. Igår fick det bli en lugn dag. Det behövs ibland. Jag och mamma gjorde några ärenden på morgonen, därefter var vi på glögg en stund hos hennes vän. Hela kvällen igår ägnade jag åt serier (!!). Bästa som finns.

Hoppas ni får en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: MIXED, OUTFIT

Mössa (som knappast syns: FWSS // Kappa: Ida Sjöstedt // Väska: & Other Stories

Här kommer min första dagens outfit inlägg. Jag har ju inte gjort ett sådant inlägg tidigare. Är ny på detta att posera framför kamera, då det är jag som oftast är bakom den. Men, idag var det mamma som fick agera fotograf i mörkret. Resultatet vart ju skapligt iallafall (haha), tror både jag och mamma får träna lite på detta.

Ha en bra kväll! Vi hörs sen när jag får möjlighet att uppdatera. Kram

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!! Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen, men kommer upp ett inlägg om gårdagen senare bland annat. Hursomhelst, Mathilda Ljungberg (youtube) har en julkalender under decembermånad och därefter kommer hon att lotta ut en goodiebag.

Jag tänkte att de kunde vara en rolig tävling, så jag beslöt mig för att delta!! Så mitt tips är att gå med och tävla, klicka på videon så kommer hon ge alla beskrivningar! (Så får vi hoppas turen följer med oss;-)

Likes

Comments

Postad i: INSPIRATION, MIXED

Jag tänkte börja med veckans bilder. Jag väljer då ut 6 stycken bilder en gång i veckan jag fastnat lite extra för eller som jag använder som inspiration. Tänkte att de kanske kunde vara kul, då jag inte alltid kommer kunna lägga ut vad jag köpt, vad jag har på mig och så vidare. Mycket beror ju på vädret och tid, vilket är synd. Däremot ska jag inte vara butter för det, det har trots allt varit lite sol senaste timmen.

Likes

Comments

Postad i: MIXED

Hej vänner!

Jag sitter nu på samhällskunskapen, och en lång dag har jag framför mig. Solen skiner även, så det är hur skönt som helst. Vi behöver mer sol. Min hy har börjat bli gråblek och jag behöver mer D vitamin. Idag efter samhällskunskapen är det 2,5 h företagsekonomi. Därefter väntar något rolig.. Jag ska nämligen på Ida Sjöstedts utförsäljning. Ska bli kul och se vilka provkollektioner som kommer att säljas.

Nu ska jag återgå till det som sägs på lektionen, vi hörs sen!

Likes

Comments

Postad i: MIXED

Hejsansvejsan!!

Jag ville bara slänga in en liten uppdatering. Sitter nu på mammas kontor på söder och väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka hem. Victoria och hennes storasyster skjutsade mig till Slussen (de skulle vidare) efter juridiken. Däremot tänkte jag inte på hur krångligt det skulle bli med en kartong med ljus, och två påsar... Tog mig en timme (!!!) till mammas kontor från Slussen, och hennes kontor ligger en station ifrån. Jaja, nu är jag här som tur, men trött i armarna är jag. Utöver det har dagen flutit på bra!

Ikväll ska jag plugga, plugga och plugga lite mer. Har nämligen MEP förberedelser imorgon (vi sätter oss in i parlamentariska frågor) och matteprov på fredag! Provet måste nämligen gå bra!!

Vi hörs lite senare!!

Likes

Comments

Postad i: MIXED

Längtar så mycket tills denna vecka är över, även om jag nu legat hemma sjuk i två dagar. Snart är det slut på terminen, och det betyder examination efter examination innan det efterlängtade jullovet. Jag måste hålla ut i 3 veckor till, sen så.. Detta gör mig så stressad, för examinationerna är inte små heller, alla vi har kommande veckor är betydande för kurserna. Jag har uppsatsskrivande och prov att klara mig igenom denna vecka.. jag tror kaffe kommer få hjälpa mig en bit på vägen.

Men, utöver detta så är ljuset på denna vecka att det snart är helg. Inte för att jag har något speciellt inplanerat, men för att det är behövligt. Får passa på att göra mysiga saker i helgen, undviker helst att bli sjuk igen. Jag är dessutom så glad över att det snöat igen. Lite mer snö behövs, och jag är nöjd.

Aja, nu ska jag återgå till mitt sovande. Sovgott och så hörs vi!

Likes

Comments